Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 396K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Όχι. Διώξιμο θεωρώ να μην θέλει να μπω καν στο δωμάτιο
Δε νομιζω πως συμβαινει συχνα αυτο γενικα.

Η πουτανα ομως μπορει να θεωρει διωξιμο και οσους δεν περνανε να την γαμησουν.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
8.124
Πόντοι
1.336
Δε νομιζω πως συμβαινει συχνα αυτο γενικα.

Η πουτανα ομως μπορει να θεωρει διωξιμο και οσους δεν περνανε να την γαμησουν.
Κάποιες έχουν κόλλημα με την ηλικία. Δεν θέλουν γέρους ή μικρούς

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.261
Πόντοι
1.326
Τελικά δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα και βρέθηκα τυχαία στην περιοχή...Μπήκα Αλκαμένους που δούλευαν δύο μεγαλοκοπέλες Μάγια και Τάνια . Μάγια απλό πρόγραμμα και Τάνια με ελεύθερο. Ρώτησα για παρτούζα αλλά δεν έκαναν. Τελικά επέλεξα Μάγια που την είδα πιο ήρεμη και απλή για το σπιτικό σεξ που ήθελα. Εντάξει εμφάνιση τίποτα το σπουδαίο αλλά πολύ νάτουραλ σαν γυναίκα καθημερινή υπεράνω υποψίας που πάει για ψώνια το πρωί στην λαϊκή...Μπήκε μέσα, είχε προκαταρκτικά με κάτι φιλάκια και ωραία πίπα με πολύ παίξιμο χεριού...Πρώτα ήρθε από πάνω, το έβαλε με το ζόρι γιατί είναι στενή και χωρίς λίπανση κάτω...Καυλωτικές φωνές σαν να το απολαμβάνει και να είχε καιρό να κάνει σεξ...Μετά ήρθα από πάνω της και τέλος στα τέσσερα με καλή συμμετοχή σε όλες τις στάσεις... Τελείωσα ωραία γεμίζοντας την καπότα...
1000013453.jpg

Πες μου σε παρακαλώ το σκεπτικό πριν ανεβάσεις τη συγκεκριμένη φωτογραφία:
1) Να σου πούμε μπράβο για την ποσότητα που έχυσες;
2) Να αγοράσουμε την ίδια καπότα διότι δοκιμάστηκε και δεν σπάει;
3) Να έχεις αποδεικτικό πως αν γκαστρωθεί η πουτάνα δεν είναι δικό σου;
4) Να την εκτυπώσουμε και να τη βάλουμε στο οικογενειακό μας άλμπουμ προκειμένου να θυμόμαστε τα κατορθώματα σου;

Είμαι τελικά περίεργος που θέλω να βλέπω creepshots απο πουτάνες (μουνιά, βυζιά, κώλους) και όχι καπότες ή τα παπάρια σας.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
8.124
Πόντοι
1.336
4) Να την εκτυπώσουμε και να τη βάλουμε στο οικογενειακό μας άλμπουμ προκειμένου να θυμόμαστε τα κατορθώματα σου;

Είμαι τελικά περίεργος που θέλω να βλέπω creepshots απο πουτάνες (μουνιά, βυζιά, κώλους) και όχι καπότες ή τα παπάρια σας.

Αν ανέβαζε πχ σκατωμένη καπότα μετά από πρωκτικό, ναι, θα είχε νόημα! :bigdick:
IMG_20240104_194448.jpg

Η χρονιά άρχισε με πρωκτικό εκτός προγράμματος! :rockon::zfuck:
Καλή πρωκτοχρονια σε όλους! :zfuck:

Σκούφος με μερέντα από το δυνατό εκτός προγράμματος πρωκτικό! :zfuck:

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
194
Πόντοι
0

Για την καυλάντα την ανέβασα, τι άλλο...Μπορεί να γίνω ινφλουένσερ των μπουρδέλων, ποτέ δεν ξέρεις

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.680
Πόντοι
4.646

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.261
Πόντοι
1.326
Αχιλλέως 48Β: Ιζαμπέλα, μελαχρινό τούμπανο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι περίμενε ένας ασχημομούρης γέρος, βρωμιάρης, ντυμένος σαν λέτσος, με ψυχιατρικά προβλήματα. Φορούσε μία νοσοκομειακή μάσκα και μόλις την κατέβασε, τρόμαξα: Είχε μία μακριά μούρη και έμοιαζε με λυκάνθρωπο. Η τσατσά τον έδιωξε, από το μπουρδέλο και μου είπε ότι, ο συγκεκριμένος, έρχεται συνέχεια και δεν περνάει ποτέ.

Κοντό και σχετικά αραιό μαλλί (νομίζω γκρι), συρτή και ψιλοτσιριχτή φωνή, τη μάσκα τη φοράει πάντα στο πιγούνι και την κατεβάζει πιο κάτω όταν μιλάει, κολλάει στις πουτάνες λέγοντας ''θέλεις να σου γλείψω το μουνάκι'' ή ''σου αρέσει το πισωκολλητό''.
Δεν είναι γέρος πάντως, απλώς λόγω των ψυχιατρικών θεμάτων του είναι εντελώς παρακμιακός και παραμελημένος.

Προσπάθησα να ακούσω εάν θα αναφέρει τίποτα για ακάποτο, σκατά ή στραπόν, διότι βάσει φαινότυπου σκέφτηκα τρία διαφορετικά μέλη από εδώ μέσα, όμως δεν έκανε κάποια νύξη σε αυτά.
Φαίνεται πως μέχρι και αυτός έχει πιο φυσιολογικά γούστα από εμάς εδώ μέσα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.925
Πόντοι
7.195
Το χουμε χάσει με τις φωτογραφίες καιρό τώρα. Άμα τις εγκρίνουν οι συντονιστές... πάσο κι εμείς.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
207
Like
56.455
Πόντοι
36.228
Γαμα τα, ειδικα τους τελευταιους μηνες κουρασαν αφανταστα. Βαρας μερικα μπλοκ και ησυχαζεις...
Αστους να τα λενε μονοι τους και να τους διαβαζουν μονο οι επισκεπτες :coffee:
Αυτό το πράγμα που όλοι οι άχρηστοι σχολιάζετε όποιον προσφέρει, πραγματικά με ξεπερνάει...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.261
Πόντοι
1.326

Έτσι είναι όταν μαζεύονται σε ένα μέρος άλφα αρσενικά με την τεστοστερόνη στα ύψη.
Μπορεί να προκύψει καβγάς για ψύλλου πήδημα και στην καλύτερη θα βγούν μαχαίρια, ενώ στη χειρότερη κουμπούρια.
Τα μέλη του bou διψάνε για αίμα και απαιτούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω ραντεβού θανάτου στην πιάτσα.
Karambit, αφρικανικά μαχαίρια, στυλό - γκλοπ, πτυσσόμενα γκλοπς, απ' όλα έχει ο μπαξές.
Δεν μπλέκεις.

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Τα μέλη του bou διψάνε για αίμα και απαιτούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω ραντεβού θανάτου στην πιάτσα.
Karambit, αφρικανικά μαχαίρια, στυλό - γκλοπ, πτυσσόμενα γκλοπς, απ' όλα έχει ο μπαξές.
Δεν μπλέκεις.
Μα γιαυτο το λογο δε παμε στα μπουρδελα? Τα κοριτσια ειναι απλα μια προφαση μουνια εχει παντου και στο κατω κατω κανενα μελος δεν εχει αναγκη να πληρωσει για να γαμησει.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
8.124
Πόντοι
1.336
Απλά να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος από εδώ ο οποίος παίρνει φωτογραφίες και μηνύματα και τα δείχνει σε όλες τις κορασίδες για να ευνοηθεί
Ξέρουμε ποιος είναι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom