Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.882
Πόντοι
456
Δεν γινεται να επικοινωνησουμε στο messenger .Γιατι να δει ποιος ειμαι..Εχουμε οικογενεια.Αν μετα μας εκβιασει;;αν θελει να βαζει τηλ αλλιως ας αλλαξει επαγγελμα.
Έχεις ενα δίκιο....

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Στο k....ex αμα πατησεις Αγνη μασαζ, εχει 3-4 διαφορετικα προφιλ με φωτογραφιες. Δυστυχως τα προφιλ ηταν ενεργα πριν εναν χρονο.
Δεν είναι η ίδια αδελφέ. Άλλη αγνή είναι αυτή.

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1
Δεν είναι η ίδια αδελφέ. Άλλη αγνή είναι αυτή.
Οκ... Κι εγω δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια. Αυτη που ειναι ομως στην Πατρα με το προφίλ στο fb, κανει τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ. Και επισης πως τη βρισκουμε εκτος απο μεσετζερ?

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Οκ... Κι εγω δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια. Αυτη που ειναι ομως στην Πατρα με το προφίλ στο fb, κανει τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ. Και επισης πως τη βρισκουμε εκτος απο μεσετζερ?
Πολύ ερασιτεχνικά πράγματα και πρέπει να πληρώσεις. Δεν υπάρχει πρόγραμμα. Ότι βγει. Γενικά ξενερώνεις με τη φάση

TryH85

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Κριτικές
6
Like
202
Πόντοι
0
Ξέρουμε τίποτα για εδώ;
IMG_1247.jpeg

Mastorakos!

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Ξέρουμε τίποτα για εδώ;
IMG_1247.jpeg
Τίμιο το κορίτσι κοντά στο 1.60 με πιασίματα 45€ με εκτόνωση αν είσαι ευγενικός καλός και εχεμυθος... επίσης λουξουρι που ειναι η Ρωσίδα η μιλφαρα τίμιο 35+20€ μασαζ καλό για τα δεδομένα της επιχείρησης και τρομερή φραπεδια

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
351
Πόντοι
21
Τίμιο το κορίτσι κοντά στο 1.60 με πιασίματα 45€ με εκτόνωση αν είσαι ευγενικός καλός και εχεμυθος... επίσης λουξουρι που ειναι η Ρωσίδα η μιλφαρα τίμιο 35+20€ μασαζ καλό για τα δεδομένα της επιχείρησης και τρομερή φραπεδια
Ποια ρωσιδα μιλφαρα;Ονομα;

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Η κοπέλλα έχει χώρο δικό της η μόνο έξω;;;;

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Mastorako στειλε μυνημα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.381
Πόντοι
206
αχ αυτή η μιζερια εδω στην Πάτρα.Αχ και παλι αχ

Mastorakos!

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Μια χαρά δουλεύει το λουξουρι αγόρια κανονικά. Η κοπέλα που είπαμε έχει δικό της χώρο Ναύπακτο ή πατρα έρχεται σε σένα αλλιώς. Λουξουρι εξαρτάται που θα πέσεις αλλα εγω πάντως 35+20 ειναι τίμιο για χάδια και φραπε

wheelerdealer

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
23
Πόντοι
1
η κ
Μια χαρά δουλεύει το λουξουρι αγόρια κανονικά. Η κοπέλα που είπαμε έχει δικό της χώρο Ναύπακτο ή πατρα έρχεται σε σένα αλλιώς. Λουξουρι εξαρτάται που θα πέσεις αλλα εγω πάντως 35+20 ειναι τίμιο για χάδια και φραπε
η κοπελα απο Ναυπακτο προχωραει σε φραπε?

Mastorakos!

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Η κοπέλλα έχει χώρο δικό της η μόνο έξω;;;;
Έχει δικό της χώρο στη Ναύπακτο ναι κανονικά. Και ευγενική και μια χαρά! Μασαζακι φραπες...μάγκες ανεβάστε να ξέρουμε τι γίνεται στην Πατρουλα...να ξέρουμε που να πάμε ανώνυμα γράφουνε εδώ μέσα για πάρτη μας..να βρούμε και άλλες άκρες και αλλες υπηρεσιες εχεμύθεια υπάρχει οποτε παμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom