To θέμα είναι να βρεις τα σπονσορομάγαζα.Υπάρχουν μαγαζιά που συχνάζουν γκόμενες που κάνουν αρπαχτές,άλλες που ψάχνουν για σπόνσορες κτλ.Ανατολική Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένα.Πας,κερνάς και μετά πιάνεις την κουβέντα.Σε αυτά οι γκόμενες σου φέρονται πάρα πολύ καλά αφού στη χειρότερη περίπτωση θα κεράσεις.Στην καλύτερη θα τσιμπήσουν και δώρο.Οπότε έχεις πολύ θετική αντιμετώπιση δεν παίζει σνομπαρία,αφυψηλού κτλ.Βέβαια συνήθως τέτοια μαγαζιά έχουν πόρτα ή πρέπει να κλείσεις τραπέζι π.χ. με 200-300 ευρώ για να σε αφήσουν να μπεις.Απαξ όμως και είσαι μέσα η γκόμενα σκέφτεται αυτός αξίζει για να τον έχουν αφήσει να μπει,περνάς δηλαδή preselection.
Αν κάποιος δεν έχει λεφτά θα πάει στα φοιτητάδικα,τα καμακομάγαζα,τα Λατινάδικα,τα χιπχοπάδικα κτλ,βέβαια εκεί έχεις ανταγωνισμό,έχει άλλους εκατοντάδες ψωλείς και τρομερά έμπειρα καμάκια που κάνουν την ίδια δουλειά.Λατινάδικα και χιπχοπάδικα κάνουν θραύση οι Αραπάδες και οι Λατίνοι που ξέρουν να χορεύουν.Στα ντίσκο πόλο και στα καμακομάγαζα κάνουν θραύση οι Πολωνοί και οι εμφανίσιμοι ξένοι λευκοί.Αμα είσαι κινεζοειδής,Λατίνος ή Αράπης δε σε παίρνει να πας σε σπονσορομάγαζο ή high end,θα φας πόρτα αμέσως.Μετά διαμαρτύρονται για ρατσιστικές συμπεριφορές κτλ.
Το θέμα είναι οτι μια Σλάβα διαλέγει.Σου λέει σήμερα θέλω να αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο,θα πάω σπονσοράδικο.Αύριο έχω καύλες,θέλω να δοκιμάσω εξωτικό καυλί θα πάω Λατινάδικο.Αν θέλω να γνωρίσω Πολωνό ή ξένο για σχέση και ρομαντισμούς,περιπέτειες θα πάω καμακομάγαζο.Οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι χάρη στο rotation.
Αντίθετα στα καθυστερημένα Βαλκάνια θα βάλει ο Αλμπάνας κάποιο δικό του να παρακολουθεί τη γκόμενα και μόλις τη δει να φιλιέται με Λατίνο στο Λατινάδικο,τον ήπιε ο Λατίνος.Δεν υπάρχει αυτό το free flow,η άνεση.