Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.001
Πόντοι
81
Χθες έφαγα γερή κωλοδαχτυλάδα σε μπουρδέλο συνοδευόμενη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα (γυναίκα σε μπουρδέλο).
Όποιος θέλει ινφο μου λέει και του στέλνω :coffee:
Ξεροχύσατε ρε bou-στηδες :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.722
Πόντοι
2.636
Όταν ζητάνε φωτογραφίες για να βρεθείτε, στέλνετε;
Άσχετο. Εν τω μεταξύ είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτό που συμβαίνει με μερικές επαγγελματίες κρος κυρίως. Και άθλιες φωτογραφίες έχουν, και πολλά ζητάνε και ζητάνε να στείλεις και εσύ φωτογραφία πρόσωπο και σώμα πριν βρεθείτε για να την πληρώσεις...

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.942
Πόντοι
1.056
Άμα σου ζητήσει αυτή φωτογραφία πριν την συνάντηση ? στέλνεις ή όχι ?

1760530352028.jpeg

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446
Χθες έφαγα γερή κωλοδαχτυλάδα σε μπουρδέλο συνοδευόμενη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα (γυναίκα σε μπουρδέλο).
Όποιος θέλει ινφο μου λέει και του στέλνω :coffee:
Η Barbora χρόνια τώρα το κάνει... λογικά και η Πωλίνα (Καλύμνου)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
11
Like
417
Πόντοι
290
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: xxxnnn

Dion555

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Μάγκες
Το να σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες αλλά μου σου αρέσουν και οι τρανς,σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι άντρες;Εσείς που πάτε με τρανς πατε και με άντρες ;

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
178
Πόντοι
0
Μάγκες
Το να σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες αλλά μου σου αρέσουν και οι τρανς,σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι άντρες;Εσείς που πάτε με τρανς πατε και με άντρες ;
Το έχουμε πει πολλές φορές αν τον φας από τρανς και δεν ακουμπήσουν τα αρχιδια σας μεταξύ τους είσαι ακόμα στρειτ

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.721
Πόντοι
206
Μάγκες
Καμία σχέση. Αυτή είναι λογική δημοτικού. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κωστικα και το ενυδρείο.

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.001
Πόντοι
81
Μάγκες
Είσαι γκέι μόνο αν καταπιείς φλόκια, εάν τα φτύνεις δεν είσαι.

Dion555

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καμία σχέση. Αυτή είναι λογική δημοτικού. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κωστικα και το ενυδρείο.
ναι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ μου άρεσει μια τρανς δεν μου αρέσει καθόλου εμάς άντρας .Το αντρικό πρόσωπο ,σώμα κλπ

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.721
Πόντοι
206
ναι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ μου άρεσει μια τρανς δεν μου αρέσει καθόλου εμάς άντρας .Το αντρικό πρόσωπο ,σώμα κλπ
Δεν καταλαβαίνω με τι έχεις μπερδευτεί, σου αρέσει το ένα δεν σου αρέσει το άλλο... Πολύ ξεκάθαρο μου ακούγεται εμένα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.081
Πόντοι
3.186

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446
Μην μπερδεύεσαι , κι εγώ έτσι είμαι .Trans and Women ONLY.Ας μας πούνε κι αδερφές . Ζμπούτσα μας .

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.081
Πόντοι
201
Μάλλον είσαι μικρός και νέος στο άθλημα. Να στο κάνω λίγο πιο εύκολο. Για εμάς που μας αρέσουν οι τρανς με θηλυκότητα, μέσα στο μυαλό μας έχουμε δημιουργήσεις τρία φύλλα. Τους άντρες (που δεν μας αρέσουν σεξουαλικα) τις γυναίκες και τις τρανς. Και επειδή οι τρανς είναι κάτι καινούριο, όπως κάθε τι καινούριο μας αρέσει πολύ. Τώρα άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.073
Πόντοι
446
Μάγκες
Μην τα ξαναλέμε. Όταν τον παίρνεις, θα λες από μέσα σου "no homo" και θα είσαι ασφαλής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom