Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (10 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Η μεγαλυτερη επιτυχια του Μητσοτακη ειναι που εκανε αυτους τους ανθρωπους να πιστευουν οτι μετα απο αυτον το χαος. Λες και 220 χρονια ελληνικου κρατους οι Ελληνες περιμενανε τον Μητσοτακη να κυβερνησει για να δουν ασπρη μερα. Χαλαλι τα χρηματα που μοιραζει στα ΜΜΕ και στα διαφορα σαιτ για να τον λιβανιζουν, η, εστω για να μην πηγαινουν κοντρα. Μεχρι και τον τρελο-Χιο προσπαθησε νσ δωροδοκησει με 200 χιλ. για να μην τσιριζει "Κουληηηηηηηη, ρε Κουληηηηηη" και να μαζεψει λιγα ακροδεξια ψηφαλακια.
Πες μου λίγο κάτι, εγώ είμαι μαζί σου, να τον ρίξουν τον πούστη αύριο ο ρουτσι η Μαρία και η ζωή. Ποιον θα ψηφίσεις μετά από ένα μήνα που θα γίνουν οι εκλογές;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Στη θέση του ρεβόλβερ και μια σφαίρα σε κάθε πολιτικό
Όταν χάνεις το παιδί σου με τόσο άδικο τρόπο στο βωμό του χρήματος ,ο μόνος λόγος είναι της σφαίρας
Δηλαδή αν κάποιος χάσει το παιδί του σε ένα τροχαίο που ο άλλος ο παλκαβιαρης πήγαινε με 100 μέσα στα στενά να κάνει το ίδιο λες;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.254
Πόντοι
33.405
Δηλαδή αν κάποιος χάσει το παιδί του σε ένα τροχαίο που ο άλλος ο παλκαβιαρης πήγαινε με 100 μέσα στα στενά να κάνει το ίδιο λες;

Για τον παλιαβιάρη θα αποφασίσει κάποια εξεταστική της βουλής για το άν θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη; :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Όχι. Αυτό στην "πολιτικά ορθή" εποχή μας καλείται "ισχυρή κυβέρνηση".

Στην ουσία όμως σημαίνει: Σας γράφω όλους στα αρχίδια μου, κάνω ότι μου καυλώσει και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν σας ΜΑΛΑΚΕΣ ".
Kαι όταν ολοκληρωθεί η 4ετια με στέλνετε σπίτι μου αν δε σας κάνω. Σωστά;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.254
Πόντοι
33.405
Πες μου λίγο κάτι, εγώ είμαι μαζί σου, να τον ρίξουν τον πούστη αύριο ο ρουτσι η Μαρία και η ζωή. Ποιον θα ψηφίσεις μετά από ένα μήνα που θα γίνουν οι εκλογές;

Οι πτώσεις επιφέρουν ζυμώσεις. :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.443
Πόντοι
6.256
Προσωπικά πιστεύω πως εδώ και χρόνια συντελείται μια εσκεμμένη φτωχοποίηση των πολιτών, προκειμένου να σκέφτονται αποκλειστικά το πως θα τα φέρουν βόλτα, ή ακόμα χειρότερα το πως θα επιβιώσουν και να μην τους απασχολούν άλλα θέματα.

Αυτό σε συνδυασμό με την εσκεμμένη και πάλι "ηλιθιοποίηση" των Μ.Μ.Ε που κατάργησαν τις ζωντανές εκπομπές πολιτικού περιεχομένου και στην θέση τους έβαλαν, μπιγκ μπράδερ, σαρβάιβορ, και άλλες μαλακίες με ξεκατινιάσματα και μίρλα, εκπαιδεύουν τον πολίτη στο να ασχολείται και να εκτονώνει το μένος του με το κατιναριό και την μιζέρια, και όχι με τα σοβαρά θέματα.
Και φτωχοποίηση και μαλακοποίηση και πολτοποίηση συντελείται.

Αλλά δεν τα σκέφτηκαν αυτά τα δικά μας τζιμάνια σήμερα...αυτά είναι κόλπα παλιά που τα εφαρμόζουν απλά...οι δικοί μας σκέφτονται και ενεργούν πιο απλά...ότι φάνε ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους.

Απλά σήμερα δεδομένου ότι η πληροφορία είναι άμεση λόγω των σόσιαλ και το βιολί έχει αλλάξει μαθαίνουμε περισσότερα. Θυμάμαι όμως ότι μέχρι και πριν από κάποια χρόνια υπήρχε έστω το να κρατάνε τα προσχήματα.

Σήμερα βλέπεις ότι δεν κρατάνε ούτε αυτό και ο κόσμος δεν αντιδρά και ιδιαίτερα....βλέπεις μερικοί χειροκροτάνε κιόλας

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.887
Πόντοι
47.293
Αυτός που έτρεχε με 100 ήταν βλάκας εγκληματίας κ δεν είχε οικονομικό κέρδος και διαφθορά αλλά εγκληματική ηληθιοτητα

Αυτοί που διαχειρίζονταν τα
τρένα ήταν απατεώνες που στο βωμό του χρήματος σκότωσαν αθώα παιδιά ....

Έχει διαφορα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.254
Πόντοι
33.405

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Προσωπικά πιστεύω πως εδώ και χρόνια συντελείται μια εσκεμμένη φτωχοποίηση των πολιτών, προκειμένου να σκέφτονται αποκλειστικά το πως θα τα φέρουν βόλτα, ή ακόμα χειρότερα το πως θα επιβιώσουν και να μην τους απασχολούν άλλα θέματα.

Αυτό σε συνδυασμό με την εσκεμμένη και πάλι "ηλιθιοποίηση" των Μ.Μ.Ε που κατάργησαν τις ζωντανές εκπομπές πολιτικού περιεχομένου και στην θέση τους έβαλαν, μπιγκ μπράδερ, σαρβάιβορ, και άλλες μαλακίες με ξεκατινιάσματα και μίρλα, εκπαιδεύουν τον πολίτη στο να ασχολείται και να εκτονώνει το μένος του με το κατιναριό και την μιζέρια, και όχι με τα σοβαρά θέματα.
Όλα αυτά γίνονται εδώ και 30 χρόνια αν δεν κάνω λάθος που οργιάζει η "ιδιωτική τηλεόραση". Όσο για τη φτωχοποίηση, έλα μου τώρα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.443
Πόντοι
6.256
Ναι, λοιπόν; Εκδόθηκε η απόφαση για εκταφή; ΝΑΙ. Όρισε η συνήγορος του τεχνικό σύμβουλο της αρεσκείας τους; OXI.
δεν έχω όρεξη για τις μαλακίες σου

ο άνθρωπος ζήτησε εκταφή για να γίνουν τοξικολογικές και η δικαιοσύνη ενέκρινε μόνο εξέταση dna

χαζός είσαι ή δε ξέρεις να διαβάζεις?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.582
Κοινο ψηφοδέλτιο πασοκ συριζα και νέα αριστερά και ίσως ο τσιπρας ξανά πρωθυπουργός μπορεί και άλλος βεβαια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Για τον παλιαβιάρη θα αποφασίσει κάποια εξεταστική της βουλής για το άν θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη; :coffee:
Ο παλαβιαρης είναι ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος. Είναι ο Κουλης και όλοι όσοι βρίζετε, ΑΠΟ ΤΟ 2019, το ίδιο;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.887
Πόντοι
47.293
Επίσης ήρθε η βαλτη γυφτορουμανα να το παίξει ηθικια κ αδέκαστη

Βαλτη από τους ολιγαρχες κ τα καρτέλ για να δώσει λίγο οξυγόνο σε εμάς τους πλεμπεους κ να νιώσουμε ότι θα τους πιάσουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Οι πτώσεις επιφέρουν ζυμώσεις. :coffee:
Πες πως είναι έτσι, θα περιμένουμε κάτι τέτοιο δηλαδή....

Κοινο ψηφοδέλτιο πασοκ συριζα και νέα αριστερά και ίσως ο τσιπρας ξανά πρωθυπουργός μπορεί και άλλος βεβαια
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.582
Δεν είναι ατύχημα με τα Τέμπη είναι δολοφονία
Συγκάλυψαν κωλους

Ο παλαβιαρης που λες με τα 100 θα έτρωγε ψειρου αντίθετα οι άλλοι όλοι ξαναβγαίνει βουλευτές και πρωθυπουργόι και κουνάνε το δάχτυλο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Αυτός που έτρεχε με 100 ήταν βλάκας εγκληματίας κ δεν είχε οικονομικό κέρδος και διαφθορά αλλά εγκληματική ηληθιοτητα

Αυτοί που διαχειρίζονταν τα
τρένα ήταν απατεώνες που στο βωμό του χρήματος σκότωσαν αθώα παιδιά ....

Έχει διαφορα
Ωραία. Και στις δυο περιπτώσεις, που δεν είναι όπως τα λες αλλά χάριν συντομίας ας πούμε οκ, και οι δυο έχουν συντελέσει έγκλημα εξ αμέλειας. Εσύ απέδειξε ότι κάποιος από αυτούς είχε ΔΟΛΟ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστά. Και ακόμα πιο σωστά μας στέλνετε σπίτια μας χωρίς προστατευτικά άρθρα. :coffee:
Ε, μέχρι στιγμής η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν τους έστειλε σπίτι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.254
Πόντοι
33.405
Όλα αυτά γίνονται εδώ και 30 χρόνια αν δεν κάνω λάθος που οργιάζει η "ιδιωτική τηλεόραση". Όσο για τη φτωχοποίηση, έλα μου τώρα.

Κάνετε λάθος. Ακόμα και η ιδιωτική τηλεόραση συναγωνιζόταν κάποτε την κρατική στο ποιο κανάλι θα έχει τις πιο ουσιαστικές πολιτικές αναμετρήσεις.

Όσο για τη φτωχοποίηση το πράγμα μιλά από μόνο του και με επίσημα στοιχεία από την Ε.Ε.

Μην μπερδεύετε την πολυδιαφημισμένη αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του κράτους (πράγμα που σημαίνει υπερφορολογώ και δίνω μηδαμινές αυξήσεις για να μπορώ να εκταμιεύω τις δόσεις των δανείων), και την φτωχοποίηση που σημαίνει όλο και πιο περιορισμένη αγοραστική ικανότητα του πολίτη.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
412
Πόντοι
26
Υπουργός εξωτερικών όταν κανει συνθήκη με άλλη χώρα κατά 99% είναι θετικό είναι υπέρ
Όταν ένας υπουργός εξωτερικών λύνει ένα πρόβλημα το οποίο ήταν καυτή πατάτα και ταλάνιζε τις χώρες χρόνια είναι επίτευγμα
Καλά παπάρια έλυσε κάτω από το χαλί το βάλαμε κι αυτό
και δεν ασχολείται κανεις αν εφαρμόζεται ή όχι η συνθήκη
Η κυβέρνηση άλλαξε εκεί και λένε ότι έλεγαν και παλιά

Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα το ζόρι το είχαν αυτοί και όσοι ήθελαν να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ
Τίποτα σοβαρό δεν κερδίσαμε εμείς ,αυτοί μπήκαν στο ΝΑΤΟ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.254
Πόντοι