Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.464
- Πόντοι
- 28.246
Μπα.... Παίρνει κι άλλο. Πάω να πάρω κανά γλυκό τώρα και μετά να συνεχίσω το ποτό.Πεσε για υπνο να ξεσουρωσεις.....
Μπα.... Παίρνει κι άλλο. Πάω να πάρω κανά γλυκό τώρα και μετά να συνεχίσω το ποτό.Πεσε για υπνο να ξεσουρωσεις.....
ΝαιΜπα.... Παίρνει κι άλλο. Πάω να πάρω κανά γλυκό τώρα και μετά να συνεχίσω το ποτό.
Μπαίνουμε υποτονικα στα ματς σε γενικές γραμμες ασκοπα και ανεβάζουμε απόδοση πιο μετάΚαλοι ημασταν, η μονη ενσταση που εχω ειναι για το κεντρο. Η ποιοτικοτερη τριαδα που εχουμε για καλη κυκλοφορια ειναι Σιπιονι Μουζα Τσικινιο... Παιζουν με τη μια κ κρατανε μπαλα... Μετα το 20 ημασταν ομαδα CL....ο κοντος παθιαζεται πολυ κ μαλακιζεται ωρες ωρες...... Δυστυχως ελειπε πολυ ο Γιαρεμτσουκ σημερα... Παμε παρακατω...
Τωρα ο Γιαμαλ κ η παρεα του.... Εκει θα υποφερουμε... Ενδιαμεσα οι μπουγατσες....
Εφαγες?Μπαίνουμε υποτονικα στα ματς σε γενικές γραμμες ασκοπα και ανεβάζουμε απόδοση πιο μετά
Δεν έχουμε μεγάλη ποιότητα στο κέντρο και βγαινανε εύκολα με κάθετες πασες
Ο κοντός δεν ειναι ακόμα τουλάχιστον για 90λεπτα
Εχεσα κιόλας μανΕφαγες?![]()
Δεν μου λες. 60 έδωσε η Άρσεναλ για τον Γιοκερες; Και γαμω τα τελειώματα. Κίνδυνος θάνατος. Τον βλέπει ο Ανρί και πιάνει την καραφλα του από την απογοήτευση.Καλοι ημασταν, η μονη ενσταση που εχω ειναι για το κεντρο. Η ποιοτικοτερη τριαδα που εχουμε για καλη κυκλοφορια ειναι Σιπιονι Μουζα Τσικινιο... Παιζουν με τη μια κ κρατανε μπαλα... Μετα το 20 ημασταν ομαδα CL....ο κοντος παθιαζεται πολυ κ μαλακιζεται ωρες ωρες...... Δυστυχως ελειπε πολυ ο Γιαρεμτσουκ σημερα... Παμε παρακατω...
Τωρα ο Γιαμαλ κ η παρεα του.... Εκει θα υποφερουμε... Ενδιαμεσα οι μπουγατσες....
Βαλε και κατι ακόμα για το κριαριΔεν μου λες. 60 έδωσε η Άρσεναλ για τον Γιοκερες; Και γαμω τα τελειώματα. Κίνδυνος θάνατος. Τον βλέπει ο Ανρί και πιάνει την καραφλα του από την απογοήτευση.
Λέω να θιξω το θέμα να είχαμε κερδίσει με το ίδιο σκορ και με ακριβώς την εμφάνιση της Άρσεναλ που δεν ήτανε και καμιά εμφανισαρα. Και η Άρσεναλ με την δικιά μας εμφάνιση.Βαλε και κατι ακόμα για το κριαρι
Δεν εχει κανει προετοιμασια ρε το παιδι.. Ητανε Μυκονο 2 μηνες φετος...Δεν μου λες. 60 έδωσε η Άρσεναλ για τον Γιοκερες; Και γαμω τα τελειώματα. Κίνδυνος θάνατος. Τον βλέπει ο Ανρί και πιάνει την καραφλα του από την απογοήτευση.
Τον κλαρινογαμπρό όντως τον φοβάμαι όπως και τον γεροΛέβα. Χάσανε και απόψε λογικά θα μας περιμένουν με το μαχαίρι στα δόντια.Δεν εχει κανει προετοιμασια ρε το παιδι.. Ητανε Μυκονο 2 μηνες φετος...
Ερχεται ο κλαρινογαμπρος τωρα με τον Λεβαντοφσκι... Παει η Αρσεναλ, παμε παρακατω...
Κ κει πρεπει να παιξει με το σωστο κεντρο..
Εδω Ηρθαμε Χ με Παφο... Ποια Αλλα !!!............ Κοιτα Μη Μας Δωσει Μπαλα Η Καιρατ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.......... Και Φαμε Καμια Κοντρα !!!????? Καλα τα ειπε Ο Coach στη μικτη Ζωνη !!! Ειπε Οτι Επρεπε να πει μπλα μπλα μπλα κι εκλεισε με ενα Κοιταμε ΠΑΟΚ !!!Εντάξει,με Αρσεναλ,Μπαρτσα,Ρεαλ ο στοχος είναι να μη διασυρθείς,και 1 ποντος σ'αυτά τα 3 ματς είναι υπέρβαση,το θέμα είναι να παρετε τα άλλα