Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
113
Πόντοι
0

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
113
Πόντοι
0
Εξάντλησα το όριο της σοβαρής μου ανάρτησης. Το επόμενο εξάμηνο πάλι.
Ωρίων έχω ερώτηση :think:
Αν θες απαντάς βέβαια
το θέμα με τόν Αρίσταρχο/ γκοτζι - έχει κλείσει? είναι ανοιχτό ακόμα? έχουμε κάποιο νεο? μου έλειψε ο" τρελουτσικος"

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.467
Πόντοι
6.236
Ωρίων έχω ερώτηση :think:
Αν θες απαντάς βέβαια
το θέμα με τόν Αρίσταρχο/ γκοτζι - έχει κλείσει? είναι ανοιχτό ακόμα? έχουμε κάποιο νεο? μου έλειψε ο" τρελουτσικος"
Φυσικά και θα σου απαντήσω. Δεν έχω μυστικά. Απάντησέ μου πρώτα εσύ, όμως : ποιος είναι ο Αρίσταρχος / γκοτζι και ποιο είναι το θέμα μαζί του;

Τελευταία τροποποίηση:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
113
Πόντοι
0
Φυσικά και θα σου απαντήσω. Δεν έχω μυστικά. Απάντησέ μου πρώτα εσύ, όμως : ποιος είναι ο Αρίσταρχος / γκοτζι και ποιο είναι το θέμα μαζί του;
Είδες που σε έκανα να μιλήσεις σοβαρά πριν παρέλθει το εξάμηνο :2funny: ο Αρίσταρχος ήταν ένας πολύ καλός σου φίλος που χάθηκε (το θέμα)- αν έχουμε τίποτα νέα? είμαστε και λίγο κουτσομπολιδες :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.467
Πόντοι
6.236
Είδες που σε έκανα να μιλήσεις σοβαρά πριν παρέλθει το εξάμηνο :2funny: ο Αρίσταρχος ήταν ένας πολύ καλός σου φίλος που χάθηκε (το θέμα)- αν έχουμε τίποτα νέα? είμαστε και λίγο κουτσομπολιδες :confused:
Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς. Δεν είχα ποτέ φίλο Αρίσταρχο, εγώ.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.413
Πόντοι
15.446
σαν να βρεχει λιγο στραβα σημερα..:coffee:
Μου είπε ο Δάσκαλος αυτό:

Τέσπα μιλάμε άλλη μέρα.
Αν σε ρωτήσουν εκεί μέσα οι άλλοι πες τους ότι λύνω διαφορικές εξισώσεις (teeth) και στοχαστικές διαδικασίες!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.413
Πόντοι
15.446

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.467
Πόντοι
6.236

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.413
Πόντοι
15.446
Εκτός από μαγιώ, να τον εκπαιδεύσεις να σου φέρνει και ομπρέλες και γαλότσες.
Και βάρκα, σωσίβια κτλ

boating.gif

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.579
Πόντοι
3.846
Θα σου/σας πω το εξής:
Επειδή είσαι μουνής
Μπορώ να γίνω και χαλί να περάσει κάποιος/κάποια από πάνω μου, αλλά είμαι κι αυτό που λες υπό την έννοια του μουλαριού: ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ όχι και πιστεύω να το έχετε ήδη καταλάβει όσοι/ες με παρακολουθείτε.
Από εκεί και πέρα, ως κυκλοθυμικό άτομο, μπήκα για εσένα προσωπικά, έψαξα ένα κατάλληλο κογιότ σου (έχω και καλή μνήμη ακόμη) ώστε να σε πειράξω για το χτεσινό αγγούρωμα από τον μΠΑΟΚ...
Αφού έπιασα ένα ρουμάνικο παιχνίδι πριν λίγο, δώσε αριθμό λογαριασμού να σε κεράσω
Αν κεράσει ο Ντούντας θέλω και ένα δίωρο με την αλλοδαπή :coffee:
μία επίσκεψη σε Ρουμάνα όμως, ψάξε και βρες και τα λέμε από Δευτέρα :coffee:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 1
  • VID_20251006_225849.mp4
    10,3 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Απογευματινός περίπατος.mp4
    15,1 MB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.579
Πόντοι
3.846
θα έρθεις και εσύ στο κέρασμα
Η πόρτα του σπιτιού μου (με την ευρεία έννοια) είναι ανοικτή και για ορισμένα άτομα εκτός του περίγυρου...
Αλλά το βουνό ΔΕΝ θα πάει στο Μωάμεθ όπως ξέρουμε :sunglasses:
Συνεχίζεται η βροχή και κόβω να μαζεύω την πρώτη εβδομάδα, τέσπα θες εσύ, θες ο ξάδελφος, ο Σώγαμπρος ή κάποιος άλλος, μπαίνει στο λεωφορείο (50 μετά επιστροφής - γιατί να ταξιδέψετε άσκοπα - φθηνότερο θα σας έρθει) και τα λέμε εδώ κάτω εκεί γύρω στο Δεκέμβριο και τον λαδώνω συν τα υπόλοιπα κερασμένα (καφές, γλυκό & μάσα). Ειδάλλως, ΓΚΡ μην με ζαλίζετε με τα λάδια και τις αποστολές, γιατί έχω δηλώσει ότι ΔΕΝ το πουλάω με τίποτα, αφού προορίζεται για εμένα και για εκεί που θέλω να δωρίσω.
Αν σε ρωτήσουν εκεί μέσα οι άλλοι πες τους ότι λύνω διαφορικές εξισώσεις (teeth) και στοχαστικές διαδικασίες!
Επειδή ο Ανανέωσης αποχώρησε από το τσοντάδικο (έτσι πιστεύω δηλαδή, τέσπα θα δείξει) - κάποτε τον είχα κογιότ εδώ μέσα να ρωτήσει έναν ξάδελφό του μηχανικό κλπ κλπ
Αν όντως θέλουμε να ακριβολογήσουμε (δεν θα το αναπτύξω τώρα για λόγους συντομίας) το πρόγραμμα που έχω φτιάξει είναι ουσιαστικά μια στοχαστική διαδικασία: ο στοχασμός δεν έχει σχέση με σκέψεις κλπ αλλά πιθανότητες...
Αφού η κάθε εταιρεία έχει 3 μεταβλητές (τις αποδόσεις 1Χ2) και καταγράφω αρχικές και τελικές στην ουσία επιλύεται μία στοχαστική διαφορική εξίσωση και συγκρίνονται τα αποτελέσματά του παρελθόντος με αυτό που βγήκε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.178
Πόντοι
12.756
Η πόρτα του σπιτιού μου (με την ευρεία έννοια) είναι ανοικτή και για ορισμένα άτομα εκτός του περίγυρου...
Συνεχίζεται η βροχή και κόβω να μαζεύω την πρώτη εβδομάδα, τέσπα θες εσύ, θες ο ξάδελφος, ο Σώγαμπρος ή κάποιος άλλος, μπαίνει στο λεωφορείο (50 μετά επιστροφής - γιατί να ταξιδέψετε άσκοπα - φθηνότερο θα σας έρθει) και τα λέμε εδώ κάτω εκεί γύρω στο Δεκέμβριο και τον λαδώνω συν τα υπόλοιπα κερασμένα (καφές, γλυκό & μάσα). Ειδάλλως, ΓΚΡ μην με ζαλίζετε με τα λάδια και τις αποστολές, γιατί έχω δηλώσει ότι ΔΕΝ το πουλάω με τίποτα, αφού προορίζεται για εμένα και για εκεί που θέλω να δωρίσω.

Επειδή ο Ανανέωσης αποχώρησε από το τσοντάδικο (έτσι πιστεύω δηλαδή, τέσπα θα δείξει) - κάποτε τον είχα κογιότ εδώ μέσα να ρωτήσει έναν ξάδελφό του μηχανικό κλπ κλπ
Αν όντως θέλουμε να ακριβολογήσουμε (δεν θα το αναπτύξω τώρα για λόγους συντομίας) το πρόγραμμα που έχω φτιάξει είναι ουσιαστικά μια στοχαστική διαδικασία: ο στοχασμός δεν έχει σχέση με σκέψεις κλπ αλλά πιθανότητες...
Αφού η κάθε εταιρεία έχει 3 μεταβλητές (τις αποδόσεις 1Χ2) και καταγράφω αρχικές και τελικές στην ουσία επιλύεται μία στοχαστική διαφορική εξίσωση και συγκρίνονται τα αποτελέσματά του παρελθόντος με αυτό που βγήκε.
θα γινει χαμος..λουκανικα καπνιστα στο τζακι,μοσχαρια,κοτοπουλα ελευθερας βοσκης,κρασι ντοπιο,ντενεκε λαδι για Γλυφαδα:smiling-face-with-heart-eyes:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.413
Πόντοι
15.446
Το μέλλον είναι ανοιχτό, ίσως ....

ΓΚΡ μην με ζαλίζετε με τα λάδια και τις αποστολές, γιατί έχω δηλώσει ότι ΔΕΝ το πουλάω
Για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα
Θα αρχίσω μαθήματα γιατί ο Ανα έκανε κάτι χαχα και διέκοψε τον ειρμό των σκέψεων :confused:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.579
Πόντοι
3.846
Μια και με ρώτησες στην Οχιά για το Δονάλτιο κλπ, βασικά δεν παρακολουθώ τέτοια θέματα, ούτε έχω ενοχλήσει κανέναν γνωστό....
Τα ποδοσφαιρικά είναι γενικά περισσότερα, συν οι εξωτερικές εργασίες που ακόμη και να βρέχει, όλο και κάτι θα κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι μες το σπίτι, πάω στην ανάγκη στο υπόγειο και πριονίζω - τα έχω δείξει σε άλλα νήματα.
Είναι η γεωπολιτική σκακιέρα, δες Laz Kamp στο Χ να καταλάβεις

Εσύ απορρίφθηκες διότι έκανες ανούσιο κογιότ :coffee:
Ο επισκέπτης θα λάβει κι ένα βάζο ρίγανη (ξεχάστηκα να το αναφέρω).

Αν κι έχει ένα παιχνίδι στην Αργεντινή καλύτερα να την πέσω για ύπνο ενωρίς, το συκότσαγο είναι ήδη έτοιμο για πριν το πρωινό. Πείτε τα και μεταξύ σας, δεν είναι ανάγκη να μπαίνω σε καθημερινή βάση, καλό ξημέρωμα :angel:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.579
Πόντοι
3.846
Μια και χτύπησε ενωρίς η Οχιά :coffee:
Θα αρχίσω μαθήματα γιατί ο Ανα έκανε κάτι χαχα και διέκοψε τον ειρμό
Το είχε παρακάνει, μαθήματα κατόπιν συνεννόησης και φυσικά μέσω τηλεφώνου.

για θέματα Δονάλδιου.
Δες συνημμένη εικόνα :sunglasses: και ποντάρουν ό$οι δεν προγκάν€:coffee:
Mε το δεύτερο ερώτημα ήσυχα τα νερά στο Αιγαίο :sunglasses:
Τα λέμε αν μάθω νεώτερα...

Συνημμένα

• Ενημέρωση Πρεσβείας.....png
    Ενημέρωση Πρεσβείας.....png
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 1
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories