Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 21.923
- Πόντοι
- 11.646
Όχι γιατί μετά θα ήμουν εγώ ο σελέμπριτιΝι
Δίπλα στον φωταγωγό??![]()

Όχι γιατί μετά θα ήμουν εγώ ο σελέμπριτιΝι
Δίπλα στον φωταγωγό??![]()
Στα νιάτα μου "μπήκα" σε μια σπουδαία διασημότητα ....πριν πολλά πολλά χρόνιαΝι
Εκτός από κυρία Άννα ποταπε![]()
Δεν είχες ανακαλύψει τοτενες το πουτζοζωναρο??Στα νιάτα μου "μπήκα" σε μια σπουδαία διασημότητα ....πριν πολλά πολλά χρόνια
Και φαντάσου να είναι η ιδιαβλεπω ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ![]()
Είναι αυτή που παρατησε την υποκριτική και έγινε καλόγρια?Όχι γιατί μετά θα ήμουν εγώ ο σελέμπριτ
Δεν είσαι για σοβαρή συζήτηση,σου λέω για μεγάλη προσωπικότητα και μου μιλάς για αισχρες φαντασιώσεις σου !!!Δεν είχες ανακαλύψει τοτενες το πουτζοζωναρο??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και φαντάσου να είναι η ιδια![]()
Μεγάλη προσωπικότητα και πήγε μαζί σου??Δεν είσαι για σοβαρή συζήτηση,σου λέω για μεγάλη προσωπικότητα και μου μιλάς για αισχρες φαντασιώσεις σου !!!
στειλε 40Κ να μπεις στο ματι ολωνΔεν είσαι για σοβαρή συζήτηση,σου λέω για μεγάλη προσωπικότητα και μου μιλάς για αισχρες φαντασιώσεις σου !!!
Όχι γιατί μετά θα ήμουν εγώ ο σελέμπριτι![]()
τι κανει η πεθερα;Έχεις δίκιο
Γιατί ήρθε προκλητικός![]()
Δεν είσαι για σοβαρή συζήτηση,σου λέω για μεγάλη προσωπικότητα και μου μιλάς για αισχρες φαντασιώσεις σου !!!
Κυριακή ξεκουμπιζετετι κανει η πεθερα;
Προκλητικός θα είμαι όταν σε δω και σου βάλω στην τσέπη ένα κίτρινοΈχεις δίκιο
Γιατί ήρθε προκλητικός![]()
εχει περιουσια,καταθεσεις,τιμαλφη ΑΓΝΕ μου και ΑΔΟΛΕ φιλε;Κυριακή ξεκουμπιζετε![]()
Λεμόνι ή μπανάνα...Προκλητικός θα είμαι όταν σε δω και σου βάλω στην τσέπη ένα κίτρινο![]()
Έχει η καργιολαεχει περιουσια,καταθεσεις,τιμαλφη ΑΓΝΕ μου και ΑΔΟΛΕ φιλε;![]()
ΘΕΣ να γινει δικο μου προβλημα η πεθερα σου;Έχει η καργιολα![]()
θα την αφήσεις στη βροχή χωρίς ομπρέλα...ΘΕΣ να γινει δικο μου προβλημα η πεθερα σου;
υγ 40Κ και καθαρισες![]()