You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.079
- Πόντοι
- 1.446
Σήμερα Σάββατο λέτε να είναι και οι 2 εκεί;Βερονικα θα φυγει Δεκεμβρη προς τα τελη.Τριτη Πεμπτη κανουν εναλλαξ ρεπο οι θειτσες για να στρωσει το μουνι τους λιγο καθ'οτι βαρανε νουμερα στις πουτσες,ειδικα η Βερονικα και να ξεπλυνουν λιγο την γευση χυσιλας απ'το στομα τους.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Αυτή την ώρα

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Τίνα τατουαζάτη με πορτοκαλοκόκκινη μπουκλέ περούκα
Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Βέργας 2 Αλεξάνδρα
Βέργας 7 υπόγειο Άννα γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 7 ισόγειο Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα με ελεύθερη φλογέρα κ θεία Ελένη ex-Αγάπη με όλα εκτός από σουφραδέλι
Η παραδοσιακή αυλή με τη μπουγάδα στο Βέργας 7
Βέργας 6 υπόγειο Μπάρμπορα με φουλ
Βέργας 6 ισόγειο Κατερίνα από Ι46 με ελεύθερη φλογέρα κ Κορίνα μιλφ μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Σήμερα η Κορίνα βγήκε σαν ημίτρελη κ κοιτούσε δολοφονικά

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Τίνα τατουαζάτη με πορτοκαλοκόκκινη μπουκλέ περούκα

Βέργας 2 Αλεξάνδρα
Βέργας 7 ισόγειο Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα με ελεύθερη φλογέρα κ θεία Ελένη ex-Αγάπη με όλα εκτός από σουφραδέλι

Βέργας 6 ισόγειο Κατερίνα από Ι46 με ελεύθερη φλογέρα κ Κορίνα μιλφ μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Σήμερα η Κορίνα βγήκε σαν ημίτρελη κ κοιτούσε δολοφονικά
Papa Nihil
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.048
- Πόντοι
- 81
Ετσι εκανε και σε μενα αυτη και σκιαχτηκα λιγο,απορω με το hype συνεχομενων κριτικων που πηρε ουτε καν ωραια ειναι ενας psycho κεφτες με ποδια.Αυτή την ώρα
Βέργας 3 θεία Όλγα κ Τίνα τατουαζάτη με πορτοκαλοκόκκινη μπουκλέ περούκαΕλεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Βέργας 2 Αλεξάνδρα
![]()
Σήμερα η Κορίνα βγήκε σαν ημίτρελη κ κοιτούσε δολοφονικά![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Συνέχεια τσάρκας 

Κολωνού 53 Σάμυ ή Τσάμυ ξανθιά λατίνα με πιασίματα κ Μισέλ μελαχρινή λατίνα με πιασίματα. Απλό κ οι δύο στα 15€
Κολωνού 47 όροφος Ντάσα η ξανθιά γκίλφ με μπυρόκοιλο κ ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Αχιλλέως 48 κ Μαραθώνος Σοφία σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Κορίνα μελαχρινή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Έργο τέχνης στο σαλόνι
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Βιολέτα λατινοινδιάνα με νορμάλ πρόγραμμα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Στέφανι λατίνα τατουαζάτη με ελεύθερη φλογέρα
Υ.Γ. Φίλε @Outis2024 η χτεσινοβραδινή που έγραψες δεν είναι Άννα, αλλά η σοβιετική Γιάννα (έχω γράψει κριτική)

Κολωνού 53 Σάμυ ή Τσάμυ ξανθιά λατίνα με πιασίματα κ Μισέλ μελαχρινή λατίνα με πιασίματα. Απλό κ οι δύο στα 15€

Κολωνού 47 όροφος Ντάσα η ξανθιά γκίλφ με μπυρόκοιλο κ ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Αχιλλέως 48 κ Μαραθώνος Σοφία σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Κορίνα μελαχρινή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Έργο τέχνης στο σαλόνι
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Βιολέτα λατινοινδιάνα με νορμάλ πρόγραμμα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Στέφανι λατίνα τατουαζάτη με ελεύθερη φλογέρα
Υ.Γ. Φίλε @Outis2024 η χτεσινοβραδινή που έγραψες δεν είναι Άννα, αλλά η σοβιετική Γιάννα (έχω γράψει κριτική)
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Ένα κεράσάκι 

Αγκύρας 12 Αναστασία κ Μερσίνη σοβιετικές με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο
Αγκύρας 9 Ντάνα μελαχρινή με νορμάλ κ Ήρα ξανθιά μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο
Φωκαίας 27γ Στέφανι κ Χουλιάνα μελαχρινή, λατίνες με νορμάλ πρόγραμμα
Φωκαίας 27Β σκαλάκια Εμμανουέλα με ελεύθερη φλογέρα
Φωκαίας 27α κλειστό
Φωκαίας 19 Άννα με απλό κ Καίτη το ξανθό κοντοπούτανο με ελεύθερη φλογέρα
Εδώ έγινε η κατάθεση στη Καιτούλα

Έχει ανέβει πάρα πολύ η απόδοση της, αφού πλήρωσα κ δεύτερο 20ρικο στο μέσο της συνάντησης για σκληρό 10λεπτο σφυροκόπημα. Λυτρωτικό ψέκασμα στις αμυγδαλές
Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικός καλτ φωτισμός στο δωμάτιο
Παπούτσι στη Φωκαίας
Υ.Γ. Συνάντηση με παλαίμαχο μύστη Κυρ-Τάσο κ σπέσιαλ ρεπορτάζ από παλιά σπίτια. Θα ανέβουν αργότερα σπέσιαλ πορνοαναμνήσεις, stay tuned...

Αγκύρας 12 Αναστασία κ Μερσίνη σοβιετικές με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο
Αγκύρας 9 Ντάνα μελαχρινή με νορμάλ κ Ήρα ξανθιά μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο
Φωκαίας 27γ Στέφανι κ Χουλιάνα μελαχρινή, λατίνες με νορμάλ πρόγραμμα
Φωκαίας 27Β σκαλάκια Εμμανουέλα με ελεύθερη φλογέρα
Φωκαίας 27α κλειστό
Φωκαίας 19 Άννα με απλό κ Καίτη το ξανθό κοντοπούτανο με ελεύθερη φλογέρα
Εδώ έγινε η κατάθεση στη Καιτούλα

Έχει ανέβει πάρα πολύ η απόδοση της, αφού πλήρωσα κ δεύτερο 20ρικο στο μέσο της συνάντησης για σκληρό 10λεπτο σφυροκόπημα. Λυτρωτικό ψέκασμα στις αμυγδαλές

Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικός καλτ φωτισμός στο δωμάτιο

Παπούτσι στη Φωκαίας

Υ.Γ. Συνάντηση με παλαίμαχο μύστη Κυρ-Τάσο κ σπέσιαλ ρεπορτάζ από παλιά σπίτια. Θα ανέβουν αργότερα σπέσιαλ πορνοαναμνήσεις, stay tuned...
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Καλή είναι μέσα, τα παίρνει κ καταπιόνα. Απλά, σήμερα λίγο σκιάχτηκα...Ετσι εκανε και σε μενα αυτη και σκιαχτηκα λιγο,απορω με το hype συνεχομενων κριτικων που πηρε ουτε καν ωραια ειναι ενας psycho κεφτες με ποδια.
Papa Nihil
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.048
- Πόντοι
- 81
Μπορει να τυχαινει και να παιρνει τα ψυχοφαρμακα στην ωρα τους καμια φορα και να φαινεται νορμαλ, αυτο που ξερω ειναι πως μετα απο τετοιο κοιταγμα δε προκειται ουτε τζαμπα να της εμπιστευομουν το καυλι μου ,θα φοβομουν μην το ξεριζωσει με τα δοντια ενω με κοιταει με αυτες τις μαυρες τρυπες.Καλή είναι μέσα, τα παίρνει κ καταπιόνα. Απλά, σήμερα λίγο σκιάχτηκα...
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.480
- Πόντοι
- 4.460
Ναι.Σήμερα Σάββατο λέτε να είναι και οι 2 εκεί;
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.480
- Πόντοι
- 4.460
Πρωινο ξεφορτωμα στη Λανα του Φυλης 109 ισογα.Ωραια περιποιηση,πολλα προκαταρκτικα ωραιο μπουκιτσι,γλωσσοφιλα,γλειφομουνια και σεξακι τζι εφ η φαση.Προτεινεται και ως τωρα εχει σταθερη αππδοση στην σεξεργασια της.Μαζι της η Ολγα.Σαν να μαλακωσε η ξυνισμενη της φατσα λιγο ή ειχα πολυ καιρο να την δω.Συνεχομενα δωματια και για τις δυο κοπελες.
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.079
- Πόντοι
- 1.446
Πήγα τελικά με στραγγιξε η Βερόνικα. Μαζί με την Ελένη προφανώς το παιχνίδι. Μείναμε στην πίπα κάνα 6 λεπτό,. ήμουν τόσο κουρασμένος από την δουλειά που άραξα και απόλαυσα πίπα με τελείωμα στο στόμα της Βερόνικα.
Πέρασα και μια βιαστική τσάρκα Φυλής. Πολύ ειρωνία οι τσατσαδες. Πρόσεχε της είπα σε μια, αφού απαντάς με ειρωνία όταν σε ρωτάω, αυτά θα τα χάσεις είχα 3 x 20€ στην αριστερή τσέπη. Τα είδε και μου φώναξε καθώς έβγαινα: " Εσύ φταίς και κάτι μπλα μπλα" σταρ Χ δια μου.
Διάβαζα κριτικές για αυτή,μια μέρα που με έβγαλε ο δρόμος από εκεί είπα να μπω να δοκιμάσω.Μπορει να τυχαινει και να παιρνει τα ψυχοφαρμακα στην ωρα τους καμια φορα και να φαινεται νορμαλ, αυτο που ξερω ειναι πως μετα απο τετοιο κοιταγμα δε προκειται ουτε τζαμπα να της εμπιστευομουν το καυλι μου ,θα φοβομουν μην το ξεριζωσει με τα δοντια ενω με κοιταει με αυτες τις μαυρες τρυπες.
Σκάει τηλέφωνο από τη δουλειά και εκείνη την ώρα έλεγε η τσατσά το ποίημα της,μόλις είπε Κορίνα της λέω φερτη μέσα χωρίς να τη δω.
Νταξει εποιηκης θα είμαι αλλά η κοπέλλα είναι πολύ μέτρια.
Έχει και μια ουλη στο στήθος κλαφτα.
Είπα να ρίξω ντογκα και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω αλλά βιαζομουν
Πολύ καλή πίπα για να λέω την αλήθεια,στο γαμησι δεν προχώρησα γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Σπέσιαλ Σαββατιάτικες πορνοαναμνήσεις με έναν οίκο από το Μεταξουργείο των 70s by κυρ-Τάσσος κ δύο αντικριστά θρυλικά σπίτια στη Λιοσίων, στις Τρεις Γέφυρες 
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 35
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 805
- Πόντοι
- 81
Δοκίμασα και εγώ την πορνοσταρική Ιζαμπέλα στο ισόγειο ινστιτούτο της οδού Φιλιππίδου και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τσιμπούκι μαστορικό, τρυφερό και δυνατό ταυτόχρονα. Το τελείωμα ήρθε μέσα στο καυτό της στόμα!
Από εμένα 10/10 για την τσιμπουκάρα της καθώς μόνο αυτή δοκίμασα![]()
Η ίδια που ήταν παλιά Λιοσίων 72;Δοκίμασα και εγώ την πορνοσταρική Ιζαμπέλα στο ισόγειο ινστιτούτο της οδού Φιλιππίδου και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τσιμπούκι μαστορικό, τρυφερό και δυνατό ταυτόχρονα. Το τελείωμα ήρθε μέσα στο καυτό της στόμα!
Από εμένα 10/10 για την τσιμπουκάρα της καθώς μόνο αυτή δοκίμασα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό το κάρμα την Ρουμανα εννοείς;; την έχω πάρει προ 3 μηνου άκυρο από μέναEχει δει καποιος τη Τζανινα απο φωκαιας 25?
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Καμμία σχέση. Η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11α ξεκίνησε απο Περδίκα 1 στο Μετάξι.Η ίδια που ήταν παλιά Λιοσίων 72;
Dennisistaken
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0

Βυζακι επίπεδο με μεγάλη σκούρα ρώγα, 1,50 ύψος petite με λατινικό στρογγυλό λωκο, με 10€ είναι κλέψιμο.
«Σιγά σιγά» είναι το σύνθημα, δεν είναι για άγρια πράματα, όποιος προλάβει πρόλαβε, δεν φαίνεται να μείνει πολύ
Τα μισά παιδάκια πήγαν μέσα της τα μισά τραβήχτηκε και τα έχυσα στον αέρα μέσα στο λάστιχο
Τελευταία τροποποίηση:
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.397
- Πόντοι
- 36.228
Άρα φολίτσα με λίγα λόγια...τα μισά τραβήχτηκε και τα έχυσα στον αέρα μέσα στο λάστιχο
Νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγω τελικά είμαστε πολλοί!!!Γνωρίζει κάποιος εάν ο καθυστερημένος τσάτσος του Φιλιππίδου όροφος εργάζεται ακόμα εκεί;
Μου την σπάει τόσο που δεν πατάω στο μαγαζί.
Αφεντικό εάν το βλέπεις, να ξέρεις δεν είμαι ο μόνος. Χάνεις πελάτες![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.888
- Πόντοι
- 47.170
η ίδια είναι και μένα Άννα μου την παρουσίασαν και στο προηγούμενο πέρασμα της πάλι μια Άννα μια Γιάννα την παρουσίαζαν.Υ.Γ. Φίλε @Outis2024 η χτεσινοβραδινή που έγραψες δεν είναι Άννα, αλλά η σοβιετική Γιάννα (έχω γράψει κριτική)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.888
- Πόντοι
- 47.170
έχει πάνω από μήνα που δουλεύει...Αριανα Ολόφρεσκο λατινοπιπινι ΜΑ 21 ισόγειο, μετά τις 7 απόγευμα την βρήκα, στυλ Ναταλίτσα από Ιάσονος, λίγες μέρες στην δουλειά.
Βυζακι επίπεδο με μεγάλη σκούρα ρώγα, 1,50 ύψος petite με λατινικό στρογγυλό λωκο, με 10€ είναι κλέψιμο.
«Σιγά σιγά» είναι το σύνθημα, δεν είναι για άγρια πράματα, όποιος προλάβει πρόλαβε, δεν φαίνεται να μείνει πολύ
Τα μισά παιδάκια πήγαν μέσα της τα μισά τραβήχτηκε και τα έχυσα στον αέρα μέσα στο λάστιχο

Με τη μικροσκοπική λατίνα Αριάνα (6.2) | Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 6.2
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις