Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
2.129
Πόντοι
496
Πρόσφατη επίσκεψη στην Πατρίτσια Σουνταρι από Βραζιλία. Αν δεν καταλάβατε για ποια μιλάω απλά googlarete, εύκολα τη βρισκεις. Μηνύματα μέσω what’s up εύκολη συνεννόηση κάνα 2 ώρες νωρίτερα κι εύκολο κλείσιμο για το σπίτι της στο Καλαμάκι. Τιμές ξεκινούν από τα 130€ την ώρα για ταντρα πρόγραμμα και 180€ που βγάζει και ρούχα, όχι το βρακι, και κάνει Nuru. Μόνο αισθησιακός φραπές, όχι καλαμάκι στα προγράμματα της. Σου τα στέλνει αναλυτικά στο κινητό. Μπασιμο στον χώρο, παλιό σπίτι μικρό, καθαρό όμως. Πρώτη εικόνα από την Πατρίτσια ψηλή τουλάχιστον 1,75, με πολύ μεγάλη περιφέρεια όπως τη βλέπετε στο ινσταγκραμ, γενικά κρεβατογεμιστρα. Πρόσχαρη μου έδωσε πετσέτα παντόφλες και βουρ για μπάνιο. Αφού πλύθηκα ξάπλωσα στο στρώμα που έχει στο πάτωμα, όχι τόσο βολικό. Ξεκίνησε ένα απαλό άγγιγμα που ακολουθούσε τον ρυθμό της μουσικής και παράλληλα σε χαϊδεύει και στα επίμαχα. Μασάζ ιδιαίτερο δεν το λες, πιο πολύ αισθησιακό χαϊδεμα. Ε προς το τέλος γύρισμα από την καλή, ασχολείται πολύ και με ρώγες, που δεν το απολαμβάνω και συνέχιζει φραπεδάκι δυνατό και αισθησιακό. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σου λέει κάτι τύπου αναπνοή ή σε φυσάει. Ωραία εμπειρία γενικά αλλά όχι value for money. Αν το είχε στα 80€ θα πήγαινα ξανά, τα 130€ είναι πολλά. Στο τέλος αφού έχυσα, χαλάρωσα κάνα 5 λεπτό, οπωσ και η ίδια που έκατσε μπροστά μου οκλαδόν χαλαρώνοντας κι αυτή. Σήκωμα ντουζακι και πουλο. Κέρασε νεράκι και χαμόγελο κατά την έξοδο. Μετά από καμιά ώρα μου έστειλε και μήνυμα να πω πως μου φάνηκε. Προσοχή οι παντρεμένοι λοιπόν κι εις άλλα με υγεία!
130 για να μην γαμησεις?
Αλλα, οκ, σε κερασε νερακι στο τελος:coffee:

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Πρόσφατη επίσκεψη στην Πατρίτσια Σουνταρι από Βραζιλία. Αν δεν καταλάβατε για ποια μιλάω απλά googlarete, εύκολα τη βρισκεις. Μηνύματα μέσω what’s up εύκολη συνεννόηση κάνα 2 ώρες νωρίτερα κι εύκολο κλείσιμο για το σπίτι της στο Καλαμάκι. Τιμές ξεκινούν από τα 130€ την ώρα για ταντρα πρόγραμμα και 180€ που βγάζει και ρούχα, όχι το βρακι, και κάνει Nuru. Μόνο αισθησιακός φραπές, όχι καλαμάκι στα προγράμματα της. Σου τα στέλνει αναλυτικά στο κινητό. Μπασιμο στον χώρο, παλιό σπίτι μικρό, καθαρό όμως. Πρώτη εικόνα από την Πατρίτσια ψηλή τουλάχιστον 1,75, με πολύ μεγάλη περιφέρεια όπως τη βλέπετε στο ινσταγκραμ, γενικά κρεβατογεμιστρα. Πρόσχαρη μου έδωσε πετσέτα παντόφλες και βουρ για μπάνιο. Αφού πλύθηκα ξάπλωσα στο στρώμα που έχει στο πάτωμα, όχι τόσο βολικό. Ξεκίνησε ένα απαλό άγγιγμα που ακολουθούσε τον ρυθμό της μουσικής και παράλληλα σε χαϊδεύει και στα επίμαχα. Μασάζ ιδιαίτερο δεν το λες, πιο πολύ αισθησιακό χαϊδεμα. Ε προς το τέλος γύρισμα από την καλή, ασχολείται πολύ και με ρώγες, που δεν το απολαμβάνω και συνέχιζει φραπεδάκι δυνατό και αισθησιακό. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σου λέει κάτι τύπου αναπνοή ή σε φυσάει. Ωραία εμπειρία γενικά αλλά όχι value for money. Αν το είχε στα 80€ θα πήγαινα ξανά, τα 130€ είναι πολλά. Στο τέλος αφού έχυσα, χαλάρωσα κάνα 5 λεπτό, οπωσ και η ίδια που έκατσε μπροστά μου οκλαδόν χαλαρώνοντας κι αυτή. Σήκωμα ντουζακι και πουλο. Κέρασε νεράκι και χαμόγελο κατά την έξοδο. Μετά από καμιά ώρα μου έστειλε και μήνυμα να πω πως μου φάνηκε. Προσοχή οι παντρεμένοι λοιπόν κι εις άλλα με υγεία!
πολλα τα 180 ειναι γαμωτο...στα 2 νουρου που υπαρχουν παιζει 100 με υποψια καλαμακιου απο καποιες...νομιζω τις κακομαθαινουμε με τοσα φραγκα..τουλαχιστον περασες καλα αυτο εχει σημασια...

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Bodybuilder από την Κύπρο...χρόνια στα γυμναστήρια και σε διαγωνισμούς φιτνες....Δεν έχει πολύ θηλυκότητα λόγω των μυων...μάλλον το γύρισε στο μασάζ και αυτήν για αρπαχτες όταν έρχεται Ελλάδα όπως βλεπω. Αν κάποιος μύστης έστειλε μνμ για πληροφορίες ας μας πει

BobDalton

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Πατε καλά, ρε? 180αρια για να βγαλει κανα μπλουζακι κ να σας τραβηξει μια μαλακια της κακιας ωρας? Γι αυτο εχει χαλασει η αγορα.
Πολλοί ακουμπάνε πενηντάρια για 30sec video από εκκολαπτόμενα πορνίδια στο OF, δεν υπάρχει ελπίδα.

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)

Ζητάει κάτι 150€ από ότι θυμάμαι μια φορά που είχα ρωτήσει

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
436
Πόντοι
21
Bodybuilder από την Κύπρο...χρόνια στα γυμναστήρια και σε διαγωνισμούς φιτνες....Δεν έχει πολύ θηλυκότητα λόγω των μυων...μάλλον το γύρισε στο μασάζ και αυτήν για αρπαχτες όταν έρχεται Ελλάδα όπως βλεπω. Αν κάποιος μύστης έστειλε μνμ για πληροφορίες ας μας πει
Παρακάτω ο κατάλογος της κοπέλας μάλλον μπέρδεψε την Ελλάδα με το Ντουμπάί
Εννοείται Σεξ ΟΧΙ!!!
Απορώ ποιος νοήμων άνδρας θα του τρίβεται αυτή η γυναίκα πάνω του στο μεγάλο και ακριβό πρόγραμμα κ δεν θα μπορεί να κάνει κατάδυση πραγματικά σε πιάνει τρέλα !!!

Συνημμένα

• 97C4551E-A211-4D21-8F63-EC7CC42FC435.jpeg
    97C4551E-A211-4D21-8F63-EC7CC42FC435.jpeg
    474,6 KB · Εμφανίσεις: 24

giorgos stergiou

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.228
Πόντοι
2.306
Ξέρω ότι συστεγάζεται με μια Ίνα. Κάποιος συναγωνιστής είχε γράψει στα 40€ και ότι είχε πάρει φραπέ από την Ίνα τη 2η φορά. Για αυτή την Μαρίνα δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Που τις βρίσκουμε μαν ? Είναι στην περιοχή μου και με ενδιαφέρει

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.248
Πόντοι
29.667
Εννοείται Σεξ ΟΧΙ!!!
Απορώ ποιος νοήμων άνδρας θα του τρίβεται αυτή η γυναίκα πάνω του στο μεγάλο και ακριβό πρόγραμμα κ δεν θα μπορεί να κάνει κατάδυση πραγματικά σε πιάνει τρέλα !!!
Φίλε αν όντως δεν περιλαμβανει σεξ το πρόγραμμα της τότε εννοείται δεν αξίζει, αλλά όπως διάβασα τα προγράμματα της, και συγκεκριμένα το 4 και το 5, αφήνει να εννοηθεί ότι παίζει σεξ, έτσι το κατάλαβα εγώ.
Μπορεί να κάνω και λάθος.

dimitris1901

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
8
Πόντοι
0
Εννοείται Σεξ ΟΧΙ!!!
Υπάρχει κάπου το τηλέφωνο της,για όσους δεν έχουν instagram;;ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.842
Πόντοι
4.615
Εννοείται Σεξ ΟΧΙ!!!
το 3.....

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
436
Πόντοι
21
Φίλε αν όντως δεν περιλαμβανει σεξ το πρόγραμμα της τότε εννοείται δεν αξίζει, αλλά όπως διάβασα τα προγράμματα της, και συγκεκριμένα το 4 και το 5, αφήνει να εννοηθεί ότι παίζει σεξ, έτσι το κατάλαβα εγώ.
Η απάντηση της στην ερώτηση μου αν υπάρχει σωματική επαφή κανονικά!!

Συνημμένα

• IMG_3969.jpeg
    IMG_3969.jpeg
    63 KB · Εμφανίσεις: 21

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
2.993
Πόντοι
1.436
Στο 4 γράφει ότι προσφέρει: "Έντονη, απελευθερωτική και καθηλωτική εμπειρία χωρίς περιορισμούς."
Στο χωριό μου όταν μια εργαζόμενη γυναίκα σου λέει έλα για εμπειρία χωρίς περιορισμούς, σημαίνει ότι το λιγότερο δίνει κ κώλο.
Σημαντική παράλειψη επίσης, το ότι δεν αναφέρεται η χρονική διάρκεια.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Απ φαίνεται όλες που δε θέλουν να γαμιουνται είτε δε τις πειράζει να γαμηθουνε απλά θέλουν να στο πουλήσουν πανάκριβα και καλά ότι είσαι και ο εκλεκτός,όλες το έχουν πάει το έργο στο μασαζ στο αξέχαστη εμπειρία,εγώ έχω διπλώματα σωματική-ψυχική ευεξία,μασαζ επιπέδου κ αρχιδια μεντολες.Κοροιδευουν τους εαυτούς τους ότι δεν είναι καριολες κ πουτανες επι πληρωμή και το σημαντικότερο κοροϊδεύουν αδρά το κόσμο εν δυνάμει πελάτες τους.
Συνεχως βλέπω κάτι τιμές παράλογες 150-200-300€ και όλα αυτά τα παρατράγουδα.

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
1
Πιασήματα βυζιά, κώλο κτλ αφήνει ή τιποτα;

goustaro_milf

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Like
185
Πόντοι
0
δλδ 130 ευρω για μια μαλακια χωρις καν να χουφτωνεις (οχι πως αν χουφτωνες ειναι λογικη τιμη)
ρε αφηστε τη να πεθανει απ τη πεινα την αχλαδω να αναγκαστει να ριξει το κασε της στη μιση τιμη.
απορω πως πηγαινετε σε τετοια αρπακτικα, τοσα λεφτα για πεταμα εχετε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom