Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (3 μέλη και 106 επισκέπτες)

Skalette

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Παιδιά, Αν είναι κάποιος εκεί
Τι παίζει τώρα στο φιλιπιδου Ισόγειο;;;

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.079
Πόντοι
1.446
Βερονικα θα φυγει Δεκεμβρη προς τα τελη.Τριτη Πεμπτη κανουν εναλλαξ ρεπο οι θειτσες για να στρωσει το μουνι τους λιγο καθ'οτι βαρανε νουμερα στις πουτσες,ειδικα η Βερονικα και να ξεπλυνουν λιγο την γευση χυσιλας απ'το στομα τους.
Σήμερα Σάββατο λέτε να είναι και οι 2 εκεί;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Τίνα τατουαζάτη με πορτοκαλοκόκκινη μπουκλέ περούκα:new_shocked:Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Βέργας 2 Αλεξάνδρα

Βέργας 7 υπόγειο Άννα γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα

Βέργας 7 ισόγειο Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα με ελεύθερη φλογέρα κ θεία Ελένη ex-Αγάπη με όλα εκτός από σουφραδέλι

Η παραδοσιακή αυλή με τη μπουγάδα στο Βέργας 7 :headbang2:
IMG_20251004_130958.jpg

Βέργας 6 υπόγειο Μπάρμπορα με φουλ

Βέργας 6 ισόγειο Κατερίνα από Ι46 με ελεύθερη φλογέρα κ Κορίνα μιλφ μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Σήμερα η Κορίνα βγήκε σαν ημίτρελη κ κοιτούσε δολοφονικά:confused:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Τίνα τατουαζάτη με πορτοκαλοκόκκινη μπουκλέ περούκα:new_shocked:Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Βέργας 2 Αλεξάνδρα

Βέργας 7 υπόγειο Άννα γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα

Βέργας 7 ισόγειο Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα με ελεύθερη φλογέρα κ θεία Ελένη ex-Αγάπη με όλα εκτός από σουφραδέλι

Η παραδοσιακή αυλή με τη μπουγάδα στο Βέργας 7 :headbang2:
IMG_20251004_130958.jpg

Βέργας 6 υπόγειο Μπάρμπορα με φουλ

Βέργας 6 ισόγειο Κατερίνα από Ι46 με ελεύθερη φλογέρα κ Κορίνα μιλφ μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Σήμερα η Κορίνα βγήκε σαν ημίτρελη κ κοιτούσε δολοφονικά:confused:
Ετσι εκανε και σε μενα αυτη και σκιαχτηκα λιγο,απορω με το hype συνεχομενων κριτικων που πηρε ουτε καν ωραια ειναι ενας psycho κεφτες με ποδια.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:
Κολωνού 53 Σάμυ ή Τσάμυ ξανθιά λατίνα με πιασίματα κ Μισέλ μελαχρινή λατίνα με πιασίματα. Απλό κ οι δύο στα 15€:jerking:

Κολωνού 47 όροφος Ντάσα η ξανθιά γκίλφ με μπυρόκοιλο κ ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αχιλλέως 48 κ Μαραθώνος Σοφία σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Κορίνα μελαχρινή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20251004_135745.jpg

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Βιολέτα λατινοινδιάνα με νορμάλ πρόγραμμα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Στέφανι λατίνα τατουαζάτη με ελεύθερη φλογέρα

Υ.Γ. Φίλε @Outis2024 η χτεσινοβραδινή που έγραψες δεν είναι Άννα, αλλά η σοβιετική Γιάννα (έχω γράψει κριτική)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Αγκύρας 12 Αναστασία κ Μερσίνη σοβιετικές με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο

Αγκύρας 9 Ντάνα μελαχρινή με νορμάλ κ Ήρα ξανθιά μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο

Φωκαίας 27γ Στέφανι κ Χουλιάνα μελαχρινή, λατίνες με νορμάλ πρόγραμμα

Φωκαίας 27Β σκαλάκια Εμμανουέλα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27α κλειστό

Φωκαίας 19 Άννα με απλό κ Καίτη το ξανθό κοντοπούτανο με ελεύθερη φλογέρα

Εδώ έγινε η κατάθεση στη Καιτούλα:zfuck::zfuck:

Έχει ανέβει πάρα πολύ η απόδοση της, αφού πλήρωσα κ δεύτερο 20ρικο στο μέσο της συνάντησης για σκληρό 10λεπτο σφυροκόπημα. Λυτρωτικό ψέκασμα στις αμυγδαλές :pipa1:

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντικός καλτ φωτισμός στο δωμάτιο :headbang2:
IMG_20251004_142756.jpg

Παπούτσι στη Φωκαίας:rockon:
IMG_20251004_145119.jpg

Υ.Γ. Συνάντηση με παλαίμαχο μύστη Κυρ-Τάσο κ σπέσιαλ ρεπορτάζ από παλιά σπίτια. Θα ανέβουν αργότερα σπέσιαλ πορνοαναμνήσεις, stay tuned...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Ετσι εκανε και σε μενα αυτη και σκιαχτηκα λιγο,απορω με το hype συνεχομενων κριτικων που πηρε ουτε καν ωραια ειναι ενας psycho κεφτες με ποδια.
Καλή είναι μέσα, τα παίρνει κ καταπιόνα. Απλά, σήμερα λίγο σκιάχτηκα...

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Καλή είναι μέσα, τα παίρνει κ καταπιόνα. Απλά, σήμερα λίγο σκιάχτηκα...
Μπορει να τυχαινει και να παιρνει τα ψυχοφαρμακα στην ωρα τους καμια φορα και να φαινεται νορμαλ, αυτο που ξερω ειναι πως μετα απο τετοιο κοιταγμα δε προκειται ουτε τζαμπα να της εμπιστευομουν το καυλι μου ,θα φοβομουν μην το ξεριζωσει με τα δοντια ενω με κοιταει με αυτες τις μαυρες τρυπες.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Πρωινο ξεφορτωμα στη Λανα του Φυλης 109 ισογα.Ωραια περιποιηση,πολλα προκαταρκτικα ωραιο μπουκιτσι,γλωσσοφιλα,γλειφομουνια και σεξακι τζι εφ η φαση.Προτεινεται και ως τωρα εχει σταθερη αππδοση στην σεξεργασια της.Μαζι της η Ολγα.Σαν να μαλακωσε η ξυνισμενη της φατσα λιγο ή ειχα πολυ καιρο να την δω.Συνεχομενα δωματια και για τις δυο κοπελες.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.079
Πόντοι
1.446
Πήγα τελικά με στραγγιξε η Βερόνικα. Μαζί με την Ελένη προφανώς το παιχνίδι. Μείναμε στην πίπα κάνα 6 λεπτό,. ήμουν τόσο κουρασμένος από την δουλειά που άραξα και απόλαυσα πίπα με τελείωμα στο στόμα της Βερόνικα.
Πέρασα και μια βιαστική τσάρκα Φυλής. Πολύ ειρωνία οι τσατσαδες. Πρόσεχε της είπα σε μια, αφού απαντάς με ειρωνία όταν σε ρωτάω, αυτά θα τα χάσεις είχα 3 x 20€ στην αριστερή τσέπη. Τα είδε και μου φώναξε καθώς έβγαινα: " Εσύ φταίς και κάτι μπλα μπλα" σταρ Χ δια μου.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.856
Πόντοι
736
Μπορει να τυχαινει και να παιρνει τα ψυχοφαρμακα στην ωρα τους καμια φορα και να φαινεται νορμαλ, αυτο που ξερω ειναι πως μετα απο τετοιο κοιταγμα δε προκειται ουτε τζαμπα να της εμπιστευομουν το καυλι μου ,θα φοβομουν μην το ξεριζωσει με τα δοντια ενω με κοιταει με αυτες τις μαυρες τρυπες.
Διάβαζα κριτικές για αυτή,μια μέρα που με έβγαλε ο δρόμος από εκεί είπα να μπω να δοκιμάσω.
Σκάει τηλέφωνο από τη δουλειά και εκείνη την ώρα έλεγε η τσατσά το ποίημα της,μόλις είπε Κορίνα της λέω φερτη μέσα χωρίς να τη δω.
Νταξει εποιηκης θα είμαι αλλά η κοπέλλα είναι πολύ μέτρια.
Έχει και μια ουλη στο στήθος κλαφτα.
Είπα να ρίξω ντογκα και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω αλλά βιαζομουν

