ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.939
- Πόντοι
- 6.756
Πω ρε πουστηΜερικοί λένε ότι αν βγάλεις το τσιμένι δεν βρωμοκοπάς.
Εγώ πάντως και που το έβγαλα η οσμή παστουρμαδίλλας στο κάτουροκαι τις μασχάλες ήταν πάλι η ίδια.
![]()

Πω ρε πουστηΜερικοί λένε ότι αν βγάλεις το τσιμένι δεν βρωμοκοπάς.
Εγώ πάντως και που το έβγαλα η οσμή παστουρμαδίλλας στο κάτουροκαι τις μασχάλες ήταν πάλι η ίδια.
![]()
Είσαι στον ογκο αδερφέ;Καλαμακια κοτοπουλο,σαλατουλα,πατατες,πιτες,λαιτ για βράδυ.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι και αγγινάρες να φας, κατουρας και βρωμάει όλο το σπίτι αγγιναριλαΟ,τι βάζεις στον οργανισμό αυτό θα βγάλεις.
Είναι δυνατόν να φας παστουρμά και να μυρίζει δυόσμο;
Ναι κοτοπουλο αδελφε λαιτΕίσαι στον ογκο αδερφέ;
την γνώμη σας μύστες
ποιό είναι το καλύτερο αλλαντικό για τοστ ? τι βάζετε ?
για πείτε
Χαιρετώ τους εκδρομείς της Κυριακής.
Εδώ φτιάχνουμε το ιδανικό σάντουιτς. Παίζουμε με τοσ, σάντουιτς, burgers, club sandwhich, τυλιχτά, τορτίγιες. Το παίρνεις από σαντουιτσάδικο που ξενυχτά μαζί σου ή το φτιάχνεις στο σπίτι με ό,τι έχει το ψυγείο και χτεσινό φαϊ;
Μη σκέφτεστε καθόλου κόστος και θερμίδες, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.
Καταθέτω τα δικά μου δύο σέντσια:
-Καλαμποκόψωμο με συσάμι, βουτυρωμένο και από τις δύο πλευρές
- Έμμενταλ
- Απάκι (καπνιστό χοιρινό) σε λεπτές φέτες
- Τυροσαλάτα καυτερή
- Ντοματίνια
- Μανιτάρια
Εννοείται το ψήνουμε μέχρι να γίνει το ψωμί εξωτερικά κοτλέ.
εσυ δηλαδη τρως 1 ισως και 2 φετες ημερησιως;Υπολογισε ποσο τρως σε εναν χρονοAπατη ξε-απατη είναι νοστιμότατο....αλλά σε λογικές ποσότητες.
Μια φέτα την μέρα νομίζω είναι αρκετό ,το πολύ δύο .
Τύπε θα σου απαντήσω, άμα πας Πειραιά στην Γούναρη είναι ο Αβακιάν έχει αλλαντικά που ''σκοτώνουν'', πήρα παστράμι φρέσκο και μου είπε άμα δεν το φάω σε λίγες μέρες να το βάλω κατάψυξη γιατί ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΆ.την γνώμη σας μύστες
ποιό είναι το καλύτερο αλλαντικό για τοστ ? τι βάζετε ?
για πείτε
τραχανας απο που?Αποψε κρεατοσουπα με τραχανα,πατατες,καροτα και λιγο τυρι
Aν βάλουμε και το ότι στο Τσερνόμπιλ παίζαμε έξω γιατί δεν είχαμε χαζέψει τότε με τα κινητά ,είναι θαύμα που ζούμε ΑΚΟΜΑ.εσυ δηλαδη τρως 1 ισως και 2 φετες ημερησιως;Υπολογισε ποσο τρως σε εναν χρονο
τωρα ειναι βραδυΜεσημερι : τονομακαροναδα που περίσσεψε απο χτες, τουρτα που περισσεψε, φυστικι αραπικο ανάλατο, εσπασε ενα δόντι.
Βραδυ: αγνωστο ακομη, μαλλον ομελέτα με πατατες
[
Για ρώτα τον τι ώρα είναι κειθε που βρίσκεται;τωρα ειναι βραδυ
ειναι αυτος απο λατινικη αμερικη?Για ρώτα τον τι ώρα είναι κειθε που βρίσκεται;
Αναφορά γιατί δεν παρακολουθείς. Τι σε έβαλα υπεύθυνο εδώ μέσα;
Αραχωβατραχανας απο που?
Ναιειναι αυτος απο λατινικη αμερικη?
Δεν υπήρχαν κινητά τοτε Αργυροαποτετοιε.Aν βάλουμε και το ότι στο Τσερνόμπιλ παίζαμε έξω γιατί δεν είχαμε χαζέψει τότε με τα κινητά ,είναι θαύμα που ζούμε ΑΚΟΜΑ.