Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nemo 38

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
41.030
Πόντοι
5.906
:) καλησπέρα συντρόφιμοι ομοϊδεάτες του ιντερνετικού ιδρύματος,ελπίζω να σας αρέσουν

Συνημμένα

• pBqvqhzh.mp4
    97,3 MB · Εμφανίσεις: 0
  • wife's birthday first clip .mp4
    7 MB · Εμφανίσεις: 0
  • wife's birthday second clip.mp4
    7,5 MB · Εμφανίσεις: 0

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
633
Πόντοι
5.840
Παιδια ξεκινησαμε το cuckolding το καναμε δευτερη φορα και ενω ανησυχουσα λιγο ''λες να την κανει με ελαφρα λες να την δει καπως μετα απο αυτο'' ειμαστε πιο ερωτευμενοι απο πριν....εχουμε ορεξη για τα παντα...

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.440
Πόντοι
200
Παιδια ξεκινησαμε το cuckolding το καναμε δευτερη φορα και ενω ανησυχουσα λιγο ''λες να την κανει με ελαφρα λες να την δει καπως μετα απο αυτο'' ειμαστε πιο ερωτευμενοι απο πριν....εχουμε ορεξη για τα παντα...
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια που το καταφέρατε φαντάζομαι πόσο καύλα θα έχετε....πώς την κατάφερες;;;

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
633
Πόντοι
5.840
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια που το καταφέρατε φαντάζομαι πόσο καύλα θα έχετε....πώς την κατάφερες;;;
Παντα το λεγαμε αλλα πανω στο σεξ πανω στη καυλα...οποτε αυτο που εκανε ητανε να παρω καποιες φωτο της να της στειλω σε μερικους που ψαχνανε καποια παντρεμενη (βυζια κωλο)...τον παιξανε μου στειλανε φωτο τα χυσια και ολο αυτο την αναψε παρα πολυ...

Οποτε κανονισα με με καποιον να περιμενει σε δωματιο ξενοδοχειου το οποιο ειχε χαμηλο φωτισμο(ασε για να το βρω ειδα και επαθα) βγηκα εκω με την γυναικα ηπιαμε μερικα ποτε ψιλοζαλιστηκε και της ειπα ''εκλεισα δωματιο εδω απο πισω'' δεν το πιστευε στην αρχη αλλα οταν πηγα στη ρεσεψιον και πηρα το κλειδι με κοιτουσε με τρελη απορια...πανω στο σεξ εγω απο κατω και αυτη στα 4 της ειπα ''δεν θα ηθελες καποις τωρα να σου ρουφηξει τα δαχτυλα; (της αρεσει να ασχολουνται με τα ποδια της) ναι μου απαντησε, οποτε την κρατησα πιο σφιχτα και της ειπα μην τρομαξεις και βγηκε το παιδι απο το μπανιο και αρχισε να γλυφει τις πατουσες της...εχυσε αυτη κατ ευθειαν, την εγλυψε και στο μουνι μετα ξαναεχυσε συνολικα 3 φορες εχυσε μεσα σε 2 λεπτα....

οποτε μετα κανονισαμε ξανα για να το προχωρησουμε :-)

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.440
Πόντοι
200
Παντα το λεγαμε αλλα πανω στο σεξ πανω στη καυλα...οποτε αυτο που εκανε ητανε να παρω καποιες φωτο της να της στειλω σε μερικους που ψαχνανε καποια παντρεμενη (βυζια κωλο)...τον παιξανε μου στειλανε φωτο τα χυσια και ολο αυτο την αναψε παρα πολυ...

Οποτε κανονισα με με καποιον να περιμενει σε δωματιο ξενοδοχειου το οποιο ειχε χαμηλο φωτισμο(ασε για να το βρω ειδα και επαθα) βγηκα εκω με την γυναικα ηπιαμε μερικα ποτε ψιλοζαλιστηκε και της ειπα ''εκλεισα δωματιο εδω απο πισω'' δεν το πιστευε στην αρχη αλλα οταν πηγα στη ρεσεψιον και πηρα το κλειδι με κοιτουσε με τρελη απορια...πανω στο σεξ εγω απο κατω και αυτη στα 4 της ειπα ''δεν θα ηθελες καποις τωρα να σου ρουφηξει τα δαχτυλα; (της αρεσει να ασχολουνται με τα ποδια της) ναι μου απαντησε, οποτε την κρατησα πιο σφιχτα και της ειπα μην τρομαξεις και βγηκε το παιδι απο το μπανιο και αρχισε να γλυφει τις πατουσες της...εχυσε αυτη κατ ευθειαν, την εγλυψε και στο μουνι μετα ξαναεχυσε συνολικα 3 φορες εχυσε μεσα σε 2 λεπτα....

οποτε μετα κανονισαμε ξανα για να το προχωρησουμε :-)
Όταν λες έστειλες φωτό της σε παντρεμένους το ήξερε η γυναίκα σου οτι θα έστελνες;το δέχτηκε αμέσως αυτό αν το ήξερε..σορυ που ρωτάω αλλά θέλω να βρω τρόπο αν το κάνω και με την δικιά μου

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
633
Πόντοι
5.840
Όταν λες έστειλες φωτό της σε παντρεμένους το ήξερε η γυναίκα σου οτι θα έστελνες;το δέχτηκε αμέσως αυτό αν το ήξερε..σορυ που ρωτάω αλλά θέλω να βρω τρόπο αν το κάνω και με την δικιά μου
της ειπα ''εαν στειλω τα βυζια σου σε καποιον αλλα χωρις προσωπο εχεις προβλημα;'' τις πρωτες 10.545 φορες μου ειπε ''ναι εχω''χαχχααχαχ

μια μερα πανω στην καυλα μου ειπε ''αφου το θελεις τοσο καντο αλλα προσεχε'' εστειλα προσεκτικα μονο αυτο που ηθελα και ετσι προχωρησε...αλλα πηρα δονητες πηρα strap on πηρα πηρα ενα σωρο πραγματα για να νιωσει κυριαρχη επανω στο σεξ και να θελει να κανει κατι με αλλον να παρει θαρρος. Γενικα ομως ειναι καυλιαρα, δεν ντυνεται προστυχα κτλ ειναι γυναικα της διπλανης πορτας αλλα πανω στο σεξ λεει ναι σε ολα δεν εχει προβλημα να καταλαβεις αυτη πιεζε την κατασταση για να την πηδηξω απο τον κωλο, πονουσε αλλα επεμενε

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.440
Πόντοι
200
της ειπα ''εαν στειλω τα βυζια σου σε καποιον αλλα χωρις προσωπο εχεις προβλημα;'' τις πρωτες 10.545 φορες μου ειπε ''ναι εχω''χαχχααχαχ

μια μερα πανω στην καυλα μου ειπε ''αφου το θελεις τοσο καντο αλλα προσεχε'' εστειλα προσεκτικα μονο αυτο που ηθελα και ετσι προχωρησε...αλλα πηρα δονητες πηρα strap on πηρα πηρα ενα σωρο πραγματα για να νιωσει κυριαρχη επανω στο σεξ και να θελει να κανει κατι με αλλον να παρει θαρρος
Εγώ είμαι 31 η δικιά μου 23 παντρεμένοι πριν 2 χρόνια περίπου μου λέει η δικιά μ να σου πω μια φαντασίωση μου λέει έχω φαντασίωση να κάνω σεξ με γυναίκα με καύλωσε εμένα αρχίσαμε το γαμησι λέω τι άλλο φαντάζεσαι και άρχισε να μου λέει θέλω με άντρα να με πηδάει με καύλωσε τρέλα και εμένα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν και από τότε αρχίσαμε λέμε πολλά τέτοια παρτούζες γαμησια τα πάντα πήραμε δονητές σαν να την γαμανε δύο μαζί και γουστάρει τρελά και όταν την λέω πάνω στην καύλα πότε θα το κάνουμε στα αλήθεια αυτό θέλω πολύ να σε δω να σε κάνει άλλος μου λέει δεν θέλω μόνο σαν φαντασίωση...βέβαια τώρα είναι έγκυος και έχουμε 5 6 μήνες που δεν Μ λέει καθόλου τέτοια δεν ξέρω γιατί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom