athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.110
- Πόντοι
- 12.756
θα τον γραψω στα αρχιδια μου

θα τον γραψω στα αρχιδια μου
Το ριξε στα κάρονα τώρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια
Βαρύθα τον γραψω στα αρχιδια μου![]()
φιλε δεν μιλας ομορφα.θα τον γραψω στα μαραμενα αρχιδια μου![]()
εχεις δικιο παρασυρθηκαφιλε δεν μιλας ομορφα.
φερε μου ενα κουτι σαμαλι να γλυκαθω.εχεις δικιο παρασυρθηκα![]()
εγινεφερε μου ενα κουτι σαμαλι να γλυκαθω.
Φτάνει?φερε μου ενα κουτι σαμαλι να γλυκαθω.
ε φερε και εσυ κατι καλοσιροπιασμενο να ειναι.Φτάνει?
Μήπως χρειάζεσαι και κάτι άλλο?
Οκε φερε και εσυ κατι καλοσιροπιασμενο να ειναι.
Φτάνει?
Μήπως χρειάζεσαι και κάτι άλλο?
Τσακο ρε μλκ να ξυπνήσεις?Μετά το κώμα που πέσαμε την Κυριακή...με αρκετή δόση ρετσίνας λόγω μαύρων κ φακιρηδων! Ήρθε η ώρα να γράψουμε 2 πραγματακια!
Στέκομαι στην ομιλία του Καρυπίδη...το πώς περνούσε όλη η ομάδα 2 βδομάδες. "Να μην την ξεχάσετε ποτέ αυτήν την περίοδο "!....
Το παιχνίδι με τον γαύρο ήταν τέρμα κομβικό. Έβλεπαν οι παίχτες τον άνθρωπο ( Μέγας ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ) τους σκασμενο, ίσως να έβλεπαν κ το τέλος του! Γύρισαν το κουμπί οι ίδιοι κ μαγκιά τους. Το ματς θύμιζε το 0-3 μέσα στην Ξάνθη την περίοδο 2017. Αν δεν το έπαιρνε εκείνο το παιχνίδι ήταν το τέλος του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ!
Όλοι μια αγκαλιά στα γκολ κ στα 2 παιχνίδια αυτά, που σημαίνουν πολλά για την μετέπειτα πορεία της ομάδας!
ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ!!!
Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!
![]()
Θα σε γαμησει ο ιμιτασιον κινεζος!!Μετά το κώμα που πέσαμε την Κυριακή...με αρκετή δόση ρετσίνας λόγω μαύρων κ φακιρηδων! Ήρθε η ώρα να γράψουμε 2 πραγματακια!
Στέκομαι στην ομιλία του Καρυπίδη...το πώς περνούσε όλη η ομάδα 2 βδομάδες. "Να μην την ξεχάσετε ποτέ αυτήν την περίοδο "!....
Το παιχνίδι με τον γαύρο ήταν τέρμα κομβικό. Έβλεπαν οι παίχτες τον άνθρωπο ( Μέγας ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ) τους σκασμενο, ίσως να έβλεπαν κ το τέλος του! Γύρισαν το κουμπί οι ίδιοι κ μαγκιά τους. Το ματς θύμιζε το 0-3 μέσα στην Ξάνθη την περίοδο 2017. Αν δεν το έπαιρνε εκείνο το παιχνίδι ήταν το τέλος του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ!
Όλοι μια αγκαλιά στα γκολ κ στα 2 παιχνίδια αυτά, που σημαίνουν πολλά για την μετέπειτα πορεία της ομάδας!
ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ!!!
Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!
![]()
Μεγάλες κουβέντες αδερφέ.Τσακο ρε μλκ να ξυπνήσεις?πολύ πιωμα ρε?