Νέα

Αντίο Διονύση Σαββόπουλε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
τυπάρα τον Βασίλαρο Καρρά τον έκλαψε όλη η ελλάδα, η θεσσαλονίκη ξενύχτι στους δρόμους...

τον Νιόνιο θεατρινίστικα τον αποθεώνουν οι κυβερνητικοί προύχοντες , κάλλιστα μπορεί να ήσαν κ οι μπαφιάρηδες πριν μερικά χρόνια

Όσο για το τρελόχαρτο που πήρε στο στρατό άστο βραδιάτικα να μη κατεβάσω τίποτα καντήλια που του είχαν κ στρατιωτική μπάντα οι ξεφτίλες, , άστο..

θεός σχωρέστον...
Ο Καρράς δεν ξέρω βέβαια αν είναι αλήθεια, αλλά λένε ότι είχε βοηθήσει πολύ κόσμο. Ακόμα και για τα χωριά sos λένε ότι είχε δώσει λεφτά. Αν όντως ήταν άνθρωπος που έδινε εκεί που υπήρχε ανάγκη, νομίζω ότι ο καθένας θα καταλάβαινε την διαφορά από πλευράς χαρακτήρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Ο Καρράς δεν ξέρω βέβαια αν είναι αλήθεια, αλλά λένε ότι είχε βοηθήσει πολύ κόσμο. Ακόμα και για τα χωριά sos λένε ότι είχε δώσει λεφτά. Αν όντως ήταν άνθρωπος που έδινε εκεί που υπήρχε ανάγκη, νομίζω ότι ο καθένας θα καταλάβαινε την διαφορά από πλευράς χαρακτήρα.
Ισχύει ότι βοήθησε κάμποσο κόσμο, όταν το ήθελε ο ίδιος φυσικά, χωρίς υποχρέωση και χωρίς να το ανακοινώσει.

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.351
Πόντοι
216
Φίλε μου, η φάση με το Ζουγανέλη ήταν μέρος του προγράμματος, με πρόβες από πριν. Ειδικά το συγκεκριμένο το ξέρω κυριολεκτικά από πρώτο χέρι. Όλες οι παραστάσεις του Σαββόπουλου είναι μελετημένες από πριν, μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας κι ας φαίνονται αυθόρμητες. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό και νομίζει ότι ο Σαββόπουλος πειράχτηκε και παρεξηγήθηκε με τον "αυτοσχεδιασμό" του Ζουγανέλη και έσπευσε να τον διακόψει, έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης.
Τώρα, για τα άλλα που γράφεις, θα συμφωνήσω σε αρκετά. Δεν ήταν άγιος ο μακαρίτης και είχε κάνει και λάθη και αστοχίες και η γενικότερη στάση ζωής του είχε σκιώδη σημεία και όπως έγραψα και παραπάνω πιστεύω ότι γενικώς μιλούσε πολύ και επί παντός επιστητού, χωρίς να υπάρχει λόγος. Έπρεπε να αφήσει το έργο του να μιλάει. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο. Ποιοι είναι πραγματικοί επαναστάτες και εκτός συστήματος; Όταν τους δίνεται η ευκαιρία, αμέσως την αρπάζουν. Όλοι μέρος της μηχανής είναι. Αλλιώς θα ήταν στο περιθώριο και ούτε δίσκους θα έβγαζαν, ούτε ταινίες θα γύριζαν, ούτε θα είχαν πρόσβαση να επιδείξουν την όποια τέχνη τους. Αλλά μόνο ο Σαββόπουλος μας φταίει;;; Ο Ζουγανέλης δηλαδή δεν είναι μέρος του συστήματος; Ο Λαζόπουλος; Έχουν χεστεί στο τάλιρο όλοι τους. Καλά κάνουν. Αφού τα φέρνουν πίσω τι με νοιάζει; Ζούμε μέσα στην υποκρισία, το ψέμα και τη δηθενιά. Εστιάστε στο έργο των καλλιτεχνών και μην μπερδεύεστε με το τι είπαν, τι έκαναν, τι άλλαξαν κλπ. Δεν θα τους παντρευτούμε κιόλας.
Τα ξέρω αυτά . Η άποψη μου βλέποντας το βίντεο είναι ότι δεν είναι στημένο. Μετά πήγαν να τα μπαλώσουν λέγοντας ότι το είχαν στήσει. Η ατάκα του Ζουγανέλη πάω να πληρωθώ μετά την διακοπή τα λέει όλα. Όπως και η περιφρονητική απαξιωτική παρατήρηση του Σαββόπουλου, ότι είσαι ο Ζουγανέλης και πάμε σε πιο σοβαρούς .....
Για το χαστούκι , όταν το έγραψα πριν χρόνια , έτσι κυκλοφόρησε τότε αλλά πράγματι δεν έγινε έτσι.Αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τα υπόλοιπα συμπεράσματα για την πολιτική παρουσία του μακαρίτη. Ο Ζουγανέλης δεν είναι άγιος , αλλά τουλάχιστον έκανε μια κριτική στα μνημόνια στις καλλιτεχνικές του παρουσίες. Ενώ ο μακαρίτης καλούσε "τα τανκς" για τους "αγανακτισμένους" θυμίζοντας τον Θεοδωράκη : "Καραμανλής ή τανκς" !
Αλλά και εγώ είπα ότι ήταν καλός καλλιτέχνης.
Πολύ καλός συνθέτης του λεγόμενου νέου κύματος με πολύ ωραία τραγούδια. Φυσικά ως γνήσιος αριστερός που ήταν έκανε ολέθριες πολιτικές επιλογές
όπως και ο Θεοδωράκης. Κατήντησε θαυμαστής του Σημίτη ενώ και στα μνημόνια ήταν εξαφανισμένος . Προτίμησε την οικονομική του ασφάλεια και έγινε ένας νεοσυντηρητικός και ένα αφομοιωμένο γρανάζι του συστήματος που καταστρέφει την Ελλάδα όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι δήθεν αριστεροί! Θα τον θυμόμαστε πάντως για τα τραγούδια του που ξέφυγαν από την δικτατορία του μπουζουκιού όπως έλεγε και ο ίδιος. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.
:glasses:

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.351
Πόντοι
216
καλα, μου εκανες τα μουτρα κρεας δικε μου. απορω πως θα συνελθω απο την αντ χομινεμ επιθεση που μου εκανες πρωι πρωι.

και σκεψου οτι στην αρχη διαβαζω το ποστ σου και λεω ''σχεδον καλα τα λεει αυτος εδω'' μεχρι που φτασαμε στον ζουγανελη και στο λαιβ στο καλλιμαρμαρο.
πρεπει να εισαι πολυ μπουφος μωρ αδερφακι μου για να μην καταλαβαινεις οτι σε μια τοσο μεγαλη παραγωγη, με τοσες καμερες, τηλεσκηνοθετη, ζωντανη τηλεοπτικη μεταδοση ειναι ολα μα ολα μα ολα προαποφασισμενα και προβαρισμενα γιατι αλλιως δεν θα μπορουσε να καλυφθει σωστα το ιβεντ.
αλλα ακομα και να μην ισχυε αυτο, βλεπεις τον ζουγανελη και τον σαββοπουλο που παιζουν σαν να ειναι σκετσακι απο τις οικογενειακες ιστοριες και δεν σκεφτεσαι ''πω πω θεατρο και μαλιστα κακο'', αντιθετα σκεφτεσαι ''Τον ενόχλησε η καταγγελία των μνημονίων και του χάλασε τις δημόσιες σχέσεις. Σσσστ μην θίγετε το σύστημα που με αμείβει πλουσιοπάροχα''.
τι να πω. καλα κρασια.
Το ότι στην είπα ήταν πολύ φυσικό. Να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων ακόμη και αν διαφωνείς .Εσύ είπες για κωλοτούμπες. Το αν ήταν στημένο ή όχι το απάντησα σε άλλο σχόλιο. Όλοι κάνουν την ερμηνεία που νομίζουν ότι είναι η σωστή . Αλλά πάλι επειδή κάνεις χαρακτηρισμούς (μπούφος), φταίω εγώ να σου πω πήγαινε και κρύψου πίσω στην τρύπα (τσοντοσινεμά) από όπου βγήκες βλακούλη; :sunglasses:

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.865
Πόντοι
486
Μόνο τον Άσιμο μπορώ να θυμηθώ. Πήγαινα φρονιστήριο στην Μπενάκη στα early 80s και τον έβλεπα συνέχεια.

Όταν μπήκε στο σύστημα μέσω Παπακωνσταντίνου & Αλεξίου, σάλταρε για τα καλά.

Woodstock μορφή, πραγματικά.
O Νικόλας Άσιμος ήταν όντως εκτός συστήματος, αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε πολλά προσωπικά προβλήματα. Δε μπορούσε να αποδεχτεί ή έστω να ανεχτεί κάποιες υποχρεώσεις και συμβιβασμούς που πρέπει όλοι να κάνουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε και να ενταχθούμε ομαλά στο κοινωνικό σύνολο. Αυτό πολλοί το ηρωοποιούν και του δίνουν μια ρομαντική χροιά. Θεωρητικά έχει μια βάση και ένα ενδιαφέρον, αλλά στην πράξη είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Για μένα δεν αξίζει να ψάχνεις το απόλυτο στη ζωή. Θα τρελαθείς σαν τον Άσιμο στο τέλος. Χρειάζονται και οι συμβιβασμοί και οι διαπραγματεύσεις και οι αλλαγές πολλές φορές στη στάση μας. Φτάνει να μην το παρακάνουμε κι εκεί, γιατί στο τέλος μπορεί να χαθεί ο εαυτός μας. Μέσα από τη συνεργασία, τις διαφωνίες και όλη αυτή τη ζύμωση έρχεται ένα δημιουργικό αποτέλεσμα και όχι με τις απολυτότητες και τους αφορισμούς.
Και για να γυρίσω και πάλι στο Σαββόπουλο, ακόμα και να αφήσω έξω το καλλιτεχνικό του έργο και να πιάσω τον άνθρωπο Σαββόπουλο (μιας και τον λοιδορούν πολλοί για το χαρακτήρα του, τις απόψεις του, τη στάση του και τη συμπεριφορά του) ακούστε πως μιλούν γι' αυτόν αυτοί που τον έζησαν πραγματικά από κοντά, όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και έμειναν μαζί του για μεγάλες χρονικές περιόδους. Όλοι έχουν να πουν κι από έναν καλό λόγο για την αυστηρότητα και την τελειομανία του, αλλά και την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι βοήθησε και ανέδειξε πολλούς νεότερους καλλιτέχνες με παραγωγές, χρηματοδοτήσεις και ευκαιρίες και πάντοτε ήταν ενωτικός, δείχνοντας σεβασμό για καλλιτέχνες που έκραζαν όλοι οι έντεχνοι-κουλτουριάρηδες, αναζητώντας πολλές φορές και συνεργασίες για να γεφυρώσει χάσματα και να βγει ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Κλείνω με το πιο ενδιαφέρον που άκουσα αυτές τις μέρες που μίλησαν πολλοί γι' αυτόν, από το Μανώλη Μητσιά. Είπε ότι το πόσο μεγάλος ήταν αποδεικνύεται από το κράξιμο που έχει φάει. Αυτό ήταν το παράσημό του στη χώρα που κατασπαράζει τους μεγάλους.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
O Νικόλας Άσιμος ήταν όντως εκτός συστήματος, αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε πολλά προσωπικά προβλήματα. Δε μπορούσε να αποδεχτεί ή έστω να ανεχτεί κάποιες υποχρεώσεις και συμβιβασμούς που πρέπει όλοι να κάνουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε και να ενταχθούμε ομαλά στο κοινωνικό σύνολο. Αυτό πολλοί το ηρωοποιούν και του δίνουν μια ρομαντική χροιά. Θεωρητικά έχει μια βάση και ένα ενδιαφέρον, αλλά στην πράξη είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Για μένα δεν αξίζει να ψάχνεις το απόλυτο στη ζωή. Θα τρελαθείς σαν τον Άσιμο στο τέλος. Χρειάζονται και οι συμβιβασμοί και οι διαπραγματεύσεις και οι αλλαγές πολλές φορές στη στάση μας. Φτάνει να μην το παρακάνουμε κι εκεί, γιατί στο τέλος μπορεί να χαθεί ο εαυτός μας. Μέσα από τη συνεργασία, τις διαφωνίες και όλη αυτή τη ζύμωση έρχεται ένα δημιουργικό αποτέλεσμα και όχι με τις απολυτότητες και τους αφορισμούς.
Και για να γυρίσω και πάλι στο Σαββόπουλο, ακόμα και να αφήσω έξω το καλλιτεχνικό του έργο και να πιάσω τον άνθρωπο Σαββόπουλο (μιας και τον λοιδορούν πολλοί για το χαρακτήρα του, τις απόψεις του, τη στάση του και τη συμπεριφορά του) ακούστε πως μιλούν γι' αυτόν αυτοί που τον έζησαν πραγματικά από κοντά, όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και έμειναν μαζί του για μεγάλες χρονικές περιόδους. Όλοι έχουν να πουν κι από έναν καλό λόγο για την αυστηρότητα και την τελειομανία του, αλλά και την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι βοήθησε και ανέδειξε πολλούς νεότερους καλλιτέχνες με παραγωγές, χρηματοδοτήσεις και ευκαιρίες και πάντοτε ήταν ενωτικός, δείχνοντας σεβασμό για καλλιτέχνες που έκραζαν όλοι οι έντεχνοι-κουλτουριάρηδες, αναζητώντας πολλές φορές και συνεργασίες για να γεφυρώσει χάσματα και να βγει ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Κλείνω με το πιο ενδιαφέρον που άκουσα αυτές τις μέρες που μίλησαν πολλοί γι' αυτόν, από το Μανώλη Μητσιά. Είπε ότι το πόσο μεγάλος ήταν αποδεικνύεται από το κράξιμο που έχει φάει. Αυτό ήταν το παράσημό του στη χώρα που κατασπαράζει τους μεγάλους.
To θέμα σου δεν είναι αν η χώρα κατασπαράζει τους μεγάλους ή τους μικρούς. Το θέμα σου είναι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το αυθεντικό και καλό από την άθλια ποιότητα και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό σου συμβαίνει γιατί σε στείλανε σε άθλια σχολεία επίτηδες ώστε να γίνεις ένας παθητικός β' κατηγορίας πολίτης, που είναι ανίκανος να αντιδράσει για να τον πεθάνουνε στο τέλος από την πείνα. Δες τι κάνανε οι βρωμοάγγλοι που μας λεηλατήσανε την ακρόπολη, αυτός είναι ο κιθαρίστας των Genesis

Πάρε τώρα και ένα τραγουδάκι για το χέσιμο

Η τέχνη φίλε έχει κοινωνικοπολιτικό πρόσημο και θέλει μαθητεία, είναι πολύ σοβαρό πράγμα. Δεν είναι για να λέμε ''καλός ήταν ο ένας'' και ''καλός ήταν ο άλλος''.

• Χαχα
Αντιδράσεις: anonX|

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
311
Πόντοι
20
Το ότι στην είπα ήταν πολύ φυσικό. Να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων ακόμη και αν διαφωνείς .Εσύ είπες για κωλοτούμπες. Το αν ήταν στημένο ή όχι το απάντησα σε άλλο σχόλιο. Όλοι κάνουν την ερμηνεία που νομίζουν ότι είναι η σωστή . Αλλά πάλι επειδή κάνεις χαρακτηρισμούς (μπούφος), φταίω εγώ να σου πω πήγαινε και κρύψου πίσω στην τρύπα (τσοντοσινεμά) από όπου βγήκες βλακούλη; :sunglasses:
Κυριε Που-τσαρκα3 μας, μου κανατε την μουρη κρεας για δευτερη φορα.
δεν ειστε μονο ομορφος και ικανος στην διεξαγωγη συμπερασματων, ειστε και εξυπνος, ετοιμολογος και ατακαδος.
ο Θεος μαζι σας.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Πούλησε αριστεριλικι για να κάνει καριέρα και συμπεριφέρθηκε και έζησε σαν δεξιός .Αριστερός με δεξιά τσέπη.
Το 89 υποστήριξε με θέρμη τον γέρο Μητσοτάκη.Του ανταποδοθηκε αδρά . Έκανε συναυλίες και καλά στα στρατόπεδα για τις οποίες χρυσό πληρώθηκε για να τις βιντεοσκοπηθεί η Ερτ. Βαλανε και τον κακομαθημένο γιο του πιλότο
στην Ολυμπιακή μέχρι που αναγκαστηκανε μετά από κάποια χρόνια να τον διώξουν γιατί έφθασε μέχρι και να παρατήσει το αεροπλάνο χωρίς πιλότο στο Λονδίνο.
Τύπος που θα πούλαγε και τη μάνα του για το συμφέρον.
Ο Θεός να τον συγχωρέσει.....

