Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.670
- Πόντοι
- 6.256
Είχα έλεγχο προχτές από ΟΠΕΚΕΠΕ....ήθελαν να έρθουν 14:30 !!!!Δεν πα να μαζεψεις τις ελιες σου ρε αγαπουλη λεω εγω.....
Πηρες τον Φραπε;Είχα έλεγχο προχτές από ΟΠΕΚΕΠΕ....ήθελαν να έρθουν 14:30 !!!!...πήραν τα αρχιδια μου μεσημέριατικα ...τους έστειλα λαδακι κ..έφυγαν άμεσως ,και ξαναλογκαρα στο boυ com να μιλήσω με την αγαπητικια μου ... καθαρά νεοδημοκρατικα πράγματα..
Μηδενα προ της συγκομιδής μακάριζε...Δεν πα να μαζεψεις τις ελιες σου ρε αγαπουλη λεω εγω.....
η σωλήνα που περνάει από εκεί τι είναι?Μηδενα προ της συγκομιδής μακάριζε...![]()
![]()
Τα π.μ ήταν σενάρια φαντασίας?....ρε αγορι μπεσα τώρα,τι ζόρι τραβάς?!ποιος έμπλεξε ποιον η ποια?!Μεγαλη γυναίκα είμαι κι οχι αβουλο κοριτσάκι,χεστικα τι γράφει ο καθένας, αρκει να μη προσβάλει!
Μου αρέσει ο χαβαλές και μπήκα στο νήμα σας,εξου κι έκανα λογοπαίγνιο χθες( δεν είναι μόνο ο Μπαρόκ εδώ μέσα,είναι κι άλλα αγορια που ξερω κ γουστάρω την ωραία τους πλάκα)αλλά τα παίρνεις πολύ σοβαρά όλα συν ότι φτιάχνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου..!
Αυτά κ τέλος η πλακα από μένα,και πολύ ασχολήθηκα...!
Και γιατί δεν το πήγαν νομικά κύριε άγιε?Και οι δυό τους κατήγγειλαν γραπτώς πως συνέχιζε να τους φέρεται βίαια κατά την επαφή, παρότι τον παρακαλούσαν να σταματήσει. Επίσης άφησαν αιχμές και για απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας. Υπάρχουν γραμμένα στο "Κατρινάδικο". Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει και τα βρίσκει.![]()
Καπου εκεί κρύβεται και ο Αθηναίος μέσα στη φυλλωσιά ..από την μια τα μεσάνυχτα μαζεύει κ έχεις άλλες 8 ώρες εργασίας για σήμερα ..ακολουθαει το νέο ωράριο εργασίας του κόμματος τουΜηδενα προ της συγκομιδής μακάριζε...![]()
![]()
Και γιατί δεν το πήγαν νομικά κύριε άγιε?
Σιγα μην δουλεψε χειρωνακτικη εργασια ο Αθηναιος....Καπου εκεί κρύβεται και ο Αθηναίος μέσα στη φυλλωσιά ..από την μια τα μεσάνυχτα μαζεύει κ έχεις άλλες 8 ώρες εργασίας για σήμερα ..ακολουθαει το νέο ωράριο εργασίας του κόμματος του
Γιατί το λες αυτός ..μια χαρά δουλεύουν τα χέρια του κ η παλάμες τουΣιγα μην δουλεψε χειρωνακτικη εργασια ο Αθηναιος....![]()
μου χρωστας λεφτα,λαδι,κρεατα,ζαρζαβατικα δουλευω 12ωρα στα χωραφια σουΚαπου εκεί κρύβεται και ο Αθηναίος μέσα στη φυλλωσιά ..από την μια τα μεσάνυχτα μαζεύει κ έχεις άλλες 8 ώρες εργασίας για σήμερα ..ακολουθαει το νέο ωράριο εργασίας του κόμματος του
θα γαμηθεις σαν την γρια του οπεκεπεΓιατί το λες αυτός ..μια χαρά δουλεύουν τα χέρια του κ η παλάμες του![]()
Στειλε πιτσες σουβλακια και 50 ευρω.μου χρωστας λεφτα,λαδι,κρεατα,ζαρζαβατικα δουλευω 12ωρα στα χωραφια σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα γαμηθεις σαν την γρια του οπεκεπε
μολις μου δωσι αυτα που μου χρωσταει ο εκμεταλευτηςΣτειλε πιτσες σουβλακια και 50 ευρω.
Γεια σου Αθήναιεμου χρωστασ λεφτα,λαδι,κρεατα,ζαρζαβατικα δουλευω 12ωρα στα χωραφια σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα γαμηθεις σαν την γρια του οπεκεπε
Πίτσες ο μπουξος από σταυρουπολη.....όταν παραγγέλνεις μαζί του δεν προλαβαίνεις να την δεις την πίτσα ...την εξαφανίζει σε χρόνο dtΣτειλε πιτσες σουβλακια και 50 ευρω.
τι να καταλαβεις εσυ ασε πρωτομηνια σημεραδηλαδη για να καταλαβω και εγω
ο αθηναιος ΔΕΝ ειναι εργατης σε φαμπρικα?
μήπως είσαι με τα αφεντικά τελικά?τι να καταλαβεις εσυ ασε πρωτομηνια σημερα
Και γιατί δεν το πήγαν νομικά κύριε άγιε?
εδω σου λεω ραβδιζω ελιες αρρωστος,12ωρα και ο κοκκινοφασιστας με εχει απληρωτομήπως είσαι με τα αφεντικά τελικά?