Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446
Εν πρώτοις, τα τρένα τηρούν πρωτόκολλο για τέτοιες περιπτώσεις από το 1950. Μπορεί να μην είναι σύγχρονα και να εμπεριέχουν ελέγχους καθώς και εξετάσεις που ανακαλύφθηκαν σχετικά πρόσφατα, αλλά υπάρχει.

Πρωτόκολλο επίσης (και μάλιστα πρόσφατα ενημερωμένο) έχει τόσο η Πυροσβεστική, όσο και η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Τώρα, το ότι το προσωπικό σημαντικών για τη δομή και εύρυθμη λειτουργία του κράτους, είναι ανεκπαίδευτο ή νοητικά ακατάλληλο, δεν απαλλάσσει κανέναν. Ούτε το ίδιο το προσωπικό που δεν απαίτησε την επιμόρφωση του, ούτε τον φορέα ή το άτομο που έκανε την επιλογή.

Μη λησμονείτε, πως τόσο ο αστυνομικός που άφησε την κοπέλα στο έλεος του φονιά, όσο και ο σταθμάρχης, καθώς και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που σου απαντούν ξερά "δεν ξέρω απευθυνθείτε στον προϊστάμενο", πληρώνονται και πληρώνονται από φόρους που παρακρατούνται από όλους μας. Γιατί λοιπόν να πηγαίνει συνεχώς στο βρόντο το δημόσιο χρήμα, και μάλιστα σε μια εποχή τρομερά δύσκολη για τα οικονομικά όλης της Ευρώπης; Θεωρείτε ότι μας περισσεύουν;
Όχι δεν μας περισσεύουν, αλλά το πολιτικό σύστημα έχει "φροντίσει" με τον τρόπο του να σε κάνει συνένοχο...Θυμάσαι εσύ όταν διόριζαν από το παράθυρο πριν τις εκλογές ο Πάκης και ο Καραμανλής - εξολοθρευτής αμνοεριφίων της Ραφήνας - στο δημόσιο καμιά οργάνωση, κάποιον συνδικαλιστικό φορέα, τίποτα αριστερούς επαναστάτες, πατριώτες και σοσιαλιστές να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν χωράει άλλους στο δημόσιο ? Είδες το mega, το in.gr, την efsyn να λένε ..ώπα ρε τι κάνετε ?...

Συγκεκριμένο πρωτόκολλο δεν υπήρχε για τις περιπτώσεις σιδηροδρομικών ατυχημάτων , υπό την έννοια ότι πολύ απλά δεν υπήρχε καταγεγραμμένο πλάνο τι πρέπει να γίνει και πώς να συνεργαστούν οι διαφορετικές υπηρεσίες ( αστυνομία, τροχαία, πυροσβεστική, τροχαία ) μετά από ένα τέτοιο γεγονός. Στην αρχή το είδαν σαν τροχαίο γι αυτό μετα την πυροσβεστική έφτασε η τροχαία πρώτη και έκαν "κουμάντο" τις πρώτες ώρες. Θα μου πεις είναι δυνατόν ? Ναι είναι ..Γι αυτό και ακολούθησε αυτό το μπάχαλο 3 μέρες με τους συνωμοσιολόγους να βρίσκουςν ευκαιρία να πουν ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι....

Τι να απαιτήσει το προσωπικό ? Επιμόρφωση ? Που ζούμε, στη Σουηδία ή στην Ελβετία ? Όποιος πάει να ξεχωρίσει τον βάζουν στην άκρη οι υπόλοιποι "γιατί χαλάει την πιάτσα"...μαλάκας είναι να φάει το κεφάλι του ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Πάμε να κάνουμε εκταφη σε 57 ΄ταφους να δούμε εαν όντως πέθαναν. Ωραία κίνηση απο το ΥπΔικ.

Μόνο οι καραγκιόζηδες θα ξεθαψουν.

