Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.777
- Πόντοι
- 456
κατσε να κανω like στον παλιο εαυτο μου![]()
αντιο ελλαδα για παντα!!!
κατσε να κανω like στον παλιο εαυτο μου![]()
αντιο ελλαδα για παντα!!!
Πάτα καλύτερα στο google earth να δεις το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο ΠάολοKαλησπερα σας,
Εγω και ενας φιλος απο εδω μεσα Θα κανουμε ενα ταξιδι γυρω στις 15 μερες Βραζιλια Sao Paulo,Rio and Florianopolis Εαν θελει και αλλος να ερθει μαζι μας η το σκεφτεται μπορει να μου στειλει μυνημα στο steps18100@mailfence.com.
Ειναι για Νοεμβριο η Δεκεμβριο το βλεπουμε αυτο.
Σκοπος μας να περασουμε καλαααα με τις κοπελες τρανς σε συνδιασμο με μπανια και παραλιες.
Το σκέφτομαι για αρχές Νοεμβρίου για 1 μήναKαλησπερα σας,
Εγω και ενας φιλος απο εδω μεσα Θα κανουμε ενα ταξιδι γυρω στις 15 μερες Βραζιλια Sao Paulo,Rio and Florianopolis Εαν θελει και αλλος να ερθει μαζι μας η το σκεφτεται μπορει να μου στειλει μυνημα στο steps18100@mailfence.com.
Σκοπος μας να περασουμε καλαααα με τις κοπελες τρανς σε συνδιασμο με μπανια και παραλιες.
Kαλησπερα σας,
Ζακέτες να πάρετε !Το σκέφτομαι για αρχές Νοεμβρίου για 1 μήνα
Μην το λες δυνατά εδώ ,θα παρεξηγηθούν οι αγαπούληδες των ντόπιων προϊόντωννα πας εμεις θα ημαστε προς τα τελη Νοεμβριου και μισα Δεκεμβριου.
Αν τροποποιησεις το ταξιδι σου, μπορουμε να βρεθουμε εκει
τιοτα καλυτερο απο τρνας βραζιλιας.
Kαλησπερα σας,
μακαρι να μπορουσα να πηγαινα , αν βεβαια τπηρχε εκι καποιος που η να μενει εκει , η να ξερει καλα τα κατατοπια, γιατι μην ξεχναμε πως ειναι επικυθνδινα ακομη και για τη σωματικη σου ακαιρεοτητα , εγω φευγω δεκεμβρη για Πουκετ ,εκειμ βεβαια εχει τα ladyboyς, που ειναι σαν γυναικες, ενω στη Βραζιλια εχει για ολα τα γοθυστα και ολα τα μεγεθη και βιτσια ,Ζωάρα θα κάνεις !!!
μακαρι να μπορουσα να πηγαινα , αν βεβαια τπηρχε εκι καποιος που η να μενει εκει , η να ξερει καλα τα κατατοπια, γιατι μην ξεχναμε πως ειναι επικυθνδινα ακομη και για τη σωματικη σου ακαιρεοτητα , εγω φευγω δεκεμβρη για Πουκετ ,εκειμ βεβαια εχει τα ladyboyς, που ειναι σαν γυναικες, ενω στη Βραζιλια εχει για ολα τα γοθυστα και ολα τα μεγεθη και βιτσια ,
μακαρι να μπορουσα να πηγαινα , αν βεβαια τπηρχε εκι καποιος που η να μενει εκει , η να ξερει καλα τα κατατοπια, γιατι μην ξεχναμε πως ειναι επικυθνδινα ακομη και για τη σωματικη σου ακαιρεοτητα , εγω φευγω δεκεμβρη για Πουκετ ,εκειμ βεβαια εχει τα ladyboyς, που ειναι σαν γυναικες, ενω στη Βραζιλια εχει για ολα τα γοθυστα και ολα τα μεγεθη και βιτσια ,
Ταϊλάνδη: μικρά μεγέθη, κουκλάκια, φοβερή συμμετοχή
Βραζιλία: αγρίμια, κτηνάρια
Δυο όμορφες όψεις δυο διαφορετικών νομισμάτων
Ρε παιδιά αντί να τρέχετε για σεξοτουρισμο στην άλλη άκρη του κόσμου γιατί δεν πάτε μέχρι την Ισπανία που οι τιμές είναι στα 50-60€;Κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ.Βραζιλια ή Κολομβία;Δεν ενδιαφέρομαι για laydyboys.
Ενώ στην Ευρώπη τι να δείς ε; δεν έχει και τίποταΓιατί δεν προέχει ο σεξοτουρισμός ίσως αλλά ο συνδυασμός σεξ και αξιοθεάτων;
Η Βραζιλία έχει τόσα μέρη να δεις μοναδικά στον κόσμο.
Επίσης: υπόλοιπος κόσμος > Ευρώπη
Γούστα
Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου, αυτά καταλαβαίνεις...Ενώ στην Ευρώπη τι να δείς ε; δεν έχει και τίποτα![]()
Ελα ρε Μαγγελάνε διαφώτισε μας ...Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου, αυτά καταλαβαίνεις...
Κορίτσια, ηρεμήστε!!,Ελα ρε Μαγγελάνε διαφώτισε μας ...![]()