Εσύ τύπε τον γιο του τον γνωρίζεις προσωπικά και έχεις άποψη ή μεταφέρεις κουβέντες και κουτσομπολιά πως ήταν "κακομαθημένος" ; :coffee:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.340
Πόντοι
27.686
Εσύ τύπε τον γιο του τον γνωρίζεις προσωπικά και έχεις άποψη ή μεταφέρεις κουβέντες και κουτσομπολιά πως ήταν "κακομαθημένος" ; :coffee:
Φυσικά και τα γνωρίζω εκ των έσω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου .Αν δεν πιστευεις ψάξε στο internet θα βρεις από τον τύπο της εποχής ότι ως πιλότος της Ολυμπιακής παράτησε το αεροπλάνο στο Λονδίνο και πήγε για pus ups .Και δεν ήταν το μόνο του καπρίτσιο .Για αυτό και εκδιώχθηκε.
Φαντάσου εκδιώχθηκε από εταιρεία που έλεγχε το δημόσιο .
Αυτό λέει πολλά ..

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.865
Πόντοι
486
To θέμα σου δεν είναι αν η χώρα κατασπαράζει τους μεγάλους ή τους μικρούς. Το θέμα σου είναι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το αυθεντικό και καλό από την άθλια ποιότητα και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό σου συμβαίνει γιατί σε στείλανε σε άθλια σχολεία επίτηδες ώστε να γίνεις ένας παθητικός β' κατηγορίας πολίτης, που είναι ανίκανος να αντιδράσει για να τον πεθάνουνε στο τέλος από την πείνα. Δες τι κάνανε οι βρωμοάγγλοι που μας λεηλατήσανε την ακρόπολη, αυτός είναι ο κιθαρίστας των Genesis

Πάρε τώρα και ένα τραγουδάκι για το χέσιμο

Η τέχνη φίλε έχει κοινωνικοπολιτικό πρόσημο και θέλει μαθητεία, είναι πολύ σοβαρό πράγμα. Δεν είναι για να λέμε ''καλός ήταν ο ένας'' και ''καλός ήταν ο άλλος''.
Πολλά είναι τα θέματά που με απασχολούν, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω για να μη βγούμε εκτός θέματος. Εδώ είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με το Σαββόπουλο. Καλό είναι να ανταλλάσσουμε και καμιά πιο γενική άποψη, όπως κάναμε ήδη με άλλους "συναθλητές", αλλά δε νομίζω πως θέλω να μπω στη διαδικασία ανταλλαγής μακροσκελών αναλυτικών μηνυμάτων μαζί σου για κοινωνικά, πολιτικά, ψυχολογικά ή ιστορικά θέματα γιατί διακρίνω υπερβολές στη συλλογιστική σου και δεν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Το τραγουδάκι για το χέσιμο είναι πολύ αγαπημένο μου. Το βρίσκω ευφυέστατο και πολύ βαθύ, αν κάποιος κάνει τον κόπο να δει πίσω από το παράλογο και το τραγελαφικό της κατάστασης που περιγράφει. Λέει πολλά για την ανθρώπινη φύση!
Πάμε παρακάτω λοιπόν. Ας βάλω κι εγώ ένα τραγούδι του, από τα λιγότερο γνωστά του, που όμως θεωρώ κορυφαίο :

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
τυπάρα τον Βασίλαρο Καρρά τον έκλαψε όλη η ελλάδα, η θεσσαλονίκη ξενύχτι στους δρόμους...

τον Νιόνιο θεατρινίστικα τον αποθεώνουν οι κυβερνητικοί προύχοντες , κάλλιστα μπορεί να ήσαν κ οι μπαφιάρηδες πριν μερικά χρόνια

Όσο για το τρελόχαρτο που πήρε στο στρατό άστο βραδιάτικα να μη κατεβάσω τίποτα καντήλια που του είχαν κ στρατιωτική μπάντα οι ξεφτίλες, , άστο..

θεός σχωρέστον...
Τι σχεση εχει ο μπιλαρος με τον νιονιο......σαν να συγκρινουμε φεραρι με ζασταβα.....Ο μπιλαρος ηταν σπαθι .....ο αλλος αναλογα τα μποφορ και την κατευθυνση του ανεμου....καλα για κατι πονηρους που γραφουν γιατι δεν πηγαν οι αριστεροι στην κηδεια του ,αυτοι ειναι τεζα βλακες (κλασσικοι νδκρατες) ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ.....ΤΕΛΟΣ!

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.351
Πόντοι
216
Κυριε Που-τσαρκα3 μας, μου κανατε την μουρη κρεας για δευτερη φορα.
δεν ειστε μονο ομορφος και ικανος στην διεξαγωγη συμπερασματων, ειστε και εξυπνος, ετοιμολογος και ατακαδος.
ο Θεος μαζι σας.
Ευχαριστώ πολύ μίστερ πουτσάγγιχτε ! :tooth:

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Φυσικά και τα γνωρίζω εκ των έσω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου .Αν δεν πιστευεις ψάξε στο internet θα βρεις από τον τύπο της εποχής ότι ως πιλότος της Ολυμπιακής παράτησε το αεροπλάνο στο Λονδίνο και πήγε για pus ups .Και δεν ήταν το μόνο του καπρίτσιο .Για αυτό και εκδιώχθηκε.
Φαντάσου εκδιώχθηκε από εταιρεία που έλεγχε το δημόσιο .
Αυτό λέει πολλά ..

Τύπε δεν απαντάς στην ερώτηση.

Δεν αμφισβητώ πως η πτήση ακυρώθηκε διότι γνωρίζω και έναν από τους χειριστές που έφεραν πίσω το αεροσκάφος.

Η ερώτηση μου ήταν ξεκάθαρη : τον γνωρίζεις προσωπικά και έχεις διαπιστώσει πως είναι "κακομαθημένος";
Ήσουν στο πιλοτήριο στην πτήση από Αθήνα για Λονδίνο και γνωρίζεις το προηγήθηκε της ματαίωσης;
Το δημοσίευμα ή το ότι άκουσες από κάποιον "που άκουσε" τι έγινε είναι το "εκ των έσω" ;

Εδώ μας βγάλανε το πλήρωμα της 411 ήρωες γιατί δεν σήκωσαν το σύστημα προσγείωσης και συνέχισαν να πετάνε μέχρι που ο μηχανικός "επανέφερε τα νερά".

Ξεχνάνε όμως να μας πούνε πως αν δεν είχανε κοπεί τα νερά από λάθος του πληρώματος, το αεροσκάφος δεν θα είχε μπει σε αυτήν την κατάσταση αλλά θα ήταν ικανό να συνεχίσει την άνοδο σύμφωνα με τις επιδόσεις που είχανε υπολογιστεί προ απογειώσεως.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.510
Πόντοι
9.931
Τι σχεση εχει ο μπιλαρος με τον νιονιο......σαν να συγκρινουμε φεραρι με ζασταβα.....Ο μπιλαρος ηταν σπαθι .....ο αλλος αναλογα τα μποφορ και την κατευθυνση του ανεμου....καλα για κατι πονηρους που γραφουν γιατι δεν πηγαν οι αριστεροι στην κηδεια του ,αυτοι ειναι τεζα βλακες (κλασσικοι νδκρατες) ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ.....ΤΕΛΟΣ!
τυπάρα μου δεν χαλαλίζω σεντς (σαν Σκρουτζ:2funny:)
αν ο όποιος τάδε θεωρείτε ανώτερος ή κατώτερος τραγουδιστής-μουσικός- συνθέτης
από το κοινό του
Αυτόν που μου κάνει κέφι θα τον ακούσω και όποιος με χαλάει αισθητικά στον κάδο, απλά χωρίς ζόρια

Όμως δεν δέχομαι να κηδεύεται κάποιος δημοσία δαπάνη ενώ δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα
στην διεθνή ανάδειξη της χώρας μας
Να κηδευθεί με τα λεφτά μας πχ ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος, η Κάλλας , ο Παπαθανασίου, η Μούσχουρη
που διαφήμισαν την χώρα μας στα πέρατα της Οικουμένης , ναί το δέχομαι, το θεωρώ λογικό και τους τιμώ ,
ασχέτως εάν σαν καλλιτέχνες μου άρεσαν ή δεν μου άρεσαν

Το να κηδεύεται δωρεάν για χαμαιρπείς πολιτικάντικες σκοπιμότητες ,
ένας παρακμιακός τεκετζής με τρελόχαρτο ο οποίος στην πορεία είδε το φως το αληθινό
και μάλιστα να του εκφωνεί π/θός τον επικήδειο , ε αυτό υπερβαίνει κάθε νοσηρή φαντασία

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.079
Πόντοι
12.756
τυπάρα μου δεν χαλαλίζω σεντς (σαν Σκρουτζ:2funny:)
αν ο όποιος τάδε θεωρείτε ανώτερος ή κατώτερος τραγουδιστής-μουσικός- συνθέτης
από το κοινό του
Αυτόν που μου κάνει κέφι θα τον ακούσω και όποιος με χαλάει αισθητικά στον κάδο, απλά χωρίς ζόρια

