You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.646
- Πόντοι
- 1.446
Π Ο Τ Ε !!! (Ποτέ)Όταν ζητάνε φωτογραφίες για να βρεθείτε, στέλνετε;
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.001
- Πόντοι
- 81
Ξεροχύσατε ρε bou-στηδεςΧθες έφαγα γερή κωλοδαχτυλάδα σε μπουρδέλο συνοδευόμενη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα (γυναίκα σε μπουρδέλο).
Όποιος θέλει ινφο μου λέει και του στέλνω![]()

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.722
- Πόντοι
- 2.636
Π Ο Τ Ε !!! (Ποτέ)
Άσχετο. Εν τω μεταξύ είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτό που συμβαίνει με μερικές επαγγελματίες κρος κυρίως. Και άθλιες φωτογραφίες έχουν, και πολλά ζητάνε και ζητάνε να στείλεις και εσύ φωτογραφία πρόσωπο και σώμα πριν βρεθείτε για να την πληρώσεις...Όταν ζητάνε φωτογραφίες για να βρεθείτε, στέλνετε;
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.646
- Πόντοι
- 1.446
Η Barbora χρόνια τώρα το κάνει... λογικά και η Πωλίνα (Καλύμνου)Χθες έφαγα γερή κωλοδαχτυλάδα σε μπουρδέλο συνοδευόμενη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα (γυναίκα σε μπουρδέλο).
Όποιος θέλει ινφο μου λέει και του στέλνω![]()
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.646
- Πόντοι
- 1.446
Εμ πως , δεν θα στείλω στον Μπάμπη με το γυψόστοκο ;!Άμα σου ζητήσει αυτή φωτογραφία πριν την συνάντηση ? στέλνεις ή όχι ?
![]()
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.041
- Πόντοι
- 4.510
Ποια είναι;Άμα σου ζητήσει αυτή φωτογραφία πριν την συνάντηση ? στέλνεις ή όχι ?
![]()
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 2.668
- Πόντοι
- 441
Celia κρος υπερεκτιμημένο . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώνουμε άντρες κροςΜάγκες καλησπέρα.
Γνώμη για Celia και Alyssa κάνεις;
Γίνε, μέρος της εξέλιξης και φρόντισε το μέλλον σου...Celia κρος υπερεκτιμημένο . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώνουμε άντρες κρος
JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 178
- Πόντοι
- 0
Το έχουμε πει πολλές φορές αν τον φας από τρανς και δεν ακουμπήσουν τα αρχιδια σας μεταξύ τους είσαι ακόμα στρειτΜάγκες
Το να σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες αλλά μου σου αρέσουν και οι τρανς,σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι άντρες;Εσείς που πάτε με τρανς πατε και με άντρες ;
Καμία σχέση. Αυτή είναι λογική δημοτικού. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κωστικα και το ενυδρείο.Μάγκες
Το να σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες αλλά μου σου αρέσουν και οι τρανς,σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι άντρες;Εσείς που πάτε με τρανς πατε και με άντρες ;
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.001
- Πόντοι
- 81
Είσαι γκέι μόνο αν καταπιείς φλόκια, εάν τα φτύνεις δεν είσαι.Μάγκες
ναι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ μου άρεσει μια τρανς δεν μου αρέσει καθόλου εμάς άντρας .Το αντρικό πρόσωπο ,σώμα κλπΚαμία σχέση. Αυτή είναι λογική δημοτικού. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κωστικα και το ενυδρείο.
Δεν καταλαβαίνω με τι έχεις μπερδευτεί, σου αρέσει το ένα δεν σου αρέσει το άλλο... Πολύ ξεκάθαρο μου ακούγεται εμέναναι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ μου άρεσει μια τρανς δεν μου αρέσει καθόλου εμάς άντρας .Το αντρικό πρόσωπο ,σώμα κλπ
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.081
- Πόντοι
- 3.186
Tθπε πες το ανέκδοτο.. μη μας αφήνεις σε αγωνίαΚαμία σχέση. Αυτή είναι λογική δημοτικού. Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κωστικα και το ενυδρείο.
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.646
- Πόντοι
- 1.446
Μην μπερδεύεσαι , κι εγώ έτσι είμαι .Trans and Women ONLY.Ας μας πούνε κι αδερφές . Ζμπούτσα μας .ναι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ μου άρεσει μια τρανς δεν μου αρέσει καθόλου εμάς άντρας .Το αντρικό πρόσωπο ,σώμα κλπ
Μάλλον είσαι μικρός και νέος στο άθλημα. Να στο κάνω λίγο πιο εύκολο. Για εμάς που μας αρέσουν οι τρανς με θηλυκότητα, μέσα στο μυαλό μας έχουμε δημιουργήσεις τρία φύλλα. Τους άντρες (που δεν μας αρέσουν σεξουαλικα) τις γυναίκες και τις τρανς. Και επειδή οι τρανς είναι κάτι καινούριο, όπως κάθε τι καινούριο μας αρέσει πολύ. Τώρα άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.ναι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ μου άρεσει μια τρανς δεν μου αρέσει καθόλου εμάς άντρας .Το αντρικό πρόσωπο ,σώμα κλπ
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 3.073
- Πόντοι
- 446
Μην τα ξαναλέμε. Όταν τον παίρνεις, θα λες από μέσα σου "no homo" και θα είσαι ασφαλής.Μάγκες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις