Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.214
Πόντοι
1.346
τα έχουμε ρε παιδιά οι Λατίνες είναι εξ ορισμού ΦΟΛΕΣ!!!
Μια Λορενα στο παρανταις που ειχα παρει πριν κανα 5μηνο ηταν πολυ καλη μεσα.
Θα μου πεις μπορει να ειναι η εξαιρεση, οκ εγω δεν εχω πολλες εμπειριες μ αυτες, απλα ετυχε να πετυχω μια καλη.

makisthess86

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Κυριακη βραδυ βολτα στα σπιτάκια για να δω αυτην την Ρεμπεκκα που γραφτηκαν πολυ καλα σχολια θεωρωντας οτι ειναι νεο αιμα στην πολη. Δυο φορές περασα μαζι της σρο παρελθον αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν κατι εξαιρετικό αλλα ουτε εκλαψα τα λεφτα μου. Τυπικες υπηρεσιες ρουμανας (που παρεπιπτοντως προσωπικα απο ρουμανα δεν εχω φαει φολα).

Μεταβολή για να πετυχω Ρενατα που περναω πολυ καλα μαζι της. Υπεροχο μουνακι και κωλαρακι για γλυψιμο που θεωρω το απολαμβανει, ομορφο γλυκο προσωπακι, ωραιο φυσικο βυζι και πολυ καλη αισθηση το μουνακι της οταν το γαμας. δεν λεει οχι σε κατι αλλα ημουν άτυχος καθως δεν την πετυχα.

Διπλα απο το μεδουσα ηταν η Αϊσα ομορφη κοπελα, τρομερο πλαστικο βύζι ωραια επιδερμιδα αλλα τα καλα σταματανε εκει. Ειχα περασει μαζι της πριν καποιες εβδομαδες με προγραμμμα για γλυψιμο. Με το ζορι με αφησε να κουμπησω τα βυζια της γιατι ελεγε οτι πονουσε ουτε το γλυψιμο ευχαστηθηκα μια και δεν εχει και το ομορφο μουνακι και ηταν πολυ βιαστική. Ισως μια μετρια προς καλη πιπα.

Στο πρωτο δεξια στο las vegas η Ιζαμπελλα. Εχω περασει στο παρελθον μαζι της 2 φορες με πολυ καλες συνευρέσεις. Δεν βιαστηκε ποτέ βυζι εμφανως φτιαμενο στο μακρινο παρελθον αλλα δεν παραπανιεται για κατι. Δεν μπηκα γιατι ξεκινουσε πλεον απο 40€ και ειχα στο μυαλο μου να δοκιμασω κατι αλλο.

Κατεληξα στο Medousa στην Μελιντα που γραφτηκε ενα θετικο σχολιο πιο πανω και την ειχα βαλει στο παρελθον στο ματι να το δοκιμασω καποια στιγμη. Μπαινω με προγραμμα 40€ γυμνο στοματικο και 69 κατα την υπηρεσια. Στα θετικά καλο τσιπουκι βαθυ απο τα πολυ καλα που με εχουν κανει σε Studio. Σε 69 δεν ηρθε ποτε οποτε την πιεσα εγω για να την γλυψω. δεν εδειχνε να το θελει και ηταν βιαστικη να ξεκινησει ο αγωνας. Σε αλλα θετικα η πολυ καλη αισθηση του μουνιου της. Δεν εβαλε τζελ και τον εφαγε στα 4 δυνατα χωρις να διαμαρτυρηθει. Στα μειον της το πολυ μικρο βυζι. Ισως να ξαναεμπαινα με απλο 30αρι για την ωραια πισω οψη οταν στηθει και το οτι δεν εβαλε τζελ. τελος μου εκανε εντυπωση οτι στο προσωπο μου φανηκε πιο ομορφη μεσα στο δωματιο απο οτι στο σαλωναρισμα.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα. Καλα να περνατε συναγωνιστες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.571
Πόντοι
3.846
Μια Λορενα στο παρανταις που ειχα παρει πριν κανα 5μηνο ηταν πολυ καλη μεσα.
Θα μου πεις μπορει να ειναι η εξαιρεση, οκ εγω δεν εχω πολλες εμπειριες μ αυτες, απλα ετυχε να πετυχω μια καλη.
Και όχι μόνο.Και η Λίντα στο Venus είναι φιλότιμη στο δωμάτιο και από εμφάνιση σκίζει.Και άλλες έχουν αναφερθεί.Είναι η μειοψηφία βέβαια,ίσως το 20-30%.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Πριν από δέκα μέρες την πέτυχα και εκεί, αλλά δεν πέρασα.Δεν μου αρέσει το υαλουρονικό στα χείλη.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καλή πιπα να παίρνει και κομπλέ δεν θα την παντρευτουμε!

