Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
230
Πόντοι
21
Παιδιά δώστε καμία πρόταση καλή που να αξίζει εκτός λαρα Λίντα ριτα και ναι είναι καθαρή και να μην κάνει γλυφοκολια κτλ

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.450
Πόντοι
10.295
Παιδιά δώστε καμία πρόταση καλή που να αξίζει εκτός λαρα Λίντα ριτα και ναι είναι καθαρή και να μην κάνει γλυφοκολια κτλ
Σου δίνω μια πρόταση

Διάβασε το θρεντ,.δε φτάνει που γράφουμε σαν μαλάκες,.θέλετε και περίληψη

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Και εμένα κάθε φορά το ίδιο με έλεγε η τσα².Και επειδή απόρησα,με είπε ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με πελάτες.Άρα δεν είναι ακριβώς Free House το αριστερό,παρά μόνο το δεξί που έχει τη μεγάλη κυρία.Θεία Τάνια τη λένε στα δεξιά @LB ?
Όποτε έχω πάει με έχει δεχτεί. Τις περισσότερες φορές είνια στο δωμάτιο αλλά ρωτάω σε πόση ώρα μουλέει έλα σε πχ μισή ώρα. Και πάω κάνα 20λεπτο της θυμίζω της τσα2 ή με θυμέται μόνη τηςκαι με βάζει δωμάτιο κια απλά περιμένω κάνα 20λεπτο ακόμα. Υπάρχουν και φορές που μου λέει ότι είναι δωμάτιο και μετά θα έχει πρόγραμμα... Οπότε αν έχεις χρόνο κάνε ότι νομίζεις. Πάντα ευγενική η τσα2 κια η λιλιάνα. Όταν λέει ότι έχει κόσμο όντως έχει κόσμο κια δεν υπάρχει face control. Αυτά βάσει της δικής μου εμπειρίας.

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.422
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Όποτε έχω πάει με έχει δεχτεί. Τις περισσότερες φορές είνια στο δωμάτιο αλλά ρωτάω σε πόση ώρα μουλέει έλα σε πχ μισή ώρα. Και πάω κάνα 20λεπτο της θυμίζω της τσα2 ή με θυμέται μόνη τηςκαι με βάζει δωμάτιο κια απλά περιμένω κάνα 20λεπτο ακόμα. Υπάρχουν και φορές που μου λέει ότι είναι δωμάτιο και μετά θα έχει πρόγραμμα... Οπότε αν έχεις χρόνο κάνε ότι νομίζεις. Πάντα ευγενική η τσα2 κια η λιλιάνα. Όταν λέει ότι έχει κόσμο όντως έχει κόσμο κια δεν υπάρχει face control. Αυτά βάσει της δικής μου εμπειρίας.
Προφανώς η κοπέλα γαμιέται στη δουλειά και μεταφορικά επειδή θα είναι καλή.Οπότε έχει τόσο πολύ σταθερή πελατεία που δεν δέχεται καινούργιους.Αυτό βέβαια ούτε η Λάρα δεν το είχε κάνει,αλλά είναι δικαίωμα της Λιλιάνας.Μου το είπε ρητά η συμπαθητική τσα² για να μην ταλαιπωρούμαι,ότι δουλεύει μόνο με πελάτες που ήδη γνωρίζει.Τρεις φορές πήγα με απόσταση μεταξύ τους και η τσα² μού έλεγε ότι είναι στο δωμάτιο.Και επειδή επέμενα μου αποκάλυψε την αλήθεια.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Τελικά την Ερικα που έδινε κωλο δεν την βρίσκουμε πουθενά αγνόηται η τύχη της, την έψαξα πολύ αλλά δεν

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Επιστρέφοντας στην πόλη για λίγο μέχρι να ξαναφύγω για ένα διάστημα,είπα να διερευνήσω και την απογευματινή βάρδια:

Στο Bad Girls η "Κύπρια" Αλεξάνδρα με σέξι εμφάνιση αλλά ανόρεκτη στο σαλονάρισμα.Δίπλα στη Villa Prive η gilf νομίζω Λούσι.Studios Paradise στο 1 μέτρια Γκαμπριέλα με ωραίο κωλαράκι,στο 2 μια Έρικα με κωλάρα και στο Super Paradise τσαχπίνα Μπιάνκα.Belarus ίδιες με το βράδυ με αγενέστατη τσα².Golden Lips η γνωστή πετίτ Σόνια με το γλυκό πρόσωπο,σε μεγάλο πρόγραμμα.Red Night νεαρή πανέμορφη Τζούλια με κορμάρα.Bella Donna συμπαθητική Νάστια που με βάση τις φωτό την περίμενα πιο σέξι .

Φρίξου Incognito τούμπανο Μαρία που κάνει και πρωκτικό.Πιο πάνω στο studio Έφη μια όμορφη νεαρά με αγενέστατη τσα².Απέναντι Sex and the City sexy milf Λορένα.Casa d'amore Δήμητρα κάτω του μετρίου.Νικηφόρου Ουρανού 26 μέτρια gilf,νομίζω Ειρήνη.Στο γωνιακό πράσινο με Μινωταύρου πανέμορφο πιπίνι Μπιάνκα αλλά παρά πολύ skinny σε σημείο ανορεξίας.Κάνει και πρωκτικό.Παραπέρα στο studio Life όμορφο τούμπανο πιπίνι Σοφία.

Venus ωραίο ψηλό milf Σούζη.Las Vegas 2 gilf Βλάντα,στο 3 τούμπανο Μαρίζα.Π.Ερημίτη 3Β gilf Ιωάννα,στο 3Α μια μέτρια,παραδίπλα στο "Love" μουναροπιπίνι Αλιάνα,απέναντι στο 2Α ομορφούλα Λουίζα,στο Μέδουσα μία ακόμα Ιωάννα,καλούτσικη.Κατάθεση εν τέλη με τη σέξι και ορεξάτη στο σαλόνι Ρουμάνα Σάντρα,ανάμεσα στο Μέδουσα και σε εκείνο με τον αριθμό 4 που είναι μονίμως κλειστό.Σφιχτό juicy (όχι chubby) κορμί με συμπαθητικό πρόσωπο.Αργότερα πετάχτηκα και στο Godiva για την όμορφη και πανύψηλη Τζένη "Πορτογαλίδα". Ακολουθούν κριτικές στις καρτέλες τους...

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Τελικά την Ερικα που έδινε κωλο δεν την βρίσκουμε πουθενά αγνόηται η τύχη της, την έψαξα πολύ αλλά δεν
Ήταν κανονικά το Σάββατο στο γωνιακό πράσινο της Ν.Ουρανού με Μινωταύρου.Βραδινή βάρδια.

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
222
Πόντοι
20
Επιστρέφοντας στην πόλη για λίγο μέχρι να ξαναφύγω για ένα διάστημα,είπα να διερευνήσω και την απογευματινή βάρδια:

Στο Bad Girls η "Κύπρια" Αλεξάνδρα με σέξι εμφάνιση αλλά ανόρεκτη στο σαλονάρισμα.Δίπλα στη Villa Prive η gilf νομίζω Λούσι.Studios Paradise στο 1 μέτρια Γκαμπριέλα με ωραίο κωλαράκι,στο 2 μια Έρικα με κωλάρα και στο Super Paradise τσαχπίνα Μπιάνκα.Belarus ίδιες με το βράδυ με αγενέστατη τσα².Golden Lips η γνωστή πετίτ Σόνια με το γλυκό πρόσωπο,σε μεγάλο πρόγραμμα.Red Night νεαρή πανέμορφη Τζούλια με κορμάρα.Bella Donna συμπαθητική Νάστια που με βάση τις φωτό την περίμενα πιο σέξι .

Φρίξου Incognito τούμπανο Μαρία που κάνει και πρωκτικό.Πιο πάνω στο studio Έφη μια όμορφη νεαρά με αγενέστατη τσα².Απέναντι Sex and the City sexy milf Λορένα.Casa d'amore Δήμητρα κάτω του μετρίου.Νικηφόρου Ουρανού 26 μέτρια gilf,νομίζω Ειρήνη.Στο γωνιακό πράσινο με Μινωταύρου πανέμορφο πιπίνι Μπιάνκα αλλά παρά πολύ skinny σε σημείο ανορεξίας.Κάνει και πρωκτικό.Παραπέρα στο studio Life όμορφο τούμπανο πιπίνι Σοφία.

Venus ωραίο ψηλό milf Σούζη.Las Vegas 2 gilf Βλάντα,στο 3 τούμπανο Μαρίζα.Π.Ερημίτη 3Β gilf Ιωάννα,στο 3Α μια μέτρια,παραδίπλα στο "Love" μουναροπιπίνι Αλιάνα,απέναντι στο 2Α ομορφούλα Λουίζα,στο Μέδουσα μία ακόμα Ιωάννα,καλούτσικη.Κατάθεση εν τέλη με τη σέξι και ορεξάτη στο σαλόνι Ρουμάνα Σάντρα,ανάμεσα στο Μέδουσα και σε εκείνο με τον αριθμό 4 που είναι μονίμως κλειστό.Σφιχτό juicy (όχι chubby) κορμί με συμπαθητικό πρόσωπο.Αργότερα πετάχτηκα και στο Godiva για την όμορφη και πανύψηλη Τζένη "Πορτογαλίδα". Ακολουθούν κριτικές στις καρτέλες τους...
Οταν λες απογευματινη βαρδια τι ωρα φιλε? Επειδη η Σαντρα ειναι πρωινη εδω και καιρο, το γυρισε βραδινο?

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Οταν λες απογευματινη βαρδια τι ωρα φιλε? Επειδη η Σαντρα ειναι πρωινη εδω και καιρο, το γυρισε βραδινο?
Όχι φίλε.Πρωί ξεκινάει και τελειώνει το απόγευμα.Στις 4 περίπου πήγα.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Όλα καλά ρε παιχταρα μου και μπράβο που πέρασες καλά.

Μπράβο σου που είσαι και λαρτζ.

Απλά όλα αυτά που πήρες, θα τα έπαιρνες από την ίδια και με το τριανταρι.

Προφανώς εσένα δε σου λείπουν, από την άλλη, εύχομαι η κάθε λογής κοπέλα, να είναι τίμια (η συγκεκριμένη είναι παρόλο που εμένα δε με ενθουσιάζει σαν γυναικα) ακόμα κι αν κάποιος δεν της δώσει μπουρμπουαρ.
Να μη δείτε άνθρωπο να κάνει προκοπή να τον φάτε

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος αν η candy πάλι σταμάτησε η ξεκουράζεται προσωρινά;;;

pyrosvestis14

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Kalispera paidia, meta apo kairo grafw. Gnwrizei thn gilf tania pou vriskete ? ( Teleutaia fora itan sto pimp)

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Τελευταία τροποποίηση:

Spirman

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια..πριν απο λιγο περασα με μια ελληνιδα στη νικηφορου ουρανου απεναντι απο τη μεδουσα πλαι στη γωνια του λας βεγκας..ηταν μια πραγματικα δυσαρεστη εμπειρια που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ...κοπελλα γυρω στα 25 πολυ νευρικη σε 2 λεπτα ελεγε φευγω...συμπεριφορα κακια εως απαραδεκτη...δεν ξερω αν εχετε περασει με τη συγκεκριμενη αλλα καλο θα ηταν να την αποφυγετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom