xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.699
- Πόντοι
- 5.956
Καλέ μου φίλε εγώ είμαι Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ στο σπίτι μου ,,και δεν έχω ανάγκη κανένα σχέδιο ΑρχώνΕσένα να σε δω όταν σε δωκω σε κυρά σου, πως θα παρακαλας στα αλήθεια![]()

Καλέ μου φίλε εγώ είμαι Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ στο σπίτι μου ,,και δεν έχω ανάγκη κανένα σχέδιο ΑρχώνΕσένα να σε δω όταν σε δωκω σε κυρά σου, πως θα παρακαλας στα αλήθεια![]()
Από εσένα θα πάρω μαθήματα καλέ μου φίλεΚαλέ μου φίλε εγώ είμαι Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ στο σπίτι μου ,,και δεν έχω ανάγκη κανένα σχέδιο Αρχών![]()
Δεν έχω χρόνο να σου κάμω ιδιαίτερα καλέ μου φίλε ,,αλλά και να ειχα αυτά χτίζονται από την αρχή πριν το γάμο...Εγω ειχα μια μέρα για τα φιλαράκια μου (βραδυ) βγαίναμε και γυρνάγαμε ότι ώρα θέλαμε ..Και δεν είχε που ησουν ,,που πήγατε ..και τι κάνετε ...Το ίδιο έκανα και μετά γάμου..Άσχετα που τώρα όπως ειχα πει και πιο παλιά εδώ αν θυμάμαι ξανά ότι και τώρα που θα βγω με την παρέα επειδή πλέον μετά τόσα χρόνια τους ξέρει μπορεί να βγούμε όλοι μαζί οικογενειακά έτσι για ξεκάρφωμα..Από εσένα θα πάρω μαθήματα καλέ μου φίλε![]()
Ομπο...Δεν έχω χρόνο να σου κάμω ιδιαίτερα καλέ μου φίλε ,,αλλά και να ειχα αυτά χτίζονται από την αρχή πριν το γάμο...Εγω ειχα μια μέρα για τα φιλαράκια μου (βραδυ) βγαίναμε και γυρνάγαμε ότι ώρα θέλαμε ..Και δεν είχε που ησουν ,,που πήγατε ..και τι κάνετε ...Το ίδιο έκανα και μετά γάμου..Άσχετα που τώρα όπως ειχα πει και πιο παλιά εδώ αν θυμάμαι ξανά ότι και τώρα που θα βγω με την παρέα επειδή πλέον μετά τόσα χρόνια τους ξέρει μπορεί να βγούμε όλοι μαζί οικογενειακά έτσι για ξεκάρφωμα..![]()
Πώ ρε πούστη ταλαιπωρίαΟμπο...
Αλίμονο από εμάς που ρωτάμε να πιούμε και νερό![]()
μου λείψατε ρε κόκκινοι μπαγάσηδες...Πώ ρε πούστη ταλαιπωρία
Vre μαλακα μήπως είσαι σώγαμπρος ?![]()
Περνάω δύσκολα στο σπιτικό μουΟ εγκριτος εχει ban απο εμενα μεχρι 21.30 λογω ανάρμοστης συμπεριφοράς![]()
Φίλε για φτιάχτης ένα τοστάκι με σιδηρόστοκο να της μπλοκάρει η μασέλαΠερνάω δύσκολα στο σπιτικό μου![]()
Τι γραφειΦίλε για φτιάχτης ένα τοστάκι με σιδηρόστοκο να της μπλοκάρει η μασέλα![]()
Απολυθηκες και εσύ και ο μνηστευμενος...Φίλε για φτιάχτης ένα τοστάκι με σιδηρόστοκο να της μπλοκάρει η μασέλα![]()
να βαλει σαλαμι ??Φίλε για φτιάχτης ένα τοστάκι με σιδηρόστοκο να της μπλοκάρει η μασέλα![]()
Μέχρι 21:30?Ο εγκριτος εχει ban απο εμενα μεχρι 21.30 λογω ανάρμοστης συμπεριφοράς![]()
Ήρθες φίλε μουΜέχρι 21:30?
Εμεις θα σου ρίξουμε ban μέχρι..το 2130!![]()
Θα παλέψω για το έγκριτο δίκιο σουΉρθες φίλε μου
Την κατάλληλη στιγμη![]()
Στηρίζομαι πάνω σουΘα παλέψω για το έγκριτο δίκιο σου![]()
2 πράσινες?Στηρίζομαι πάνω σου
(Στείλε μου και 2 πράσινα)![]()
Καλως τον βασιλιά της λαγαναςΜέχρι 21:30?
Εμεις θα σου ρίξουμε ban μέχρι..το 2130!![]()