Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.255
Πόντοι
33.405
Η. Ντόρα άρχισε τις ψυχοθεραπείες επί Σαμαρά με τον αδερφό της όμως χτύπησε μπιέλα.

Λογικά πρέπει να οχλήθηκε από τότε μου η Μαρίκα έλεγε τον εγγονό της στούρνο και την καλούσε να κάνει κάτι για να μην τους ρεζιλεύει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.694
Πόντοι
2.636
Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα αυτη τη στιγμη....το θέμα δεν είναι το καλό της χώρας/λαού κλπ. αλλά να πέσει ο Μητσοτάκης. Είναι πολιτικό το θέμα και απλά έχεις τα βλαμμένα εδώ με΄σα (και έξω) που το υποστηρίζουν.
Το θέμα άνθρωπέ μου είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος; Ποιός είναι ο άλλος; Πες μου να τον ψηφίσω αύριο! Να σου πω εγώ: Η ακυβερνησία. Αυτό μάλλον επιδοκιμάζεις. Όχι φίλε μου. Να έχεις υγεία και δύναμη αλλά δεν θα πάρω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.891
Πόντοι
9.931

ο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση για την υγεία του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος είχε μεταβεί νωρίτερα σήμερα για να υποβληθεί σε εξετάσεις, μιας και συνεχίζει την απεργία πείνας για 19η μέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το νοσοκομείο ο Πάνος Ρούτσι «υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση, καρδιολογικό και παθολογικό έλεγχο, καθώς και σε εργαστηριακές εξετάσεις. Από την ιατρική εκτίμηση δεν προέκυψε άμεση απειλή για τη ζωή του».

Κατα τα αλλα πεθαίνει απο την πεινα ο Ρουτσι, αλλα τι περιμένει κανεις απο τους πουλημένους στον Άδωνι γιατρούς του ΓΝΝ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Το θέμα άνθρωπέ μου είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος; Ποιός είναι ο άλλος; Πες μου να τον ψηφίσω αύριο! Να σου πω εγώ: Η ακυβερνησία. Αυτό μάλλον επιδοκιμάζεις. Όχι φίλε μου. Να έχεις υγεία και δύναμη αλλά δεν θα πάρω.
O Μπακογιαννης τυπε το ειπες πιο πριν...ο καραμαλακας με τον μεγαλο περιπατο.Και μετα λεμε γιατι μας κυβερνανε διαχρονικα ηλιθιοι...με ψηφοφορους σαν και σενα τι να περιμενεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.255
Πόντοι
33.405
Ντροπή! Έχει πτυχίο κι από το Χάρβαρντ το παλικάρι. Δεν είναι ένας απλός μαλάκας. Είναι μαλάκας με πτυχίο. :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Ντροπή! Έχει πτυχίο κι από το Χάρβαρντ το παλικάρι. Δεν είναι ένας απλός μαλάκας. Είναι μαλάκας με πτυχίο. :coffee:
Το πηρε το πτυχιο οπως ο Θειος του;

Υ.Γ
Ασχετο μιας και μιλαμε για μαλακες...μπηκε και το bot του Protothema να πεταξει το λινκ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.584
Ο άλλος βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις ξεκάθαρα
Η τελευταία κάλπη εδιξε 17 μονάδες σύριζα ως δευτερο κόμμα αλλά όπως είδες οι δημοσκοπήσεις τον εξαφανίζουν ανεξάρτητα αν είναι αληθές η όχι
Με λίγα λόγια δεν υπάρχει άλλος γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν τον βγάζουν
Οι δημοσκοπήσεις είναι ελεύθερες είναι δημοκρατικές η ελέγχονται από τη κυβέρνηση ?
Γίνονται σωστά οι μετρήσεις ?
Γι αυτό λέμε να κατέβει η αριστερά με κοινό ψηφοδέλτιο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.255
Πόντοι
33.405
Το πηρε το πτυχιο οπως ο Θειος του;

Υ.Γ
Ασχετο μιας και μιλαμε για μαλακες...μπηκε και το bot του Protothema να πεταξει το λινκ.

Και τι θέλατε δηλαδή; Να σπάσει την παράδοση της οικογένειας; Βεβαίως και το πήρε όπως ο θείος του. :coffee:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.630
Πόντοι
6.795
Λίγος μου φαίνεται και αυτός ο Δένδιας. Πιο λίγος και από τον Μητσοτάκη.
Τι μανία έχουν αυτοί ρε να γίνουν πρωθυπουργοί σε μία χώρα σαν την Ελλάδα; Έλεος.
τι μανία έχει ο μαλάκας ψηφοφόρος να πηγαίνει σαν πρόβατο στη σφαγή; ε;
αυτοί μια χαρά τη δουλίτσα τους κάνουν, εμείς γιατί ακολουθούμε τα κατρουλιά τους;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.630
Πόντοι
6.795
ενώ κυβερνημένη...γαμάει και δέρνει ε;
χρειάζεται ομάδα ειδικού σκοπού, ειδικής αποστολής. Να βάλει τα πράγματα στη θέση που πρέπει να είναι κι αρμόζει να είναι εν έτει 2025 κι όχι το κωλοχανείο που έχει αναπτυχθεί και συντηρείται μεταπολιτευτικά και τώρα που είμαστε στο απόλυτα διεφθαρμένο της τομάρι.
Ε, όποιος βγει μπροστά και συγκεντρώσει αυτούς που μπορούν και θέλουν, πολίτες, όχι αλήτες, θα πάρει την ηγεσία και θα τον - την ακολουθήσουμε. Περίμενε, έρχεται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.255
Πόντοι
33.405

Η "ακυβερνησία" είναι πολύ τρομακτική σαν λέξη. Ουσιαστικά όμως ξέρετε τι σημαίνει; :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
ενώ κυβερνημένη...γαμάει και δέρνει ε;
χρειάζεται ομάδα ειδικού σκοπού, ειδικής αποστολής. Να βάλει τα πράγματα στη θέση που πρέπει να είναι κι αρμόζει να είναι εν έτει 2025 κι όχι το κωλοχανείο που έχει αναπτυχθεί και συντηρείται μεταπολιτευτικά και τώρα που είμαστε στο απόλυτα διεφθαρμένο της τομάρι.
Ε, όποιος βγει μπροστά και συγκεντρώσει αυτούς που μπορούν και θέλουν, πολίτες, όχι αλήτες, θα πάρει την ηγεσία και θα τον - την ακολουθήσουμε. Περίμενε, έρχεται.
Ρε τυπε τετοιοι ανθρωποι ειναι ευκολοι στοχοι να τους κανεις πλυση εγκεφαλου...τους βομβαρδιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδι στη τηλεοραση οτι μετα τον Μητσοτακη το χαος και αυτοι που ετσι και αλλιως ειναι φοβικα ανθρωπακια με το κεφαλι συνεχεια κατω χεζονται ακομα περισσοτερο και ψηφιζουν μονοκουκι αυτον που τους γαμαει τον μισθο με την ακριβεια,που δινει απευθειας αναθεσεις σε ολα τα φιλαρακια του,που παραγει συνεχως σκανδαλα οπως υποκλοπες,ΟΠΕΚΕΠΕ,Τεμπη κτλ

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.447
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε τετοιοι ανθρωποι ειναι ευκολοι στοχοι να τους κανεις πλυση εγκεφαλου...τους βομβαρδιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδι στη τηλεοραση οτι μετα τον Μητσοτακη το χαος και αυτοι που ετσι και αλλιως ειναι φοβικα ανθρωπακια με το κεφαλι συνεχεια κατω χεζονται ακομα περισσοτερο και ψηφιζουν μονοκουκι αυτον που τους γαμαει τον μισθο με την ακριβεια,που δινει απευθειας αναθεσεις σε ολα τα φιλαρακια του,που παραγει συνεχως σκανδαλα οπως υποκλοπες,ΟΠΕΚΕΠΕ,Τεμπη κτλ
αυτο

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.890
Πόντοι
47.293
Μακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος και όσοι τον νοιάζονται να τον συνετίσουν.

Όπως ανακοίνωσε το ΕΚΑΒ, δεν έχει δεχτεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τον αγώνα του στο Σύνταγμα.
Εγώ στη θέση του δεν θα έκανα απεργία
Νομίζω είναι λάθος του

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.049
Πόντοι
21.395
Η μεγαλυτερη επιτυχια του Μητσοτακη ειναι που εκανε αυτους τους ανθρωπους να πιστευουν οτι μετα απο αυτον το χαος. Λες και 220 χρονια ελληνικου κρατους οι Ελληνες περιμενανε τον Μητσοτακη να κυβερνησει για να δουν ασπρη μερα. Χαλαλι τα χρηματα που μοιραζει στα ΜΜΕ και στα διαφορα σαιτ για να τον λιβανιζουν, η, εστω για να μην πηγαινουν κοντρα. Μεχρι και τον τρελο-Χιο προσπαθησε νσ δωροδοκησει με 200 χιλ. για να μην τσιριζει "Κουληηηηηηηη, ρε Κουληηηηηη" και να μαζεψει λιγα ακροδεξια ψηφαλακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom