Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.180
- Πόντοι
- 7.046
Εγώ νόμιζα ότι θα για έχει θέμα καμία τυριλα από το κεφαλοπουτσον, να γίνει συζήτηση καλή με Φαντα κ.λ.π.
Ελεύθερα συνάδελφε, σου δίνει την δυνατότητα το σύστημα να ανοίξεις εσύ αυτό θέμα αφού το κατέχεις............Εγώ νόμιζα ότι θα για έχει θέμα καμία τυριλα από το κεφαλοπουτσον, να γίνει συζήτηση καλή με Φαντα κ.λ.π.
Φάε το τυρί και φύγε από την παγίδα . Έτσι κάνουν οι έξυπνοι πόντικες ......Κύριοι έχω τις τελευταίες ημέρες μια Βουλγάρα που με κολάει να της πληρώσω το ταξίδι από Βουλγαρία Ελλάδα και να την φιλοξενήσω λόγω συμμαντικών οικονομικών προβλημάτων................. ξέρω ότι είναι παγίδα να μου φάει κανενα 400άρι και καλά με το πρόσχημα ότι θέλει να μείνει στην πόλη της Μακεδονίας όπου διαμένω.............. ξέρει κανείς τίποτα ή είμαι απ τους πρώτους που έριξε δύχτυα??
Το προφίλ της είναι αυτό
99,99% Απάτηνα της στείλω χρήματα με καποιο τρόπο που δεν κατάλαβα, όχι παντως με κάρτα, κατι με κουριερ που θα τα περασει αυτόματα στην πόλη της, κατι σαν τις παλιές συναλλαγές των ελτα με εμβάσματα
Γύρω γύρω χορταράκι και στη μέση πηγαδάκι.Υπαρχει μια βασικη αρχη που λεει: "Αν σου φαινεται υποπτο, τοτε ειναι"
Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.
Κάτι δεν παει καλα γενικως !Κύριοι έχω τις τελευταίες ημέρες μια Βουλγάρα που με κολάει να της πληρώσω το ταξίδι από Βουλγαρία Ελλάδα και να την φιλοξενήσω λόγω συμμαντικών οικονομικών προβλημάτων................. ξέρω ότι είναι παγίδα να μου φάει κανενα 400άρι και καλά με το πρόσχημα ότι θέλει να μείνει στην πόλη της Μακεδονίας όπου διαμένω.............. ξέρει κανείς τίποτα ή είμαι απ τους πρώτους που έριξε δύχτυα??
Το προφίλ της είναι αυτό
Δε σου φτασε η ΔΕΘ φιλε; Θες κι άλλα;Άμα έχεις τόσο ανάγκη να πετάξεις λεφτά, δώστα σε μένα ρε φίλε. Τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο, θα πάνε στα χρέη!