athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.801
- Πόντοι
- 12.756
ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστεψω οτι δουλευεις την δεδομενη στιγμηΘες να γίνουμε?![]()
υγ ΜΗΠΩΣ εισαι σαν τον δουλευταρα πρι πρι;

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστεψω οτι δουλευεις την δεδομενη στιγμηΘες να γίνουμε?![]()
Αλήθεια λέω...ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστεψω οτι δουλευεις την δεδομενη στιγμη
υγ ΜΗΠΩΣ εισαι σαν τον δουλευταρα πρι πρι;![]()
Ψάχνεις φίλο να σε ταίζει και να σε κερνάει?Θες να γίνουμε?![]()
Θα έβαζα αλλά στέλνουν περίεργες φωτογραφίεςΨάχνεις φίλο να σε ταίζει και να σε κερνάει?
Βάλε αγγελία![]()
Νομίζω ότι δουλεύει στο φόρουμ..ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστεψω οτι δουλευεις την δεδομενη στιγμη
υγ ΜΗΠΩΣ εισαι σαν τον δουλευταρα πρι πρι;![]()
Εδώ είμαι καλέ μου φίλε ,,ειχα δουλίτσα..Ο @xristospap ο καλός μας φίλος που ειναι??![]()
Ήθελα να γίνω στέλεχος αλλά με έφαγε η κυβέρνησηΝομίζω ότι δουλεύει στο φόρουμ..
Τον προορίζει για admin ο κολλητός του ο Αντισθένης![]()
Καλημέρα καλέ μου φίλε @Xaramofais κοίτα να εφαρμόσεις εσύ το σχέδιο Αρχών και να μην τρως παντούφλιες απο χαραμοφαενα και πεθερά ,,μη γίνεσαι ζηλιάρης σαν τον καλό μας φίλο @dimigoall και άσε με εμένα να γράφω ότι θέλω ...Εδώ είμαι καλέ μου φίλε ,,ειχα δουλίτσα..![]()
που να εκανες την δουλεια μου που απο τις ΕΥΘΥΝΕΣ πεταγομαι μεχρι και στον υπνο μουΉθελα να γίνω στέλεχος αλλά με έφαγε η κυβέρνηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα καλέ μου φίλε @Xaramofais κοίτα να εφαρμόσεις εσύ το σχέδιο Αρχών και να μην τρως παντούφλιες απο χαραμοφαενα και πεθερά ,,μη γίνεσαι ζηλιάρης σαν τον καλό μας φίλο @dimigoall και άσε με εμένα να γράφω ότι θέλω ...
Θα δει πρι πρι που είναι αιμοβορικο...τι έγραψες ...κρυψου![]()
Μου έχει τύχει με κοκκινιστό και μουσακά αυτό που λεςπου να εκανες την δουλεια μου που απο τις ΕΥΘΥΝΕΣ πεταγομαι μεχρι και στον υπνο μου![]()
...του 'πεσε το ζαχαρο απο την πεινα! Αφου ειστε μουνηδες, ενας δεν του ΄στειλε ενα μεζεΑπό την κούραση δεν ξέρεις τι λες ή από την πείνα?![]()
Κομμωτής?που να εκανες την δουλεια μου που απο τις ΕΥΘΥΝΕΣ πεταγομαι μεχρι και στον υπνο μου![]()
οχιΚομμωτής?![]()
....λουκανικα χωριατικα να υποθεσω?!?!Θα έβαζα αλλά στέλνουν περίεργες φωτογραφίες![]()
Έχεις δει καλέ μου φίλε ποτέ σου κόκκινο ελέφαντα να κρύβεται πίσω από μια παπαρούνα????Ήθελα να γίνω στέλεχος αλλά με έφαγε η κυβέρνηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα καλέ μου φίλε @Xaramofais κοίτα να εφαρμόσεις εσύ το σχέδιο Αρχών και να μην τρως παντούφλιες απο χαραμοφαενα και πεθερά ,,μη γίνεσαι ζηλιάρης σαν τον καλό μας φίλο @dimigoall και άσε με εμένα να γράφω ότι θέλω ...
Θα δει πρι πρι που είναι αιμοβορικο...τι έγραψες ...κρυψου![]()
Κομμωτής?![]()
....νυχου ????
Υπάρχει κόκκινος ελέφανταςΈχεις δει καλέ μου φίλε ποτέ σου κόκκινο ελέφαντα να κρύβεται πίσω από μια παπαρούνα????![]()
ρε ΜΟΥΝΗΔΕΣ δουλεια με ΠΟΛΛΕΣ ευθυνες....νυχου ????![]()
Δεξιώσεις γάμου....νυχου ????![]()