Νέα

Παγίδα με τυρί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SEXTYPHOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.179
Πόντοι
7.046
Εγώ νόμιζα ότι θα για έχει θέμα καμία τυριλα από το κεφαλοπουτσον, να γίνει συζήτηση καλή με Φαντα κ.λ.π.

OP
OP
S

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
651
Πόντοι
311
Εγώ νόμιζα ότι θα για έχει θέμα καμία τυριλα από το κεφαλοπουτσον, να γίνει συζήτηση καλή με Φαντα κ.λ.π.
Ελεύθερα συνάδελφε, σου δίνει την δυνατότητα το σύστημα να ανοίξεις εσύ αυτό θέμα αφού το κατέχεις............

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
267
Πόντοι
21
Κύριοι έχω τις τελευταίες ημέρες μια Βουλγάρα που με κολάει να της πληρώσω το ταξίδι από Βουλγαρία Ελλάδα και να την φιλοξενήσω λόγω συμμαντικών οικονομικών προβλημάτων................. ξέρω ότι είναι παγίδα να μου φάει κανενα 400άρι και καλά με το πρόσχημα ότι θέλει να μείνει στην πόλη της Μακεδονίας όπου διαμένω.............. ξέρει κανείς τίποτα ή είμαι απ τους πρώτους που έριξε δύχτυα??
Το προφίλ της είναι αυτό
Φάε το τυρί και φύγε από την παγίδα . Έτσι κάνουν οι έξυπνοι πόντικες ......

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
253
Πόντοι
281
να της στείλω χρήματα με καποιο τρόπο που δεν κατάλαβα, όχι παντως με κάρτα, κατι με κουριερ που θα τα περασει αυτόματα στην πόλη της, κατι σαν τις παλιές συναλλαγές των ελτα με εμβάσματα
99,99% Απάτη

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.226
Πόντοι
46.423
IMG-1892.jpg

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
218
Πόντοι
1
Κύριοι έχω τις τελευταίες ημέρες μια Βουλγάρα που με κολάει να της πληρώσω το ταξίδι από Βουλγαρία Ελλάδα και να την φιλοξενήσω λόγω συμμαντικών οικονομικών προβλημάτων................. ξέρω ότι είναι παγίδα να μου φάει κανενα 400άρι και καλά με το πρόσχημα ότι θέλει να μείνει στην πόλη της Μακεδονίας όπου διαμένω.............. ξέρει κανείς τίποτα ή είμαι απ τους πρώτους που έριξε δύχτυα??
Το προφίλ της είναι αυτό
Κάτι δεν παει καλα γενικως !
Δεν μπορεί τύπε να είσαι μέλος του μπουρδελα.κομ και να σε ψαρεύουν ετσι οι γυναίκες. Καποιο λάθος έγινε κατα την εγγραφή σου στο σάιτ.
Είπαμε ότι οι μπουρδελιαριδες ειναι περπάτημενοι και δεν τσιμπάνε ετσι !
Ρίχνεις το επίπεδο τυπεεεεε !!

OP
OP
S

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
24
Like
651
Πόντοι
311
Κυριοι τελικά είπα να κανω πορνοτάξιδο στην γειτονική χώρα για να μου φύγει η "πορνοφαγουρα". η τύπισσα είναι μια εκτός υπηρεσίας πλεον μάλλον ιερόδουλη, εξου και τα άριστα Ελληνικά που μιλά, γεννημένη αρχές δεκαετίας 70, άρα 50άρα πατημένη, ψάχνει να κλείσει τον κύκλο της σε ότι καλύτερο της φέρει η ζωή αλλά για μενα που είμαι στα 40 και δεν εχω κλείσει ακόμη τον κύκλο μου δεν είναι ότι καλύτερο........... της λέω κάρτες και εισητήρια δεν παίζει να σου στείλω, ήρθα Φιλιππούπολη (απ όπου μου λεγε ότι θα περνε λεωφορείο για να έρθει Ελλάδα), έλα στην τάδε πλατεία, πίνουμε καφέ και φύγαμε.
Τελικά καμία σχέση με τις φωτο όπως προανεφερα πενηντάρα πατημενη απολαύσαμε το φαγητό μας σε ένα μαγαζί που ήταν παλιότερα φυλακές απ ότι μου είπε, ρίξαμε και δυο πήδους στο ξενοδοχείο που έμενα αλλά εφάρμωσα την τακτική στρείβειν δια της παρεξηγήσεως, οποτε καποια στιγμη το γύρισα σε σοβαρή συζύτηση "και τι σχέση εχουν οι φωτο με την εικόνα σου, και πηγες να με κοροιδέψεις " και παρεξηγήθηκα για λίγο ήθελα τον χρόνο μου οποτε και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια.............. προσέξτε μην υποκείψετε στα παρακαλειτά για χρήματα για να έρθει Ελλάδα πιθανόν να μην έρθει ποτέ, δεν εχει σχέση με τις φωτο και την ηλικία που δηλώνει αλλά δεν είναι και κανένας νταβας που την υποστηρίζει.............. εμενα για περπατημενη γκόμενα στην Ελλαδα μου φάνηκε που γύρισε στην χώρα της και τώρα θελει να γειροκομίσει και κανεναν ευάλοτο εδώ για αν φάει κι αλλα............. ευχαριστώ για τα σοβαρά μηνύματα καποιων, για τον χαβαλέ και την στήριξη των υπολοίπων καλά γαμήσια συναγωνιστές

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
16K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom