Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31K
  • Εμφανίσεις 547K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.830
Πόντοι
16.235
Μαν είμαι συμβασιούχος βιολόγος της Νέας Δημοκρατιαρας μας ηβχρονια ξεκίνησε για εμάς τωρα και με τις μειώσεις του Κουλή μας μονο ντιλιβερι πλεον
Ήθελα χαβιάρι αλλα δεν έχουν ντιλιβερι
Ουτε ο ΑΒ φέρνει πχια
Καταντια
Αν είσαι λίγο τυχερός μπορεί να κάνεις κανά κονέ με καμμία γαλακτοδερμη θερμόαιμη ρωσιδουλα....:wink::zfuck:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.919
Πόντοι
3.656
Για τιμωρία μας κανέ κανα τρίμηνο να ξανά γράψεις στο νήμα για να μάθουμε τα καθίκια.

Μαν, ανησύχησα να ξες γιατί δεν σε έβλεπα ούτε στο γαυραδικο. :hi:
Είδα λίγο το μπάσκετ πριν
Ελπίζω να ισχύει πως θα πάρουμε καναν 1
Να μαστε καλα μαν με υγεία κάθε χρονο

• Like
Αντιδράσεις: Zebu
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.162
Πόντοι
28.246
ΟΚ...κάνε τον ντελιβερα να στρώσεις χαρακτήρα .Έπρεπε να κουβαλάει πέντε συσκευασίες το παιδί για μια παραγγελία;
Κοίτα βλάκα. Εγώ για να σε τρολαρω το έγραψα αλλά αφού δεν νιωθεις να σου εξηγήσω.

Μπορεί να τα βάλει μέσα σε ένα κουτι και να τα τοποθετήσει ο ψηστης το ενα υλικο δίπλα στο άλλο. Γαρνιτούρα είναι. Δεν χρειαζόταν αυτή η υπερβολικη ποσοτητα. Έβαλε εκεί ένα σκάσμο κρεμμύδι, μισή μερίδα πατάτες και πόσες ντομάτες Όλα χύμα.. Που και οι ίδιες ποσότητες πάλι μπαίνουν νοικοκυρεμένα. Απλά τα πετάνε μέσα και άντε γεια.

Μπαίνουν όλα νοικοκυρεμένα μια χαρά. Δηλαδή αν έβαζε και κανένα τζατζίκι θα το σαλαμουριζε επάνω στα άλλα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.830
Πόντοι
16.235
Μαν είμαι συμβασιούχος βιολόγος της Νέας Δημοκρατιαρας μας ηβχρονια ξεκίνησε για εμάς τωρα και με τις μειώσεις του Κουλή μας μονο ντιλιβερι πλεον
Ήθελα χαβιάρι αλλα δεν έχουν ντιλιβερι
Ουτε ο ΑΒ φέρνει πχια
Καταντια
Τυχερός στην ατυχία σου είσαι....αν με μειώσεις ξηγιεσαι ντιλιβερι με αυξήσεις τι θα έκανες;Θα αγόραζες το μαγαζί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα βλάκα. Εγώ για να σε τρολαρω το έγραψα αλλά αφού δεν νιωθεις να σου εξηγήσω.

Μπορεί να τα βάλει μέσα σε ένα κουτι και να τα τοποθετήσει ο ψηστης το ενα υλικο δίπλα στο άλλο. Γαρνιτούρα είναι. Δεν χρειαζόταν αυτή η υπερβολικη ποσοτητα. Έβαλε εκεί ένα σκάσμο κρεμμύδι, μισή μερίδα πατάτες και πόσες ντομάτες Όλα χύμα.. Που και οι ίδιες ποσότητες πάλι μπαίνουν νοικοκυρεμένα. Απλά τα πετάνε μέσα και άντε γεια.

Μπαίνουν όλα νοικοκυρεμένα μια χαρά. Δηλαδή αν έβαζε και κανένα τζατζίκι θα το σαλαμουριζε επάνω στα άλλα.
Κι εγώ σε τρολαρω βλάκα .Σκέτη απόλαυση είσαι.

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.001
Πόντοι
3.820

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.301
Πόντοι
5.006
Ζαμπονοτυροπιτα, κιμαδοπιτα, χυμο,και καφε τωρα
τι χυμο?

Σπετσοφαι κ πατάτες τηγανητές, χωριάτικη,ζιρο:drooling-face::drooling-face::drooling-face:
σπετσοφαι δυνατο!
απο που?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.872
Πόντοι
1.406
τι χυμο?