Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 69.703
- Πόντοι
- 12.056
Άμα σε πιάσω όμως δεν θα έχειςΑφού εχω ακομη μαλλιά, μαλακας θα ειμαι να δοκιμάσω κατι διαφορετικό![]()

Άμα σε πιάσω όμως δεν θα έχειςΑφού εχω ακομη μαλλιά, μαλακας θα ειμαι να δοκιμάσω κατι διαφορετικό![]()
ειναι φοβερος ζελες τον παιρνω 4 χρονιαΑφού εχω ακομη μαλλιά, μαλακας θα ειμαι να δοκιμάσω κατι διαφορετικό![]()
Το μαλλί παει μαζι με το πορτοφόλι μουΆμα σε πιάσω όμως δεν θα έχεις![]()
Για τα πλαϊνά έδινες τόσα λεφτάειναι φοβερος ζελες τον παιρνω 4 χρονια
furterer γκουγκλαρε το
υγ πριν επαιρνα λορεαλ απο κομμωτηριο μονο τον ασημι 18 ευρω ειχε φτασει![]()
ναιΓια τα πλαϊνά έδινες τόσα λεφτά![]()
Μπουκλακια θα σου φτιάξω λεβεντακο μουΤο μαλλί παει μαζι με το πορτοφόλι μου
Έλεγες κάτι![]()
Ευτυχώς σου έμειναν μόνο τα πλαϊνά αλλιώς ουτε σε 50 χρονια δεν θα μάζευες τα 40Κ
Να αποταμιεύσεις για την ευτυχία σου όμως δεν ήξερες??
Ποσο παει το μαλλί? ΧαχαχαΤο μαλλί παει μαζι με το πορτοφόλι μου
Έλεγες κάτι![]()
μεχρι πριν 10 χρονια ελουζα μαλλι,το στεγνωνα εβαζα ζελε και μετα κοιμομουν να ειναι τζετ το πρωι και με ΛΙΓΕΣ κινησεις να ειμαι ετοιμοςΝα αποταμιεύσεις για την ευτυχία σου όμως δεν ήξερες??
Για την καουκα φροντιζες![]()
Τωρα προσγιωνεται στον αεροδιαδρομο το τζετ...μεχρι πριν 10 χρονια ελουζα μαλλι,το στεγνωνα εβαζα ζελε και μετα κοιμομουν να ειναι τζετ το πρωι και με ΛΙΓΕΣ κινησεις να ειμαι ετοιμος![]()
Αυτο σε έφαγε και έμεινες χωρίς κόμημεχρι πριν 10 χρονια ελουζα μαλλι,το στεγνωνα εβαζα ζελε και μετα κοιμομουν να ειναι τζετ το πρωι και με ΛΙΓΕΣ κινησεις να ειμαι ετοιμος![]()
Έχει πλαιναΑυτο σε έφαγε και έμεινες χωρίς κόμη![]()
Εχει Κόμη, προσεχώς γυναίκα μετά γάμου. Θα του πινει το αίμα.Αυτο σε έφαγε και έμεινες χωρίς κόμη![]()
Ολοι καπου έχουμε, άλλοι πλαϊνά, αλλοι χαμηλά......Έχει πλαινα![]()
ΕσυΈχει πλαινα![]()
χαμηλα ΠΟΤΕΟλοι καπου έχουμε, άλλοι πλαϊνά, αλλοι χαμηλά......
Τι θες?
Κι εγω ξυρισμα πριν το άθλημαχαμηλα ΠΟΤΕ![]()
Ok αυτοί όλοι συνουσιάζονται καλέ μου φίλε αλλά πες μας τον λόγο που το φωνάζεις......γαμιεστε ρε![]()