Π
Τυπε θελεις μπουνιες με πιεση να γινει το μουτρο σου πεζοδρομιο κανονικα,σβησε ρε αληταρα το ποστ αυτο,γαμημενε που θα πεις και τους ανθρωπους καραγκιοζηδες ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
Ωραία. Πείτε μου εσείς λοιπόν ποιά από τα τέσσερα είναι αμβισβητήσιμα και για ποιόν ακριβώς λόγο!

Με σαφή και διατυπωμένα επιχειρήματα. Όχι γενικά κι αόριστα και με την καραμελίτσα επωδό πως όλοι θέλουν να ρίξουν τον Κούλη.
1.Ποιός ευθύνεται για την μη τήρηση του πρωτοκόλλου στο "ατύχημα"

Γνωρίζουμε ποιο ακριβώς είναι το πρωτόκολλο;

2.Ποιός και με ποιά κριτήρια αποφάσισε και ευθύνεται για την τοποθέτηση ενός ατόμου που δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις ως σταθμάρχη, και μάλιστα σε τόσο κομβικό σημείο.

Αυτός που έχει τοποθετήσει χιλιάδες αντίστοιχα άχρηστους ανθρώπους όπου από τύχη δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.
Ο οποίος όμως είχε φροντίσει να αφήσει ένα παραθυράκι για τέτοιες περιπτώσεις και όριζε να υπάρχουν ταυτόχρονα άλλοι δυο μαζί του.

3.Ποιός ευθύνεται για την μη τοποθέτηση του ήδη πληρωμένου με χρήματα του κρατικού κορβανά περιβόητου συστήματος ασφαλείας.

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών όπως λέγεται.Όλες στο αντίστοιχο ποσοστό ευθύνης. Αν δεν είναι 20 είναι 15 σγχωρατε με.

4.Ποιός ευθύνεται για την πλημμελή (ή την ανύπαρκτή) φύλαξη του συστήματος ασφαλείας με αποτέλεσμα να κλαπεί, και να πάνε στο βρόντο τα λεφτά του κρατικού κορβανά.

Ομοίως με την απάντηση 3.

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
621
Πόντοι
81
Γιατί λοιπόν να πηγαίνει συνεχώς στο βρόντο το δημόσιο χρήμα, και μάλιστα σε μια εποχή τρομερά δύσκολη για τα οικονομικά όλης της Ευρώπης; Θεωρείτε ότι μας περισσεύουν;
:thumbsup: Αυτό ισχύει και για την Σύμβαση 717 η οποία κατέληξε στο βρόντο με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων στο Έγκλημα των Τεμπών!!!
Το είπε άλλωστε και η Κοβέσι:
"Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι η διαφθορά σκοτώνει;;; Αν η Σύμβαση 717 είχε υλοποιηθεί το δυστύχημα στα Τέμπη θα είχε αποφευχθεί!!!"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.168
Πόντοι
33.405
Όχι δεν μας περισσεύουν, αλλά το πολιτικό σύστημα έχει "φροντίσει" με τον τρόπο του να σε κάνει συνένοχο...Θυμάσαι εσύ όταν διόριζαν από το παράθυρο πριν τις εκλογές ο Πάκης και ο Καραμανλής - εξολοθρευτής αμνοεριφίων της Ραφήνας - στο δημόσιο καμιά οργάνωση, κάποιον συνδικαλιστικό φορέα, τίποτα αριστερούς επαναστάτες, πατριώτες και σοσιαλιστές να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν χωράει άλλους στο δημόσιο ? Είδες το mega, το in.gr, την efsyn να λένε ..ώπα ρε τι κάνετε ?...

Συγκεκριμένο πρωτόκολλο δεν υπήρχε για τις περιπτώσεις σιδηροδρομικών ατυχημάτων , υπό την έννοια ότι πολύ απλά δεν υπήρχε καταγεγραμμένο πλάνο τι πρέπει να γίνει και πώς να συνεργαστούν οι διαφορετικές υπηρεσίες ( αστυνομία, τροχαία, πυροσβεστική, τροχαία ) μετά από ένα τέτοιο γεγονός. Στην αρχή το είδαν σαν τροχαίο γι αυτό μετα την πυροσβεστική έφτασε η τροχαία πρώτη και έκαν "κουμάντο" τις πρώτες ώρες. Θα μου πεις είναι δυνατόν ? Ναι είναι ..Γι αυτό και ακολούθησε αυτό το μπάχαλο 3 μέρες με τους συνωμοσιολόγους να βρίσκουςν ευκαιρία να πουν ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι....

Τι να απαιτήσει το προσωπικό ? Επιμόρφωση ? Που ζούμε, στη Σουηδία ή στην Ελβετία ? Όποιος πάει να ξεχωρίσει τον βάζουν στην άκρη οι υπόλοιποι "γιατί χαλάει την πιάτσα"...μαλάκας είναι να φάει το κεφάλι του ?

Τον φιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. γι αυτό δεν τον ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες και μάλιστα τους έδωσαν και απόλυτη αυτοδυναμία τη δεύτερη φορά;

Για να διορθώσει κοντολογίς τα κακώς κείμενα του σπάταλου δημοσίου που ήταν γεμάτο από τεμπέληδες ψευτοαριστερούς και ψευτοσοσιαλιστές; Αυτοί δεν ήταν κατά τα λεγόμενα του αυτοί που διέλυσαν την χώρα και την οδήγησαν σε πτώχευση;

Δεν βγήκα ούτε εγώ ούτε εσείς να ζητήσω την ψήφο των πολιτών με σημαία τα παραπάνω.

Αυτοί λοιπόν που την ζήτησαν και δεν ανταποκρίθηκαν, οφείλουν να μας δώσουν κάποιες εξηγήσεις, πέρα από το ότι είχαμε 400 χρόνια σκλαβιά και παρόμοιες φτηνές δικαιολογίες.

Για αναμορφωτές τους ψήφισε ο Έλληνας πολίτης. Όχι για να παραμένουν τα πράγματα ως έχουν.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Αν η εκταφή δώσει λίγη ανακούφιση, λίγο closure που λένε και στο χωριό μου στους ανθρώπους που μείνανε πίσω , προφανώς και πρέπει να γίνει. Το ότι κάποιοι είναι αντίθετοι σε αυτό μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο.

Και τα παιδιά αν ζούσαν , θα θελανε οι γονείς τους να αποδεχτούν τι έγινε (και εγώ αν ήμουν μέσα) και να συνεχίσουν όπως μπορούν (αν μπορούν γιατί πατέρας συμμαθήτριας μου που πέθανε σε τροχαίο έγινε αλκοολικός) τη ζωή τους.

Οποίος από την κυβέρνηση είναι αντίθετος σε αυτό είναι απλά μαλακας.

Ομοίως , όποια τρανεσεξουαλ πορνη δικηγορίνα/πολιτεύτρια καπηλεύεται τον πόνο των ανθρώπων , σκατα να φάει.

ΥΓ: και προφανώς είναι έγκλημα ο διορισμός ανίκανων, ο αποπροσανατολισμός του κοινού (τα τρένα είναι ασφαλή) και τα λεφτά που φαγώθηκαν στα τραινα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
Τυπε θελεις μπουνιες με πιεση να γινει το μουτρο σου πεζοδρομιο κανονικα,σβησε ρε αληταρα το ποστ αυτο,γαμημενε που θα πεις και τους ανθρωπους καραγκιοζηδες ....
Σιγά ρε αγριομαλακα εσύ που λογκαρεις-ξελογκαρεις με τα μανίκια σηκωμένα. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.168
Πόντοι
33.405
1.Ποιός ευθύνεται για την μη τήρηση του πρωτοκόλλου στο "ατύχημα"

Γνωρίζουμε ποιο ακριβώς είναι το πρωτόκολλο;

2.Ποιός και με ποιά κριτήρια αποφάσισε και ευθύνεται για την τοποθέτηση ενός ατόμου που δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις ως σταθμάρχη, και μάλιστα σε τόσο κομβικό σημείο.

Αυτός που έχει τοποθετήσει χιλιάδες αντίστοιχα άχρηστους ανθρώπους όπου από τύχη δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.
Ο οποίος όμως είχε φροντίσει να αφήσει ένα παραθυράκι για τέτοιες περιπτώσεις και όριζε να υπάρχουν ταυτόχρονα άλλοι δυο μαζί του.

3.Ποιός ευθύνεται για την μη τοποθέτηση του ήδη πληρωμένου με χρήματα του κρατικού κορβανά περιβόητου συστήματος ασφαλείας.

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών όπως λέγεται.Όλες στο αντίστοιχο ποσοστό ευθύνης. Αν δεν είναι 20 είναι 15 σγχωρατε με.

4.Ποιός ευθύνεται για την πλημμελή (ή την ανύπαρκτή) φύλαξη του συστήματος ασφαλείας με αποτέλεσμα να κλαπεί, και να πάνε στο βρόντο τα λεφτά του κρατικού κορβανά.

Ομοίως με την απάντηση 3.

Σοβαρολογείτε τώρα;

Το περιεχόμενο του πρωτοκόλλου τόσο της ΤΡΕΝΟΣΕ όσο και της Πυροσβεστικής, καθώς και της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας τα γνωρίζουμε.

Όσο για τα υπόλοιπα δεν βλέπω να τα αμφισβητείτε με κάποιο επιχείρημα. Το μόνο που κάνετε είναι να αποδίδετε και σε άλλα άτομα την ίδια ακριβώς ευθύνη.

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Σιγά ρε αγριομαλακα εσύ που λογκαρεις-ξελογκαρεις με τα μανίκια σηκωμένα. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ.
μη κανεις το δικηγορο στο μουνοπανο ρε σουρουκλεμε,αυτος ο μπινες σε ξεπερασε με ενα ποστ παλιομαλακα σε σκατοψυχια στη στιγμη,εχει τελικα πολυ κατηφορα η ανθρωπιμη φαρα!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Σοβαρολογείτε τώρα;

Το περιεχόμενο του πρωτοκόλλου τόσο της ΤΡΕΝΟΣΕ όσο και της Πυροσβεστικής, καθώς και της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας τα γνωρίζουμε.

Όσο για τα υπόλοιπα δεν βλέπω να τα αμφισβητείτε με κάποιο επιχείρημα. Το μόνο που κάνετε είναι να αποδίδετε και σε άλλα άτομα την ίδια ακριβώς ευθύνη.
όλα αυτά που διερωτάσθε παραπάνω έχουν απασχολήσει τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους...ως προς τις ξεκάθαρες ευθύνες της διοίκησης του οργανισμού αλλά και των πολιτικών προιστάμενων.

Τα έχουν περιγράψει τόσο οι συγγενείς σε συνεντεύξεις όσο και οι δικηγόροι τους και στα κανάλια και στις μηνύσεις που έχουν κάνει προς τον αγοραστό, τον τριαντόπουλο κτλπ.

όμως όταν σαν κοινωνία όπως διαπιστώνετε (και διαπιστώνεται γενικά από πολλούς) δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα απλά....δηλαδή στο ότι πραγματικά δεν φταίει μόνο ένας άρχηστος σταθμάρχης...όταν δεν αναγνωρίζεται ούτε το λάθος της κυβέρνησης που τον διόρισε

τότε τι ψάχνουμε να βρούμε από μια δικαστική εξουσία που την διορίζει η κυβέρνηση και που μετά την θητεία της γίνεται δερβέναγας σε ανεξάρτητες αρχές?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.168
Πόντοι
33.405

ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ να ειστε κοσμιοι​

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μα βρε μουνίκακα, εδώ έχουν γραφτεί αδιανόητα πράγματα.