Όμως δεν δέχομαι να κηδεύεται κάποιος δημοσία δαπάνη ενώ δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα
στην διεθνή ανάδειξη της χώρας μας
Να κηδευθεί με τα λεφτά μας πχ ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος, η Κάλλας , ο Παπαθανασίου, η Μούσχουρη
που διαφήμισαν την χώρα μας στα πέρατα της Οικουμένης , ναί το δέχομαι, το θεωρώ λογικό και τους τιμώ ,
ασχέτως εάν σαν καλλιτέχνες μου άρεσαν ή δεν μου άρεσαν

Το να κηδεύεται δωρεάν για χαμαιρπείς πολιτικάντικες σκοπιμότητες ,
ένας παρακμιακός τεκετζής με τρελόχαρτο ο οποίος στην πορεία είδε το φως το αληθινό
και μάλιστα να του εκφωνεί π/θός τον επικήδειο , ε αυτό υπερβαίνει κάθε νοσηρή φαντασία
Αστα μαν :sad2:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.340
Πόντοι
27.686
Τύπε δεν απαντάς στην ερώτηση.

Δεν αμφισβητώ πως η πτήση ακυρώθηκε διότι γνωρίζω και έναν από τους χειριστές που έφεραν πίσω το αεροσκάφος.

Η ερώτηση μου ήταν ξεκάθαρη : τον γνωρίζεις προσωπικά και έχεις διαπιστώσει πως είναι "κακομαθημένος";
Ήσουν στο πιλοτήριο στην πτήση από Αθήνα για Λονδίνο και γνωρίζεις το προηγήθηκε της ματαίωσης;
Το δημοσίευμα ή το ότι άκουσες από κάποιον "που άκουσε" τι έγινε είναι το "εκ των έσω" ;

Εδώ μας βγάλανε το πλήρωμα της 411 ήρωες γιατί δεν σήκωσαν το σύστημα προσγείωσης και συνέχισαν να πετάνε μέχρι που ο μηχανικός "επανέφερε τα νερά".

Ξεχνάνε όμως να μας πούνε πως αν δεν είχανε κοπεί τα νερά από λάθος του πληρώματος, το αεροσκάφος δεν θα είχε μπει σε αυτήν την κατάσταση αλλά θα ήταν ικανό να συνεχίσει την άνοδο σύμφωνα με τις επιδόσεις που είχανε υπολογιστεί προ απογειώσεως.
Τυπε δεν σου είπα ότι κάναμε παρέα. Ούτε στο πιλοτήριο ήμουν .Το θέμα συζητήθηκε σε όλο το αεροδρόμιο ( στο οποίο δούλευα εκείνη την εποχή ) και γράφτηκε επίσης και στον τύπο.
Επίσης ο τύπος απολύθηκε από την εταιρεία για αυτό το γεγονός .
Απολύθηκε από μια εταιρεία που έλεγχε το δημόσιο και τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.
Εγώ τον χαρακτήρισα κακομαθημένο.Καποιος άλλος μπορεί να τον πει αλλιώς.
Εσύ μπορεις να τον χαρακτηρίσεις μάγκα η ότι άλλο θες.
Έχει την γνώμη σου και άφησε ναχουμε και εμεις τη δική μας .

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Τυπε δεν σου είπα ότι κάναμε παρέα. Ούτε στο πιλοτήριο ήμουν .Το θέμα συζητήθηκε σε όλο το αεροδρόμιο ( στο οποίο δούλευα εκείνη την εποχή ) και γράφτηκε επίσης και στον τύπο.
Επίσης ο τύπος απολύθηκε από την εταιρεία για αυτό το γεγονός .
Απολύθηκε από μια εταιρεία που έλεγχε το δημόσιο και τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.
Εγώ τον χαρακτήρισα κακομαθημένο.Καποιος άλλος μπορεί να τον πει αλλιώς.
Εσύ μπορεις να τον χαρακτηρίσεις μάγκα η ότι άλλο θες.
Έχει την γνώμη σου και άφησε ναχουμε και εμεις τη δική μας .

Τύπε το γεγονός σαν γεγονός είναι πραγματικό.

Πονηρή η τακτική σου να μου βάζεις λόγια που δεν είπα, όπως "μάγκας", αντί να παραθέσεις σοβαρό αντεπιχείρημα.

Το τι πραγματικά έγινε πίστεψε με δεν το έχεις μάθει από τα κουτσομπολιά του αεροδρομίου. Όποιος δουλεύει στον χώρο και δεν είναι αφελής (για να μην πω άλλη λέξη) γνωρίζει καλά πόση απόσταση απέχουν τα πραγματικά περιστατικά από τις φήμες που κυκλοφορούν στον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος είναι πολύ ανταγωνιστικός, και όποιος δεν τα καταφέρνει με την δουλειά και τις επιδόσεις του ασχολείται με τα λάθη των άλλων.

Ο συγκεκριμένος μετά την OA, εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού οι οποίες δεν σηκώνουν συμπεριφορές τις οποίες υπονοείς.

Το να έχεις την άποψη σου είναι κατανοητό και απολύτως σεβαστό.

Όμως, το να κατηγορείς και να χαρακτηρίζεις τον γιο ενός ανθρώπου που απεβίωσε πρόσφατα για να υποβιβάσεις τον εκλιπόντα, πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το site, δεν είναι ούτε το πρώτο και κυρίως ούτε το δεύτερο.

Δεν ευθύνονται τα παιδιά για τις επιλογές και τη συμπεριφορά των γονιών τους.

Τελευταία τροποποίηση:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.340
Πόντοι
27.686
Τύπε το γεγονός σαν γεγονός είναι πραγματικό.

Πονηρή η τακτική σου να μου βάζεις λόγια που δεν είπα, όπως "μάγκας", αντί να παραθέσεις σοβαρό αντεπιχείρημα.

Το τι πραγματικά έγινε πίστεψε με δεν το έχεις μάθει από τα κουτσομπολιά του αεροδρομίου. Όποιος δουλεύει στον χώρο και δεν είναι αφελής (για να μην πω άλλη λέξη) γνωρίζει καλά πόση απόσταση απέχουν τα πραγματικά περιστατικά από τις φήμες που κυκλοφορούν στον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος είναι πολύ ανταγωνιστικός, και όποιος δεν τα καταφέρνει με την δουλειά και τις επιδόσεις του ασχολείται με τα λάθη των άλλων.

Ο συγκεκριμένος μετά την OA, εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού οι οποίες δεν σηκώνουν συμπεριφορές τις οποίες υπονοείς.

Το να έχεις την άποψη σου είναι κατανοητό και απολύτως σεβαστό.

Όμως, το να κατηγορείς και να χαρακτηρίζεις τον γιο ενός ανθρώπου που απεβίωσε πρόσφατα για να υποβιβάσεις τον εκλιπόντα, πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το site, δεν είναι ούτε το πρώτο και κυρίως ούτε το δεύτερο.

Δεν ευθύνονται τα παιδιά για τις επιλογές και τη συμπεριφορά των γονιών τους.
Αγαπητέ το γεγονός το έγραψε και το στηλίτευσε όλος ο Τύπος της εποχής .Δεν νομίζω ότι και αυτοί τα έγραψαν έτσι από τα κουτσομπολιά του αεροδρομίου.
Οπότε ο δικός μου χαρακτηρισμός ειναι και επιεικής για κάποιον που ανάγκασε τους επιβάτες μιας πτήσης σε τέτοια ταλαιπωρία.
Εσύ σου είπα μπορείς να τον χαρακτηρίσεις μάγκα η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ θες .Δεν σου οικειοποίησα τη λέξη μάγκας
Για τον εκλιπόντα όπως και για κάθε εκλιπόντα είπα ο Θεός να τον συγχωρέσει.( Ο πεθαμενος δεδικαιωται άλλωστε). Αλλά έχω το δικαίωμα να έχω τη γνώμη μου για αυτόν σωστή η λάθος.
Όπως την έχεις και συ.
Τα επιχειρήματα μου και η άποψη μου ήταν σαφής.Μπορει να μην την ασπάζεται η να μην σου αρεσει αλλά αυτή είναι
Το να με υποτιμάς λέγοντας μου ότι κρύβομαι στην ανωνυμία του site δεν είναι και αυτό πρώτο.
Στο site είμαι ανώνυμος και γω και συ και όλοι.Γινεται ένα θέμα και λέει ο καθένας τη γνώμη του.
Δηλαδή δεν μπορώ να πω τη δικη μου εγώ αν είναι διαφορετική από τη δική σου. Ο εκλιπόντας ήταν δημόσιο πρόσωπο και υπάρχουν χαρακτηρισμοί σε εκατοντάδες site από τη μισή Ελλάδα.
Γιατί η δική μου γνώμη περιέχει τη νοσηρότητα της ανωνυμίας??
Και για να το κλείσουμε
Δεν σε πειθω δεν με πείθεις τελειώνει εδώ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom