jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Και έλεγα που είναι νταβάςΣΚΛΗΡΑ λογια μα ΑΛΗΘΙΝΑ
Και έλεγα που είναι νταβάςΣΚΛΗΡΑ λογια μα ΑΛΗΘΙΝΑ
ειναι κομπλεξικος θαρρω επειδη υπολειπεται σαν ανδρας και εχει ομοφυλικες και φετιχιστικες φαντασιωσεις και το χειροτερο;Τύπε εγώ μιλάω με στοιχεία και με δεδομένα.
Άσε που έχω συμπάθεια προς τους απλούς καθημερινούς μποέμ ανθρώπους του μόχθου που είναι μισθωτοί
Ο δήθεν αριστερός Ζαν, βλέπει ένα πτωχό εργάτη με μπλε αρχιδια και βρώμικα νύχια να γαμαει και να χεζει γκόμενες πολύ μεγαλύτερου επιπέδου εμφάνισης και αντί να στηρίξει το «είμαστε όλοι ίσοι» ουρλιάζει σαν στερημένη επειδή αυτός δε γαμαει
Και στη τελική αυτές που γαμαει ο Κμαν δεν είναι του γούστου του κιόλας, δεν έχουν ούτε καν ένα τόσο δα πουτσακι
Ρε σουργελο η εκμετάλλευση έχει μεγέθη ποσών?έχει νούμερα?Τα εκμεταλλεύεται ή τους δίνει αμύθητα ποσά ; Αποφάσισε να ξέρουμε σε τι να κάνουμε συζήτηση
Λοιπόν θα μου την πασάρει ξέρεις ποια, λεγε???ειναι κομπλεξικος θαρρω επειδη υπολειπεται σαν ανδρας και εχει ομοφυλικες και φετιχιστικες φαντασιωσεις και το χειροτερο;
ειναι κυφηνας αριστερος
εσυ βρε μαλακοκαυλη δεν μας ζαλιζες τα αρχιδια οτι γαμας μονο επι πληρωμη;Ρε σουργελο η εκμετάλλευση έχει μεγέθη ποσών?έχει νούμερα?
Πόσο στόκος εισαι
Σαν το Σταλόνε , που με έβριζε που έσκασα μια κατοστάρα να ταΐσω γκόμενα και δε τη γαμησαειναι κομπλεξικος θαρρω επειδη υπολειπεται σαν ανδρας και εχει ομοφυλικες και φετιχιστικες φαντασιωσεις και το χειροτερο;
ειναι κυφηνας αριστερος
Οι κακόμοιρες , κάνανε ταξίδι τζάμπα και πληρώθηκαν κιόλας ,Ρε σουργελο η εκμετάλλευση έχει μεγέθη ποσών?έχει νούμερα?
Πόσο στόκος εισαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν θα μου την πασάρει ξέρεις ποια, λεγε???
Πολύ στην αναμονή με εχεις
Ναι και τι μ αυτό?εσυ βρε μαλακοκαυλη δεν μας ζαλιζες τα αρχιδια οτι γαμας μονο επι πληρωμη;
Χχαχαχαχα ρε το φλώρο τον γλυφοκωληΣαν το Σταλόνε , που με έβριζε που έσκασα μια κατοστάρα να ταΐσω γκόμενα και δε τη γαμησα
Λες και έχουμε συμβόλαιο με το γαμησι. Εκτός πληρωμένου με δύο γυναίκες έχει πάει αυτός, ένα κουγκαρ και μια με συνοικέσιο (μαύρη τύχη η καημένη)
βλαξ τοτε γιατι κατηγορεις κευμανιο που πληρωνει;Ναι και τι μ αυτό?
Έκανα μόστρα η το έπαιξα τότε σπόνσορας η καμακας?
Είσαι βλακας μου φαίνεται...βλαξ τοτε γιατι κατηγορεις κευμανιο που πληρωνει;
Γιατί ο Κμαν γαμαει και παρασύρει χαζούς στο να πιστεύουνβλαξ τοτε γιατι κατηγορεις κευμανιο που πληρωνει;
Είναι γκρίζες ζώνες ρε μαλακαΕίσαι βλακας μου φαίνεται...
Κατηγορώ την ιδεολογία που θέλει να περάσει εδώ μέσα και την ψευδαισθηση
Άλλο να λέει είναι ιερόδουλες και πληρώνω και άλλο είμαι σπόνσορας είμαι καμακας είμαι ένα καουμπόη στα λιβάδια αυτό στα λιβάδια τα άλλο περνάω τον οντερ κλπ κλπ
σπονσορας ειναι ρε μαλακοβιολη τι ειναι;Είσαι βλακας μου φαίνεται...
Κατηγορώ την ιδεολογία που θέλει να περάσει εδώ μέσα και την ψευδαισθηση
Άλλο να λέει είναι ιερόδουλες και πληρώνω και άλλο είμαι σπόνσορας είμαι καμακας είμαι ένα καουμπόη στα λιβάδια αυτό στα λιβάδια τα άλλο περνάω τον οντερ κλπ κλπ
Τον έχουμε καταξεβρακωσεισπονσορας ειναι ρε μαλακοβιολη τι ειναι;
υγ @Glyfomounix απαντησε to the point
ενταξει ρε συ ειναι ενα τιποτα,η ζωη του ειναι οι περσονες που δημιουργει εδω και που και που του ξεφευγουν αληθειεςΤον έχουμε καταξεβρακωσει
Ραντεβού θανάτου του κανονίζουμε και γίνεται Λουης
Για σουπερμάρκετ του λέμε: α δεν πάω στο κέντρο λέει, κέντρο μικρής πόλης στην οποία ζει 4 χρόνια (και καλά)
αντιφάσεις με τα τραβελια και τις σπονσορετες, γαργάρα και μπινελικια

ενταξει ρε συ ειναι ενα τιποτα,η ζωη του ειναι οι περσονες που δημιουργει εδω και που και που του ξεφευγουν αληθειες
χρυσα φλουρια,αυτοβελτιωσεις,τραβελια ασιατικα,ψεμματα,αρνησεις,π.μ. πουστικα που βριζει και επειδη ΔΕΝ μπορει να εχει μια σχεση με κοπελα ζηταει πιτστεοντας οτι θα με εκνευρισει την γυναικα μου κλπ
υγ επειδη τον ξεφτυλισαν που εγραφε μαλακιες ο γυναικωτος για την γυναικα μου σταματησε δημοσια και στελνει πμ
ΔΕΝ καταλαβαινει οτι γελαω με τα χαλια του και την κακομοιρια του και την πουστικη ψυχη του![]()
δεν μπορωΓιατί δεν κοιμάσαι;
Σηκωμάρες;δεν μπορω
το γνωστο μου θεμαΣηκωμάρες;
το γνωστο μου θεμα![]()
Τρένο σας πάω εσένα τον αθηναιο και τον βλακμαν μαζίΤον έχουμε καταξεβρακωσει
Ραντεβού θανάτου του κανονίζουμε και γίνεται Λουης
Για σουπερμάρκετ του λέμε: α δεν πάω στο κέντρο λέει, κέντρο μικρής πόλης στην οποία ζει 4 χρόνια (και καλά)
αντιφάσεις με τα τραβελια και τις σπονσορετες, γαργάρα και μπινελικια