![]()
Δεν ειμαι επαγγελματιας
ΠΑΤΡΑ:Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών η φώτο είναι δική μου προσφέρω τέλειο μυοχαλαρωτικό μασάζ σε δικο μου χωρο κ θεωρώ ότι θα χαλαρώσεις γιατί το παν είναι η ηρεμία και χαλάρωση. Η συνέδρια κοστίζει 35 €. ΤΗΛ 6949805151 εάν δεν το σηκώσω αφήστε sms κ θα επικοινωνησω εγώ άμεσα Ευχαριστώkanesex.com
ειναι το ιδιο ατομο... εκανε βυζιτες για 80 ευρω ξεσκιζοταν και τωρα μας το παιζει κυρια και ζηταει 135 ευρω και επιτρεπεται να την κοιτας μονο χωρις να ακουμπας!! ρε γεμισαμε κοροιδα!!υπαρχει κοσμος που παει και αφηνει λεφτα σε μια πουτανα που μας γλενταει? ξαφνικα εγινε κυρια και ζηταει τα διπλα λεφτα χωρις να γαμιεται και σημερα που την καλεσα απο αλλο τηλ γιατι με ειχε μπλοκαρει μου λεει κυριε εγω δεν κανω τετοια και της λεω αφου μωρη καριολα ξαναμιλησαμε πριν 6 μηνες και γαμιοσουν κανονικα..τουλαχιστον ρε ζωον αλλαξε το τηλ σου οταν ανεβαζεις διαφορετικη αγγελια!!!εδω αυτη η μαλακισμενη ξεκολιαρα που αναθεμα τη στιγμη που πεταξα 35 ευρω για μασαζ σημερα ανακαλυψα οτι Γυναίκα τις διπλανής πορτας