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Και όχι μόνο.Και η Λίντα στο Venus είναι φιλότιμη στο δωμάτιο και από εμφάνιση σκίζει.Και άλλες έχουν αναφερθεί.Είναι η μειοψηφία βέβαια,ίσως το 20-30%.
Λίντα θέλω να δοκιμάσω σύντομα γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Έχει και κωλαρα η άτιμη!
Η Ναόμι μάγκες άκουσα δεν έφυγε για Βραζιλία τελικά ? Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει Γιατί ήταν υπέροχη στο δωμάτιο τελείωσα πρόωρα και θέλω 2ο round

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Αύριο μάγκες αν παω ( η τελος του μηνα σίγουρα) θα κάνω γύρα μεγάλη μέχρι να μπω κάπου για όποια θέλετε να ξέρετε που είναι μου λέτε

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Προς ενημέρωση στους μύστες..Όταν μπαίνετε μεσα και βλέπετε ψυχρυλα και μη αυτο ,μη το άλλο και αντε τελείωνε κτλ. παρ ότι είστε ευγενικοί και καθαροί το τονίζω, μη διστάσετε να ζητήσετε τα λεφτα πισω..2 φορές μου συνέβη και τα πήρα πίσω όμορφα κ ωραία χωρίς ν έρθει νταβάς ,χωρίς τπτ..Για ν βάλουν μυαλό αν δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά ας κάνουν άλλη..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Προς ενημέρωση στους μύστες..Όταν μπαίνετε μεσα και βλέπετε ψυχρυλα και μη αυτο ,μη το άλλο και αντε τελείωνε κτλ. παρ ότι είστε ευγενικοί και καθαροί το τονίζω, μη διστάσετε να ζητήσετε τα λεφτα πισω..2 φορές μου συνέβη και τα πήρα πίσω όμορφα κ ωραία χωρίς ν έρθει νταβάς ,χωρίς τπτ..Για ν βάλουν μυαλό αν δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά ας κάνουν άλλη..
Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.... Αν περάσει το 5λεπτο το τρένο δύσκολα γυρίζει πίσω... Δεν συζητάω καν να στον παίξει ή να σε γλείψει... Καλα αν μπεις μέσα ούτε καν.

Δυστυχώς έχω φάει πολύ φόλα επειδή δεν είχα το θάρρος να φύγω.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.... Αν περάσει το 5λεπτο το τρένο δύσκολα γυρίζει πίσω... Δεν συζητάω καν να στον παίξει ή να σε γλείψει... Καλα αν μπεις μέσα ούτε καν.

Γιαυτό πλέον μέχρι και εγώ που δοκίμαζα κάθε φορά άλλη άρχισα να έχω τα "στανταρακια"

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21

Δυστυχώς έχω φάει πολύ φόλα

Έτσι νόμιζα και γω φίλε μου,αλλά και τις 2 φορές μ είχε γλυψει κανονικά αλλά όλη την διάρκεια μεσα ήταν θυμωμένη, αγγαρεία και πετούσε μλκιες...Έκανα υπομονή, έκατσα μεσα δλδ πανω απο 10 λεπτά και στο τέλος λεω τι κάνεις τόση ώρα γαμησετο κ αρχίζω ν τη κράζω όμορφα και ειδικά την 1 φορά μου είπε μονη της κι ωλλας θα σου φέρω τα λεφτα πισω..Είναι πιστεύω και πως το διαχειριστεις.. Να ενημερώσω για την 1η περίπτωση είχα πάει Κυριακή πρωί έρημιτη, μια ξανθιά ήταν όνομα δεν θυμάμαι καπου στη μέση τα σπιτάκια απο την δεξιά πλευρά προς το χωματόδρομο..Η 2η ηταν μεσα στο χωματόδρομο σ ενα στενακι αριστερά, εκείνη της τα ζητησω εγω...ελπίζω να βοήθησα

johnys77777

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
181
Πόντοι
2.955
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής λόγω τίς κατάστασης του επικρατεί με τις κοπέλες (κοροϊδία-αγγαρεια )Τρίτη πρωί έκανα μια βόλτα πήγα σε 2-3 σπιτάκια πριν πάω στην Ρίτα είδα και μια Μαρίνα ξανθιά στα διπλανά σπιτάκια τελείως γυμνή κατι μου έλεγε φύγε και πάνε Ρίτα και τελικά δικαιώθηκα όπου με θυμήθηκε πέρασα τέλεια και σύντομα θα ξαναπαω κοπέλες σαν την Ρίτα δύσκολα υπάρχουν στο χώρο τους.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.074
Πόντοι
201
Έτσι νόμιζα και γω φίλε μου,αλλά και τις 2 φορές μ είχε γλυψει κανονικά αλλά όλη την διάρκεια μεσα ήταν θυμωμένη, αγγαρεία και πετούσε μλκιες...Έκανα υπομονή, έκατσα μεσα δλδ πανω απο 10 λεπτά και στο τέλος λεω τι κάνεις τόση ώρα γαμησετο κ αρχίζω ν τη κράζω όμορφα και ειδικά την 1 φορά μου είπε μονη της κι ωλλας θα σου φέρω τα λεφτα πισω..Είναι πιστεύω και πως το διαχειριστεις.. Να ενημερώσω για την 1η περίπτωση είχα πάει Κυριακή πρωί έρημιτη, μια ξανθιά ήταν όνομα δεν θυμάμαι καπου στη μέση τα σπιτάκια απο την δεξιά πλευρά προς το χωματόδρομο..Η 2η ηταν μεσα στο χωματόδρομο σ ενα στενακι αριστερά, εκείνη της τα ζητησω εγω...ελπίζω να βοήθησα
Πολυ καλα εκανες πρεπει να σταματησει η κοροϊδια εγω ΠΑΝΤΑ ζηταω πισω τα λεφτα αν δω κατι ασχημο και ολες τις φορες ευτυχως τα πηρα πισω χωρις φασαρια.....θα αναφερω 2 περιπτωσεις προσφατες που πηρα τα λεφτα πισω

1)Vanesa (bella dona): μπαινω στο δωματιο και περιμενω μολις ερχετε η κοπελα μου λεει ξαπλωσε εχεις 10 λεπτα ακριβως μετα φευγω.....τις ειπα αστο δωσε μου τα λεφτα πισω και τελος!!

2)ιζαμπελα (με τα τατοο και τα σιλικονατα βυζια): μολις μπηκε στο δωματιο ηταν μεσα στην ξινιλα παω να την παρω αγκαλια μου λεει ξαπλωσε δεν εχουμε πολυ χρονο επρεπε να παρεις το μεγαλο προγραμμα σε λιγο πρεπει να φυγω.....φυσικα ζητησα τα λεφτα πισω

Υπηρχαν και αλλες φορες που ζητησα πισω τα λεφτα οπως και σε callgirls που ΔΕΝ εκαναν αυτα που συμφωνησαμε

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.214
Πόντοι
1.346
Ωχ ωχ δηλώσεις... Για πες...
im horny jack nicholson GIF

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.571
Πόντοι
3.846
Αποψινή τσάρκα.Θα γράψω μόνο τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις δύο προηγούμενες που περιέγραψα,για να μην κουράσω.Από αρκετά πάντως δεν πέρασα.

Νικηφόρου Ουρανού: Belarus λατινοπιπίνι Πάμελα με όμορφο πρόσωπο και κορμί αλλά φτιαχτό κώλο.Villa Erotica λατινοπιπίνι Λουσία με όμορφο πλατύ χαμόγελο και σέξι σφιχτό γυμνασμένο κορμί,ίσως όμως με παρεμβάσεις.Golden Lips όμορφο λατινοπιπίνι Καρίνα με ωραίο κορμί και κώλο.Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινωταύρου η όμορφη Έρικα με μαύρο μαλλί,λίγο κάτω από 30 με ωραίο πετιτ κορμί.Μου έπιασε το χέρι για να περάσω στο δωμάτιο.Πώς και δεν έχει γραφτεί κριτική για αυτήν;Για μια ξανθιά Έρικα διάβασα κακές κριτικές.Μήπως είναι η ίδια και άλλαξε το μαλλί της;Η πρόστυχη τσατσά (χαριτωμένα πρόστυχη όμως) αναφέρει ότι κάνει καλό τσιμπουκάκι και δίνει και κωλαράκι.

Φρίξου: Πήγα μόνο αριστερά στους μονούς αριθμούς.Τέρμα πάνω αριστερά στούντιο Efi μια μέτρια 30φεύγα Κριστίνα που μιλάει αγγλικά.Μάλλον τσιγγάνα.Πολύ μέτριο πρόσωπο και σώμα ΟΚ.Στο δωμάτιο ένας συναγωνιστής έδινε πόνο στο doggy,ποιος ξέρει με ποια!Φρίξου 15Α aka Blue Dreams πήγα να πετύχω τη φιλική Ελληνίδα τσιγγάνα Νταίζη που είναι μαζί με τη Σουζάνα.Αντ 'αυτών ήταν ένα καλούτσικο ψηλό μελαχρινό πιπίνι ονόματι Σοφία.Κορμί ΟΚ με ατέλειες.Δεν την είδα ορεξάτη στο σαλόνι.Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα η Νταίζη.

Δίπλα,ανάμεσα στο 15Α και το 15, με το χαρακτηριστικό X,πάλι η ψηλή Μολδαβή κάτω του μετρίου.Μου έπιασε πάλι το εργαλείο πάνω από το παντελόνι αλλά δεν καύλωσα.Μαζί της πάλι η γυφτοΡουμάνα Τζιορτζίνα.Κορμάκι πολύ δυνατό αλλά πρόσωπο δεν μου αρέσει.Ας της πει κάποιος ότι είναι ντεκαβλέ να κάνει την κίνηση του δαχτύλου με ερωτηματική διάθεση,σαν να ρωτάει αν θέλουμε να τη γαμησουμε.Και τις δύο φορές που την έχω πετύχει,το εκανε.Και να θέλαμε να την πηδήξουμε,τώρα όχι.

Casa D'Amore στο νούμερο 3 μια μέτρια milf skinny Ελίνα,που την παρουσίασε μια συμπαθητική τσουπωτή νεαρή τσατσά με καλό προμοτάρισμα.Τα άλλα δύο κλειστά.

Π.Ερημίτη: Las Vegas στην πόρτα νούμερο 3 όμορφο λατινοπιπίνι Κοράλ από Βενεζουέλα.Κορμί αρκετά ψηλό με ατέλειες αλλά φυσική κωλάρα.Στην πόρτα με αριθμό 1 πήγα για να πετύχω ένα πιπίνι με εξαιρετική κωλάρα, νομίζω Νταίζη.Ήταν στη θέση της η Ιζαμπέλα που είχα πετύχει πριν δύο βδομάδες.Ανάμεσα στο 4 και το 2 aka Μέδουσα,ήταν η Αΐσα που τις προηγούμενες φορές βρισκόταν στο 2Α που τώρα ήταν κλειστό.Η Ρενάτα δεν δούλευε απόψε.

Αφού δεν πέτυχα καμιά από τις δύο Νταίζη που έψαχνα,πήγα σε μια κοπέλα με καλές κριτικές που πέτυχα πρώτη φορά,τη Ρουμάνα Ρεμπέκα.στη Νικηφόρου Ουρανού 26.Γύρω στα 35 με γλυκό πρόσωπο και καλό κορμί.Αξίζει τέτοιες φιλότιμες να τις επιβραβεύουμε με κριτική στην καρτέλα του οίκου.Οπότε η συνέχεια εκεί...

Τελευταία τροποποίηση:

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
120
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά έχει δει κανένας τα studio paradise την καινούργια Αθήνα είναι ελληνίδα μήπως;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.576
Πόντοι
41.293
να σου λυσω εγω την απορια που εχω επαφη μαζι της μεχρι σημερα;ακουτε και οι υπολοιποι...2008 τον σεπτεμβριο πρωτη φορα και την πηρα τη πρωτη της μερα...απο τοτε ημουν τακτικος πελατης....18 και 3 μηνων ξεκινησε και σημερα ειναι στα 36 της...επισης αζαζελ μου ΟΧΙ δεν ειναι εγκυος απο πελατη....πες αυτου π σου το ειπε οτι ειναι μεγαλος μυρωδιας και μαλλον ηθελε να πεταξει λιγο κακια το οτι τους αφησε και εφυγε ...το ειχε σκοπο...κουραστηκε...εχει και σχεση 2 χρονια οποτε καταλαβαινετε...
Η Λόρα είμαι μισή από Φιλιππούπολη.νομοζψ χορεύτρια στο histeria

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom