paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.740
- Πόντοι
- 1.056
Να μπείτε το βράδυ μετά τις 11 να τα πούμε όμως, όχι μονο like
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια που το καταφέρατε φαντάζομαι πόσο καύλα θα έχετε....πώς την κατάφερες;;;Παιδια ξεκινησαμε το cuckolding το καναμε δευτερη φορα και ενω ανησυχουσα λιγο ''λες να την κανει με ελαφρα λες να την δει καπως μετα απο αυτο'' ειμαστε πιο ερωτευμενοι απο πριν....εχουμε ορεξη για τα παντα...
Παντα το λεγαμε αλλα πανω στο σεξ πανω στη καυλα...οποτε αυτο που εκανε ητανε να παρω καποιες φωτο της να της στειλω σε μερικους που ψαχνανε καποια παντρεμενη (βυζια κωλο)...τον παιξανε μου στειλανε φωτο τα χυσια και ολο αυτο την αναψε παρα πολυ...Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια που το καταφέρατε φαντάζομαι πόσο καύλα θα έχετε....πώς την κατάφερες;;;
Όταν λες έστειλες φωτό της σε παντρεμένους το ήξερε η γυναίκα σου οτι θα έστελνες;το δέχτηκε αμέσως αυτό αν το ήξερε..σορυ που ρωτάω αλλά θέλω να βρω τρόπο αν το κάνω και με την δικιά μουΠαντα το λεγαμε αλλα πανω στο σεξ πανω στη καυλα...οποτε αυτο που εκανε ητανε να παρω καποιες φωτο της να της στειλω σε μερικους που ψαχνανε καποια παντρεμενη (βυζια κωλο)...τον παιξανε μου στειλανε φωτο τα χυσια και ολο αυτο την αναψε παρα πολυ...
Οποτε κανονισα με με καποιον να περιμενει σε δωματιο ξενοδοχειου το οποιο ειχε χαμηλο φωτισμο(ασε για να το βρω ειδα και επαθα) βγηκα εκω με την γυναικα ηπιαμε μερικα ποτε ψιλοζαλιστηκε και της ειπα ''εκλεισα δωματιο εδω απο πισω'' δεν το πιστευε στην αρχη αλλα οταν πηγα στη ρεσεψιον και πηρα το κλειδι με κοιτουσε με τρελη απορια...πανω στο σεξ εγω απο κατω και αυτη στα 4 της ειπα ''δεν θα ηθελες καποις τωρα να σου ρουφηξει τα δαχτυλα; (της αρεσει να ασχολουνται με τα ποδια της) ναι μου απαντησε, οποτε την κρατησα πιο σφιχτα και της ειπα μην τρομαξεις και βγηκε το παιδι απο το μπανιο και αρχισε να γλυφει τις πατουσες της...εχυσε αυτη κατ ευθειαν, την εγλυψε και στο μουνι μετα ξαναεχυσε συνολικα 3 φορες εχυσε μεσα σε 2 λεπτα....
οποτε μετα κανονισαμε ξανα για να το προχωρησουμε :-)
της ειπα ''εαν στειλω τα βυζια σου σε καποιον αλλα χωρις προσωπο εχεις προβλημα;'' τις πρωτες 10.545 φορες μου ειπε ''ναι εχω''χαχχααχαχΌταν λες έστειλες φωτό της σε παντρεμένους το ήξερε η γυναίκα σου οτι θα έστελνες;το δέχτηκε αμέσως αυτό αν το ήξερε..σορυ που ρωτάω αλλά θέλω να βρω τρόπο αν το κάνω και με την δικιά μου
Εγώ είμαι 31 η δικιά μου 23 παντρεμένοι πριν 2 χρόνια περίπου μου λέει η δικιά μ να σου πω μια φαντασίωση μου λέει έχω φαντασίωση να κάνω σεξ με γυναίκα με καύλωσε εμένα αρχίσαμε το γαμησι λέω τι άλλο φαντάζεσαι και άρχισε να μου λέει θέλω με άντρα να με πηδάει με καύλωσε τρέλα και εμένα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν και από τότε αρχίσαμε λέμε πολλά τέτοια παρτούζες γαμησια τα πάντα πήραμε δονητές σαν να την γαμανε δύο μαζί και γουστάρει τρελά και όταν την λέω πάνω στην καύλα πότε θα το κάνουμε στα αλήθεια αυτό θέλω πολύ να σε δω να σε κάνει άλλος μου λέει δεν θέλω μόνο σαν φαντασίωση...βέβαια τώρα είναι έγκυος και έχουμε 5 6 μήνες που δεν Μ λέει καθόλου τέτοια δεν ξέρω γιατίτης ειπα ''εαν στειλω τα βυζια σου σε καποιον αλλα χωρις προσωπο εχεις προβλημα;'' τις πρωτες 10.545 φορες μου ειπε ''ναι εχω''χαχχααχαχ
μια μερα πανω στην καυλα μου ειπε ''αφου το θελεις τοσο καντο αλλα προσεχε'' εστειλα προσεκτικα μονο αυτο που ηθελα και ετσι προχωρησε...αλλα πηρα δονητες πηρα strap on πηρα πηρα ενα σωρο πραγματα για να νιωσει κυριαρχη επανω στο σεξ και να θελει να κανει κατι με αλλον να παρει θαρρος
Γιατι πηρε αυτο που ηθελε απο εσενα οποτε τωρα αρχιζει η παντοφλα. Θα τα θυμασαι κ θα κλαις!Εγώ είμαι 31 η δικιά μου 23 παντρεμένοι πριν 2 χρόνια περίπου μου λέει η δικιά μ να σου πω μια φαντασίωση μου λέει έχω φαντασίωση να κάνω σεξ με γυναίκα με καύλωσε εμένα αρχίσαμε το γαμησι λέω τι άλλο φαντάζεσαι και άρχισε να μου λέει θέλω με άντρα να με πηδάει με καύλωσε τρέλα και εμένα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν και από τότε αρχίσαμε λέμε πολλά τέτοια παρτούζες γαμησια τα πάντα πήραμε δονητές σαν να την γαμανε δύο μαζί και γουστάρει τρελά και όταν την λέω πάνω στην καύλα πότε θα το κάνουμε στα αλήθεια αυτό θέλω πολύ να σε δω να σε κάνει άλλος μου λέει δεν θέλω μόνο σαν φαντασίωση...βέβαια τώρα είναι έγκυος και έχουμε 5 6 μήνες που δεν Μ λέει καθόλου τέτοια δεν ξέρω γιατί
την εγλυφα χυμενη!!Αν σκεφτώ πόσα χύσια της έχουν ρίξει μαζεμένα, θα της είχαν ασπρίσει κυριολεκτικά τα κωλομέρια.
Έτσι και χειρότερα!
![]()
Τι εννοείςΓιατι πηρε αυτο που ηθελε απο εσενα οποτε τωρα αρχιζει η παντοφλα. Θα τα θυμασαι κ θα κλαις!
kalo kouragio ennoeiΤι εννοείς
Έγκυος είναι οπότε λογικό και λίγα χρόνια μέχρι το μωρό να γίνει παιδί και εκεί υπομονή εεΕγώ είμαι 31 η δικιά μου 23 παντρεμένοι πριν 2 χρόνια περίπου μου λέει η δικιά μ να σου πω μια φαντασίωση μου λέει έχω φαντασίωση να κάνω σεξ με γυναίκα με καύλωσε εμένα αρχίσαμε το γαμησι λέω τι άλλο φαντάζεσαι και άρχισε να μου λέει θέλω με άντρα να με πηδάει με καύλωσε τρέλα και εμένα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν και από τότε αρχίσαμε λέμε πολλά τέτοια παρτούζες γαμησια τα πάντα πήραμε δονητές σαν να την γαμανε δύο μαζί και γουστάρει τρελά και όταν την λέω πάνω στην καύλα πότε θα το κάνουμε στα αλήθεια αυτό θέλω πολύ να σε δω να σε κάνει άλλος μου λέει δεν θέλω μόνο σαν φαντασίωση...βέβαια τώρα είναι έγκυος και έχουμε 5 6 μήνες που δεν Μ λέει καθόλου τέτοια δεν ξέρω γιατί
Ενοοώ αυτό ακριβώ ςππυ είπε ο φίλος καλό κουράγιο κ για να γίνω πιο ακριβής, ήθελε έν απαιδι όπως όλες οι γυναικές. Από δω κ πέρα έρχεσαι σε 2η μοίρα. ϊωσς κ 3ο-4η.Τι εννοείς
Καλησπέρα φίλε μου!!!Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξέρεις και εμεις στην αρχή μόνο φαντασίωση, ερωτικά βοηθήματα, μένει έγκυος παγώνουν ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ χαχαχα και μετά απο 2 χρόνια που ειχε μεγαλώσει και ο μικρός βρήκαμε δικό μας άνθρωπο και το κάναμε.Εγώ είμαι 31 η δικιά μου 23 παντρεμένοι πριν 2 χρόνια περίπου μου λέει η δικιά μ να σου πω μια φαντασίωση μου λέει έχω φαντασίωση να κάνω σεξ με γυναίκα με καύλωσε εμένα αρχίσαμε το γαμησι λέω τι άλλο φαντάζεσαι και άρχισε να μου λέει θέλω με άντρα να με πηδάει με καύλωσε τρέλα και εμένα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν και από τότε αρχίσαμε λέμε πολλά τέτοια παρτούζες γαμησια τα πάντα πήραμε δονητές σαν να την γαμανε δύο μαζί και γουστάρει τρελά και όταν την λέω πάνω στην καύλα πότε θα το κάνουμε στα αλήθεια αυτό θέλω πολύ να σε δω να σε κάνει άλλος μου λέει δεν θέλω μόνο σαν φαντασίωση...βέβαια τώρα είναι έγκυος και έχουμε 5 6 μήνες που δεν Μ λέει καθόλου τέτοια δεν ξέρω γιατί
Μου αρέσει πάρα πολύ όπως το χειρίστηκες μα πάνω απ όλα που το ευχαριστηθήκατε και οι δύο μεγάλο πράγμα.Καλη συνέχεια σας εύχομαιτης ειπα ''εαν στειλω τα βυζια σου σε καποιον αλλα χωρις προσωπο εχεις προβλημα;'' τις πρωτες 10.545 φορες μου ειπε ''ναι εχω''χαχχααχαχ
μια μερα πανω στην καυλα μου ειπε ''αφου το θελεις τοσο καντο αλλα προσεχε'' εστειλα προσεκτικα μονο αυτο που ηθελα και ετσι προχωρησε...αλλα πηρα δονητες πηρα strap on πηρα πηρα ενα σωρο πραγματα για να νιωσει κυριαρχη επανω στο σεξ και να θελει να κανει κατι με αλλον να παρει θαρρος. Γενικα ομως ειναι καυλιαρα, δεν ντυνεται προστυχα κτλ ειναι γυναικα της διπλανης πορτας αλλα πανω στο σεξ λεει ναι σε ολα δεν εχει προβλημα να καταλαβεις αυτη πιεζε την κατασταση για να την πηδηξω απο τον κωλο, πονουσε αλλα επεμενε
Σκέψου πόσο καύλα θα είναι να το κάνει τώρα που είναι έγκυος μπροστά σουΕγώ είμαι 31 η δικιά μου 23 παντρεμένοι πριν 2 χρόνια περίπου μου λέει η δικιά μ να σου πω μια φαντασίωση μου λέει έχω φαντασίωση να κάνω σεξ με γυναίκα με καύλωσε εμένα αρχίσαμε το γαμησι λέω τι άλλο φαντάζεσαι και άρχισε να μου λέει θέλω με άντρα να με πηδάει με καύλωσε τρέλα και εμένα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν και από τότε αρχίσαμε λέμε πολλά τέτοια παρτούζες γαμησια τα πάντα πήραμε δονητές σαν να την γαμανε δύο μαζί και γουστάρει τρελά και όταν την λέω πάνω στην καύλα πότε θα το κάνουμε στα αλήθεια αυτό θέλω πολύ να σε δω να σε κάνει άλλος μου λέει δεν θέλω μόνο σαν φαντασίωση...βέβαια τώρα είναι έγκυος και έχουμε 5 6 μήνες που δεν Μ λέει καθόλου τέτοια δεν ξέρω γιατί
Ναι να την σκίζει μπροστά μου και να την χύνει στο μουνακι της μεσαΣκέψου πόσο καύλα θα είναι να το κάνει τώρα που είναι έγκυος μπροστά σου
![]()
Για ένα πράγμα μετάνιωσα στην εγκυμοσύνη που δεν την έβγαλα καμία φώτο γυμνή χαχαχαχα μετά μου ήρθανε όλαΣκέψου πόσο καύλα θα είναι να το κάνει τώρα που είναι έγκυος μπροστά σου
![]()