Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 423K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (11 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Ηρθε οι Κοβεσι και γαμησε την ψυχουλα των αριστερών και Ρωσο-ψεκ δεξιών, φόραγε σταυρό και την σημαία της Ουκρανίας. Σήμερα τους ειπε και οτι η συνεργασία ειναι άψογη με την κυβέρνηση και οτι η δικαιοσύνη δεν πρεπει να μετατρέπετε σε ριαλιτι και λογικά μετα απο αυτα θα αρχίσουν τα «Η Κοβεσι ειναι πουλημένη στον Μητσοτάκη και στα ξενα και ντόπια συμφέροντα»...
Όχι τύπε, εμείς είμαστε τα κουλοσκυλα που "βρίζουμε την αγνή μάχιμη προσπάθεια της κυρίας Καρυστιανου". Και την "απεργία φρούτων του Ρουτσι". Η Κοβεσι "είναι πσυχουλα και θα περάσει χειροπέδες στον κουλη".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Εγώ θα προειδοποίησω σε π.μ όλες τις κοπέλες για το τι λαμογιο είσαι και που πας να τις μπλέξεις όπως έμπλεξες και την άλλη.
Θα αφήσω και παρακαταθήκη και σε άλλα μέλη εδώ μέσα να πράξουν το ίδιο σε περίπτωση που μπαν
Σου είπα θα ακούς ζαν κλωντ και θα αλλάζεις ταμπονσερβιετα κάθε λεπτό
Το ξέρουμε πως είσαι συκοφάντης και ρουφιάνος, άρα κομμουνιστής. Ξεκινά να στέλνεις πιμια να δω κάτι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι είσαι ηλίθιος παπαγάλος

Εφόσον ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε κάτι πέρα από αυτά που διαβάζουμε...γιατί να έχεις δίκιο εσύ που λες ότι η δικαιοσύνη τα έχει κάνει όλα καλά και δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη ευθυνών? εσύ που το ξέρεις που το βασίζεις? αφού και εσύ διαβάζεις και ακούς τα ίδια με εμένα. Απλά εγώ δεν έχω γράψει ποτέ ότι ξέρω την αλήθεια πάντα μιλάω για ενδείξεις...τις οποίες εσύ αγνοείς εσκεμμένα.

Τώρα τι κάθομαι να σου λέω οκ έτσι και αλλιώς εσένα δεν σε απασχολεί το θέμα των τεμπών είναι άλλη μια ευκαιρία να μαδομουνιαστείς εδώ που είναι όλη σου η ζωή.

Από όλα όσα διαβάζεις και ακούς μπαμπουίνε οι διώξεις που έχουν γίνει είναι οι πιο σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν έγινε σωστά και ότι μπορεί να υπάρχει βάση σε αυτά που φωνάζουν οι συγγενείς. Αλλά εσύ αυτό το κάνεις γαργάρα κάθε φορά που στο αναφέρω γιατί είσαι λουμπίνα.

Ο σταθμάρχης είναι προφανώς ένοχος...γιατί δεν ρωτάς τον κούγια του θρεντ αν προφυλακίστηκε χωρίς να συντρέχουν οι λόγοι για να κατευνάσουν την κοινή γνώμη? Αφού έχει γνώμη και γνώση για όλα τα θεσμικά γιατί δεν μας λέει και αυτό?
Είσαι βλάκας και σπατάλη χρόνου, πάει και τελείωσε, το πόρισμα βγήκε, case closed.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Το ξέρουμε πως είσαι συκοφάντης και ρουφιάνος, άρα κομμουνιστής. Ξεκινά να στέλνεις πιμια να δω κάτι.
Η Έλενα ρε τότε με συμπόνια μου είχε στείλει π.μ και μου είπε ότι η κατάσταση σου είναι πολύ χάλια και να μη σε πειραζω,της ειπα εντάξει τότε ως σεβασμό στο πρόσωπο της
Και η αλήθεια είναι ότι σε λυπήθηκα,αλλά το έχεις παραξεκωλιασει το θέμα

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.959
Πόντοι
6.495
Καταλαβαίνω την προσπάθειά σας να υποτιμήσετε την βαρύτητα του πράγματος.

Πλην όμως μερικοί από εμάς δεν συμμεριζόμεθα το "δόγμα Βουλγαράκη": Ό,τι δεν βρέθηκε δια νόμου παράνομο, είναι και ηθικό.
Ό,τι δεν είναι παράνομο, δεν τιμωρείται από το νόμο. Και ό,τι δεν είναι παράνομο, δε σημαίνει ότι είναι και ηθικό. Επίσης, το μη ηθικό υπό δεδομένες συνθήκες στο νόμο μπορεί να καθίσταται παράνομο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.294
Πόντοι
33.405
Ό,τι δεν είναι παράνομο, δεν τιμωρείται από το νόμο. Και ό,τι δεν είναι παράνομο, δε σημαίνει ότι είναι και ηθικό. Επίσης, το μη ηθικό υπό δεδομένες συνθήκες στο νόμο μπορεί να καθίσταται παράνομο.

Σε αυτό συμφωνούμε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
ναι έτσι μπούκωνε όταν δεν έχεις τι να γράψεις λουμπίνα :zfuck:
Μην τον πειράζετε άλλο,εδώ έχει πάθει μεγάλο στραπάτσο
Χθες τον ξεφτίλισα και σήμερα του παίρνω τη κοπέλα τη τζοαννα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.903
Πόντοι
10.656
Αντιγράφω από τη συνέντευξη της αγαπημένης σας πλέον....

«Αν θεωρείτε ότι υπάρχει διαφθορά μόνο στην Ελλάδα δεν ισχύει, υπάρχει διαφθορά παντού. Το θέμα είναι αν έχουμε τη συνήθεια να βάζουμε ή όχι τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Λόγω του ΟΠΕΚΕΠΕ βλέπουμε ότι υπάρχει διαφθορά με τις αγροτικές επιδοτήσεις και σε άλλα κράτη – μέλη ίσως και στο ίδιο συστημικό επίπεδο.

Δάκτυλος κουλη μήπως η Ρουμάνα;

Σε ερώτηση δε του protothema.gr για την σχέση της με μέλη της κυβέρνησης η κυρία Κοβέσι έκανε λόγο για άψογη συνεργασία τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης όσο και με την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Οπεκεπε
που μου κάνει και ναζάκια ο μπρουκλης αεργος

«Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα ριάλιτι σόου της τηλεόρασης. Μην βάζετε τους μάρτυρες (τέτοιων υποθέσεων) να μιλούν στην τηλεόραση. Το γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελέας είναι ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει, παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού. Προειδοποιώ τους πάντες όσους έχουν τέτοιους σκοπούς να το ξανασκεφτούν. Είμαι περήφανη για το γραφείο των Ελλήνων ευρωπίων εισαγγελέων».

«Για πολλά χρόνια κάποιοι έκλεβαν χρήματα. Το ΟΠΕΚΕΠΕ είναι το ακρωνύμιο της διαπλοκής, της διαφθοράς και του νεοποτισμού» σημείωσε και τόνισε πως «ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε τον στάβλο του Αυγεία», ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τους εθνικούς εισαγγελείς, τους οποίους χαρακτήρισε άριστους και θαρραλέους.
προφανως γινονται και αλλου αυτα. Θες να αναλυσουμε τον αντιστοιχο οπεκεπε της ρουμανιας ή της βουλγαριας πχ ή τα δικα μας χαιρια που τα εχουμε προχειρα; :think:

"Η πρόληψη αναποτελεσματική. Η ανίχνευση ανύπαρκτη. Η καταγγελία παρεμποδισμένη. Η έρευνα στην καλύτερη περίπτωση, επιφανειακή."
"Οπως προείπα έχουμε δύο περιπτώσεις (οπεκεπε, τεμπη) κατά τις οποίες αυτό το άρθρο (86) παρεμπόδισε την έρευνά μας. Αυτό είναι το ελληνικό Σύνταγμα. Ο μόνος τρόπος είναι να το αλλάξουμε. Αντίκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία."

1759405856135.png

λογω του αρθρου 86 αυτο (η επιτυχια της "δικαιοσυνης") ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ. Κατα λεξη.

ειναι ή δεν ειναι αυτη μια εμμεση παραδοχη συγκαλυψης/παρακωλυσης δικαιοσυνης;
για ποιους μιλαει αραγε; Για τους ψευτοαγροτες και για τους σταθμαρχες; ή για τους πολιτικους και την δικαιοσυνη;

Οταν ερχεται ο ευρωπαιος εισαγγελεας και σου λεει επανειλημμενως οτι φυγαδευεις τους πολιτικους υπευθυνους απο τα σκανδαλα με το αρθρο 86, οτι δεν μπορει να αποδοθει δικαιοσυνη με αυτον τον νομο, οτι οι ερευνες ειναι ελλειπεις και υπαρχουν ΕΜΠΟΔΙΑ στις ερευνες, τι καταλαβαινεις;

Οπως παρεθεσες και εσυ, η Κοβεσι ζητησε να κρατηθουν κλειστα τα χαρτια των ερευνων. "Μια γάτα δεν πιάνει τα ποντίκια με κουδουνάκι στο λαιμό". Αρα μεχρι να ολοκληρωσει το δικο της κομματι, πιθανοτατα δεν θα δημοσιευσει και η ιδια τα δικα της πορισματα. Ας δουμε που θα καταληξει :coffee: Και φυσικα να δουμε τι θα γινει με το αρθρο 86 το οποιο της εταξαν οι υπουργοι οτι "θα το κοιταξουν":coffee::coffee::coffee:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.959
Πόντοι
6.495
Σε αυτό συμφωνούμε.
Ούτε η ταπεινότητά μου είναι του δόγματος Βουλγαράκη. Απλά, ο νόμος δεν είναι πάντα ηθικός, και ενίοτε δικαίως δεν είναι ηθικός, γιατί εάν ήταν ηθικός πάντα, μπορεί να καθίστατο ''άδικος'' εν ευρεία εννοία.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.937
Πόντοι
47.293
Ηρθε οι Κοβεσι και γαμησε την ψυχουλα των αριστερών και Ρωσο-ψεκ δεξιών, φόραγε σταυρό και την σημαία της Ουκρανίας. Σήμερα τους ειπε και οτι η συνεργασία ειναι άψογη με την κυβέρνηση και οτι η δικαιοσύνη δεν πρεπει να μετατρέπετε σε ριαλιτι και λογικά μετα απο αυτα θα αρχίσουν τα «Η Κοβεσι ειναι πουλημένη στον Μητσοτάκη και στα ξενα και ντόπια συμφέροντα»...
Ασε αυτά κ λέγε τι έγινε με τουνη προχτές που αρπάχτηκε με μια στη Μητροπόλεως;;
Οικονομικό κίνητρο ή γκομενικα ;

• Χαχα

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.483
Πόντοι
6.255
Αυτή είναι η πραγματική κάψα τους, ακόμα κι ας διαλυθεί η χώρα.
Αφού μένει Τσεχία, ο αυνάνας.

Να παει Γαζα με το Οξυγονο, να ρουφήξει τα αρχίδια της Χαμας

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι είσαι ηλίθιος παπαγάλος

Εφόσον ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε κάτι πέρα από αυτά που διαβάζουμε...γιατί να έχεις δίκιο εσύ που λες ότι η δικαιοσύνη τα έχει κάνει όλα καλά και δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη ευθυνών? εσύ που το ξέρεις που το βασίζεις? αφού και εσύ διαβάζεις και ακούς τα ίδια με εμένα. Απλά εγώ δεν έχω γράψει ποτέ ότι ξέρω την αλήθεια πάντα μιλάω για ενδείξεις...τις οποίες εσύ αγνοείς εσκεμμένα.

Τώρα τι κάθομαι να σου λέω οκ έτσι και αλλιώς εσένα δεν σε απασχολεί το θέμα των τεμπών είναι άλλη μια ευκαιρία να μαδομουνιαστείς εδώ που είναι όλη σου η ζωή.

Από όλα όσα διαβάζεις και ακούς μπαμπουίνε οι διώξεις που έχουν γίνει είναι οι πιο σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν έγινε σωστά και ότι μπορεί να υπάρχει βάση σε αυτά που φωνάζουν οι συγγενείς. Αλλά εσύ αυτό το κάνεις γαργάρα κάθε φορά που στο αναφέρω γιατί είσαι λουμπίνα.

Ο σταθμάρχης είναι προφανώς ένοχος...γιατί δεν ρωτάς τον κούγια του θρεντ αν προφυλακίστηκε χωρίς να συντρέχουν οι λόγοι για να κατευνάσουν την κοινή γνώμη? Αφού έχει γνώμη και γνώση για όλα τα θεσμικά γιατί δεν μας λέει και αυτό?
έλα τώρα Φλοτιλα Οξυγονο και στην Γαζα, γατακι

Π

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, :bottom:
Ο Οπεκεπέ είναι καθαρά αρμοδιότητας της και κάνουν ότι κάνουν οι εισαγγελείς που είναι στην ΕΡΡΟ.
Αυτό το θέμα είναι τώρα στην εξεταστική και θα δούμε αν θα πει κάτι μετά η Κοβέσι.
Για τα Τέμπη, πήγε να μπλέξει την κακοδιαχείριση των χρημάτων της ΕΕ με το ατύχημα και δεν της βγήκε.
Ήταν παρατραβηγμένο :coffee::coffee::coffee:
Kαι τώρα τα ίδια είπε. Τους ξεφτιλισε με τη συνέντευξη τύπου που έδωσε. Βέβαια, για τους κωλογλείφτες Μητσοτάκη, η Κοβεσι δήλωσε πως η συνεργασία με την κυβέρνηση είναι άψογη. Που διεφθαρμένους απατεώνες τους ανεβάζει, διεφθαρμένους απατεώνες τους κατεβάζει και των οποίων η προσπάθεια εκφοβισμού της θα πάει άκλαφτη.
Και αφήνουμε έξω τα τελωνεία για τα οποία επίσης είπε πάρα πολλά.

Η διαφθορά επηρεάζει τις ζωές όλων μας, γιατί υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στη διαφθορά και τη φτώχεια.

Ας μιλήσουμε, γιατί υπάρχει για τόσα χρόνια εκτεταμένη διαφθορά και οι έντιμοι αγρότες να μην μπορούν να πάρουν τις επιδοτήσεις που δικαιούνται;

Υπάρχει διαφθορά παντού, δεν υπάρχει χώρα ή κράτος μέλος που να είναι απαλλαγμένο. Το ζήτημα είναι πώς αντιμετωπίζουμε τα φαινόμενα και όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Προειδοποιώ όποιον έχει τον πειρασμό να παρέμβει στη δουλειά μας να το ξανασκεφτεί.

Είμαστε εδώ για να μείνουμε. Κάνουμε τη δουλειά μας παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού. Είμαι περήφανη για την ομάδα μας στην Ελλάδα.

Για χρόνια, εγκληματίες με βοήθεια κρατικών λειτουργών έκλεβαν ευρωπαϊκά χρήματα. Αυτά τα χρήματα προορίζοταν να βοηθήσουν έντιμους και εργατικούς αγρότες και τις οικογένειές τους, να καλλιεργήσουν, αυτή την όμορφη γη. Όχι για να πληρώσουν βίλες και αυτοκίνητα και ένας θεός ξέρει τι άλλο. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε το ακρονύμιο για τη διαφθορά, το νεποτισμό και τις πελατειακές πρακτικές. Αναποτελεσματική πρόληψη, ανύπαρκτος έλεγχος, περιορισμένες αναφορές, έρευνα, στην καλύτερη περίπτωση, επιπόλαιη. Είναι ώρα να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία και κατά την γνώμη μου, σε αυτή τη διαδικασία, ο ρόλος της δικαιοσύνης είναι απαραίτητος. Τα κακά νέα είναι πως, όπως και στην υπόθεση των Τεμπών, η έρευνα για την εγκληματική δραστηριότητα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω του ελληνικού συντάγματος.

Το οικονομικό έγκλημα και η διαφθορά μπορεί να σκοτώσει. Τα Τέμπη είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
23.022
Πόντοι
8.296
Όταν λέμε ας διαλυθει η χώρα εννοούμε να μη μέινει τίποτα,τώρα έχει μείνει η Εκάλη η Κηφισιά τα νότια προάστια και τα 10 νησιά
Δεν γίνεται να διαλύουν τη κυψέλη το Μεταξουργείο τα άνω Λιόσια την επαρχεία....
Δεν γίνεται ένα 5% του πληθυσμού να πλουτιζει να ζει καλά και να μην ξέρει τι έχει ένα άλλο 35% να είναι βολεμένοι και να λέμε καλά είμαστε και το υπόλοιπο 60% να είναι διαλυμένο..
Εγώ ως μέλος πήγαινα στις φτωχές λαϊκές γειτονιές και ο κόσμος έκλαιγε γιατί δε τα βγάζε πέρα
Να διαλυθεί ολόκληρη η χώρα επειδή είσαι μίζερος εσύ ρε φίλε; Στην Κουμουνδούρου σας τα μαθαίνουν αυτά;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Να διαλυθεί ολόκληρη η χώρα επειδή είσαι μίζερος εσύ ρε φίλε; Στην Κουμουνδούρου σας τα μαθαίνουν αυτά;
Ναι φίλε σκοπός είναι να πέσει ο κουλης
Και να διαλυθεί θα την οικοδομήσουμε πάλι από την αρχή
Όσο είναι αυτός επανω μια ζωή θα τη ροκανιζει και θα μας τρώει το σαρακι

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.959
Πόντοι
6.495
Εάν πέσει ο αλήτης ο Κούλης, η πεφωτισμένη αντιπολίτευση την οποία διαθέτει η χώρα θα μεγαλουργήσει και θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλλους.

• Χαχα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.903
Πόντοι
10.656
Kαι τώρα τα ίδια είπε. Τους ξεφτιλισε με τη συνέντευξη τύπου που έδωσε. Βέβαια, για τους κωλογλείφτες Μητσοτάκη, η Κοβεσι δήλωσε πως η συνεργασία με την κυβέρνηση είναι άψογη. Που διεφθαρμένους απατεώνες τους ανεβάζει, διεφθαρμένους απατεώνες τους κατεβάζει και των οποίων η προσπάθεια εκφοβισμού της θα πάει άκλαφτη.
Και αφήνουμε έξω τα τελωνεία για τα οποία επίσης είπε πάρα πολλά.

Η διαφθορά επηρεάζει τις ζωές όλων μας, γιατί υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στη διαφθορά και τη φτώχεια.

Ας μιλήσουμε, γιατί υπάρχει για τόσα χρόνια εκτεταμένη διαφθορά και οι έντιμοι αγρότες να μην μπορούν να πάρουν τις επιδοτήσεις που δικαιούνται;

Υπάρχει διαφθορά παντού, δεν υπάρχει χώρα ή κράτος μέλος που να είναι απαλλαγμένο. Το ζήτημα είναι πώς αντιμετωπίζουμε τα φαινόμενα και όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Προειδοποιώ όποιον έχει τον πειρασμό να παρέμβει στη δουλειά μας να το ξανασκεφτεί.

Είμαστε εδώ για να μείνουμε. Κάνουμε τη δουλειά μας παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού. Είμαι περήφανη για την ομάδα μας στην Ελλάδα.

Για χρόνια, εγκληματίες με βοήθεια κρατικών λειτουργών έκλεβαν ευρωπαϊκά χρήματα. Αυτά τα χρήματα προορίζοταν να βοηθήσουν έντιμους και εργατικούς αγρότες και τις οικογένειές τους, να καλλιεργήσουν, αυτή την όμορφη γη. Όχι για να πληρώσουν βίλες και αυτοκίνητα και ένας θεός ξέρει τι άλλο. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε το ακρονύμιο για τη διαφθορά, το νεποτισμό και τις πελατειακές πρακτικές. Αναποτελεσματική πρόληψη, ανύπαρκτος έλεγχος, περιορισμένες αναφορές, έρευνα, στην καλύτερη περίπτωση, επιπόλαιη. Είναι ώρα να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία και κατά την γνώμη μου, σε αυτή τη διαδικασία, ο ρόλος της δικαιοσύνης είναι απαραίτητος. Τα κακά νέα είναι πως, όπως και στην υπόθεση των Τεμπών, η έρευνα για την εγκληματική δραστηριότητα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω του ελληνικού συντάγματος.
τι ψαχνεις ρε φιλε, με το γαντι τους εσφαξε, απλα λογω διπλωματιας δεν μπορουσε να πει "τι μπουρδελο ειστε". Την ρωτησανε κιολας αν εννοει συγκεκριμενα προσωπα απο κυβερνητικους στο θεμα της παρακωλυσης δικαιοσυνης που ανεφερε 3+ φορες στην ομιλια της, αλλα απαντησε κατι σαν "ξερετε εσεις" στους δημοσιογραφους :2funny:
Χαιδεψε διακριτικα και οσα αυτακια χρειαζοταν μπας και βγαλει ακρη με τους μαφιοζους που εμπλεξε, μετα τις απειλες που ειπε οτι δεχεται :coffee: Θα ειναι μεγαλη επιτυχια αν δεν την πατησει "καταλαθος" κανενα αμαξι τις επομενες μερες :coffee:

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
23.022
Πόντοι
8.296
Εσείς θα την ανοικοδομήσετε την χώρα; Όπως την τετραετία που κυβερνήσατε; Αλίμονο μας..

• Like

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Πραγματικα ρε τυπε....πεσε σε ενα λακο και περιμενε να σε θαψουν!!!Εισαι ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΣ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom