πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.669
- Πόντοι
- 15.931
Ο κύριος μπαροκ πιάνει δουλειά μετά τις 10.30 παρακαλώΓειά σου μεγάλε επιβήτορα![]()
Μιλάμε ποιο μαλακας δεν υπάρχει.. άκου να ποσταρει γυναίκα ότι την γαμησε.....το άτομο είναι τέρμα ηλίθιοςΟ κύριος μπαροκ πιάνει δουλειά μετά τις 10.30 παρακαλώ
Σήμερα θα τηρήσει 13ωρο εργασίας στο μπου
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τη γραμματέα του τη τζοαννα
Όταν τα έβγαλα χθες στη φόρα Σαούλ χελ τριφτουλας μου έλεγαν σιγά την αποκάλυψη που έκανα..Μιλάμε ποιο μαλακας δεν υπάρχει.. άκου να ποσταρει γυναίκα ότι την γαμησε.....το άτομο είναι τέρμα ηλίθιος
ola αυτα τα ποστ ειναι τοσο αξιοπιστα που μου ειχε συναγωνιστης πηγε να πηδηξει μια αλλα για τον χι η ψι λογω δεν του σηκωθηκε η τυπισσα του λεει δεν τρεχει μια συμβαινουν αυτα ομως γραψε μια κριτικη στο φορουμ και λεφτα δεν θελω αφου δεν πηδηξεςΌταν τα έβγαλα χθες στη φόρα Σαούλ χελ τριφτουλας μου έλεγαν σιγά την αποκάλυψη που έκανα..
Εδώ λέμε έβαλε την άλλη να το γράψει στο προφίλ της να το γράψει εδώ και να μου στείλει και π.μ για να μου το τονίσει χωρίς να την ρωτήσω κάτι για τον βλαροκ
Φίλε γιδα αφού χθες τον πήγαμε μονότερμα και έτρωγε 50 φάπες το λεπτό τι να κάνει...
Εδώ έβαζε ένα κολγκιρλ να μπει ξαφνικά εδώ μέσα να τον στηρίξει και να πει δημόσια ότι είναι αντρας
Εσύ ο ίδιος το είχες παραδεχτεί μωρή χάμουρα με πόδιαΣιγά μην έκανα πολλούς κλώνους για να επηρεάσω εδώ μέσα ψηφοφορία...
Εσύ έχεις χαζέψει εκ γεννησιμιου σου
Δε νομίζω πως καταλαβαίνει από σεξουαλικές ταυτότητες η ΚασσιανήΤην περίπτωση να είναι μπαϊσέξουαλ την έχετε απορρίψει δηλαδή.![]()
Δε νομίζω πως καταλαβαίνει από σεξουαλικές ταυτότητες η Κασσιανή
Πιστεύει στη θηλυκότητα με αρχιδια
μαλλον πρεπει να μετονομαστει ειμαι ο μπαροκ και πηδαω με αποδειξειςΠροτείνω μετά τα χθεσινά να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε "Δεν έχω οξυγόνο από τα γέλια"...
Αυνανοτρολ, αφού δε μένεις Ελλαδιστάν, είσαι αλλού, δεν πας να κανεις κανα σπαγκατ ανοιγμα μπας και αποφύγεις το ηλεκτροσοκ?Ο κύριος μπαροκ πιάνει δουλειά μετά τις 10.30 παρακαλώ
Σήμερα θα τηρήσει 13ωρο εργασίας στο μπου
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τη γραμματέα του τη τζοαννα
μαλλον πρεπει να μετονομαστει ειμαι ο μπαροκ και πηδαω με αποδειξεις
Γλυφοκούλη που το είχα παραδεχτεί μωρή σαφρακιασμενη φωκια βρες το και ποσταρε εδώ, έχεις αυτά που δεν έχει ο βλαροκΕσύ ο ίδιος το είχες παραδεχτεί μωρή χάμουρα με πόδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε νομίζω πως καταλαβαίνει από σεξουαλικές ταυτότητες η Κασσιανή
Πιστεύει στη θηλυκότητα με αρχιδια
Ο ρουφιάνος που έκανε αναφορές να με μπλοκάρουν.Ας γράψω ένα "Πολύ το προγκάτε το βλαμμένο και θα πέσει πάλι κανένα ετήσιο μπάνιο 1-2 μήνες πριν το γκράντε μαδομούνι. Αμαρτία".
Και ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει![]()
Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετή η πίεση χθες.Φίλε γιδα αφού χθες τον πήγαμε μονότερμα και έτρωγε 50 φάπες το λεπτό τι να κάνει...
Εδώ έβαζε ένα κολγκιρλ να μπει ξαφνικά εδώ μέσα να τον στηρίξει και να πει δημόσια ότι είναι αντρας
Κατι τετοιες μαλακιες γραφεις και συ που να κη ξαναγαμησεις κωλο μπαρμπα.Την περίπτωση να είναι μπαϊσέξουαλ την έχετε απορρίψει δηλαδή.![]()
τρέχω μωρή καργιολα, να ψάξω έναν από τους πενήντα κλώνους σου , κλασομπανιεραΓλυφοκούλη που το είχα παραδεχτεί μωρή σαφρακιασμενη φωκια βρες το και ποσταρε εδώ, έχεις αυτά που δεν έχει ο βλαροκ
Σαιντ η αλλιώς άγιε με τους 7.5 πόντους πετσακι άσε τι πιστεύω εγώ και κοίτα τα χαιρακια σου