Κυριοι τελικά είπα να κανω πορνοτάξιδο στην γειτονική χώρα για να μου φύγει η "πορνοφαγουρα". η τύπισσα είναι μια εκτός υπηρεσίας πλεον μάλλον ιερόδουλη, εξου και τα άριστα Ελληνικά που μιλά, γεννημένη αρχές δεκαετίας 70, άρα 50άρα πατημένη, ψάχνει να κλείσει τον κύκλο της σε ότι καλύτερο της φέρει η ζωή αλλά για μενα που είμαι στα 40 και δεν εχω κλείσει ακόμη τον κύκλο μου δεν είναι ότι καλύτερο........... της λέω κάρτες και εισητήρια δεν παίζει να σου στείλω, ήρθα Φιλιππούπολη (απ όπου μου λεγε ότι θα περνε λεωφορείο για να έρθει Ελλάδα), έλα στην τάδε πλατεία, πίνουμε καφέ και φύγαμε.
Τελικά καμία σχέση με τις φωτο όπως προανεφερα πενηντάρα πατημενη απολαύσαμε το φαγητό μας σε ένα μαγαζί που ήταν παλιότερα φυλακές απ ότι μου είπε, ρίξαμε και δυο πήδους στο ξενοδοχείο που έμενα αλλά εφάρμωσα την τακτική στρείβειν δια της παρεξηγήσεως, οποτε καποια στιγμη το γύρισα σε σοβαρή συζύτηση "και τι σχέση εχουν οι φωτο με την εικόνα σου, και πηγες να με κοροιδέψεις " και παρεξηγήθηκα για λίγο ήθελα τον χρόνο μου οποτε και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια.............. προσέξτε μην υποκείψετε στα παρακαλειτά για χρήματα για να έρθει Ελλάδα πιθανόν να μην έρθει ποτέ, δεν εχει σχέση με τις φωτο και την ηλικία που δηλώνει αλλά δεν είναι και κανένας νταβας που την υποστηρίζει.............. εμενα για περπατημενη γκόμενα στην Ελλαδα μου φάνηκε που γύρισε στην χώρα της και τώρα θελει να γειροκομίσει και κανεναν ευάλοτο εδώ για αν φάει κι αλλα............. ευχαριστώ για τα σοβαρά μηνύματα καποιων, για τον χαβαλέ και την στήριξη των υπολοίπων καλά γαμήσια συναγωνιστές