Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.214
- Πόντοι
- 2.606
To διεγραψα καταλαθος,καταλαβαινειςΒάλε και το βίντεο, ξέρεις...![]()
Μπορείς να το ανακτήσεις όμωςTo διεγραψα καταλαθος,καταλαβαινεις![]()
Δεν διαθετω τις τεχνικες γνωσεις,δεν ειμαι δα και ο τιμιος,μισθωτος,κατοικος της πρωτευουσαςΜπορείς να το ανακτήσεις όμως![]()
Ρε άστα αυτά που ξέρεις και βάλε το βίντεο.Δεν διαθετω τις τεχνικες γνωσεις,δεν ειμαι δα και ο τιμιος,μισθωτος,κατοικος της πρωτευουσας![]()
Μάλιστα, μάλιστα...Δεν διαθετω τις τεχνικες γνωσεις,δεν ειμαι δα και ο τιμιος,μισθωτος,κατοικος της πρωτευουσας![]()
Αυτοδιαγραφή...Nα βαλω μια Δαναη να στανιαρετε?![]()
συμπαθη κιτρινιαρη γνωμη για βαψομαλλια Θυμιο Λυμπεροπουλο τιμημενο μπροεδρα;Εσεις χανετε,δεν εχετε καθολου γουστο![]()
Βρε,βρε σαν τα χιονια.Σε εψαχνε εξεχων μελος του σαησυμπαθη κιτρινιαρη γνωμη για βαψομαλλια Θυμιο Λυμπεροπουλο τιμημενο μπροεδρα;
καλα αλλα αλλο σε ρωτησαΒρε,βρε σαν τα χιονια.Σε εψαχνε εξεχων μελος του σαη![]()
συμπαθη κιτρινιαρη γνωμη για βαψομαλλια Θυμιο Λυμπεροπουλο τιμημενο μπροεδρα;
ΧοντρόNα βαλω μια Δαναη να στανιαρετε?![]()
τι να πει για το αφεντικό...συμπαθη κιτρινιαρη γνωμη για βαψομαλλια Θυμιο Λυμπεροπουλο τιμημενο μπροεδρα;
Yποψιαζομαι οτι ο τιμιος πρεπει να κανει πιατσα(με την καλη/κακη εννοια δεν ειμαι σιγουρος).Τα ολιγολεπτα διαλειμματα ειναι οι ωρες που περιμενει να παρει κουρσα μαλλοντι να πει για το αφεντικό...
θα έχει λογαριασμό και θα παρακολουθεί τους υπαλλήλους
Για εξήγησέ το λίγο παραπάνω αυτόYποψιαζομαι οτι ο τιμιος πρεπει να κανει πιατσα(με την καλη/κακη εννοια δεν ειμαι σιγουρος).Τα ολιγολεπτα διαλειμματα ειναι οι ωρες που περιμενει να παρει κουρσα μαλλον![]()
Τα έχασε με τις μπουταρες της ο Σέρβος ταβερνιάρης...
"Μεζές" το τακούνι, ωραίο "ορεκτικό"!Της εγλειφα τα τακούνια άνετα!!!