Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.492
- Πόντοι
- 28.246
Τσοκ μπενίμ κουτσούκ αρχίδια. Ταμαμ; Αη σιχτιρ!Ειμαι FAN Galatasaray ! Γιαυτο και Με Φουντωσε αυτο που ειπες !!
Τσοκ μπενίμ κουτσούκ αρχίδια. Ταμαμ; Αη σιχτιρ!Ειμαι FAN Galatasaray ! Γιαυτο και Με Φουντωσε αυτο που ειπες !!
Κοιμησου !!!!!!Τσοκ μπενίμ κουτσούκ αρχίδια. Ταμαμ; Αη σιχτιρ!
Τουρκος κι εσυ Ε ?Τσοκ μπενίμ κουτσούκ αρχίδια. Ταμαμ; Αη σιχτιρ!
Εγώ δεν σε έβρισα, κάτσε καλά.Τουρκος κι εσυ Ε ?
εγω ξαναειπα, η πρωτη θεση στην κανονικη διαρκεια ειναι καταραμενη, δεν την θελω. Δεν με χαλαει να κανουμε καποιες γκελες ειδικα εκτος εδρας και να φορτσαρουμε στο τελος, ιδανικα βεβαια να βγουμε 4αδα ή εστω 6αδα. Ο ολυμπιακος οταν ειναι φαβορι πνιγεται, πρεπει να μας ξεγραψουν και να μας υποτιμησουν, ετσι πηραμε τα μπακ του μπακ, ως αουτσαιντερ.Πέρσι που πηγαινε τρένο η ομάδα απ' την αρχή, κλαταρε στη Μονακό
Καλύτερα να πάμε τσουκου τσουκου τώρα και να έλθουν σε φόρμα την ανοιξη
Το 1/20 ποιος το αφησε να γινει;Εγω;Ολες οι επιθεσεις μας ηταν σκοτωμενα σουτ στην εκπνοη των 24....γιαυτο και τα ποσοστα ηταν τοσο αθλια.Και ξαναγραφω οταν εχεις τετοια τρελη ευστοχια στο πρωτο ημιχρονο και πηγαινεις μονο με 6 ποντους διαφορα τοτε ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα χασεις στο τελος το παιχνιδι γιατι αποκλειεται να συνεχιστει αυτη η ευστοχια και γιατι δεν παιζεις αμυνα.να κανω τον δικηγορο του διαβολου, 7/7 τριποντα 1η περιοδο, 1/20 τριποντα στις 2η-3η-4η περιοδο... καληνυχτα, ακομα και ο φιλ τζακσον θα τραβαγε τις κωλοτριχες του.
Στην κακη μερα του Σασα θα κλαιμε. φουρνιε 5 λαθη ανηκουστο, Χολ χειροτερος απο Κωστακουμπο... Αλλα ξεχνα τα ολα αυτα... πταισματα. Με αυτους τους ασσους ομως που δεν βαζουν ουτε την κουραδα τους στη λεκανη, μπασκετ δεν παιζεις, οτι και να λεμε. Οι αντιπαλοι τους αφηνουν μονους τους να σουταρουν τριποντο και midrange, και ειναι τοσο κακοι που δεν μπαινουν καν στον κοπο να παρουν το σουτ, το ελευθερο σουτ! τωρα ερχεται ο εβαχαχαχα
ευτυχως μαζεψαν βαθμους με 0/3 στην μπαλα οι ευρωπεη καρναβαλοι που θελουν και πρωταθλημα
τελος παντων, στρεφετζα γαμιεσαι ρε μουνοπανο
Καποια ηταν σκοτωμενα σουτ, αλλα και καποια ελευθερα. Προχειρα θυμαμαι ενα του Παπ, ενα του Ντορσει, ενα του γουοκαπ, να ειναι παντελως αμαρκαριστα. Σε δυο απο τα σκοτωμενα πηραμε και τρεις βολες αν δεν κανω λαθος. Κατα τα αλλα οταν ο ντορσει ξεκινησε στην πρωτη περιοδο με 4 τριποντα, τραβηξε ολα τα βλεμματα πανω του και δεν τον αφηναν να ανασανει στην συνεχεια. Εκει επρεπε να ξυπνησουν οι υπολοιποι, ο Φουρνιε πολλα λαθη και νευρα (πηρε και τεχνικη), ο πιτερς δεν εκτελεσε ουτε ενα σουτ στα 6 λεπτα που επαιξε, φαγαμε και κατι ταπιδια και χεστηκαμε τελειως. Αν ο Σασα παιζει 29 λεπτα και εχει 3/13 εντος πεδιας, κλαφτα, καλυτερα να εμενε παγκο (οι μισοι ποντοι του ηταν βολες).Το 1/20 ποιος το αφησε να γινει;Εγω;Ολες οι επιθεσεις μας ηταν σκοτωμενα σουτ στην εκπνοη των 24....γιαυτο και τα ποσοστα ηταν τοσο αθλια.Και ξαναγραφω οταν εχεις τετοια τρελη ευστοχια στο πρωτο ημιχρονο και πηγαινεις μονο με 6 ποντους διαφορα τοτε ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα χασεις στο τελος το παιχνιδι γιατι αποκλειεται να συνεχιστει αυτη η ευστοχια και γιατι δεν παιζεις αμυνα.
Ξηγιέται καλά στο χαρτζηλίκι ο Μπαρτζώκας τύπε; Δεν μας νοιάζει η ήττα. Και ευρωλίγκα να έπαιρνε πέρυσι πάλι δεν τον θέλαμε. Άλλα, και είναι πολλά αυτά που μας πειράζουν. Πηγαίνετε να γαμηθείτε μαζί με τον Μπαρτζώκα, τύπε.Λυσαξανε ορισμένοι με τον προπονητη γιατι έχασε η ομάδα από τη Ρεάλ εκτός έδρας....
Ίσως νομίζουν ότι είμαστε στην Αμερική και έχουμε ΝΒΑ ομάδα![]()
ο κόσμος που πάει γήπεδο τον θέλει γιατί είναι Ολυμπιακός,Ξηγιέται καλά στο χαρτζηλίκι ο Μπαρτζώκας τύπε; Δεν μας νοιάζει η ήττα. Και ευρωλίγκα να έπαιρνε πέρυσι πάλι δεν τον θέλαμε. Άλλα, και είναι πολλά αυτά που μας πειράζουν. Πηγαίνετε να γαμηθείτε μαζί με τον Μπαρτζώκα, τύπε.
Και εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι κάνω για προπονητής του Ολυμπιακού.ο κόσμος που πάει γήπεδο τον θέλει γιατί είναι Ολυμπιακός,
αυτό έχει σημασία
Οι φίλαθλοι του πληκτρολογίου ας παίξουν το πουλάκι τους, όσοι διαθετουν
Κάι το σημαντικότερο. Ανίκητοι δεν είμαστε, θα χάσουμε κιόλας. Δεκτό να χάσουμε και γιατί δεν παίξαμε καλά, θα βρεθούμε και σε κακό βράδυ. Τα χάλια μπαλια που βλέπουμε όμως, δεν είναι αποδεκτά. Γιατί για χάλια μπαλια μιλάμε.Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη και φυσικα μπορεί να την υποστηρίζει.
Ο καθένας μπορεί να κανει κριτική αλλιως να παίζουν οι ομάδες μόνες τους να μην έχουν μεταδόσεις να μην έχουν εισιτήρια να μην έχουν τίποτα.
Το τίμημα του επαγγέλματος τους ειναι να ακούνε και κριτική και μπινελίκια αλλιως μπορούν να γίνουν lash experts
Ο Μπαρτζωκας και ο καθε Μπαρτζωκας θα ακούει και μπινελίκια και κριτική και σχολια και απ ολα
Όταν μια ομάδα κερδίζει "φταινε" ο προπονητής και οι παίκτες (μεταξύ αλλων)
Όταν μια ομάδα χανει ομοίως "φταιει" ο προπονητής και οι παίκτες
Δηλαδή χτες που ενα "κερδισμενο" παιχνίδι χάθηκε ποιος φταίει ο @ΑΝΤΖΕΛΟ
Τα "δεν ειναι έτοιμη η ομαδα" ,η Γιουρολιγκα ειναι δύσκολη, ειναι μαραθώνιος περιμένουμε τον Έβανς ή τον Ντούσαν Μπαγιεβιτς μικρη σημασια εχει
Η ομάδα δείχνει σημάδια "απειθαρχιας" υποστηρίζει μια έννοια έστω και αν δεν ειναι ακριβής ο όρος
Όταν δεν εισαι συνεπής σε οτι πρεπει και ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ χαρίζεις διάφορες δεν ειναι Θέμα φόρμας ή ρυθμου ειναι πως ψωλαρεις και γράφεις στ αρχιδια σου οτι πρέπει να κάνεις
Χτες είδαμε ξανά το ίδιο έργο που καμουφλαριστηκε απο την αμπαλοσυνη των άλλων που μας έδωσε περσυ την πρόκριση
Ακόμα και αν ο Έβανς αποδειχθεί ο νέος Μάικλ Τζορνταν ο σχεδιασμός ειναι λάθος για ομάδα που δήθεν θελει να σηκώσει κούπα
Και αλλο το θελω και αλλο χτίζω τις προδιαγραφές να το κανω
ΥΓ : Η διαφορά των 5 πόντων που θα σου ήταν χρήσιμη ή και εύκολη εκτοξεύτηκε σε διάφορα που δεν καλύπτεται απο κακες αποφάσεις οχι του @ΑΝΤΖΕΛΟ αλλα των παικτών και του προπονητη
Μιλαμε δε κατάλαβα γιατί εδωσε ραιτΠάντως τη Ζαλγκιρις μια χαρα τη φτιάξαμε με Γκος και Ράιτ...![]()
Τι παικτουρα ειναι αυτός ο ΡαϊτΠάντως τη Ζαλγκιρις μια χαρα τη φτιάξαμε με Γκος και Ράιτ...![]()
Γιατι ειναι μαλακεςΜιλαμε δε κατάλαβα γιατί εδωσε ραιτ
Φοβήθηκε μάλλον για τα σοβαρά θέματα υγείας που έβγαλε πέρυσι.Μιλαμε δε κατάλαβα γιατί εδωσε ραιτ