Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Ποιος είσαι ο Sean Connery ;;;
Τράβα στο διάολο (έκανες ανούσιο κογιότ) γιατί έχω γαλλικά νεύρα κι επειδή αποχώρησε ο Ανανέωσης αναλαμβάνεις σάκκος του μποξ :coffee:
ΓΚΡ λέωοΌΛΟΙ ΣΑΣ...
Δείτε ένα κωλογαμημένο παράδειγμα, τι στο διάολο τόσο ακαταλαβίστικα είναι;
Αποτελείται από δύο πίνακες αποδόσεων όπου στον δεύτερο έχω αφήσει όσα κουτάκια έχουν διαφορά (διαφορικό) έως και 10 μονάδες από την πάνω...

Ε ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ....
Να αποκτήσω χιλιάδες δεδομένα έστω στις κύριες κατηγορίες, αλλά αυτό απαιτεί χρόνια κι αν είναι να ξοδέψω μία ακόμη δεκαετία από τη ζωή, ε σίγουρα θα βγουν και πρόσθετα προβλήματα υγείας...
ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    337,9 KB · Εμφανίσεις: 2

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.317
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
@Ντουνταράς (Kaizerbet) εχεις υπερεβει τα εσκαμμενα και εχεις αρχισει να το χανεις παλι οπως πριν μερικα χρονια με την Χατζη και τα σκηνικα που εγιναν.
Μαζι μου ως εδω, δεν θα ξανασχοληθεις. Η υπομονη εχει κ τα ορια της.
Όπως βλέπετε για μία ακόμη φορά - ενώ έφαγα και ΒΑΝ τότε - συνεχίζει με την ανοχή της Διοίκησης - να ενοχλεί με την παρουσία του στα νήματα μου....

ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΕ.........
Γιατί μόνο αυτές υπολογίζω και θα με συγκρατήσουν.....
Διάλεξε τη Μάγκυ ή τη Λαίδη και θα με δεις κατάμουτρα, 2 ώρες δρόμος είναι....

Και να φάω ΒΑΝ να ξέρεις που σε γράφω;
Που μας το παίζεις και ψωλαράς εδώ μέσα...

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Σου είπα να μην του μιλάς, αλλά με γράφεις κανονικά.....
Αντί να τον μαζέψεις (αν και δεν είναι υποχρέωσή σου) του δίνεις πάτημα να διασύρεται....
ΠΟΙΟΣ;
Αυτός που χώνεται συνέχεια στα νήματα των νέων κοπελιών και την πέφτει για να πάρει καμμιά έκπτωση ο πειναλέος.......

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Αφού δεν το έχω το πρόγραμμα ούτε τα δεδομένα τι θες να καταλάβω;
Άστο ρε φίλε, δεν έχω κι εγώ την όρεξη τώρα, ξαναμπήκε για μία ακόμη φορά να μου σπάσει τα νεύρα, αλλά κι από την άλλη δεν έχετε τη διάθεση να μάθετε 2-3 πραγματάκια ώστε να πω ότι κάνω εδώ μέσα κι ας κόψει το σβέρκο του......
Δεν βλέπεις ότι η απόδοση της 1xbet είναι 195 και 194 στις δύο εικόνες;
Πόσο διαφέρει;
100000000000000 μονάδες;

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Μάγκυ, κάτι άλλο που έχω να σας πω δημόσια, είναι ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί το "νταραβέρι" - μάλλον τα νταραβέρια μας με τη Λαίδη, εξαιτίας των οχλήσεων του...
Απεναντίας, της έχω πει πολλές φορές => αν τον ξαποστείλει => θα είμαι περισσότερο γενναιόδωρος απέναντί της....
Γιατί κάπου πρέπει να καταλάβει ότι τέτοια άτομα κάνουν κακό με πολλούς και διάφορους τρόπους, διώχνουν είτε ξενερώνουν πελάτες...
Τσιγγουνεύτηκε ένα κατοστάρικο και την αποκάλεσε υπερεκτιμημένη κι εγώ έχω δώσει μια πολλαπλάσια προκαταβολή που ούτε στα όνειρά του δεν το έχει φανταστεί αυτός και οι όμοιοι του....
Όπως και μερικές άλλες κοπέλες που τον έχουν και αλωνίζει στα νήματά τους - που φυσικά δεν με ενδιαφέρει να τις ενημερώσω.

Ας ρίξουμε και λίγο γέλιο τώρα :coffee:
Δεν χρειάζεται καμμία κοπέλα είτε φίλη (όπως η Μάγκυ ζακέτα) γιατί είμαι και πολύς θερμός άντρας (εκτός από κουβαρντάς)....
Ας πέσουν οι τόνοι κάνοντας μία πρόταση - πρόκληση: δώσε 4ψηφιο πακέτο στη Λαίδη και να τη φέρεις στην πόλη σου, όχι με λόγια, αλλά να βγάλετε και βίντεο στις πλατείες κλπ κλπ
Γιατί με λόγια του αέρα, άστο από ψεύτικες κριτικές έχουμε χορτάσει κι εγώ μπορώ να λέω ότι έφερα 500 κοπέλες ή ότι έχω πάρει 1000 συνοδούς υπερπολυτελείας....
Ιδού η Ρόδος ιδού και το Διαβολίτσι με το Κοπανάκι :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Προχωρούμε, αφού ξημερώνει Κυριακή...

:tooth: :tooth: :tooth:
Αφού έτσι τα παραγγέλνω και τα φέρνει το παιδί σωστά :tooth:
Έλα εδώ εσύ...
Καταρχάς στα νήματα των ομάδων γίνεται χαμός και γενικά δεν θέλω να περνάω ούτε και σαν επισκέπτης (στο δικό σας υπάρχει ασυλία και σβήνονται σχόλια ακόμα χωρίς βρισιές)
Για πες τι θα γίνει;
Αντί κι εσύ να μάθεις κάτι από εδώ μέσα - γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει - τουλάχιστον να ακονίσεις και λίγο το μυαλό δεν θα σου κάνει κακό - κάθεσαι και γκλαφουρνάς...
Το 100ρικο της "υπερεκτιμημένης" βγήκε πάντως - δεν τα δείχνω κι όλα τα δελτία - υπήρχε και χασούρα φυσικά και θα υπάρχει και πάλι χασούρα γιατί αν είχα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας θα εξαφανιζόμουν δια παντός...
Μιλάμε το σούρουπο αν υπάρξει αντίδραση εκ μέρους σου για το εν λόγω παιχνίδι, μέχρι τότε λακάω για να μαζέψω κανένα δεδομένο ώστε να παραμένω κουβαρντάς στη (να μην λέμε ονόματα) :coffee:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 1
  • 1 και κάτι ποσοστό υπερδειγματοληψίας.jpg
    1 και κάτι ποσοστό υπερδειγματοληψίας.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 1

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
731
Πόντοι
81
Αγαπητή μου δεν υπάρχει ούτε θεός ούτε διάολος -με όλα τα καλά του στοιχεία ο άνθρωπος έφτιαξε μια εικόνα για το Θεό και με όλα τα κακά του μια εικόνα για τον διάολο - έλεγε ένας Ινδιάνος γεράκος ονόματι Κρισναμούρτι κάποτε -ο άνθρωπος έφτιαξε τον Θεό- μια εικόνα για τον Θεό συγκεκριμένα - καί δεν λατρεύει τον Θεό -στην ουσία λατρεύει την εικόνα που έφτιαξε το εγώ του- δηλαδή τον εαυτό του :smiling-face-with-heart-eyes: καλά με αυτά που της είπα πρέπει να την έχω κάψει τελείως :tooth:
Kαι ο Τζιμάκος καλά τα λέει εδώ :glasses:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.317
Πόντοι
15.446

dimigoall