user212024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Όταν πάω Θεσσαλονίκη να ρίξω μια ματιά -ακόμα κάνω τον σκλάβο στους τουρίστες- που χρόνοςΠάρε το βιβλίο πιο φτηνά θα έρθει που να μπλέκεις σε ιστορίες
![]()
Όταν πάω Θεσσαλονίκη να ρίξω μια ματιά -ακόμα κάνω τον σκλάβο στους τουρίστες- που χρόνοςΠάρε το βιβλίο πιο φτηνά θα έρθει που να μπλέκεις σε ιστορίες
![]()
Αυτός τελικά άνθρωπος είναι η μποτάκι? Το πιθανότερο είναι να τον έβγαλε ο Άλεξ από την πρίζαΈχει και ιστοριοδίφη το νήμα (Ανανέωσης) που διαβάζει πολλά βιβλία αλλά χτες και σήμερα δεν τον βλέπω και ανησυχώ![]()
Κανονικός μου φαίνεται, εντάξει κάτι λίγο γράφει παραπάνω σε νήματα αλλάΑυτός τελικά άνθρωπος είναι η μποτάκι? Το πιθανότερο είναι να τον έβγαλε ο Άλεξ από την πρίζα
ρε αισταδιαλα ...Μια μέρα να μας μιλήσεις περί έρωτος - δάσκαλο στο στοίχημα έχουμε τον ντουντα - εάν μπορέσεις να μας πείσεις με τις γνώσεις ίσως να έχουμε και δασκάλα - για να δούμε
Αγαπητή μου δεν υπάρχει ούτε θεός ούτε διάολος -με όλα τα καλά του στοιχεία ο άνθρωπος έφτιαξε μια εικόνα για το Θεό και με όλα τα κακά του μια εικόνα για τον διάολο - έλεγε ένας Ινδιάνος γεράκος ονόματι Κρισναμούρτι κάποτε -ο άνθρωπος έφτιαξε τον Θεό- μια εικόνα για τον Θεό συγκεκριμένα - καί δεν λατρεύει τον Θεό -στην ουσία λατρεύει την εικόνα που έφτιαξε το εγώ του- δηλαδή τον εαυτό τουρε αισταδιαλα ...![]()
Έθιξες μια ακόμη πτυχή του Στοιχήματος διότι κι αυτό αποσκοπεί και για τη Βασίλισσα!Μια μέρα να μας μιλήσεις περί έρωτος - δάσκαλο στο στοίχημα έχουμε τον ντουντα
Μέχρι να πάρει τηλέφωνο στο Διαβολίτσι ο ΑνανέωσηΑκολουθείς το Διαβολιτσαίο
Δες (όπως και οι άλλοι) ένα στοίχημα της ντούντας: κάντε έναν γαμημένο πολλαπλασιασμό 1.88 επί 1.91ισούται 3.59 κι εγώ πλήρωσα για 11 στήλες, αν περνούσε οποιαδήποτε 3αδα θα έβγαζα κάτι παραπάνω από το 11. Πολλαπλασιαστή μπορείς να βάλεις όσο θες - ΟΚ έχει όριο το κάθε δελτίο στο προπατζίδικο μέχρι 300Ε το ποντάρισμα, τέσπα μπορείς να ρίξεις και 10 δελτία των 300Ε ή τα αρχίδια της ΧάιδωςΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ
Στο έσιαξα λίγο μανΑπό ότι βλέπω θα πάρει ΜΌΝΟ τα ζαρωμένα αρχίδια του Ντούντατουςντενεκέδεςκαιμάλισταξεγάνωτους![]()
Έχω ξεπλύνει τους τενεκέδες και περιμένωΗ ελαιοκομική περίοδος αρχίζει από το Νοέμβριο γενικά.
Θέλει καταδρομική δεν γίνεται δουλειά με το περίμενε,Έχω ξεπλύνει τους τενεκέδες και περιμένω![]()
Θέλει καταδρομική δεν γίνεται δουλειά με το περίμενε,
να μην του αφήσουμε κολυμπηθρόξυλο .
Στο έσιαξα λίγο μαν![]()
Ποιος είσαι ο Sean Connery ;;;ΓΚΡ oloi...
Θα δώσω ένα στατιστικό,
από εκεί ψηλά νορβηγικό,
δείτε για το δικό σας το καλό,
βγήκε σκέτο ινδικό....
Γαμώ τις απόδοσεις τους γαμώ,
γαμώ τον εθισμό μου....
Γαμώ τα νεύρα μου γαμώ,
ακμαία κρατώ το ηθικό μου...
....και ζακεταλαίλαπα ,καταδρομικη ,,κατσε να παρω τα φιστίκια![]()