Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.273
Πόντοι
2.356
ε, τώρα ό,τι έγινε έγινε, να γυρίσω το χρόνο πίσω και να κάνω γιούργια δεν γίνεται.
Μάλλον παραείμαι διακριτικός ο πούστης :grin:
Καλυτερα παντως που δεν εμπλεξες με τυπισσα απο την δουλεια σου.
αυτα δεν εχουν καλο τελος συνηθως

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
ε, τώρα ό,τι έγινε έγινε, να γυρίσω το χρόνο πίσω και να κάνω γιούργια δεν γίνεται.
Μάλλον παραείμαι διακριτικός ο πούστης :grin:
Άσε φίλε, μια χαρά το χειρίστηκες. Η ζωή δεν είναι τσόντα. Είστε και στην ίδια δουλειά, ήταν πολλά τα ρίσκα του να κάνεις μια λάθος κίνηση (όσο κι αν όλα τα φώτα φαίνονταν καταπράσινα). Ίσως θα μπορούσες να κάνεις μια σταδιακή ερωτική κλιμάκωση ή να επαναφέρεις την κουβέντα στο σκηνικό με την φούστα. Αλλά μέχρι εκεί.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21
Καλυτερα παντως που δεν εμπλεξες με τυπισσα απο την δουλεια σου.
αυτα δεν εχουν καλο τελος συνηθως
Τοχω κάνει...κάτω απ' την μύτη όλων..μεγάλη ηδονή!....για τρεισήμισι χρόνια....
Μετά άλλαξε δουλειά κ κάνα χρόνο μετά χωρίσαμε..μάλλον θα βρήκε νέο φυστικαδορο από εκεί....! Χεχε
Έριξα καλά γλέντια(και πολλά ακα)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.587
Πόντοι
3.506
Τοχω κάνει...κάτω απ' την μύτη όλων..μεγάλη ηδονή!....για τρεισήμισι χρόνια....
Μετά άλλαξε δουλειά κ κάνα χρόνο μετά χωρίσαμε..μάλλον θα βρήκε νέο φυστικαδορο από εκεί....! Χεχε
Έριξα καλά γλέντια(και πολλά ακα)
Παρόμοια εμπειρία και εγώ, μόνο που άλλαξα εγώ δουλειά, αντί αυτή στη περίπτωσή σου. Μια χαρά πέρασα.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Ακολουθω το thread τελευταια και μ αρεσει, ωραια τα λετε, συμφωνω τουλαχιστον.

Μιλάω κ εγω με μία φιλη μου τελευταία, καθε μερα μηνυματα, πρωι μεσημερι βραδυ, δεν εχει χωρισει δεν λεει κατι, αλλα νομιζω απλως δεν το εχει κανει επισημο, έχει ενα μικρο παιδι 4-5. Εγω ελευθερος. Οταν παω να της πω κατι ομως με υπονοουμενο ή κατι πιο spicy, το κοβει με ενα χαχα και λοιπές αηδίες. Μαλλον δεν το εχει παρει αποφαση; Μήπως χανω τον καιρο μου, θα μου πειτε τι ειχαμε τι χασαμε

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Οταν παω να της πω κατι ομως με υπονοουμενο ή κατι πιο spicy, το κοβει με ενα χαχα και λοιπές αηδίες. Μαλλον δεν το εχει παρει αποφαση; Μήπως χανω τον καιρο μου, θα μου πειτε τι ειχαμε τι χασαμε
Κατ' εμέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, έτσι όπως το περιγράφεις.
Σε κάποιες ας πούμε αρέσει να παίζουν, μόλις καταλάβουν ότι ο άλλος γουστάρει, χωρίς να έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε κάτι.
Δεν είναι σίγουρο ότι η δικά σου είναι σ' αυτή την κατηγορία. Το πολύ-πολύ, αν δεν έχεις κάποια άλλη να ασχοληθείς, κυνήγησέ το χωρίς να το δένεις κόμπο ότι θα κάτσει.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Εκεί έχω καταλήξει κ εγώ. Νομίζω δεν το έχει παρει αποφαση ακομη και ίσως επειδη δεν ειμαι παντρεμενος με παιδι κ εγω σαν εκεινη, κ ξερει οτι τριγυρναω, ισως δεν εμπιστευεται τετοια κατασταση. Πάντως δεν μπορει να μιλαμε καθε μερα, πρακτικα δεν την εχω ακουσει ποτε να κοιμαται με τον αντρα της, εχει εφημεριες βεβαια και μονιμως λειπει, αλλα σιγουρα κατι ειναι περιεργο. Της εχω πει παμε για ποτο, παμε με κοινους φιλους κλπ, πολυ σπανια να ερθει, δεν εχει που να αφησει το παιδι λεει. Παντως, πολλη επικοινωνια σχεδον καθημερινη.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.366
Πόντοι
206
οταν ημουν 20-21 χρονων ειχα γνωρισει μια 38αρα η οποια ειχε γιό 18χρονων παιδί.Μεχρι και σημερα ξεβρακωνεται στο Instagram αν και 50αρα πλεον.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Εκεί έχω καταλήξει κ εγώ. Νομίζω δεν το έχει παρει αποφαση ακομη και ίσως επειδη δεν ειμαι παντρεμενος με παιδι κ εγω σαν εκεινη, κ ξερει οτι τριγυρναω, ισως δεν εμπιστευεται τετοια κατασταση. Πάντως δεν μπορει να μιλαμε καθε μερα, πρακτικα δεν την εχω ακουσει ποτε να κοιμαται με τον αντρα της, εχει εφημεριες βεβαια και μονιμως λειπει, αλλα σιγουρα κατι ειναι περιεργο. Της εχω πει παμε για ποτο, παμε με κοινους φιλους κλπ, πολυ σπανια να ερθει, δεν εχει που να αφησει το παιδι λεει. Παντως, πολλη επικοινωνια σχεδον καθημερινη.
Μιλάτε κάθε μέρα και δεν την έχεις ρωτήσει βασικές πληροφορίες .
Πρέπει να την ρωτήσεις πως τα πάει με τον άντρα της, και δεύτερον αν θέλει να πάτε (όποτε μπορεί) για καφε - ποτο κτλ
Εκεί της την πέφτεις αν κάτσει μια χαρά αν όχι όλα καλά ...δεν θα χάσεις άλλο τον χρόνο σου.
Αν σου πει είμαι μια χαρά με τον άντρα μου ξέχνα το , αν δεν βρει χρόνο για καφέ πάλι ξέχνα την δεν θέλει .
Έχεις και ένα ντεσαβαντάζ που είναι οι κοινοί γνωστοί και δεν θα ρισκάρει να το μάθουν αν κάνει κάτι μαζί σου και είναι παντρεμένη .
Αν σου αρέσει και μόνο η καβλάντα μην ξεκαθαρίσεις τίποτα .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.997
Πόντοι
16.235
Υπερθεματιζω, γυρισα πριν λιγο απο 3ωρο υψηλης εντασης με 47ρα χωρισμενη,που τη πηδαω 4 χρονια τωρα.
Καθε φορα και καλυτερο γαμησι,σχεδον παντα και απο παντου, χωρις μνμ ,τηλεφωνα και πρηξιματα.

Παιζει ρολο βεβαια οτι επαγγελματικα ειναι δομημενη και με πολλη δουλεια και δεν εχει χρονο και διαθεση για σπασιμο νευρων αμφοτέρως.

Το καλο της Αθηνας ειναι οτι αν βλεπεσαι μπορεις να βρεις τετοιες περιπτωσεις αν και η πλειοψηφια απο νορμαλ μιλφακια θελουν σχεση
Aυτες βρίσκονται μόνο από ταξιτζήδες ή μέσω σοσιαλ κρεμμύδια.
Πολύ δύσκολο να κάνεις τέτοια φάση σε μουσείο ή κάνοντας μια χαλαρή βόλτα στο Μοναστηράκι.
Βλεπεσαι δεν βλέπεσαι,αυτές είναι οι πιθανότητες.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.997
Πόντοι
16.235
θα σας πω ένα περιστατικό που μου συνέβη με χωρισμένη με παιδιά πριν πολλά χρόνια.
Ήταν συνάδελφος. Ένα διάστημα ήμαστε δυο μας στο ίδιο γραφείο. Έκανε κα'να δυο κινήσεις που με έβαλαν σε σκέψεις μήπως ψαχνόταν.
Μια φορά, όπως καθόταν σταυροπόδι, στα καλά καθούμενα κάνει μια με το χέρι της και σηκώνει τη φούστα μέχρι πάνω. Ήταν καλοκαίρι και δεν φορούσε καλσόν.
Μια άλλη μέρα, με τα πόδια ενωμένα, καθόταν με τη φούστα τόσο ψηλά ώστε ίσα που δεν έβλεπες το βρακάκι της.
Κάπως μεθόδευσα να περάσω από το σπίτι της για καφέ μια Κυριακή, μέρα που τα παιδιά ήταν με τον πατέρα τους.
Σκεφτόμουν ότι ως χωρισμένη με παιδιά θα ήταν και πιο ακομπλεξάριστη και πιο στερημένη από σεξ.
Δεν έκανα χοντρό πέσιμο, περίμενα κάποια κίνηση από τη μεριά της, κάποιο πράσινο φως.
Και τι συνέβη τελικά; Απολύτως τίποτα. Πήρα τ' αρχίδια μου. Κανένα πράσινο φως. Όσο ήμουν εκεί μου έλεγε κουτσομπολιά του γραφείου. Τζάμπα η βενζίνη... :cheesy:
Δεν ήσουν έτοιμος για όλα δυστυχώς....αφού έκανες τον κόπο να πας στο σπίτι της έπρεπε να το διεκδικούσες μέχρι τέλους.
Πάντως στα μάτια της γειτονιάς δεν θα φάνηκε ότι έφυγες "με το όπλο γεμάτο"...:wink:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.997
Πόντοι
16.235
Ρε bro, σου έκανε νάζια στο γραφείο, σε δέχτηκε και σπίτι της σε φάση που ήταν εντελώς μόνη Κυριακή για να έχετε και χρόνο άνετα, δηλάδή τι άλλο πράσινο φως περιμένεις για να χωθείς;

Να ξηλώσει κανένα πράσινο φανάρι από το δρόμο και να το βάλει στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήθελες;
Μπορεί η γκόμενα να ήθελε απλώς μια επιβεβαίωση ότι μπορεί να φέρει άνδρα στο σπίτι για να νιώσει επιθυμητή και "μοιραία"....:jerking:.
Ίσως να μην του καθόταν με τίποτα όμως και αυτός δεν έκανε τίποτα .

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.587
Πόντοι
3.506
Aυτες βρίσκονται μόνο από ταξιτζήδες ή μέσω σοσιαλ κρεμμύδια.
Πολύ δύσκολο να κάνεις τέτοια φάση σε μουσείο ή κάνοντας μια χαλαρή βόλτα στο Μοναστηράκι.
Βλεπεσαι δεν βλέπεσαι,αυτές είναι οι πιθανότητες.
Εννοείται ότι βρίσκονται από social (ή από κύκλο/δραστηριότητες). Γιατί ασχολούμαστε με αυτά ούτως ή άλλως, για να μαλακιζομαστε με πολιτικές ή αθλητικες συζητήσεις;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.997
Πόντοι
16.235
Εννοείται ότι βρίσκονται από social ή από κύκλο/δραστηριότητες. Γιατί ασχολούμαστε με αυτά ούτως ή άλλως, για να μαλακιζομαστε με πολιτικές ή αθλητικες συζητήσεις;
Τώρα μάλιστα.
Μόνο σε αμερικανικές ταινίες παίρνει πρωτοβουλία η γυναίκα η σε ελάχιστες πραγματικές περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι τόσο ψηλά κοινωνικά και οικονομικά ώστε πραγματικά κάνει παιχνίδι με δική της πρωτοβουλία .Απεναντίας οι γυναικες του μέσου όρου περιμένουν μέσω κύκλων η έστω κίνηση από τον άνδρα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.587
Πόντοι
3.506
Τώρα μάλιστα.
Μόνο σε αμερικανικές ταινίες παίρνει πρωτοβουλία η γυναίκα η σε ελάχιστες πραγματικές περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι τόσο ψηλά κοινωνικά και οικονομικά ώστε πραγματικά κάνει παιχνίδι με δική της πρωτοβουλία .Απεναντίας οι γυναικες του μέσου όρου περιμένουν μέσω κύκλων η έστω κίνηση από τον άνδρα.
Μα δεν λέμε ότι τη πρώτη κίνηση δεν θα την κάνει ο άντρας. Θα διαβάσει τα σημάδια και θα κινηθεί αναλόγως.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.441
Πόντοι
6.255
Αυτό παίζει πολύ ,όταν το κάνω από παλιά με τα ψωνια- σνομπ γκόμενες εκεί εξω που την έχουν δει σταρ....
Πάντα γύριζα το κεφάλι άλλου κ τρώγανε κάρφωμα! Σου λέει" όλοι με κοιτάνε,αυτός γιατί όχι!?...)
Χαχαχ!
Απόλαυση,στα όρια της ηδονής!
μπα στα αρχιδια τους σε γραφανε

Π

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.366
Πόντοι
206
ωρες ωρες σκεφτομαι πως νιωθουν τα παιδια και ειδικα τα αγορια οταν εχουν μανάδες που κουνάνε την ουρά τους και γαμιουντε σαν λυσσασμένες.Πως θα νιωθουν?Τι πιστεύετε τυποι μου?Ωραιο συναισθημα ε?

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.739
Πόντοι
3.556
Τώρα μάλιστα.

Είναι το κλασικό φεμινιστικό ανέκδοτο τον είδα,τον άρπαξα,τον έβαλα κάτω και του ριξα ένα μουνί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom