paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
εγω και με ενα εξτρα Χ ειμαι καλυμμενοςΆλλα δύο Χ μας λείπουν για να γίνουν ΧΧΧ-files

εγω και με ενα εξτρα Χ ειμαι καλυμμενοςΆλλα δύο Χ μας λείπουν για να γίνουν ΧΧΧ-files
Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που συναντώ που λέει είμαι καλυμμένος Χάχαεγω και με ενα εξτρα Χ ειμαι καλυμμενος
Ωρίων έχω ερώτησηΕξάντλησα το όριο της σοβαρής μου ανάρτησης. Το επόμενο εξάμηνο πάλι.
Φυσικά και θα σου απαντήσω. Δεν έχω μυστικά. Απάντησέ μου πρώτα εσύ, όμως : ποιος είναι ο Αρίσταρχος / γκοτζι και ποιο είναι το θέμα μαζί του;Ωρίων έχω ερώτηση
Αν θες απαντάς βέβαια
το θέμα με τόν Αρίσταρχο/ γκοτζι - έχει κλείσει? είναι ανοιχτό ακόμα? έχουμε κάποιο νεο? μου έλειψε ο" τρελουτσικος"
Είδες που σε έκανα να μιλήσεις σοβαρά πριν παρέλθει το εξάμηνοΦυσικά και θα σου απαντήσω. Δεν έχω μυστικά. Απάντησέ μου πρώτα εσύ, όμως : ποιος είναι ο Αρίσταρχος / γκοτζι και ποιο είναι το θέμα μαζί του;
Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς. Δεν είχα ποτέ φίλο Αρίσταρχο, εγώ.Είδες που σε έκανα να μιλήσεις σοβαρά πριν παρέλθει το εξάμηνοο Αρίσταρχος ήταν ένας πολύ καλός σου φίλος που χάθηκε (το θέμα)- αν έχουμε τίποτα νέα? είμαστε και λίγο κουτσομπολιδες
![]()
Μου είπε ο Δάσκαλος αυτό:σαν να βρεχει λιγο στραβα σημερα..![]()
Φυσικά και θα σου απαντήσω. Δεν έχω μυστικά. Απάντησέ μου πρώτα εσύ, όμως : ποιος είναι ο Αρίσταρχος / γκοτζι και ποιο είναι το θέμα μαζί του;
Εκτός από μαγιώ, να τον εκπαιδεύσεις να σου φέρνει και ομπρέλες και γαλότσες.Βρέχει και πως θα βγάλω το σκύλο βόλτα![]()
Και βάρκα, σωσίβια κτλΕκτός από μαγιώ, να τον εκπαιδεύσεις να σου φέρνει και ομπρέλες και γαλότσες.
Μπορώ να γίνω και χαλί να περάσει κάποιος/κάποια από πάνω μου, αλλά είμαι κι αυτό που λες υπό την έννοια του μουλαριού: ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ όχι και πιστεύω να το έχετε ήδη καταλάβει όσοι/ες με παρακολουθείτε.Επειδή είσαι μουνής
μία επίσκεψη σε Ρουμάνα όμως, ψάξε και βρες και τα λέμε από ΔευτέραΑν κεράσει ο Ντούντας θέλω και ένα δίωρο με την αλλοδαπή![]()
Στέλνω ΙΒΑΝ να κεράσεις κι εμέναδώσε αριθμό λογαριασμού να σε κεράσω
Η πόρτα του σπιτιού μου (με την ευρεία έννοια) είναι ανοικτή και για ορισμένα άτομα εκτός του περίγυρου...θα έρθεις και εσύ στο κέρασμα
Επειδή ο Ανανέωσης αποχώρησε από το τσοντάδικο (έτσι πιστεύω δηλαδή, τέσπα θα δείξει) - κάποτε τον είχα κογιότ εδώ μέσα να ρωτήσει έναν ξάδελφό του μηχανικό κλπ κλπΑν σε ρωτήσουν εκεί μέσα οι άλλοι πες τους ότι λύνω διαφορικές εξισώσεις (teeth) και στοχαστικές διαδικασίες!
θα γινει χαμος..λουκανικα καπνιστα στο τζακι,μοσχαρια,κοτοπουλα ελευθερας βοσκης,κρασι ντοπιο,ντενεκε λαδι για ΓλυφαδαΗ πόρτα του σπιτιού μου (με την ευρεία έννοια) είναι ανοικτή και για ορισμένα άτομα εκτός του περίγυρου...
Αλλά το βουνό ΔΕΝ θα πάει στο Μωάμεθ όπως ξέρουμε
Συνεχίζεται η βροχή και κόβω να μαζεύω την πρώτη εβδομάδα, τέσπα θες εσύ, θες ο ξάδελφος, ο Σώγαμπρος ή κάποιος άλλος, μπαίνει στο λεωφορείο (50 μετά επιστροφής - γιατί να ταξιδέψετε άσκοπα - φθηνότερο θα σας έρθει) και τα λέμε εδώ κάτω εκεί γύρω στο Δεκέμβριο και τον λαδώνω συν τα υπόλοιπα κερασμένα (καφές, γλυκό & μάσα). Ειδάλλως, ΓΚΡ μην με ζαλίζετε με τα λάδια και τις αποστολές, γιατί έχω δηλώσει ότι ΔΕΝ το πουλάω με τίποτα, αφού προορίζεται για εμένα και για εκεί που θέλω να δωρίσω.
Επειδή ο Ανανέωσης αποχώρησε από το τσοντάδικο (έτσι πιστεύω δηλαδή, τέσπα θα δείξει) - κάποτε τον είχα κογιότ εδώ μέσα να ρωτήσει έναν ξάδελφό του μηχανικό κλπ κλπ
Αν όντως θέλουμε να ακριβολογήσουμε (δεν θα το αναπτύξω τώρα για λόγους συντομίας) το πρόγραμμα που έχω φτιάξει είναι ουσιαστικά μια στοχαστική διαδικασία: ο στοχασμός δεν έχει σχέση με σκέψεις κλπ αλλά πιθανότητες...
Αφού η κάθε εταιρεία έχει 3 μεταβλητές (τις αποδόσεις 1Χ2) και καταγράφω αρχικές και τελικές στην ουσία επιλύεται μία στοχαστική διαφορική εξίσωση και συγκρίνονται τα αποτελέσματά του παρελθόντος με αυτό που βγήκε.
Το μέλλον είναι ανοιχτό, ίσως ....Αλλά το βουνό ΔΕΝ θα πάει στο Μωάμεθ όπως ξέρουμε![]()
Για να αυξήσουμε την επισκεψιμότηταΓΚΡ μην με ζαλίζετε με τα λάδια και τις αποστολές, γιατί έχω δηλώσει ότι ΔΕΝ το πουλάω
Θα αρχίσω μαθήματα γιατί ο Ανα έκανε κάτι χαχα και διέκοψε τον ειρμό των σκέψεωνΑφού η κάθε εταιρεία έχει 3 μεταβλητές (τις αποδόσεις 1Χ2) και καταγράφω αρχικές και τελικές στην ουσία επιλύεται μία στοχαστική διαφορική εξίσωση και συγκρίνονται τα αποτελέσματά του παρελθόντος με αυτό που βγήκε.
Είναι η γεωπολιτική σκακιέρα, δες Laz Kamp στο Χ να καταλάβεις
θα γινει χαμος
Το είχε παρακάνει, μαθήματα κατόπιν συνεννόησης και φυσικά μέσω τηλεφώνου.Θα αρχίσω μαθήματα γιατί ο Ανα έκανε κάτι χαχα και διέκοψε τον ειρμό
Δες συνημμένη εικόναγια θέματα Δονάλδιου.