Πολύ καλή πίπα για να λέω την αλήθεια,στο γαμησι δεν προχώρησα γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
805
Πόντοι
81
Δοκίμασα και εγώ την πορνοσταρική Ιζαμπέλα στο ισόγειο ινστιτούτο της οδού Φιλιππίδου και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τσιμπούκι μαστορικό, τρυφερό και δυνατό ταυτόχρονα. Το τελείωμα ήρθε μέσα στο καυτό της στόμα!
Από εμένα 10/10 για την τσιμπουκάρα της καθώς μόνο αυτή δοκίμασα :cool2:

Δοκίμασα και εγώ την πορνοσταρική Ιζαμπέλα στο ισόγειο ινστιτούτο της οδού Φιλιππίδου και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τσιμπούκι μαστορικό, τρυφερό και δυνατό ταυτόχρονα. Το τελείωμα ήρθε μέσα στο καυτό της στόμα!
Από εμένα 10/10 για την τσιμπουκάρα της καθώς μόνο αυτή δοκίμασα :cool2:
Η ίδια που ήταν παλιά Λιοσίων 72;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eχει δει καποιος τη Τζανινα απο φωκαιας 25?
Αυτό το κάρμα την Ρουμανα εννοείς;; την έχω πάρει προ 3 μηνου άκυρο από μένα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

Dennisistaken

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
78
Πόντοι
0
‼️‼️Αριανα Ολόφρεσκο λατινοπιπινι ΜΑ 21 ισόγειο, μετά τις 7 απόγευμα την βρήκα, στυλ Ναταλίτσα από Ιάσονος, λίγες μέρες στην δουλειά.
Βυζακι επίπεδο με μεγάλη σκούρα ρώγα, 1,50 ύψος petite με λατινικό στρογγυλό λωκο, με 10€ είναι κλέψιμο.
«Σιγά σιγά» είναι το σύνθημα, δεν είναι για άγρια πράματα, όποιος προλάβει πρόλαβε, δεν φαίνεται να μείνει πολύ

Τα μισά παιδάκια πήγαν μέσα της τα μισά τραβήχτηκε και τα έχυσα στον αέρα μέσα στο λάστιχο

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
535
Πόντοι
81
Γνωρίζει κάποιος εάν ο καθυστερημένος τσάτσος του Φιλιππίδου όροφος εργάζεται ακόμα εκεί;

Μου την σπάει τόσο που δεν πατάω στο μαγαζί. :2funny:

Αφεντικό εάν το βλέπεις, να ξέρεις δεν είμαι ο μόνος. Χάνεις πελάτες :dunno:
Νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγω τελικά είμαστε πολλοί!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
Υ.Γ. Φίλε @Outis2024 η χτεσινοβραδινή που έγραψες δεν είναι Άννα, αλλά η σοβιετική Γιάννα (έχω γράψει κριτική)
η ίδια είναι και μένα Άννα μου την παρουσίασαν και στο προηγούμενο πέρασμα της πάλι μια Άννα μια Γιάννα την παρουσίαζαν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
‼️‼️Αριανα Ολόφρεσκο λατινοπιπινι ΜΑ 21 ισόγειο, μετά τις 7 απόγευμα την βρήκα, στυλ Ναταλίτσα από Ιάσονος, λίγες μέρες στην δουλειά.
Βυζακι επίπεδο με μεγάλη σκούρα ρώγα, 1,50 ύψος petite με λατινικό στρογγυλό λωκο, με 10€ είναι κλέψιμο.
«Σιγά σιγά» είναι το σύνθημα, δεν είναι για άγρια πράματα, όποιος προλάβει πρόλαβε, δεν φαίνεται να μείνει πολύ

Τα μισά παιδάκια πήγαν μέσα της τα μισά τραβήχτηκε και τα έχυσα στον αέρα μέσα στο λάστιχο
έχει πάνω από μήνα που δουλεύει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom