Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 423K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.489
Πόντοι
6.256
Δηλαδη σε ενα ποστ-γροθια στο στομαχι εχεις γινει ταυτοχρονα και εισαγγελεας και πραγματογνωμονας.

Ρε μλκ, σιγουρα δεν εχεις ταξι;
Εσυ που δεν είσαι πραγματογνώμονας πως ξέρεις ότι τα καθισματακια είναι άσχετα;

Βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας…όποιος την τελευταία δεκαετία έχει ανοίξει εμπορική δραστηριότητα, χτίσει, ακόμα και ανακαινίσει έχει συναντήσει αυτά τα πράγματα μπροστά του.

Προφανώς με αυτά ασχολείται ο πεθερός εσύ είσαι περισσότερο στο να γράφεις μαύρες τυροσαλάτες στο τευτέρι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Εσυ που δεν είσαι πραγματογνώμονας πως ξέρεις ότι τα καθισματακια είναι άσχετα;

Βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας…όποιος την τελευταία δεκαετία έχει ανοίξει εμπορική δραστηριότητα, χτίσει, ακόμα και ανακαινίσει έχει συναντήσει αυτά τα πράγματα μπροστά του.

Προφανώς με αυτά ασχολείται ο πεθερός εσύ είσαι περισσότερο στο να γράφεις μαύρες τυροσαλάτες στο τευτέρι.
Ειπαμε, πραγματογνωμονας με μαστερ και διδακτορικό, εσυ που εχεις σηκωσει το μισο λεκανοπεδιο σιγουρα δε σου εχουν ξεφυγει τα πυραντοχα υλικα. Αλλωστε τα μη πυραντοχα καρεκλακια εφταιγαν για τη φωτια σε μια μετωπικη συγκρουση δυο τρενων με καμια 100 φευγα χλμ ταχυτητα το καθενα, μπορει να λεω και λιγα χλμ.

Φυσικα ολα αυτα μετα το ξυλολιο, τα καυσιμα για τα ντροουν του νατο και τα παρανομα προσθετα καυσιμων που κατα καιρους μας εχεις αναλυσει διεξοδικα. :2funny:

Παμε ξανα αιπυστοιμωνα, μελιτζανες….τεας…..τυροκαυτερη….σωβρακα πεθερου…..τσοντοσινεμα…… μεχρι εκει καλα εισαι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.489
Πόντοι
6.256
Ειπαμε, πραγματογνωμονας με μαστερ και διδακτορικό, εσυ που εχεις σηκωσει το μισο λεκανοπεδιο σιγουρα δε σου εχουν ξεφυγει τα πυραντοχα υλικα. Αλλωστε τα μη πυραντοχα καρεκλακια εφταιγαν για τη φωτια σε μια μετωπικη συγκρουση δυο τρενων με καμια 100 φευγα χλμ ταχυτητα το καθενα, μπορει να λεω και λιγα χλμ.

Φυσικα ολα αυτα μετα το ξυλολιο, τα καυσιμα για τα ντροουν του νατο και τα παρανομα προσθετα καυσιμων που κατα καιρους μας εχεις αναλυσει διεξοδικα. :2funny:

Παμε ξανα αιπυστοιμωνα, μελιτζανες….τεας…..τυροκαυτερη….σωβρακα πεθερου…..τσοντοσινεμα…… μεχρι εκει καλα εισαι.
Επειδή φαίνεται ότι είσαι αμόρφωτος θα σου τα εξηγήσω λίγο.

1. Δε χρειάζεται να χτίσεις τη μισή Αθήνα…και αποθήκη να νοικιάσεις πρέπει να έχει Πυρασφαλεια. Μαλακα.

2. Η σύγκρουση δεν συνεπάγεται έκρηξη αν ήταν έτσι σε κάθε Τρακαρισμα στο δρόμο θα έβλεπες εκρήξεις. Το λες και με στόμφο ηλίθιε….με 100χλμ…τα πυραντοχα υλικά δεν θα αποτρέψουν την έκρηξη θα καούν πιο αργά και οι άνθρωποι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο βαγόνι δεν θα πεθάνουν από ασφυξία. Εκτός αν νομίζεις ότι τα πυραντοχα υλικά είναι και αντιπυραυλικά συστήματα. Μαλακα.

3. Αν έχεις αρχιδια που δεν έχεις επειδή είσαι μια λουμπινα που λέει μαλακιες βρες μου ένα πόστ μου για νατοϊκά όπλα ή για ξυλόλια. Τριμάλακα

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.904
Πόντοι
456

1. Δε χρειάζεται να χτίσεις τη μισή Αθήνα…και αποθήκη να νοικιάσεις πρέπει να έχει Πυρασφαλεια. Μαλακα.

2. Η σύγκρουση δεν συνεπάγεται έκρηξη αν ήταν έτσι σε κάθε Τρακαρισμα στο δρόμο θα έβλεπες εκρήξεις. Το λες και με στόμφο ηλίθιε….με 100χλμ…τα πυραντοχα υλικά δεν θα αποτρέψουν την έκρηξη θα καούν πιο αργά και οι άνθρωποι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο βαγόνι δεν θα πεθάνουν από ασφυξία. Εκτός αν νομίζεις ότι τα πυραντοχα υλικά είναι και αντιπυραυλικά συστήματα. Μαλακα.

3. Αν έχεις αρχιδια που δεν έχεις επειδή είσαι μια λουμπινα που λέει μαλακιες βρες μου ένα πόστ μου για νατοϊκά όπλα ή για ξυλόλια. Τριμάλακα
Αν μη τι άλλο αλβανε εχεις εξελιχθεί σε αυτο το φόρουμ....τρελή εξέλιξη..εκτός και αν έδωσες τον λογαριασμό σε άλλον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506

Την αποθηκη την εχεις νοικιασει για να παρκαρεις το ταξι; :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Αν μη τι άλλο αλβανε εχεις εξελιχθεί σε αυτο το φόρουμ....τρελή εξέλιξη..εκτός και αν έδωσες τον λογαριασμό σε άλλον.
Σαούλ και Αλβανός δεν πάει τυπε,ο Σαούλ από χαζός που είναι δίπλα στο βλαροκ φαντάζει διανοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την αποθηκη την εχεις νοικιασει για να παρκαρεις το ταξι; :confused:
Ρε τι σε νοιάζει,όταν το κάνει τραβελοσπιτο θα στο πει

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.904
Πόντοι
456
Σαούλ και Αλβανός δεν πάει τυπε,ο Σαούλ από χαζός που είναι δίπλα στο βλαροκ φαντάζει διανοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τι σε νοιάζει,όταν το κάνει τραβελοσπιτο θα στο πει
Νομίζω οτι εχει πει οτι ειναι Αλβανός..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637

Τριμαλακα που τον είπες τον αναβαθμίσεις ρε σαουλακι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
ανοιχτό βιβλίο είναι ο πούστης :tooth:
Ααααα, αυτό εννοείς.
Είδα που τον αποκαλείς με το βαφτιστικό του και απόρησα. Μη και γνωρίζεστε και μας πουλάτε παπά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Ααααα, αυτό εννοείς.
Είδα που τον αποκαλείς με το βαφτιστικό του και απόρησα. Μη και γνωρίζεστε και μας πουλάτε παπά.
Το βλαροκ Γιώργο τον λένε για όποιον ενδιαφερετε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.489
Πόντοι
6.256
Ααααα, αυτό εννοείς.
το βαφτιστικό του δεν είναι "κλαούντια"? :think:

τι μας κρύβει??

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.958
Πόντοι
3.936
Μιλάμε για γυφτορουμανα εισαγγελέα από το calarasi που έβγαζε γερά κλαρίνα

Αν θέλει να μάθει όλη την αλήθεια για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ας πάει στο calafat calarasi iasio Costanza να μάθει πως χτίστηκαν οι βίλες εκεί που πριν το 1990 ήταν ασοβαντηστες ...πόσο αφορολογητο δικό μας οπεκεπετζιδικο χρήμα περνούσε με λεωφορεία από τις πουτανες στην Ρουμανία ?
Ήρθε τώρα η βρωμιάρα η ντροπή της Ρουμανίας έτσι μπάζο οπως είναι να μας κάνει κ μαθήματα :confused:
Μπάρμπαπηδουλα δώσε πίσω τους κωδικούς στον ηφαίστειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom