nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.187
- Πόντοι
- 3.656
Ναι κρατήσαμε τον υγιή ΈβανςΦοβήθηκε μάλλον για τα σοβαρά θέματα υγείας που έβγαλε πέρυσι.
Άντε και αυτό να το δεχτείς.
Ναι κρατήσαμε τον υγιή ΈβανςΦοβήθηκε μάλλον για τα σοβαρά θέματα υγείας που έβγαλε πέρυσι.
Άντε και αυτό να το δεχτείς.
Άλλο τα αναπνευστικά προβλήματα μαν.Ναι κρατήσαμε τον υγιή Έβανς![]()
ekei εχουμε ριξει τις ελπιδες μας και την προσευχη μας διοτι στα γκαρντ δεν εχεις παιχτη τυπου ναν λαρκιν που θα κουβαλησουν στα κρισιμα και μην μου πεις φουρνιε γιατι στην τριτη τριπλα του φευγει η μπαλα απο χερια.Ναι κρατήσαμε τον υγιή Έβανς![]()
Με προσευχές και Χρισιτοπαναγιες δεν κάνουμε δουλειέςekei εχουμε ριξει τις ελπιδες μας και την προσευχη μας διοτι στα γκαρντ δεν εχεις παιχτη τυπου ναν λαρκιν που θα κουβαλησουν στα κρισιμα και μην μου πεις φουρνιε γιατι στην τριτη τριπλα του φευγει η μπαλα απο χερια.
για να δουμε και τον ντιλκινια γιατι περα απο το κραξιμο εγω προσωπκα δεν εχω αποψη αντε να εχω δει ενα παιχνιδι του.Με προσευχές και Χρισιτοπαναγιες δεν κάνουμε δουλειές
Βγαίνουν οι κομμένοι του ΝΒΑ ετσι προέκυψε και ο Ναν
Εμείς μπουρδολογια και "μπορεί να κατέβει στο 4" και ειναι σύνθετος παίκτης "μπορεί να δωσει πραματα στον Ολυμπιακο" "δεν ειναι κλασικό δυάρι μπορεί να παίξει και 1 " και μαλκιες τουμπανες
Και ο ραιτγια να δουμε και τον ντιλκινια γιατι περα απο το κραξιμο εγω προσωπκα δεν εχω αποψη αντε να εχω δει ενα παιχνιδι του.
Γαμησε ο γκος σημερα.![]()
την προηγουμενη αγωνιστικη ηταν σουπερ τα ιδια εκανε και σημερα?Και ο ραιτ
Καλα κάνεις μας δεν εχει 500 παιχνίδια τουγια να δουμε και τον ντιλκινια γιατι περα απο το κραξιμο εγω προσωπκα δεν εχω αποψη αντε να εχω δει ενα παιχνιδι του.
ο μαλακας ο γιωργης πρεπει να τους ευνουχιζει με εξαιρεση τον φουρνιε και τον σασα που τους επιτρεπει τα παντα,Καλα κάνεις μας δεν εχει 500 παιχνίδια του
Ας βγει ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης (εκ των υστερων)
Εκ των προτέρων απλουστευτικα θέλεις γκαρντ σκόρερ αυτός ειναι ο κανονικος σχεδιασμος.Το να πάρεις εναν σκόρερ και να μην σου βγει δεν θα σε κατηγορησει κανεις.Θα σε κατηγορήσει που παίρνεις ασχετο με αυτο που σου λείπει
Μακάρι να βγει φυσικα αλλα αυτι ειναι αλλο
Γκος Ράιτ γαμησαν
Πετρουσεφ άρχισε τους κωλοπαιδισμους χαχαχ
Και ο ραιτ
Και εδώ ερχεται το ερώτημα.την προηγουμενη αγωνιστικη ηταν σουπερ τα ιδια εκανε και σημερα?
σπανουλης ρεφαρε αποψε.Και εδώ ερχεται το ερώτημα.
Γιατί δεν παίζανε έτσι και σε εμάς; Μήπως φταίει ο προβληματικός Μπαρτζώκας ο γαύρος;
ο μαλακας ο γιωργης πρεπει να τους ευνουχιζει με εξαιρεση τον φουρνιε και τον σασα που τους επιτρεπει τα παντα,
δεν εξηγηται αλλιως
Και εδώ ερχεται το ερώτημα.
Γιατί δεν παίζανε έτσι και σε εμάς; Μήπως φταίει ο προβληματικός Μπαρτζώκας ο γαύρος;
Να απαντήσει ο σωστος φίλαθλος της ομάδας ο @geoManο μαλακας ο γιωργης πρεπει να τους ευνουχιζει με εξαιρεση τον φουρνιε και τον σασα που τους επιτρεπει τα παντα,
δεν εξηγηται αλλιως
Ο Γκος έπαιζε και κάποιες στιγμές ήταν ο mvp.Και εδώ ερχεται το ερώτημα.
Δέχομαι ότι δεν πήρε το ρίσκο λόγω αναπνευστικού θεμάτος υγείας με τον Ράιτ. Και εγώ τα ίδια θα έκανα άσχετα αν ο προπονητής μου έλεγε τον θέλω.Ο Γκος έπαιζε και κάποιες στιγμές ήταν ο mvp.
Όταν ήταν υγιής.Ο Ράιτ λόγω καρδιολογικών αλλά και κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι του
(ριμπάουντ και άμυνα,ειδικά το πρώτο),δεν τον κράτησαν
το προβλημα μας δεν ηταν ο ραιτ αλλα ο φαλ δυστυχως κρατησαμε τον φαλ,ευτυχως και χαρη στην πολυτιμη βοηθεια μου γλυτωσαμε προς το παρον.Δέχομαι ότι δεν πήρε το ρίσκο λόγω αναπνευστικού θεμάτος υγείας με τον Ράιτ. Και εγώ τα ίδια θα έκανα άσχετα αν ο προπονητής μου έλεγε τον θέλω.
Άλλο η πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού του Έβανς. Λογικό να σου βγάλει θεματα τραυματισμού εικοσαημερου στην επιστροφή. Αυτό θα τελειώσει και ο παίχτης θα επιστρέψει
Δηλαδή πληρώνουμε ότι πολύ σωστά πάλι, τιμάει το συμβόλαιο του Φαλ.το προβλημα μας δεν ηταν ο ραιτ αλλα ο φαλ δυστυχως κρατησαμε τον φαλ,ευτυχως και χαρη στην πολυτιμη βοηθεια μου γλυτωσαμε προς το παρον.
εμενα η υπομονη μου τελειωσε περυσι με τη μονακο.επισης να αναφερω οτι βγηκαν τα πρωτα μελομακαρονα στα λιντλ.Όσον αφορά τον Μπι,έπρεπε να είχε φύγει με το κεφάλι ψηλά όταν πήρε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζον και το ήθελε όπως είχε πει, αλλά του το ξέκοψαν οι Αφοι.Από την στιγμή που παραμένει,αυτός είναι με τα ελαττώματά του και τις αρετές του.Θα τον δεχτούμε είτε το θέλουμε,είτε όχι.Και είναι ένας από εμάς για αυτό και δεν θα τον βρίσω ποτέ αν και με έχει φέρει στο αμήν αρκετές φορές.
ευτυχως και χαρη στην πολυτιμη βοηθεια μου γλυτωσαμε προς το παρον.
να αναφερω οτι βγηκαν τα πρωτα μελομακαρονα στα λιντλ.