Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 410K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Jerry Seinfeld Seriously GIF

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να γαμήσω με τους 7,5 πόντους. Δεν κάθομαι να θαυμάζω τη θηλυκή ομορφιά των τράβελων. Ούτε λιγουρεύομαι τις ψωλές τους, αγαπητέ μου Ζαν Λυκ. Επίσης, είμαι ειλικρινής (πρώτα με τον εαυτό μου) και δεν πουλάω παπάτζες για εικοσάποντα παπάρια. :coffee:

Οποιαδήποτε ομοιότητα με μέλη του παρόντος ιστότοπου ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. :coffee:
Καλά σε λένε άγιο εσύ τίποτα κακό δεν κάνεις μόνο να βάζεις φυτιλιες σπιούνιες και κοιτάς να αντιλογεις μόνο με τους αντίλογους των δεξιών φασιστών

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
τρέχω μωρή καργιολα, να ψάξω έναν από τους πενήντα κλώνους σου , κλασομπανιερα
Πήγαινε γλύψε κάνα σκατωμένο κωλι μωρή λουλου που έχεις και εσύ άποψη σουργελο
Να ψάξεις μωρή στη ψηφοφορία εκείνη να βρεις έστω και ένα κλώνο,

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
face slap GIF

Ηλίθιε, πότε επιτέλους θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να σου κάνει ριπορτ ο οποιοσδήποτε.
Τρέχει σκριπτ που αναγνωρίζει άμεσα τη μαλακία σου και σε μπανάρει μοναχό του.
Βλάκα.
Ζώο.
Άχρηστε.
Ασε ρε ρουφιανε γκεσταμπιτη σε ξέρω καλά από τότε που σε έκανα τ αλατιού,ακόμα το φύσας και δεν κρυωνει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
φαντάζομαι εσύ μας διάβαζες από παλιά σαν επισκέπτης και είπες να κάνεις εγγραφή

Θα γίνει χαμός φέτος στο μιστερ μαλακα, εδώ η Κασσιανή μας έβγαλε τις τηγανοκεφαλες συμπατριώτισσες του , μουναρες
Αυτό σε πείραξε εσένα γλυφοκουλη
Η ψηφοφορία εκείνη ήταν άκρως δημοκρατική και χρονικά επίσης ελιξε στην ώρα της
Το αποτέλεσμα δεν σου άρεσε τι να κάνουμε αυτό ψήφισαν τα μέλη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.536
Πόντοι
5.506
Η πίεση θα γίνει χειρότερη σήμερα,ας μου πολυκολλησει ο βλαροκ και θα βγάλω τα π.μ στη φόρα.
Μαλακακο, βγαλε λιγο τα πιμι στη φορα να δω κατι. Το οτι εισαι ρουφιανος και αναξιος εμπιστοσυνης σαν κομμουνοφασιστας φυσικα το ξερουμε, που να καταλαβεις οτι τα πιμια ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ συνομιλιες και εμπεριεχουν συζητησεις επι προσωπικου και δεν τα βγαζουμε στη φορα.

Για ανεβασε τα λιγο να δουμε πως θα παει αυτο.

Χαζοκαθυστερημενε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.536
Πόντοι
5.506

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
Μαλακακο, βγαλε λιγο τα πιμι στη φορα να δω κατι. Το οτι εισαι ρουφιανος και αναξιος εμπιστοσυνης σαν κομμουνοφασιστας φυσικα το ξερουμε, που να καταλαβεις οτι τα πιμια ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ συνομιλιες και εμπεριεχουν συζητησεις επι προσωπικου και δεν τα βγαζουμε στη φορα.

Για ανεβασε τα λιγο να δουμε πως θα παει αυτο.

Χαζοκαθυστερημενε.
Μαλακα πισωγλεντη όταν η Άρτεμις παλιά τα έβγαλε τα π.μ στη φόρα του πουσυ όλοι την στηρίξατε και γιοουχαρατε τον πουσυ,ΟΤΑΝ εγώ τότε ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ότι αυτό που έκανε δεν είναι επαγγελματικό και δεν έχει εχεμύθεια πέσατε όλοι τότε να τον φάτε και εμεννα μαζί και να τη στηρίξετε
Κάνεις σας δεν κατακρίνε τη κίνηση της και μου έστελνε π.μ ο βαγκον κλαίγοντας να τον σώσω και τότε εγώ βγήκα μπροστά και έγινε το μεγάλο μαδοπουτσι στο νήμα της,το νήμα της αέρας τότε ώσπου ο βαγκον έβαλε την ουρά στα σκέλια και ζήτησε συγγνώμη και τότε του τα έχωσα σε π.μ γιατί βγήκα εγώ μπροστά να τον στηρίξω και αυτος υπεκυψε αλλά ο βαγκον ήταν μαλακας αλλά καλό παιδί
Τώρα μη μου λες μωρή χολή για π.μ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.132
Πόντοι
33.405
Καλά σε λένε άγιο εσύ τίποτα κακό δεν κάνεις μόνο να βάζεις φυτιλιες σπιούνιες και κοιτάς να αντιλογεις μόνο με τους αντίλογους των δεξιών φασιστών

Τις φιτιλιές τις δέχομαι. Άντε και τις σπιουνιές.

Για τον αντίλογο όμως δεν έχετε δίκιο. Αντίλογο κάνω με όλους ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης. Εξ΄άλλου παρατηρώ με έκπληξη πως κάποιος άλλος (που μάλιστα καμώνεται και τον εκ πεποιθήσεως πολέμιο της ακροδεξιάς) να έχει "κολλητιλίκια" και να χαριεντίζεται με τον αποδεδειγμένα φιλοναζιστή-τραβελολάγνο-γουστατοκωλοδαχτυλάκια Λάκη. :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
βαντάμ ανέβασε τα πίμια θα φας μπαν αλλά θα φύγεις σαν ήρωας

και όλοι εμείς εδώ θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
Σαουλακι εγώ τις πουστιες της Άρτεμις και της αγγελικής δεν τις κάνω εδώ μέσα να βγάζω δημόσια π.μ
Η τζοαννα δεν ασχολείται και τέλος,αν ασχοληθει και κοιτάει να με τσιγκλισει τότε ίσως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.536
Πόντοι
5.506
Μαλακα πισωγλεντη όταν η Άρτεμις παλιά τα έβγαλε τα π.μ στη φόρα του πουσυ όλοι την στηρίξατε και γιοουχαρατε τον πουσυ,ΟΤΑΝ εγώ τότε ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ότι αυτό που έκανε δεν είναι επαγγελματικό και δεν έχει εχεμύθεια πέσατε όλοι τότε να τον φάτε και εμεννα μαζί και να τη στηρίξετε
Κάνεις σας δεν κατακρίνε τη κίνηση της και μου έστελνε π.μ ο βαγκον κλαίγοντας να τον σώσω και τότε εγώ βγήκα μπροστά και έγινε το μεγάλο μαδοπουτσι στο νήμα της,το νήμα της αέρας τότε ώσπου ο βαγκον έβαλε την ουρά στα σκέλια και ζήτησε συγγνώμη και τότε του τα έχωσα σε π.μ γιατί βγήκα εγώ μπροστά να τον στηρίξω και αυτος υπεκυψε αλλά ο βαγκον ήταν μαλακας αλλά καλό παιδί
Τώρα μη μου λες μωρή χολή για π.μ
Εισαι εντελως καθυστερημενος γιατι παραδεχεσαι οτι στηριξες το μπασταρδο αυτο οταν αποδεδειγμενα παρενοχλουσε, απειλουσε και καποιες φορες εκανε και χειροτερα σε εργαζομενες ή και μη εργαζομενες. Αντε με το καλο να καταντησεις και συ σαν αυτο το κατακαθι.

Αλλα που να καταλαβεις τη διαφορα ζωαδι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.366
Πόντοι
6.256
Σαουλακι εγώ τις πουστιες της Άρτεμις και της αγγελικής δεν τις κάνω εδώ μέσα να βγάζω δημόσια π.μ
Η τζοαννα δεν ασχολείται και τέλος,αν ασχοληθει και κοιτάει να με τσιγκλισει τότε ίσως.
εγώ νόμιζα ότι τα έχεις εσυ τα πιεμ

δευτερη φορα που ταζεις χαμο και μας σερβιρεις μαλακιες

στο τελος θα φας μπαν επειδη μας δουλευεις :coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.546
Τις φιτιλιές τις δέχομαι. Άντε και τις σπιουνιές.

Για τον αντίλογο όμως δεν έχετε δίκιο. Αντίλογο κάνω με όλους ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης. Εξ΄άλλου παρατηρώ με έκπληξη πως κάποιος άλλος (που μάλιστα καμώνεται και τον εκ πεποιθήσεως πολέμιο της ακροδεξιάς) να έχει "κολλητιλίκια" και να χαριεντίζεται με τον αποδεδειγμένα φιλοναζιστή Λάκη. :coffee:
Άγιε οι κόντρες από πίσω κατά 80% έχουν πολιτικό χρώμα αλλά και ιδεολογικό
Με το Λάκη που πέταξες τη σπιουνια σε πολλά διαφωνώ και σε πολλά συμφωνώ,ο Λάκης είναι αντισυστημικός ιδεολογικά και ας είναι ότι είναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.536
Πόντοι
5.506
Ετσι μπραβο, θα βαζεις μυαλο γιατι οπως σου ξεναεγραψα, την κυρια Τζο δε θελεις να τη δεις και απο την αναποδη με τις μαλακιες που κανεις. Και δεν εχει καμια δουλεια να εκτιθεται εδω μεσα επειδη εισαι βλακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom