txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.129
- Πόντοι
- 496
130 για να μην γαμησεις?Πρόσφατη επίσκεψη στην Πατρίτσια Σουνταρι από Βραζιλία. Αν δεν καταλάβατε για ποια μιλάω απλά googlarete, εύκολα τη βρισκεις. Μηνύματα μέσω what’s up εύκολη συνεννόηση κάνα 2 ώρες νωρίτερα κι εύκολο κλείσιμο για το σπίτι της στο Καλαμάκι. Τιμές ξεκινούν από τα 130€ την ώρα για ταντρα πρόγραμμα και 180€ που βγάζει και ρούχα, όχι το βρακι, και κάνει Nuru. Μόνο αισθησιακός φραπές, όχι καλαμάκι στα προγράμματα της. Σου τα στέλνει αναλυτικά στο κινητό. Μπασιμο στον χώρο, παλιό σπίτι μικρό, καθαρό όμως. Πρώτη εικόνα από την Πατρίτσια ψηλή τουλάχιστον 1,75, με πολύ μεγάλη περιφέρεια όπως τη βλέπετε στο ινσταγκραμ, γενικά κρεβατογεμιστρα. Πρόσχαρη μου έδωσε πετσέτα παντόφλες και βουρ για μπάνιο. Αφού πλύθηκα ξάπλωσα στο στρώμα που έχει στο πάτωμα, όχι τόσο βολικό. Ξεκίνησε ένα απαλό άγγιγμα που ακολουθούσε τον ρυθμό της μουσικής και παράλληλα σε χαϊδεύει και στα επίμαχα. Μασάζ ιδιαίτερο δεν το λες, πιο πολύ αισθησιακό χαϊδεμα. Ε προς το τέλος γύρισμα από την καλή, ασχολείται πολύ και με ρώγες, που δεν το απολαμβάνω και συνέχιζει φραπεδάκι δυνατό και αισθησιακό. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σου λέει κάτι τύπου αναπνοή ή σε φυσάει. Ωραία εμπειρία γενικά αλλά όχι value for money. Αν το είχε στα 80€ θα πήγαινα ξανά, τα 130€ είναι πολλά. Στο τέλος αφού έχυσα, χαλάρωσα κάνα 5 λεπτό, οπωσ και η ίδια που έκατσε μπροστά μου οκλαδόν χαλαρώνοντας κι αυτή. Σήκωμα ντουζακι και πουλο. Κέρασε νεράκι και χαμόγελο κατά την έξοδο. Μετά από καμιά ώρα μου έστειλε και μήνυμα να πω πως μου φάνηκε. Προσοχή οι παντρεμένοι λοιπόν κι εις άλλα με υγεία!
Αλλα, οκ, σε κερασε νερακι στο τελος