Διαγραμμένο μέλος 225864
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 230
- Πόντοι
- 21
Παιδιά δώστε καμία πρόταση καλή που να αξίζει εκτός λαρα Λίντα ριτα και ναι είναι καθαρή και να μην κάνει γλυφοκολια κτλ
Σου δίνω μια πρότασηΠαιδιά δώστε καμία πρόταση καλή που να αξίζει εκτός λαρα Λίντα ριτα και ναι είναι καθαρή και να μην κάνει γλυφοκολια κτλ
Όποτε έχω πάει με έχει δεχτεί. Τις περισσότερες φορές είνια στο δωμάτιο αλλά ρωτάω σε πόση ώρα μουλέει έλα σε πχ μισή ώρα. Και πάω κάνα 20λεπτο της θυμίζω της τσα2 ή με θυμέται μόνη τηςκαι με βάζει δωμάτιο κια απλά περιμένω κάνα 20λεπτο ακόμα. Υπάρχουν και φορές που μου λέει ότι είναι δωμάτιο και μετά θα έχει πρόγραμμα... Οπότε αν έχεις χρόνο κάνε ότι νομίζεις. Πάντα ευγενική η τσα2 κια η λιλιάνα. Όταν λέει ότι έχει κόσμο όντως έχει κόσμο κια δεν υπάρχει face control. Αυτά βάσει της δικής μου εμπειρίας.Και εμένα κάθε φορά το ίδιο με έλεγε η τσα².Και επειδή απόρησα,με είπε ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με πελάτες.Άρα δεν είναι ακριβώς Free House το αριστερό,παρά μόνο το δεξί που έχει τη μεγάλη κυρία.Θεία Τάνια τη λένε στα δεξιά @LB ?
Γιατί η Ρίτα σταμάτησε τα γλειφοκώλια;Παιδιά δώστε καμία πρόταση καλή που να αξίζει εκτός λαρα Λίντα ριτα και ναι είναι καθαρή και να μην κάνει γλυφοκολια κτλ
Γιατί η Ρίτα είναι εδώ...;Γιατί η Ρίτα σταμάτησε τα γλειφοκώλια;
Προφανώς η κοπέλα γαμιέται στη δουλειά και μεταφορικά επειδή θα είναι καλή.Οπότε έχει τόσο πολύ σταθερή πελατεία που δεν δέχεται καινούργιους.Αυτό βέβαια ούτε η Λάρα δεν το είχε κάνει,αλλά είναι δικαίωμα της Λιλιάνας.Μου το είπε ρητά η συμπαθητική τσα² για να μην ταλαιπωρούμαι,ότι δουλεύει μόνο με πελάτες που ήδη γνωρίζει.Τρεις φορές πήγα με απόσταση μεταξύ τους και η τσα² μού έλεγε ότι είναι στο δωμάτιο.Και επειδή επέμενα μου αποκάλυψε την αλήθεια.Όποτε έχω πάει με έχει δεχτεί. Τις περισσότερες φορές είνια στο δωμάτιο αλλά ρωτάω σε πόση ώρα μουλέει έλα σε πχ μισή ώρα. Και πάω κάνα 20λεπτο της θυμίζω της τσα2 ή με θυμέται μόνη τηςκαι με βάζει δωμάτιο κια απλά περιμένω κάνα 20λεπτο ακόμα. Υπάρχουν και φορές που μου λέει ότι είναι δωμάτιο και μετά θα έχει πρόγραμμα... Οπότε αν έχεις χρόνο κάνε ότι νομίζεις. Πάντα ευγενική η τσα2 κια η λιλιάνα. Όταν λέει ότι έχει κόσμο όντως έχει κόσμο κια δεν υπάρχει face control. Αυτά βάσει της δικής μου εμπειρίας.
Ήταν κανονικά το Σάββατο στο γωνιακό πράσινο της Ν.Ουρανού με Μινωταύρου.Βραδινή βάρδια.Τελικά την Ερικα που έδινε κωλο δεν την βρίσκουμε πουθενά αγνόηται η τύχη της, την έψαξα πολύ αλλά δεν
που εψαξες;;Τελικά την Ερικα που έδινε κωλο δεν την βρίσκουμε πουθενά αγνόηται η τύχη της, την έψαξα πολύ αλλά δεν
Ναι,απόγευμα την πέτυχα στο IncognitoΜπρο John με έφτιαξες απογεύματα είναι η Μαρία που λες ?
Οταν λες απογευματινη βαρδια τι ωρα φιλε? Επειδη η Σαντρα ειναι πρωινη εδω και καιρο, το γυρισε βραδινο?Επιστρέφοντας στην πόλη για λίγο μέχρι να ξαναφύγω για ένα διάστημα,είπα να διερευνήσω και την απογευματινή βάρδια:
Στο Bad Girls η "Κύπρια" Αλεξάνδρα με σέξι εμφάνιση αλλά ανόρεκτη στο σαλονάρισμα.Δίπλα στη Villa Prive η gilf νομίζω Λούσι.Studios Paradise στο 1 μέτρια Γκαμπριέλα με ωραίο κωλαράκι,στο 2 μια Έρικα με κωλάρα και στο Super Paradise τσαχπίνα Μπιάνκα.Belarus ίδιες με το βράδυ με αγενέστατη τσα².Golden Lips η γνωστή πετίτ Σόνια με το γλυκό πρόσωπο,σε μεγάλο πρόγραμμα.Red Night νεαρή πανέμορφη Τζούλια με κορμάρα.Bella Donna συμπαθητική Νάστια που με βάση τις φωτό την περίμενα πιο σέξι .
Φρίξου Incognito τούμπανο Μαρία που κάνει και πρωκτικό.Πιο πάνω στο studio Έφη μια όμορφη νεαρά με αγενέστατη τσα².Απέναντι Sex and the City sexy milf Λορένα.Casa d'amore Δήμητρα κάτω του μετρίου.Νικηφόρου Ουρανού 26 μέτρια gilf,νομίζω Ειρήνη.Στο γωνιακό πράσινο με Μινωταύρου πανέμορφο πιπίνι Μπιάνκα αλλά παρά πολύ skinny σε σημείο ανορεξίας.Κάνει και πρωκτικό.Παραπέρα στο studio Life όμορφο τούμπανο πιπίνι Σοφία.
Venus ωραίο ψηλό milf Σούζη.Las Vegas 2 gilf Βλάντα,στο 3 τούμπανο Μαρίζα.Π.Ερημίτη 3Β gilf Ιωάννα,στο 3Α μια μέτρια,παραδίπλα στο "Love" μουναροπιπίνι Αλιάνα,απέναντι στο 2Α ομορφούλα Λουίζα,στο Μέδουσα μία ακόμα Ιωάννα,καλούτσικη.Κατάθεση εν τέλη με τη σέξι και ορεξάτη στο σαλόνι Ρουμάνα Σάντρα,ανάμεσα στο Μέδουσα και σε εκείνο με τον αριθμό 4 που είναι μονίμως κλειστό.Σφιχτό juicy (όχι chubby) κορμί με συμπαθητικό πρόσωπο.Αργότερα πετάχτηκα και στο Godiva για την όμορφη και πανύψηλη Τζένη "Πορτογαλίδα". Ακολουθούν κριτικές στις καρτέλες τους...
Όχι φίλε.Πρωί ξεκινάει και τελειώνει το απόγευμα.Στις 4 περίπου πήγα.Οταν λες απογευματινη βαρδια τι ωρα φιλε? Επειδη η Σαντρα ειναι πρωινη εδω και καιρο, το γυρισε βραδινο?
Να μη δείτε άνθρωπο να κάνει προκοπή να τον φάτεΌλα καλά ρε παιχταρα μου και μπράβο που πέρασες καλά.
Μπράβο σου που είσαι και λαρτζ.
Απλά όλα αυτά που πήρες, θα τα έπαιρνες από την ίδια και με το τριανταρι.
Προφανώς εσένα δε σου λείπουν, από την άλλη, εύχομαι η κάθε λογής κοπέλα, να είναι τίμια (η συγκεκριμένη είναι παρόλο που εμένα δε με ενθουσιάζει σαν γυναικα) ακόμα κι αν κάποιος δεν της δώσει μπουρμπουαρ.
Τι έπαθες και ξαφνικά γράφεις στα greeklish? Στο Free House είναι στη δεξιά πόρτα όπως το κοιτάςKalispera paidia, meta apo kairo grafw. Gnwrizei thn gilf tania pou vriskete ? ( Teleutaia fora itan sto pimp)