Γίνονται μνημειώδους απερισκεψίας εξισώσεις τύπου: Δεν φταίει κανένας γιατί και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν.

Αν είναι έτσι, και εφόσον δεν πρέπει να περιμένουμε να αλλάξει κάποιος το μαύρο χάλι που υπάρχει, να πιάνουμε όσους υπόσχονται πως θα πατάξουν τη διαφθορά καθώς και την παραοικονομία, να γράφουμε τα ονόματα τους σε χαρτάκια και να τα δίνουμε στον ΟΠΑΠ να κάνει κλήρωση για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός. Θα προσλαμβάνει κι αυτός καμιά εκατοστή κολλητούς του για να διοικήσουν τη χώρα, κι όλα καλά. Ούτε θα ξοδεύουμε ως κράτος λεφτά για μισθούς βουλευτών και υπαλλήλων της Βουλής, ούτε θα ξοδεύουμε για εκλογές, και θα κάνουμε και τρελή οικονομία.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
είμαι ΠΑΝΤΑ κόσμιος το επιβάλλει η αγωγή μου και ο Τίτλος μου :coffee::coffee:
ΟΧΙ εχεις πει στον Μπαροκο αντε γαμησου 2 φορες τουλαχιστον και εχεις πει και αλλα ασχημα πραγματα:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
Μα βρε μουνίκακα, εδώ έχουν γραφτεί αδιανόητα πράγματα.

Γίνονται μνημειώδους απερισκεψίας εξισώσεις τύπου: Δεν φταίει κανένας γιατί και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν.

Αν είναι έτσι, και εφόσον δεν πρέπει να περιμένουμε να αλλάξει κάποιος το μαύρο χάλι που υπάρχει, να πιάνουμε όσους υπόσχονται πως θα πατάξουν τη διαφθορά καθώς και την παραοικονομία, να γράφουμε τα ονόματα τους σε χαρτάκια και να τα δίνουμε στον ΟΠΑΠ να κάνει κλήρωση για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός. Θα προσλαμβάνει κι αυτός καμιά εκατοστή κολλητούς του για να διοικήσουν τη χώρα, κι όλα καλά. Ούτε θα ξοδεύουμε ως κράτος λεφτά για μισθούς βουλευτών και υπαλλήλων της Βουλής, ούτε θα ξοδεύουμε για εκλογές, και θα κάνουμε και τρελή οικονομία.
δεν διαφωνω μαζι σου ρε φιλε απλα επιλεγω να μην γραφω σε αυτο το θεμα γιατι ειναι γαμησε τα...
θα πω ομως παλι αυτο..
2 τα ατοπηματα τα σοβαρα ..
πριν το δυστυχημα εβγαινε ο Αχιλλεας και ελεγε ποσο ασφαλη σιδηροδρομο εχουμε
Μητσοτακης τον εβαλε ξανα υποψηφιο
υγ καλα για τους Σερραιους που τον ψηφισαν και υπηρχαν εικονες που του φιλουσαν το χερι τι να πω....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
ΟΧΙ εχεις πει στον Μπαροκο αντε γαμησου 2 φορες τουλαχιστον και εχεις πει και αλλα ασχημα πραγματα:coffee:
και θα το ξαναπώ άλλες 450 αν συνεχίσει να λέει σκατοψυχιές..αν συζητάει όμορφα και ωραία θα μιλάω και εγώ σαν ΚΥΡΙΟΣ.

τι άλλα έχω πει για κάνε ένα ποτ πουρί :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
και θα το ξαναπώ άλλες 450 αν συνεχίσει να λέει σκατοψυχιές..αν συζητάει όμορφα και ωραία θα μιλάω και εγώ σαν ΚΥΡΙΟΣ.

τι άλλα έχω πει για κάνε ένα ποτ πουρί :coffee:
αρκετα......αν συνεχισεις θα γαμηθεις και δεν θα σ συγχωρεσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom