Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 422K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Η "μαλακισμένη", ηγείται παράλληλα και κόμματος. Οπότε κάνει την κομματική δουλειά της, όπως ακριβώς κάνει την κομματική δουλειά του και ο "μαλακισμένος" ο Κυριάκος, και ο "μαλακισμένος" ο Ανδρουλάκης κλπ. Συνεπώς δεν κάνεο κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους που ηγούνται κομμάτων.
Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι το ποιός μαλακίζεται περισσότερο ή λιγότερο. Το θέμα είναι ότι άπαντες σας πετάνε μαζί με την παραμύθα ένα ξεροκόμματο και τους λέτε και ευχαριστώ.
Δεν έχεις πολύ άδικο απλά αυτή ειδικά χαλάει και την αισθητική μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Ποιος το έκανε αυτό; η κυβέρνηση; τα δικαστήρια; και τι θα κάνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δηλαδή; θα έρθει και θα πει: συγκάλυψες Μητσοτάκη, πάρε ένα πρόστιμο Ελλάδα;
Δε δουλεύει έτσι, πίστεψέ με...
Δεν τα λες σωστά
Θα στιγματίστει αρχικά το δικαστικό σύστημα της χώρας.
Γιατί θα έρθει η κόβεσι νομίζεις?εδώ έχουν μυριστεί μια σωρεία υπόπτων σκανδάλων και συγκαληψεων,δεν θα ασχοληθεί μόνο με τα Τέμπη αλλά και τον οπεκεπε
Την άλλη Πέμπτη που θα κάνει συνέντευξη θα ακουστούν όλα.
Υπομονή μέχρι τότε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Δεν έχεις πολύ άδικο απλά αυτή ειδικά χαλάει και την αισθητική μου.
Η ΝΔ σε στάση προσοχής και η κόβεσι θα κόψει κωλους
Αν καταφέρει και ξεμπροστιασει τη κυβέρνηση θα γίνω φαν της

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Δεν περίμενα να καταλάβεις και τι έγραψα καθώς αυτό προϋποθέτει ικανότητα κατανόησης κειμένου που εσύ δεν έχεις καμία.

Εγώ δεν μιλάω για την δικογραφία όμως αγαπητέ χόμο σάπιενς...μιλάω για τις αντιδράσεις όλων όσων το παίζουν φύλακες της νομιμότητας και της "ηθικής"....καθώς ΟΥΤΕ ΕΣΥ ξέρεις τι υπάρχει μέσα στην δικογραφία αλλά είσαι σίγουρος ότι είναι όλα καλά και απορρίπτεις οτιδήποτε άλλο ως τέχνασμα του ντάνι τρέχο. Άρα σε τι διαφέρεις από εμένα?

Εγώ έγραψα για την καούρα 3-4 υπερασπιστών της αλήθειας που ενδιαφέρονται μόνο για τα συγκεκριμένα και επιλέγουν να αγνοήσουν τελείως τις ενδείξεις διαφθοράς. Κατάλαβες ή χρειάζεσαι λεξικό?

όσο για το ''αποδεδειγμένα"...αγαπητέ χωριάτη...σε αυτή τη φάση που είμαστε...η μόνη χειροπιαστή απόδειξη που έχεις είναι οι διώξεις που έχουν γίνει σε βάρος διάφορων...συμπεριλαμβανομένης και της άρσης ασυλίας του τριαντόπουλου. Αυτές τις διώξεις φαντάζομαι τις έκανε εισαγγελέας όχι ο ντάνι τρέχο. Αυτός δεν είναι καλός εισαγγελέας είναι ζαίος?

Οπότε με επιβεβαιώνεις...για το μόνο πράγμα που μπορείς να είσαι σίγουρος (τις διώξεις) εσύ το προσπερνάς και ενδιαφέρεσαι μόνο για την ζωήτσα.
Πάνω στην πρεμούρα σου να μου την πεις δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, γενικό κακό, έχεις το μυαλό σου στο τι θα γράψεις χωρίς να ασχοληθείς σε τι απαντάς, αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι έχεις την εντύπωση ότι διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων.

Όταν σου γράφω ρε κεφάλα εδώ και δυόμιση χρόνια ότι ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ είναι οι ΓΝΩΜΕΣ κάποιων και όχι η αλήθεια εσύ πετάς χαρταετό. Όταν σου γράφω ότι αρμόδιοι είναι εισαγγελείς και δικαστές που έχουν όλα τα στοιχεία και αυτή είναι η δουλειά τους, σκούζεις για πουλημένη δικαιοσύνη. Κανείς δεν το παίζει γνωστής της αλήθειας, ούτε φύλακας της νομιμότητας, εσείς έχετε αυτοανακηρυχθεί σε δικαστές, εισαγγελείς, πραγματογνώμονες και ότι παπαρια ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΑΣ την ποσταρετε σαν την απόλυτη αλήθεια. Το οποιοδήποτε άχρηστο τρόλ του Διαδικτύου έχει γίνει μορφή εδώ μέσα.

Η μόνες αποδείξεις υπάρχουν στη δικογραφία, μένει να κριθούν από τους αρμόδιους. Εσύ κάτσε τώρα και ασχολησου με τα καρεκλάκια των τρένων αν είναι και κατα ποσό πυραντοχα αφού ξυλολια και πουτσολια αλά λακαφοσε πήγαν στον κουβα.

Α, μην ξεχάσω, ο σταθμάρχης είναι αθώος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Οι κοπελιά δεν τρέφει τις αυταπάτες με τις οποίες ταΐζουν οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες τα ζωάδια τους. Γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, και γι αυτό και δήλωσε δυσαρεστημένη. Παρά τούτο ουδείς την εμποδίζει να γράψει ό,τι θεωρεί μεμπτό και παράνομο στο πόρισμά της. Το οποίο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι πολιτικός κόλαφος για την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν συρθεί ή δεν συρθεί κάποιο κομματικό στέλεχος στα δικαστήρια.
Κρατα μικρό καλάθι, ήδη έχει αρχίσει να τα γυρίζει για "τη συνεργασία με τις αρχές και τους υπουργούς".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.284
Πόντοι
33.405
Κατανοώ το ότι είστε αδαής, και ''πόρισμα'' δεν εκδίδει ένας εποπτεύων μία έρευνα αλλά ο διενεργών αυτήν. Συγχωρείται η άγνοια, δεν είναι κάτι κάκαό.

Σας ευχαριστώ για τη μακροθυμία σας.

Να σας υπενθυμίσω όμως (γιατί άνθρωποι είμαστε και ξεχνάμε καμιά φορά) πως μία από τις αρμοδιότητες της ευρωπαϊκής εισαγγελίας γενικώς, είναι το να παραπέμπει τους δράστες (οικονομικών πάντα εγκλημάτων που θίγουν τα οικονομικά συμφέροντα της Ε.Ε) ενώπιων των εθνικών δικαστηρίων. Συνεπώς η ανακοίνωση ή λογοδοσία που οφείλει να κάνει και θα κάνει στην Ε.Ε (λέγεται δεν λέγεται πόρισμα), θα χρησιμοποιηθεί ως πολιτικός πολιορκητικός κριός για την αντιπολίτευση. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Μου έχει κάνει αποκλεισμό η τζοαννα στο προφίλ της δεν μπορώ να γραψω
Σου είπα έχει χεσμενη τη φωλιά της και φοβόταν μη τα κοινοποιήσω στο προφίλ της τα μηνύματα
Τζοαννα σε έμπλεξε ο μπαρόκ,να προσέχουν οι κοπέλες και να του μιλάνε,να τον κάνουν αποκλεισμό
Ψοφάς να πάρεις πουλο μπασταρδακο που δε λες να βάλεις μυαλό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Ναι ρε δεν τον θέλουμε δεν τον θέλουμε
Πως αλλιώς να το πούμε...διάλυσε μια χώρα και 10 εκ λαο
Αν τη διέλυσε ρε μπασταρδακο γιατί γράφεις "κι ας διαλυθεί η χώρα"; Μήπως τελικά δεν τη διέλυσε και τόσο πολύ και θέλετε να το κάνετε εσείς;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Ψοφάς να πάρεις πουλο μπασταρδακο που δε λες να βάλεις μυαλό.
Δεν φοβάμαι το μπαναρισμα μωρή σουρλουλου,σου είπα σε χλωρό κλαρί δεν θα σε αφήσω,κάνε τάμα να με μπαναρουν

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.959
Πόντοι
6.495
Σας ευχαριστώ για τη μακροθυμία σας.

Να σας υπενθυμίσω όμως (γιατί άνθρωποι είμαστε και ξεχνάμε καμιά φορά) πως μία από τις αρμοδιότητες της ευρωπαϊκής εισαγγελίας γενικώς, είναι το να παραπέμπει τους δράστες (οικονομικών πάντα εγκλημάτων που θίγουν τα οικονομικά συμφέροντα της Ε.Ε ενώπιων των εθνικών δικαστηρίων. Συνεπώς η ανακοίνωση ή λογοδοσία που οφείλει να κάνει και θα κάνει στην Ε.Ε (λέγεται δεν λέγεται πόρισμα), θα χρησιμοποιηθεί ως πολιτικός πολιορκητικός κριός για την αντιπολίτευση. :coffee:
Καμία σχέση αλλά χατίρια δε χαλάω όταν κάποιος νομίζει ότι είναι γνώστης των ευρωπαϊκών θεσμών/ νόμων κλπ κλπ κλπ.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.959
Πόντοι
6.495
Δεν τα λες σωστά
Θα στιγματίστει αρχικά το δικαστικό σύστημα της χώρας.
Γιατί θα έρθει η κόβεσι νομίζεις?εδώ έχουν μυριστεί μια σωρεία υπόπτων σκανδάλων και συγκαληψεων,δεν θα ασχοληθεί μόνο με τα Τέμπη αλλά και τον οπεκεπε
Την άλλη Πέμπτη που θα κάνει συνέντευξη θα ακουστούν όλα.
Υπομονή μέχρι τότε
Δεν τα λέω σωστά αλλά ευτυχώς στο παρόν νήμα έχει διδάκτορες νομικών- ευρωπαϊκών- διεθνών κλπ θεμάτων που μπορώ να πάρω πειστικές και σαφείς απαντήσεις σε ο,τιδήποτε με απασχολεί.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Δεν φοβάμαι το μπαναρισμα μωρή σουρλουλου,σου είπα σε χλωρό κλαρί δεν θα σε αφήσω,κάνε τάμα να με μπαναρουν
Εμένα μπορείς να μου πεις κλάσεις τα @@ όσο θέλεις. Τη Τζο και γενικά τις εγαζομενες εδώ μέσα θα τις αφήσεις στην ησυχία τους γιατί παρόλο που ξέρουν ποσό βλαμμένος είσαι, καταντάς κουραστικός και δεν έχουν το δικό σου το νταλκά. Άντε πουστρακο μην έχεις το τέλος του μουνοβαγονη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Αν τη διέλυσε ρε μπασταρδακο γιατί γράφεις "κι ας διαλυθεί η χώρα"; Μήπως τελικά δεν τη διέλυσε και τόσο πολύ και θέλετε να το κάνετε εσείς;
Όταν λέμε ας διαλυθει η χώρα εννοούμε να μη μέινει τίποτα,τώρα έχει μείνει η Εκάλη η Κηφισιά τα νότια προάστια και τα 10 νησιά
Δεν γίνεται να διαλύουν τη κυψέλη το Μεταξουργείο τα άνω Λιόσια την επαρχεία....
Δεν γίνεται ένα 5% του πληθυσμού να πλουτιζει να ζει καλά και να μην ξέρει τι έχει ένα άλλο 35% να είναι βολεμένοι και να λέμε καλά είμαστε και το υπόλοιπο 60% να είναι διαλυμένο..
Εγώ ως μέλος πήγαινα στις φτωχές λαϊκές γειτονιές και ο κόσμος έκλαιγε γιατί δε τα βγάζε πέρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.284
Πόντοι
33.405
Καμία σχέση αλλά χατίρια δε χαλάω όταν κάποιος νομίζει ότι είναι γνώστης των ευρωπαϊκών θεσμών/ νόμων κλπ κλπ κλπ.

Καταλαβαίνω την προσπάθειά σας να υποτιμήσετε την βαρύτητα του πράγματος.

Πλην όμως μερικοί από εμάς δεν συμμεριζόμεθα το "δόγμα Βουλγαράκη": Ό,τι δεν βρέθηκε δια νόμου παράνομο, είναι και ηθικό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Όταν λέμε ας διαλυθει η χώρα εννοούμε να μη μέινει τίποτα,τώρα έχει μείνει η Εκάλη η Κηφισιά τα νότια προάστια και τα 10 νησιά
Δεν γίνεται να διαλύουν τη κυψέλη το Μεταξουργείο τα άνω Λιόσια την επαρχεία....
Δεν γίνεται ένα 5% του πληθυσμού να πλουτιζει να ζει καλά και να μην ξέρει τι έχει ένα άλλο 35% να είναι βολεμένοι και να λέμε καλά είμαστε και το υπόλοιπο 60% να είναι διαλυμένο..
Εγώ ως μέλος πήγαινα στις φτωχές λαϊκές γειτονιές και ο κόσμος έκλαιγε γιατί δε τα βγάζε πέρα
Στα παπαρια μας. Τη χώρα δε θα τη διαλύσετε εσείς τα μπασταρδοκομμουνοφασιστακια, μια ευκαιρία είχατε κατα λάθος και ευτυχώς τη χάσατε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.908
Πόντοι
9.931
Αντιγράφω από τη συνέντευξη της αγαπημένης σας πλέον....

«Αν θεωρείτε ότι υπάρχει διαφθορά μόνο στην Ελλάδα δεν ισχύει, υπάρχει διαφθορά παντού. Το θέμα είναι αν έχουμε τη συνήθεια να βάζουμε ή όχι τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Λόγω του ΟΠΕΚΕΠΕ βλέπουμε ότι υπάρχει διαφθορά με τις αγροτικές επιδοτήσεις και σε άλλα κράτη – μέλη ίσως και στο ίδιο συστημικό επίπεδο.

Δάκτυλος κουλη μήπως η Ρουμάνα;

Σε ερώτηση δε του protothema.gr για την σχέση της με μέλη της κυβέρνησης η κυρία Κοβέσι έκανε λόγο για άψογη συνεργασία τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης όσο και με την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Οπεκεπε
που μου κάνει και ναζάκια ο μπρουκλης αεργος

«Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα ριάλιτι σόου της τηλεόρασης. Μην βάζετε τους μάρτυρες (τέτοιων υποθέσεων) να μιλούν στην τηλεόραση. Το γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελέας είναι ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει, παρά τις προσπάθειες εκφοβισμού. Προειδοποιώ τους πάντες όσους έχουν τέτοιους σκοπούς να το ξανασκεφτούν. Είμαι περήφανη για το γραφείο των Ελλήνων ευρωπίων εισαγγελέων».

«Για πολλά χρόνια κάποιοι έκλεβαν χρήματα. Το ΟΠΕΚΕΠΕ είναι το ακρωνύμιο της διαπλοκής, της διαφθοράς και του νεοποτισμού» σημείωσε και τόνισε πως «ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε τον στάβλο του Αυγεία», ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τους εθνικούς εισαγγελείς, τους οποίους χαρακτήρισε άριστους και θαρραλέους.
Ηρθε οι Κοβεσι και γαμησε την ψυχουλα των αριστερών και Ρωσο-ψεκ δεξιών, φόραγε σταυρό και την σημαία της Ουκρανίας. Σήμερα τους ειπε και οτι η συνεργασία ειναι άψογη με την κυβέρνηση και οτι η δικαιοσύνη δεν πρεπει να μετατρέπετε σε ριαλιτι και λογικά μετα απο αυτα θα αρχίσουν τα «Η Κοβεσι ειναι πουλημένη στον Μητσοτάκη και στα ξενα και ντόπια συμφέροντα»...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637
Εμένα μπορείς να μου πεις κλάσεις τα @@ όσο θέλεις. Τη Τζο και γενικά τις εγαζομενες εδώ μέσα θα τις αφήσεις στην ησυχία τους γιατί παρόλο που ξέρουν ποσό βλαμμένος είσαι, καταντάς κουραστικός και δεν έχουν το δικό σου το νταλκά. Άντε πουστρακο μην έχεις το τέλος του μουνοβαγονη.
Εγώ θα προειδοποίησω σε π.μ όλες τις κοπέλες για το τι λαμογιο είσαι και που πας να τις μπλέξεις όπως έμπλεξες και την άλλη.
Θα αφήσω και παρακαταθήκη και σε άλλα μέλη εδώ μέσα να πράξουν το ίδιο σε περίπτωση που μπαν
Σου είπα θα ακούς ζαν κλωντ και θα αλλάζεις ταμπονσερβιετα κάθε λεπτό

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.489
Πόντοι
6.256
Πάνω στην πρεμούρα σου να μου την πεις δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, γενικό κακό, έχεις το μυαλό σου στο τι θα γράψεις χωρίς να ασχοληθείς σε τι απαντάς, αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι έχεις την εντύπωση ότι διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων.

Όταν σου γράφω ρε κεφάλα εδώ και δυόμιση χρόνια ότι ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ είναι οι ΓΝΩΜΕΣ κάποιων και όχι η αλήθεια εσύ πετάς χαρταετό. Όταν σου γράφω ότι αρμόδιοι είναι εισαγγελείς και δικαστές που έχουν όλα τα στοιχεία και αυτή είναι η δουλειά τους, σκούζεις για πουλημένη δικαιοσύνη. Κανείς δεν το παίζει γνωστής της αλήθειας, ούτε φύλακας της νομιμότητας, εσείς έχετε αυτοανακηρυχθεί σε δικαστές, εισαγγελείς, πραγματογνώμονες και ότι παπαρια ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΑΣ την ποσταρετε σαν την απόλυτη αλήθεια. Το οποιοδήποτε άχρηστο τρόλ του Διαδικτύου έχει γίνει μορφή εδώ μέσα.

Η μόνες αποδείξεις υπάρχουν στη δικογραφία, μένει να κριθούν από τους αρμόδιους. Εσύ κάτσε τώρα και ασχολησου με τα καρεκλάκια των τρένων αν είναι και κατα ποσό πυραντοχα αφού ξυλολια και πουτσολια αλά λακαφοσε πήγαν στον κουβα.

Α, μην ξεχάσω, ο σταθμάρχης είναι αθώος.
Άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι είσαι ηλίθιος παπαγάλος

Εφόσον ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε κάτι πέρα από αυτά που διαβάζουμε...γιατί να έχεις δίκιο εσύ που λες ότι η δικαιοσύνη τα έχει κάνει όλα καλά και δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη ευθυνών? εσύ που το ξέρεις που το βασίζεις? αφού και εσύ διαβάζεις και ακούς τα ίδια με εμένα. Απλά εγώ δεν έχω γράψει ποτέ ότι ξέρω την αλήθεια πάντα μιλάω για ενδείξεις...τις οποίες εσύ αγνοείς εσκεμμένα.

Τώρα τι κάθομαι να σου λέω οκ έτσι και αλλιώς εσένα δεν σε απασχολεί το θέμα των τεμπών είναι άλλη μια ευκαιρία να μαδομουνιαστείς εδώ που είναι όλη σου η ζωή.

Από όλα όσα διαβάζεις και ακούς μπαμπουίνε οι διώξεις που έχουν γίνει είναι οι πιο σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν έγινε σωστά και ότι μπορεί να υπάρχει βάση σε αυτά που φωνάζουν οι συγγενείς. Αλλά εσύ αυτό το κάνεις γαργάρα κάθε φορά που στο αναφέρω γιατί είσαι λουμπίνα.

Ο σταθμάρχης είναι προφανώς ένοχος...γιατί δεν ρωτάς τον κούγια του θρεντ αν προφυλακίστηκε χωρίς να συντρέχουν οι λόγοι για να κατευνάσουν την κοινή γνώμη? Αφού έχει γνώμη και γνώση για όλα τα θεσμικά γιατί δεν μας λέει και αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom