Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.665
- Πόντοι
- 6.256
εγω πιστευω ζει τον ερωτα του σε εξωτικο νησι![]()
εγω πιστευω ζει τον ερωτα του σε εξωτικο νησι![]()
έτσι είπαν και στον άλεξ οι κολομβιανοί σκάμερς και τώρα σπάει βράχους στις φυλακές
όχι μαν
Στις φυλακές πέτρες απο Ρουμανία κανουν εισαγωγή. Τα @@ μας τα ζαλίζουν, δεν μας τα αναπαράγουνόχι μαν
αυτά τα στρογγυλά που μεγαλώνουν και αναπαράγονται είναι τα @@ μας μετά από συζήτηση με τον ζαν για πολιτικά![]()
ο ζαν τα πρήζει τόσο που γίνονται διπλά και τριπλάΣτις φυλακές πέτρες απο Ρουμανία κανουν εισαγωγή. Τα @@ μας τα ζαλίζουν, δεν μας τα αναπαράγουν
νομιζω εχεις καει απο τις ρυζογκοφρετεςο ζαν τα πρήζει τόσο που γίνονται διπλά και τριπλά![]()
νομίζεις αλλά δεν ξέρεις σίγουρανομιζω εχεις καει απο τις ρυζογκοφρετες![]()
90%νομίζεις αλλά δεν ξέρεις σίγουρα
αυτό το 10% θα σε τρώει σαν αγκάθι στην φτέρνα μέσα από αρβύλα
....ετσι ειναι η σωστη καλημερα ρεμαλια, που μας σπασατε το μπουτσο με τους "αρχοντες" κ τις "ζουζουνιστικες" καλημερες-καλησπερες κ καληνυχτες!!!
ΑΡΧΩΝ μιλα παντα ευγενικα....ετσι ειναι η σωστη καλημερα ρεμαλια, που μας σπασατε το μπουτσο με τους "αρχοντες" κ τις "ζουζουνιστικες" καλημερες-καλησπερες κ καληνυχτες!!!![]()
Αι τσιπ καλα οντιν....ετσι ειναι η σωστη καλημερα ρεμαλια, που μας σπασατε το μπουτσο με τους "αρχοντες" κ τις "ζουζουνιστικες" καλημερες-καλησπερες κ καληνυχτες!!!![]()
...τι'ν το "τσιπ" ?!?!Αι τσιπ καλα οντιν
ΕΓΩ είμαι ο gnisiosΜΟΝΟ ο γνησιος ΑΡΧΩΝ ειναι αραχτος ΟΠΩΣ εγραψα παραπανω![]()
....μαστορια καλα μου φαινονται, τσακαλοιεχω καψει ρολοι ΔΕΗ να ξερεις περυσι και μου εφεραν ψηφιακο
τα τσακαλια μου το μονταραν λαθος,ξαναρθαν,μετα δε λειτουργουσε το νυχτερινο ,ξαναρθαν![]()
τσιπ καλά, επίρ.: πολύ καλά...τι'ν το "τσιπ" ?!?!![]()
ΕΙΜΑΣΤΕ στο βαθρο ΜΑΖΙ καλε μου φιλεΕΓΩ είμαι ο gnisios![]()
ΝΑΙ ΕΜΕΊΣ είμαστε οι αρχόντοι του νήματοςΕΙΜΑΣΤΕ στο βαθρο ΜΑΖΙ καλε μου φιλε![]()
Η κότες όπως και τα γουρούνια καλέ φίλε τρώνε τα πάντα....Ε ναι κανιβαλιαμος θα ηταν. Που ειδες κοτόπουλο να τρώει τα αυγα του...