user212024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Τούτος ΤΟΥΤΟΣ σε αρσενικό μιλάς μικρό μου πόνυΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ

Τούτος ΤΟΥΤΟΣ σε αρσενικό μιλάς μικρό μου πόνυΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
ρε αισταδιαλα και παλι..Τούτος ΤΟΥΤΟΣ σε αρσενικό μιλάς μικρό μου πόνυδεν είναι όλοι οι άντρες σαν τα πουστρακια που στραποναρεις - μεγάλο "κορίτσι" είσαι έπρεπε να τα ξέρεις αυτά
Εγώ δεν μπορώ να μπω στο προφίλ σου πάντως. Οι υπόλοιποι μπορείτε;Μία κοπέλα από εδώ μέσα ακολουθώ, μπαίνεις προφίλ και τέλος![]()
Αυτά είναι κρατικά μυστικά για γεωπολιτικά θέματα της Ανατολικής Μεσογείου,Οι υπόλοιποι μπορείτε;
Μα μεταξύ μας είμαστεΑυτά είναι κρατικά μυστικά για γεωπολιτικά θέματα της Ανατολικής Μεσογείου,
δεν μπορούμε να τα διαρρεύσουμε![]()
Καλά πλάκα κάνω που να ξέρω τι έχει κάνει ο ΝτούνταςΜα μεταξύ μας είμαστε![]()
Σου έκανα καρδούλα και ουάου αλλά δεν μπορώ να σου σχολιάσω, λυπούμαι. Ο μπαμπάς μού απαγορεύει να σχολιάζω με σοβαρό τρόπο παραπάνω από μία φορά το εξάμηνο.Καλά πλάκα κάνω που να ξέρω τι έχει κάνει ο Ντούντας
βασικά συνδέθηκα γιατί έγραψα κάτι σοβαρό σε άλλο νήμα ( Τράμπ) αλλά δεν ασχολείται ο κόσμος
Καλά ρε συ ήταν ΣΟΒΑΡΌ αυτό που είπε ο Τραμπ ότι θα τερματίσειΣου έκανα καρδούλα και ουάου αλλά δεν μπορώ να σου σχολιάσω, λυπούμαι. Ο μπαμπάς μού απαγορεύει να σχολιάζω με σοβαρό τρόπο παραπάνω από μία φορά το εξάμηνο.
να σου πω ΕΓΩ κατι σοβαρο που διαβαζω κατα κορον απο ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ συνομοσιολογους;Καλά ρε συ ήταν ΣΟΒΑΡΌ αυτό που είπε ο Τραμπ ότι θα τερματίσει
καταστροφές 3.000 χρόνων![]()
Τι; Όχι;Καλά ρε συ ήταν ΣΟΒΑΡΌ αυτό που είπε ο Τραμπ ότι θα τερματίσει
καταστροφές 3.000 χρόνων![]()
Για πεςνα σου πω ΕΓΩ κατι σοβαρο που διαβαζω κατα κορον απο ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ συνομοσιολογους;![]()
ο Τραμπαρος ειναι ο Ελβις ΠρισλευΓια πες
έγραψα κάποιες υποθέσεις στο νήμα του Τράμπαρου αλλά με εδιαφέρουν
οι απόψεις όλων.
Μπορεί να ισχύει, εγώ έχω διαβάσει σενάρια ότι είναι ταξιδευτής στο χρόνο,ο Τραμπαρος ειναι ο Ελβις Πρισλευ
ειναι ενας τυπος που σκαναρει προσωπα κλπ και ρε συ επαθα πλακα οταν το ειδα
και αυτο ναι οπως επισης οτι τον Μπαιντεν τον επαιζαν διαφοροι ηθοποιοι με πρωτο τον Τζιμ ΚαρευΜπορεί να ισχύει, εγώ έχω διαβάσει σενάρια ότι είναι ταξιδευτής στο χρόνο,
ίσως να είναι και ο Έλβις![]()
Αυτός ο ΤΖΙΜ ;;;και αυτο ναι οπως επισης οτι τον Μπαιντεν τον επαιζαν διαφοροι ηθοποιοι με πρωτο τον Τζιμ Καρευ
Ε ναι για να ταξιδεύει στο χρόνο κάτι τέτοιο θα παίζειΕγώ έχω εσωτερική πληροφόρηση από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ότι ο Τραμπ είναι εξωγήινος.
Εξάντλησα το όριο της σοβαρής μου ανάρτησης. Το επόμενο εξάμηνο πάλι.Ε ναι για να ταξιδεύει στο χρόνο κάτι τέτοιο θα παίζει
Ε ναι για να ταξιδεύει στο χρόνο κάτι τέτοιο θα παίζει
Άλλα δύο Χ μας λείπουν για να γίνουν ΧΧΧ-files