athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.114
- Πόντοι
- 12.756
προκαταβολη,ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ θα δωσωΤι αμάξι θα πάρεις με 5.000€ ρε γυφτο;
υγ θα παρω ενα σγιουβακι σκεφτομαι υβριδικο

προκαταβολη,ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ θα δωσωΤι αμάξι θα πάρεις με 5.000€ ρε γυφτο;
Δεν εχει προκαταβολες σε αυτα...η εχεις τα φραγκα και το παιρνεις ...η πας με το λεωφορειο...προκαταβολη,ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ θα δωσω
υγ θα παρω ενα σγιουβακι σκεφτομαι υβριδικο![]()
Θα κανουμε καμια μπίζνα να κονομισουμε ?Δεν εχει προκαταβολες σε αυτα...η εχεις τα φραγκα και το παιρνεις ...η πας με το λεωφορειο...
Θελεις και αμαξι γυφτο... 2 ευρω για κασεροπιτα δεν εχεις....
ΟΧΙΔεν εχει προκαταβολες σε αυτα...η εχεις τα φραγκα και το παιρνεις ...η πας με το λεωφορειο...
Γιατί έχεις νεύρα??
Θες ένα 10 ευρώ κωλαριστο??θα μου δωσεις εσυ τα 5000 γιατι ειναι ΜΟΥΝΗΣ πρι πρις και @Μέγας Παπατζής ;![]()
ΔΕΝ σε εχω για γιουφτο ΣΤΕΙΛΕ διγραμμη επιταγη εμου του ιδιου με τα 5ΚΘες ένα 10 ευρώ κωλαριστο??![]()
ΝιΔΕΝ σε εχω για γιουφτο ΣΤΕΙΛΕ διγραμμη επιταγη εμου του ιδιου με τα 5Κ![]()
πεθερα αναρρωσε;Νι
Δεν είμαι γιουφτος απλος
Είμαι μεγας γιουφτος![]()
Νιπεθερα αναρρωσε;![]()
Γιατί έχεις νεύρα??![]()
Τι θες ρε μουνιθα μου δωσεις εσυ τα 5000 γιατι ειναι ΜΟΥΝΗΣ πρι πρις και @Μέγας Παπατζής ;![]()
μισο να μας πει ο φιλαρακος μου ο γιδοβοσκος @ΠέτροςαλανιΣτα χωριά η σε κτηνοτρόφους οπού έχουν γιδοπρόβατα καλέ μου φίλε..![]()
Ποια είναι η Αννούλα??![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θες ρε μουνι
Δεν εχει προκαταβολες σε αυτα...η εχεις τα φραγκα και το παιρνεις ...η πας με το λεωφορειο...
Σας παρακαλώ καλοί μου φίλοι ,,Ρομα είπαμε ....ΔΕΝ σε εχω για γιουφτο ΣΤΕΙΛΕ διγραμμη επιταγη εμου του ιδιου με τα 5Κ![]()