Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 69.737
- Πόντοι
- 12.056
Δεν μου κάμουν κουκουγια πες![]()

Δεν μου κάμουν κουκουγια πες![]()
νεαρες ητανΔύο περιπτώσεις πιστεύω που αξίζουν, μια να ειναι η γκομενα μπλοκ και να σε περνει κλαρίνο, και δεύτερη να ειναι γαυρινα και να την ξεπατωνεις σε τελικό κυπελο. Του Αθηναίου μάλλον γριούλα ηταν. Υγ τα καλύτερα γαμησια με Αριανου εχω κάνει.
Νιο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει να το θυμασαι αυτο
υγ εγω οχι πλεον βεβαια ειμαι μνηστευμενος![]()
Στα αμελέτητα μας καλέ μου φίλε ..Και μια που λες συνέχεα οτι απαυτώνεις,, βάλτο στον πρωκτό σου...Εχω καυλες
Από δουλειά οη ούτε από χαραμοφαεναΈχεις άδεια σήμερα?![]()
Γιατί τον βριζειςΣτα αμελέτητα μας καλέ μου φίλε ..Και μια που λες συνέχεα οτι απαυτώνεις,, βάλτο στον πρωκτό σου...![]()
Ποιος θα την πληρώσει??Καλύτερα να σου δώσει μια τυρόπιτα, θα παρεις και θερμίδες.
beautiful...Ρε μιλα ελληνικα
Δεν ξερω τι ειναι το φουφουλι αλλα τζελ χρησιμοποιώ ακομη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά εσύ θα είσαι φουφουλι παλιανθρωπε και εμπαιζεις εμας τους τίμιους καραφλους![]()
Ο σχεδιαστείς του Αρχων βέβαια.Ποιος θα την πληρώσει??
να παιρνεις φουρτεριερ ακριβο γαλλικο ζελε αλλα φυτικο σε πολυ μεγαλο ποσοστοΔεν ξερω τι ειναι το φουφουλι αλλα τζελ χρησιμοποιώ ακομη![]()
Αυτό είναι άδικοΔεν ξερω τι ειναι το φουφουλι αλλα τζελ χρησιμοποιώ ακομη![]()
Να δώσεις και στον παπου λιγο τζελ, κανει καλο για τα ούλα..Δεν ξερω τι ειναι το φουφουλι αλλα τζελ χρησιμοποιώ ακομη![]()
Τώρα το λες??να παιρνεις φουρτεριερ ακριβο γαλλικο ζελε αλλα φυτικο σε πολυ μεγαλο ποσοστο![]()
βαζω στα πλαινα που μου εχουν μεινει ειμαι σαν καπουτσινος μοναχοςΤώρα το λες??![]()
Να κανονίσεις να έχεις πάρει πορτοφόλι μαζί αλλιώς σε βλέπω λάντζαΟ σχεδιαστείς του Αρχων βέβαια.
βαζω στα πλαινα που μου εχουν μεινει ειμαι σαν καπουτσινος μοναχος![]()
τετοιο εννοεις![]()
![]()
Δεν ειμαι ο σχεδιαστείς εγω.. Μια τυρόπιτα δεν κοστίζει όμως, εκτός αν παρει ενα ταψί.Να κανονίσεις να έχεις πάρει πορτοφόλι μαζί αλλιώς σε βλέπω λάντζα
Αφού εχω ακομη μαλλιά, μαλακας θα ειμαι να δοκιμάσω κατι διαφορετικόνα παιρνεις φουρτεριερ ακριβο γαλλικο ζελε αλλα φυτικο σε πολυ μεγαλο ποσοστο![]()