Νέα

Σεξοτουρισμός στη Σκανδιναβία (Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ισλανδία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reporter john
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Οι τράβελοι και οι Αραπίνες έχουν γίνει τα μεγαλύτερα vfm.Που να τα άκουγε αυτά ο Πικερ?
Ο πικερ κοντε ήταν ιδεολόγος δεν έχει καμία σχέση με τη δικιά σου μέθοδο
Εσύ είσαι της σχολής σκάω όσο πιο πολλά μπορώ για να κερδίσω τον ανταγωνισμό και να έχω τη μοντέλα
Το να λες όμως ότι είσαι καμακας και σπόνσορας είναι όλο το αστείο της υποθεσης

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Αφού θέλουν ποιοτικούς όπως λες γιατί κωλυεσαι?Τι είναι αυτό που σου λείπει?
Μα για εσένα το λέω
Οι ψευτομαγκιες εκεί δεν πιάνουν
Εδώ καλά καλά δεν σου βγαίνει στο Μινσκ και πήρες μια παπαρα τελευταία
Σου είπα δύσκολοι καιροί για ψευτοσπονσορες του κωλου
Σε 15 χρόνια στείλε μου μια φωτογραφία να σε δω να σε θαυμάσω να δω τη κατάντια σου

• Like

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
12.025
Πόντοι
3.556
Εγώ έχω πάει Σκανδιναβία και έγραψα πώς είναι.Το θέμα ειναι οτι ουτε τώρα ούτε πριν 5 χρόνια ούτε πριν 10 ή 15 ή 25 χρόνια μπορούσες να βγαλεις γκόμενες αντίστοιχες.Ο λόγος ειναι απλός.Ειναι οι επιδόσεις.Οταν είμαι εγώ ταυτόχρονα πρόεδρος,διευθυντής,εκτελεστικό όργανο,πελάτης και ελεγκτής έπεται ότι εάν οι επιδόσεις μου σε όλους τους τομείς ειναι άνω του μέσου ορου το αποτέλεσμα θα ειναι πολλαπλασιαστικο.Δηλαδη θα πιάνω 100 φορές πάνω από το μέσο όρο.Αυτο γινεται με τις γκομενες.Αν κάποιος μπορούσε να με μπλοκάρει στους διακριτους ρόλους να μην παίρνω εγώ αποφάσεις για τα μουνια ή να μην καθοριζω τη στρατηγική ή να μην εκτελώ ή να μην ελέγχω ή να μην είμαι ο πελάτης αν μπορούσε να παρέμβει έστω σε ένα σημείο της διαδικασίας ίσως να μου μείωνε τις επιδόσεις.Τώρα είμαι αποχαλινωμένος,δεν υπάρχει περιοριστικός παράγοντας.
Οπότε μια ζωή θα γαμάς μπάζα,τραβέλια κτλ.

• Χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.801
Πόντοι
3.936
Εντωμεταξύ ο Ζαν δεν παρουσιάζει ούτε μια απόδειξη για όσα ισχυρίζεται.Εστω μια τραβελόπουτσα.
Kαλα εσύ μιλάς που ονειρεύεσαι π@υτσες των Λαμπραντόρ σε όργιο πάρτυ αλλά και σκατα στο στόμα των κακομοιρων εργατριων; Μην αναφέρω ότι λυπασαιι που έχασε ο Χίτλερακος τον πολεμο.
Μόνος σου τα έγραφες κ τα ποσταρες εδώ χωρίς ξύλο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.801
Πόντοι
3.936
.Ο λόγος ειναι απλός.Ειναι οι επιδόσεις.Οταν είμαι εγώ ταυτόχρονα πρόεδρος,διευθυντής,εκτελεστικό όργανο,πελάτης και ελεγκτής έπεται ότι εάν οι επιδόσεις μου σε όλους τους τομείς ειναι άνω του μέσου ορου το αποτέλεσμα θα ειναι πολλαπλασιαστικο.Δηλαδη θα πιάνω 100 φορές πάνω από το μέσο όρο.Αυτο γινεται με τις γκομενες.Αν κάποιος μπορούσε να με μπλοκάρει στους διακριτους ρόλους να μην παίρνω εγώ αποφάσεις για τα μουνια ή να μην καθοριζω τη στρατηγική ή να μην εκτελώ ή να μην ελέγχω ή να μην είμαι ο πελάτης αν μπορούσε να παρέμβει έστω σε ένα σημείο της διαδικασίας ίσως να μου μείωνε τις επιδόσεις.Τώρα είμαι αποχαλινωμένος,δεν υπάρχει περιοριστικός παράγοντας.
Ρε τυπε είσαι ο Κανένας- διότι άλλοι σου βουτάνε πληρωμενες γκόμενες μέσα από τα χερια- άλλες σε δουλεύουν μαζί με τους νταβάδες τους κ στα ροκανίζουν χωρίς να βάλεις γκολ. Εδώ καλά καλά δεν γνώριζες ότι στα νυχτερινά κλαμπ στο π.α. μπλοκ γίνεται το αλισβερίσι της επικαλυμενης πορνείας. Την ουρά σου κυνηγάς συνεχώς χωρίς αποτέλεσμα. Ή στην καλύτερη το αποτέλεσμα είναι να πιάνεις κάνα μπουτάκι. Άρα φτιάξε πρώτα το επίπεδο διαβίωσης σου εκεί που ζεις κ εργάζεσαι σαν σκύλος μπορεί χειρότερα- και ίσως σε κάποια άλλη ζωή μπορεί να γίνεις playboy προς το παρών είσαι ο payBoy που τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι νηστικές νεραιδογεννητες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Εγώ έχω πάει Σκανδιναβία και έγραψα πώς είναι.Το θέμα ειναι οτι ουτε τώρα ούτε πριν 5 χρόνια ούτε πριν 10 ή 15 ή 25 χρόνια μπορούσες να βγαλεις γκόμενες αντίστοιχες.Ο λόγος ειναι απλός.Ειναι οι επιδόσεις.Οταν είμαι εγώ ταυτόχρονα πρόεδρος,διευθυντής,εκτελεστικό όργανο,πελάτης και ελεγκτής έπεται ότι εάν οι επιδόσεις μου σε όλους τους τομείς ειναι άνω του μέσου ορου το αποτέλεσμα θα ειναι πολλαπλασιαστικο.Δηλαδη θα πιάνω 100 φορές πάνω από το μέσο όρο.Αυτο γινεται με τις γκομενες.Αν κάποιος μπορούσε να με μπλοκάρει στους διακριτους ρόλους να μην παίρνω εγώ αποφάσεις για τα μουνια ή να μην καθοριζω τη στρατηγική ή να μην εκτελώ ή να μην ελέγχω ή να μην είμαι ο πελάτης αν μπορούσε να παρέμβει έστω σε ένα σημείο της διαδικασίας ίσως να μου μείωνε τις επιδόσεις.Τώρα είμαι αποχαλινωμένος,δεν υπάρχει περιοριστικός παράγοντας.
Οπότε μια ζωή θα γαμάς μπάζα,τραβέλια κτλ.
Ποιες επιδόσεις ρε κακομοίρη εργατουπαλληλε των φριτζιδων???
Οι επιδόσεις είναι ότι αν δεν βγάλεις 100 κόπιες την ώρα θα πέσει γερμανική φάπα

Θα είσαι ταυτόχρονα πρόεδρος διευθυντής εκτελεστικό όργανο και θα έχεις 100 φορές παραπάνω από το μέσο όρο?
Ρε εσύ 100 φορές κάτω από το μέσο όρο έχεις κακομοίρη
Να πούμε σε ύψος σε ντύσιμο σε στυλ σε εμφάνιση σε αρχιδια μύδια σε όλα είσαι κάτω από το μέσο όρο και σκας 10πλα για να έχεις μοντελες

• Like

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.801
Πόντοι
3.936
σκας 10πλα για να έχεις μοντελες
Ποιες μοντέλες; Οι τρίτο δεύτερες ξαδέλφες των μοντέλων μπορει- αφού δεν τις βγάζει φάτσα για να μην τρομαξουμε- και λέει κάτι παραμυθες περί προσωπικών δεδομένων.- Πώς όμως φωτογραφίζει τις πολύ καλές των άλλων σε διάφορα μέρη μαζί με αυτούς που τις συνοδεύουν εκεί δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα; Ο' τι να ναι ο τύπος- νομίζει ότι όλοι τρώμε κουτοχορτο εδώ μεσα- θα μας δουλέψει ο προβιάς τώρα. :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Το θέμα είναι ότι έχει άτομα που τον πιστεύουν μ αυτά που λέει.
Εδώ μιλάμε για ένα άτομο με πολλά ψυχολογικά θέματα ο οποίος με τη δύναμη του χρήματος κοιτάει να εκμεταλλευτει καταστάσεις
Γενικά είναι άνθρωπος ΤΗΣ καρπαζιας και εδώ μέσα μόνο μπορεί να δειχτει και να μοστράρει

• Like

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.801
Πόντοι
3.936
Εδώ σχεδόν παρακαλούσε για να ξαναγραφτεί ως μέλος αφού σχεδόν τέσσερα χρόνια ήταν στην απ' έξω. Έφτιαχνε κλώνους και έτρωγε τα μπαναρισματα βροχή για αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που έγραφε περί Ουκρανίας για εκμετάλλευση ανθρώπων λόγω πολέμου κτλπ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
621
Πόντοι
96
Εχω ζήσει Σουηδία και έχω πάει διακοπές σε Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία (που δε θεωρείται Σκανδιναβική χώρα αλλά το δεχόμαστε χάρη της συζήτησης).

Έλληνες που τις είχαν δει μόνο σαν τουρίστριες τις θεωρούσαν τη δεκαετία του 80 ξεκωλιάρες επειδή ήταν πολύ πιο προοδευτικές σε σχέση με τις δικές μας που τότε δεν ξύριζαν ούτε τη μασχάλη τους ενώ τις έδερνε ο πατέρας τους αν τολμούσαν να αργήσουν 10' το βράδυ. Οι σκανδιναβές ήταν εντελώς άλλης λογικής, καθώς εκεί ο φεμινισμός έχει εδραιωθεί πριν από τον πόλεμο.
Έτσι κυριάρχησε το στερεότυπο ότι ειδικά οι Σουηδέζες θέλουν ειδικά Έλληνες. Πώς λέμε πραγματικότητα; Καμία σχέση.
Οι σκανδιναβές έχουν τελείως άλλη νοοτροπία και συχνά με τους Έλληνες δεν κουμπώνουν σαν νοοτροπία. Σαν εμφάνιση μας βλέπουν σαν τέρατα ασχήμιας καθώς έχουν συνηθίσει σε πανήψηλους ,γυμνασμένους γκόμενους με αδρά χαρακτηριστικά προσώπου. Τέλος, επειδή είναι χειραφετημένες αυτά τα "να κεράσω εγώ, να σε πάρω με το αμάξι, να πληρώσω εγώ" τα θεωρούν εντελώς ντεκαυλέ, αντίθετα με τις Σλάβες που τα κυνηγάνε.

Όσο για σεξοτουρισμό, δηλαδή αγοραίο σεξ, από τους πιο ακατάλληλους προορισμούς. Λίγο πράγμα και πολύ ακριβό. Καλύτερα σε Λεττονία ,Λιθουανία για τέτοια γούστα.
Οι Σουηδέζες είναι ικανές να πληρώσουν για πήδημα με μαύρο στην χώρα τους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Εντωμεταξύ ο Ζαν δεν παρουσιάζει ούτε μια απόδειξη για όσα ισχυρίζεται.Εστω μια τραβελόπουτσα.
Αν είναι στα τέσσερα πως θες να βγάλει φωτό με το καβλι βαθιά στη σουφρα του ;

Μην είμαστε άδικοι τώρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Αν είναι στα τέσσερα πως θες να βγάλει φωτό με το καβλι βαθιά στη σουφρα του ;

Μην είμαστε άδικοι τώρα
Καλώς το πουτανακι του κοντου,σήμερα ποιος από τους δύο θα είναι ο επιβήτορας?
Κοιτά να βάψεις τα @@ σου εσυ κόκκινα για να τα ξεχωρίζεις από τα μπλε του κοντου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Οι επιδόσεις είναι ότι αν δεν βγάλεις 100 κόπιες την ώρα θα πέσει γερμανική φάπα

Θα είσαι ταυτόχρονα πρόεδρος διευθυντής εκτελεστικό όργανο και θα έχεις 100 φορές παραπάνω από το μέσο όρο?
Ρε εσύ 100 φορές κάτω από το μέσο όρο έχεις κακομοίρη
Να πούμε σε ύψος σε ντύσιμο σε στυλ σε εμφάνιση σε αρχιδια μύδια σε όλα είσαι κάτω από το μέσο όρο και σκας 10πλα για να έχεις μοντελες
Τύπε. Μπορεί να τον θεωρείτε μαλακα τον Κμαν και εσύ και ο Νίο για το πως κάνει τα γούστα του , αλλά να τον εγκαλείς για την τίμια δουλειά του , όταν εσύ ζούσες μέχρι τα 33 σαν παράσιτο με τους γονείς σου και έπαιρνες επιδόματα (πληρωμένα από ανθρώπους σαν τον Κμαν, του μόχθου , που εσύ κοροϊδεύεις όσους δουλεύουν) σαν τυπικός γυφταλβανεμπουρας που είσαι είναι πιο άθλιο και από την ορθογραφία σου

Να σε δούμε και σένα σε 30 χρόνια , χωρίς ένσημα , που θα ζητιανεύεις, όταν θα έχει γεμίσει κονδυλώματα η κωλοτρυπιδα σου, μεγάλα σαν κουνουπιδια

Θα σε τσούζει αλλά θα γουστάρεις τσουτσέκι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Οι Σουηδέζες είναι ικανές να πληρώσουν για πήδημα με μαύρο στην χώρα τους.
Μη λέτε τέτοια και το ακούει ο βαλκανιος καουμπόη και χτυπάει το τον κωλο του στο τοίχο
Αυτός χαζός είναι που δίνει 1000 για να πιάσει μπούτι?
Δε ο γλυφοκωλης μόνο με κοντό κάνει τρελές στο κρεβατι

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.138
Πόντοι
47.917
Πριν λίγες μέρες ήμουν Νορβηγία κ μπορώ να γράψω εκεί την εμπειρία μου ..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Το θέμα είναι ότι έχει άτομα που τον πιστεύουν μ αυτά που λέει.
Εδώ μιλάμε για ένα άτομο με πολλά ψυχολογικά θέματα ο οποίος με τη δύναμη του χρήματος κοιτάει να εκμεταλλευτει καταστάσεις
Γενικά είναι άνθρωπος ΤΗΣ καρπαζιας και εδώ μέσα μόνο μπορεί να δειχτει και να μοστράρει
Ποιος τον πιστεύει μωρέ μαλακα, εδώ δεν τον πιστεύεις εσύ ή ο Τζιμάκος τα δύο καθυστερημένα του σάιτ , οι υπόλοιποι είμαστε πάνω από το Φόρεστ Γκαμπ

Αλλά σαν πουτανακι που είσαι, μια κοταρα που όταν σου λένε για ξυλικι το βάζεις στα πόδια , ψάχνεσαι για να το παίξεις μάγκας και άντρας μπας και ξεχάσεις τα τραβελαδικα στην μπανγκογκ και τις πουτσες που έφαγες στο οριενταλ

Μη ξεχάσεις να πεις για λευτεριά στην παλαιστινη, σε περιμένουν οι γαμιαδες σου στη γάζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πριν λίγες μέρες ήμουν Νορβηγία κ μπορώ να γράψω εκεί την εμπειρία μου ..
Σαβούρες , με τη σημαία των γκει σε κάθε γωνιά, ιδανικό μέρος για Λιλά,Μενεδημο Σταλόνε και βιτάμ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.225
Πόντοι
12.756
Ποιος τον πιστεύει μωρέ μαλακα, εδώ δεν τον πιστεύεις εσύ ή ο Τζιμάκος τα δύο καθυστερημένα του σάιτ , οι υπόλοιποι είμαστε πάνω από το Φόρεστ Γκαμπ

Αλλά σαν πουτανακι που είσαι, μια κοταρα που όταν σου λένε για ξυλικι το βάζεις στα πόδια , ψάχνεσαι για να το παίξεις μάγκας και άντρας μπας και ξεχάσεις τα τραβελαδικα στην μπανγκογκ και τις πουτσες που έφαγες στο οριενταλ

Μη ξεχάσεις να πεις για λευτεριά στην παλαιστινη, σε περιμένουν οι γαμιαδες σου στη γάζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαβούρες , με τη σημαία των γκει σε κάθε γωνιά, ιδανικό μέρος για Λιλά,Μενεδημο Σταλόνε και βιτάμ
ΣΚΛΗΡΑ λογια μα ΑΛΗΘΙΝΑ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Τύπε. Μπορεί να τον θεωρείτε μαλακα τον Κμαν και εσύ και ο Νίο για το πως κάνει τα γούστα του , αλλά να τον εγκαλείς για την τίμια δουλειά του , όταν εσύ ζούσες μέχρι τα 33 σαν παράσιτο με τους γονείς σου και έπαιρνες επιδόματα (πληρωμένα από ανθρώπους σαν τον Κμαν, του μόχθου , που εσύ κοροϊδεύεις όσους δουλεύουν) σαν τυπικός γυφταλβανεμπουρας που είσαι είναι πιο άθλιο και από την ορθογραφία σου

Να σε δούμε και σένα σε 30 χρόνια , χωρίς ένσημα , που θα ζητιανεύεις, όταν θα έχει γεμίσει κονδυλώματα η κωλοτρυπιδα σου, μεγάλα σαν κουνουπιδια

Θα σε τσούζει αλλά θα γουστάρεις τσουτσέκι
Όχι μπορεί, τον Θεωρώ καραμ.λ.κα και εσένα.
Ποιους ανθρώπους του μόχθου μωρη γλυφολινατσα της άνω βλαχοστερνας...
Αυτός πάει και εκμεταλλευεται φτωχά κορίτσια και σκάει αμυθητα πόσα για να τα έχει και να τα μοστράρει εδώ μέσα ότι είναι σπόνσορας καμακας και καουμπόης ενώ στην ουσία πληρώνει κοινές κοπέλες για να βγάζει τα αρρωστημένα γούστα του
Αυτός μέχρι και με το Λαμπραντόρ σε ένα όργιο ασελγησε
Αντε πάρα πέρα που σε έβαλε και δικηγόρο εσένα να πουλήσεις μούρη,σουργελο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
ΣΚΛΗΡΑ λογια μα ΑΛΗΘΙΝΑ
Τύπε εγώ μιλάω με στοιχεία και με δεδομένα.

Άσε που έχω συμπάθεια προς τους απλούς καθημερινούς μποέμ ανθρώπους του μόχθου που είναι μισθωτοί

Ο δήθεν αριστερός Ζαν, βλέπει ένα πτωχό εργάτη με μπλε αρχιδια και βρώμικα νύχια να γαμαει και να χεζει γκόμενες πολύ μεγαλύτερου επιπέδου εμφάνισης και αντί να στηρίξει το «είμαστε όλοι ίσοι» ουρλιάζει σαν στερημένη επειδή αυτός δε γαμαει

Και στη τελική αυτές που γαμαει ο Κμαν δεν είναι του γούστου του κιόλας, δεν έχουν ούτε καν ένα τόσο δα πουτσακι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Όχι μπορεί, τον Θεωρώ καραμ.λ.κα και εσένα.
Ποιους ανθρώπους του μόχθου μωρη γλυφολινατσα της άνω βλαχοστερνας...
Αυτός πάει και εκμεταλλευεται φτωχά κορίτσια και σκάει αμυθητα πόσα για να τα έχει και να τα μοστράρει εδώ μέσα ότι είναι σπόνσορας καμακας και καουμπόης ενώ στην ουσία πληρώνει κοινές κοπέλες για να βγάζει τα αρρωστημένα γούστα του
Αυτός μέχρι και με το Λαμπραντόρ σε ένα όργιο ασελγησε
Αντε πάρα πέρα που σε έβαλε και δικηγόρο εσένα να πουλήσεις μούρη,σουργελο
Τα εκμεταλλεύεται ή τους δίνει αμύθητα ποσά ; Αποφάσισε να ξέρουμε σε τι να κάνουμε συζήτηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom