barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Γιατί το μαρτύρησες ρε μουνοπανο;Το βλαροκ Γιώργο τον λένε για όποιον ενδιαφερετε
Γιατί το μαρτύρησες ρε μουνοπανο;Το βλαροκ Γιώργο τον λένε για όποιον ενδιαφερετε
Να πω και επώνυμο?Γιατί το μαρτύρησες ρε μουνοπανο;
Αν θέλεις να τρέχεις, μπουμπουνα το.Να πω και επώνυμο?
Στραπονιαδης. Κι όλο μαζί -Πίπης ΣτραπονιαδηςΝα πω και επώνυμο?
Νιουλα, αυτό είναι το καλύτερο που έχεις σε χιούμορ;Στραπονιαδης. Κι όλο μαζί -Πίπης Στραπονιαδης
ουτε την αποκλείει όμως, συμβαίνει πολλές φορές και έτσι εμείς από την καρέκλα μας δεν μπορούμε να είμαστε 100 % βέβαιοι οτι ξέρουμε την απόλυτη αλήθεια και είχε με το ζόρι μέσα ξυλολιο το τραίνο2. Η σύγκρουση δεν συνεπάγεται έκρηξη
Ωχ, ετοιμάσου να νιώσεις την οργή του πραγματογνώμονα. Αφού το εξήγησε επιστημονικά, τα τρένα ΔΕΝ καίγονται.ουτε την αποκλείει όμως, συμβαίνει πολλές φορές και έτσι εμείς από την καρέκλα μας δεν μπορούμε να είμαστε 100 % βέβαιοι οτι ξέρουμε την απόλυτη αλήθεια και είχε με το ζόρι μέσα ξυλολιο το τραίνο
αφού δεν δήλωσε Αγαρηνός φραπεδιάρης λεβεντόκωλος ή Άριος από κανά Βαρθολομιό πάμε παρακάτωΝομίζω οτι εχει πει οτι ειναι Αλβανός..
Μαλακα θα το έριχνα νομίζεις θα κολώνα αλλά δεν το θυμάμαι,μου το είχε πει τότε ένα μέλος και το ξέχασαΑν θέλεις να τρέχεις, μπουμπουνα το.
Σου το στέλνω σε πιμι.Μαλακα θα το έριχνα νομίζεις θα κολώνα αλλά δεν το θυμάμαι,μου το είχε πει τότε ένα μέλος και το ξέχασα
Αν έχετε μία μελαχρινή φίλη για να μου την γνωρίσετε και να την βγάλω γκόμενα, στείλτε και σε εμένα π.μ.Σου το στέλνω σε πιμι.
Ακόμα περιμένω,αλλά είσαι κοτα λυρατηΣου το στέλνω σε πιμι.
Κάτι σε ξανθό με Αγγλική ανατροφή θα σας ενδιέφερε; Γιατί έχω τη @Sexyjoanna που προσπαθεί να μου την πάρει ο Βιτάμ αλλά προτιμώ να καταλήξει σε ένα μπον βιβέρ του σάιτΑν έχετε μία μελαχρινή φίλη για να μου την γνωρίσετε και να την βγάλω γκόμενα, στείλτε και σε εμένα π.μ.
ισως αργει να φορτωσει γιατι μαζι με το ονοματεπωνυμο εκανε επισυναψη και την φωτο τουΑκόμα περιμένω,αλλά είσαι κοτα λυρατη
Σου το έστειλα αλλά δεν έχεις @@ να το βγάλεις στη φορα.Ακόμα περιμένω,αλλά είσαι κοτα λυρατη
Ταυτότητα του έστειλα σε pdf για να μην αργησει αλλα μαλλον στο Λεοντιο το ιντερνετ λειτουργει με σηματα καπνου.ισως αργει να φορτωσει γιατι μαζι με το ονοματεπωνυμο εκανε επισυναψη και την φωτο του![]()
στην τσεχια ειναι ο ζανΤαυτότητα του έστειλα σε pdf για να μην αργησει αλλα μαλλον στο Λεοντιο το ιντερνετ λειτουργει με σηματα καπνου.
Σας ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό!Κάτι σε ξανθό με Αγγλική ανατροφή θα σας ενδιέφερε; Γιατί έχω τη @Sexyjoanna που προσπαθεί να μου την πάρει ο Βιτάμ αλλά προτιμώ να καταλήξει σε ένα μπον βιβέρ του σάιτ![]()